Μοιραστείτε αυτό

10 φοβερό online επιχειρηματικές ιδέες που θα σας κάνει πλούσιους

Όταν ξεκινάτε μια ηλεκτρονική επιχείρηση θα πρέπει να κρατήσει δύο πράγματα στο μυαλό σας. Το ένα είναι το είδος των προϊόντων που θέλετε να πουλήσετε και τι είδους υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει. Κυρίως οι δύο τύποι προϊόντων που πωλούνται, τα οποία είναι προϊόντα των πληροφοριών και φυσικά προϊόντα.


Πάρτε το παράδειγμα των εταιρειών ηλεκτρονικού εμπορίου που πωλούν τα φυσικά προϊόντα, αρχής γενομένης από οικιακές συσκευές, ενδυμασίες για τα βιβλία τα πάντα. Πάρτε το παράδειγμα του Kindle βιβλία, online μαθήματα για Udemy, ebooks, λογισμικό το οποίο είναι οι πληροφορίες που βασίζονται προϊόντων. Στην περίπτωση της υπηρεσίας, θα μπορούν να παρέχουν διάφορες υπηρεσίες, όπως η εικονική βοηθός, εξυπηρέτηση πελατών, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, προπόνηση κ.λπ..

πριν προχωρήσετε 10 φοβερό online επιχειρηματικές ιδέες που θα σας κάνει πλούσιους, διαβάστε τις ακόλουθες θέσεις:

Καλύτερο σε απευθείας σύνδεση επιχειρηματικές ιδέες.

Καλύτερη ψηφιακή εμπορίας και παροχής υπηρεσιών SEO.

Ανάπτυξη και πωλούν τα προϊόντα σας:

Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας προϊόντα και να πωλούν σε απευθείας σύνδεση. Αν είστε καλλιτέχνης, προγραμματιστής web ή προγραμματιστής, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε τα προϊόντα που σχετίζονται με τον τομέα εμπειρίας σας και να πωλούν τα πράγματα σε απευθείας σύνδεση από διάφορα κανάλια.

Ας υποθέσουμε ότι είστε ειδικός στο σχεδιασμό χειροτεχνίες ή ζωγραφιές, στη συνέχεια, μπορείτε να πουλήσετε στην Etsy. Μπορείτε να πουλήσει αντικείμενο εμπορίου, όπως τυπωμένο T-shirts, καλύμματα, Σπίτι διακοσμώντας τα στοιχεία τα οποία βρίσκονται σε μεγάλη ζήτηση.

Λογισμικού και εφαρμογών ανάπτυξης:

Δεν βιομηχανία λογισμικού αμφιβολία αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Εάν είστε προγραμματιστής, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε τα προγράμματα εφαρμογής και να πωλούν σε διάφορα κανάλια. Θα πρέπει να γνωρίζετε τη γνώση προγραμματισμού σε Java, .καθαρά, γ # κ.λπ.. Μπορείτε να αναπτύξει το Android εφαρμογές για τις επιχειρήσεις, εκπαίδευση, στατιστική, αστρολογία. Μπορείτε να δημιουργήσετε το Android εφαρμογές και εργαλεία λογισμικού.

Web ανάπτυξη και το σχεδιασμό:

Οι σε απευθείας σύνδεση επιχειρήσεις ανθεί μέρα με τη μέρα και κάθε εταιρεία χρειάζεται ιστοσελίδα τους για να αυξηθεί σε απευθείας σύνδεση αγορά τους. Όπως και ανάπτυξη λογισμικού web development και του σχεδιασμού είναι σε μεγάλη ζήτηση. Κάθε επιχείρηση χρειάζεται ιστοσελίδα τους για να αυξηθεί σε απευθείας σύνδεση επιχείρησή τους. Μπορείτε να πάρετε τα έργα σχεδιασμός ιστοσελίδων από διάφορες ιστοσελίδες όπως το Πεντόλιρο, ελεύθερος επαγγελματίας, γκουρού κ.λπ.. Ή μπορείτε να παρέχετε την υπηρεσία σας, δημιουργώντας τη δική σας ιστοσελίδα.

Ενώστε τα προγράμματα θυγατρικών:

Ένταξή τους σε κάποιο πρόγραμμα θυγατρικών είναι πραγματικά μια σοφή μέθοδο για να ξεκινήσει απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας. Δεν χρειάζεται να πάρετε τον πονοκέφαλο της αγοράς ή την ανάπτυξη προϊόντων, εξυπηρέτηση πελατών, ναυτιλία κλπ.

10 φοβερό online επιχειρηματικές ιδέες που θα σας κάνει πλούσιους σίγουρα θα βοηθήσει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Θα πρέπει να προωθήσουν άλλα προϊόντα τα οποία είναι δημοφιλή στην αγορά ή μπορείτε να το κάνετε δημοφιλή. Μπορείτε να δώσετε τις συνδέσεις με τις σελίδες των προϊόντων από το site σας και να πάρετε την προμήθεια για κάθε πώληση. Και μπορείτε να προωθήσετε φυσικά προϊόντα καθώς και τα προϊόντα πληροφοριών.

E-commerce κατάστημα:

E-commerce είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία σε αυτή τη δεκαετία. Μπορεί να είναι δύσκολο να ξεκινήσει ένα e-commerce, αλλά αν μπορείτε να αρχίσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου θα είναι πέτρα ενός μάγου για σας. Αρχίσουν να πωλούν από ένα μόνο είδος των προϊόντων, όπως τα βιβλία ή τα κέικ, στη συνέχεια, μπορείτε να αυξήσετε τις ποικιλίες.

Γίνετε ένα online πωλητή:

Πωλούν προϊόντα σε απευθείας σύνδεση είναι μια απλή και εύκολη σε απευθείας σύνδεση επιχειρηματική ιδέα. Μπορείτε να πωλούν τα προϊόντα σας, καθώς και άλλοι. Απλά θα πρέπει να έχετε καλές σχέσεις με τους χονδρεμπόρους. Μπορείτε να αγοράσετε στην παρτίδα με φθηνή τιμή και να πωλούν σε διαφορετικούς τόπους όπως το eBay, Αμαζόνα, Snapdeal με μια υψηλή τιμή. Δεν χρειάζεται τη δική σας ιστοσελίδα για το σκοπό αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πωλούν τα προϊόντα στη διεθνή αγορά και να οικοδομήσουν σχέση με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

διαχείριση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης:

Υπάρχουν χιλιάδες ατόμων υψηλού προφίλ που δεν έχουν χρόνο για να διαχειριστεί τα προφίλ κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης τους. Μπορείτε να ξεκινήσετε το δικό σας γραφείο και να παρέχει την υπηρεσία της διαχείρισης προφίλ. Γιατί αν ενταχθούν ως μια κοινωνική διευθυντής μέσων το μισθό που παίρνετε δεν μπορεί να σας ικανοποιήσει. Αλλά θα πρέπει να έχετε καλή γνώση σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, Τουίτερ, LinkedIn κλπ.

freelancing:

Είναι ένα άλλο καλύτερο σε απευθείας σύνδεση επιχείρηση, η οποία μπορεί να ξεκινήσει κανείς. Υπάρχουν πολλά sites freelancing, όπως Upwork, Fiverr, Ελεύθερος επαγγελματίας, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε ως ελεύθερος επαγγελματίας και η προσφορά έργων. Αλλά θα πρέπει να έχετε κάποιες εξειδικευμένες δεξιότητες σε ένα πεδίο. Οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες αναφέρουμε τόσο πολλές δεξιότητες για να πάρει περισσότερα έργα, αλλά με αυτόν τον τρόπο να λύσει τις συμβάσεις. Απλά αναφέρω τι είστε εμπειρία σε μη σχετικό περβάζια σας.

Συμβουλευτική και καθοδήγηση:

Διαδίκτυο έχει γίνει τις γνώσεις σας για να μοιραστούν σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να συμβουλευτείτε στο διαδίκτυο για διάφορα θέματα που έχετε γνώση, όπως την αστρολογία, Vaastu, φάρμακο, υγεία και φυσική κατάσταση, μαγείρεμα κ.λπ.. Μπορείτε να δημιουργήσετε μαθήματα βίντεο και παρέχουν ζωντανά κατάρτισης σε απευθείας σύνδεση.

Τομέα και την ιστοσελίδα μεταπώληση:

Τομέα και την ιστοσελίδα μεταπώληση είναι δύο ξεχωριστές online επιχειρηματικές ιδέες. Μπορείτε να αγοράσετε τομείς χύμα για μια φθηνή τιμή από GoDaddy ή άλλες εταιρείες και να πωλούν αυτά με 2 να 3 φορές η υψηλή τιμή. Θα χρειαστεί να αγοράσετε τομείς που μπορούν να πωληθούν σε υψηλή τιμή.

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο: 10 φοβερό online επιχειρηματικές ιδέες που θα σας κάνει πλούσιους.

Θα πρέπει να κάνουμε μια καλή έρευνα για τα δημοφιλή θέματα και να αγοράσουν τα πεδία και να το πουλήσει σε Πάμε μπαμπά δημοπρασίες ή σε άλλο μέρος της αγοράς. Ομοίως, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα με την αγορά του domain και hosting δουλειά το στο 2- 3 μήνες και το μεταπωλούν σε 10 φορές υψηλή τιμή σε απευθείας σύνδεση.

Ακολούθησέ με

ΕΝΑ. Bharadwaj

Ψηφιακή ειδικός μάρκετινγκ, Προπονητής και Σύμβουλος, Web Developer, επιχειρηματίας στο Way2inspiration
Είμαι ο ιδρυτής της way2inspiration.com η οποία είναι μια τεχνολογία που βασίζεται ιστοσελίδα για τους λάτρεις του μάρκετινγκ Διαδικτύου. Είμαι blogger, προπονητής, περιεχόμενο συγγραφέας και ειδικός social media. Λατρεύω την ανάγνωση βιβλίων και να κάνει έρευνα στο διαδίκτυο. Έχω να ασκούν προπόνηση στο Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Marketing Social Media.
Ακολούθησέ με

Τελευταία μηνύματα από ΕΝΑ. Bharadwaj (δείτε όλα)

    • Pingback: 10 φοβερό online επιχειρηματικές ιδέες που θα σας κάνει πλούσιους | way2inspiration()