deliti to

10 super spletne poslovne ideje, s katerimi lahko si bogat

Ko začnete elektronsko poslovanje imate, da dve stvari v tvoji glavi. Eden od njih je, kakšne vrste izdelkov, ki jih želijo prodati in kakšne vrste storitev, ki jo lahko zagotovi. Predvsem sta dve vrsti proizvodov, prodanih, ki so informacijskih izdelkov in fizične izdelki.


Vzemimo na primer e-poslovanje podjetij, ki prodajajo fizične izdelke, začenši z aparati, apparels do knjig vsem. Vzemimo na primer knjig Kindle, spletne tečaji Udemy, ebooks, programske opreme, ki so na podlagi informacij izdelki. V primeru storitve, lahko zagotovi različne storitve, kot so virtualni asistent, skrb za stranke, dnevno varstvo, coaching ipd.

preden nadaljujete 10 super spletne poslovne ideje, s katerimi lahko si bogat, preberite naslednje prispevke:

Najboljše spletne poslovne ideje.

Najboljši digitalni marketing in SEO storitev.

Razvijajo in prodajajo svoje izdelke:

Lahko ustvarite svoje izdelke in prodajo na spletu. Če ste umetnik, spletni razvijalec ali programer potem lahko ustvarili izdelke, povezane z vašim strokovnem področju in prodajajo stvari na spletu z različnih kanalov.

Recimo, da ste strokovnjak za oblikovanje obrti ali slike, potem lahko prodajajo na Etsy. Lahko prodajajo prodajamo izdelke, kot so tiskane majice, kape, doma Dekoraterstvo predmete, ki so v velikih zahtev.

Programska oprema in aplikacije za razvoj:

Ni dvoma, programske industrije raste iz dneva v dan. Če ste razvijalec, potem si lahko ustvarite uporabniške programe in prodajajo na različnih kanalih. Morate vedeti, znanje programiranja v Javi, .mreža, c # itd. Lahko razvijejo android aplikacije za podjetja, izobraževanje, statistika, astrologija. Lahko ustvarite android aplikacij in programskih orodij.

Izdelava spletnih strani in oblikovanje:

Spletne podjetja so v razcvetu iz dneva v dan in vsako podjetje potrebuje svojo spletno stran za rast njihovega spletnega trga. Kot programski razvoj spletnega razvoja in oblikovanja, so v velikega povpraševanja. Vsako podjetje potrebuje svojo spletno stran za rast njihovega poslovanja na spletu. Lahko dobite spletni projekti oblikovanja iz različnih spletnih mestih, kot fiver, freelancer, guru itd. Ali lahko navedete svoje storitve, ki jih ustvarja svojo spletno stran.

Pridružite se affiliate programov:

Vstop affiliate program je res pametno način za začetek vaše spletno poslovanje. Saj ni treba, da se glavobol nakup ali razvoj izdelkov, skrb za stranke, ladijski promet etc.

10 super spletne poslovne ideje, s katerimi lahko si bogat, bo zagotovo pomagalo, da rast vašega podjetja.

Imate za spodbujanje drugi izdelki, ki so priljubljena na trgu ali pa da bo priljubljena. Lahko bi povezave do strani, izdelkov iz vaše strani in dobili provizijo za vsako prodajo. In lahko spodbujajo fizičnih proizvodov, kot tudi informacije izdelki.

E-trgovina trgovina:

E-trgovina je največja industrija v tem desetletju. Morda je težko začeti elektronsko poslovanje, vendar, če lahko začnete trgovina e-poslovanje se bo čarovnik kamen za vas. Začetek prodaje iz ene same vrste izdelkov, kot so knjige in pecivo, potem boste povečali sorte.

Postanite spletni prodajalec:

Prodajo izdelkov na spletu, je preprost in enostaven spletno poslovno idejo. Lahko prodajajo svoje izdelke, kot tudi druge. Samo morate imeti dobre povezave z na debelo. Lahko kupite v seriji s poceni cena in prodajajo na različnih spletnih mestih, kot je eBay, Amazon, Snapdeal z visoko ceno. Vi ne potrebujete svojo spletno stran za ta. V to smer, lahko prodajajo izdelke na mednarodnem trgu in graditi odnos s strankami po vsem svetu.

Upravljanje družbenih medijev:

Obstaja tisoče visokih profilov oseb, ki nimajo časa, da upravljajo svoje profile socialnih medijev. Lahko začnete svojo agencijo in opravljanje storitve upravljanja profilov. Ker če se vam pridružijo kot družbeni vodja medijskega plačo dobiš morda ne izpolnjujejo vas. Vendar morate imeti dobro znanje o različnih socialnih medijev platform, kot so Facebook, Twitter, LinkedIn itd.

freelancing:

To je še en najboljši elektronsko poslovanje, ki lahko vsakdo začeti. Obstaja veliko freelancing strani kot Upwork, fiverr, Samostojni kjer se lahko pridružite kot freelancer in s ponudbo projektov. Vendar morate imeti nekaj specializiranih znanj na področju. Večina samostojni omeniti toliko spretnosti, da bi dobili več projektov, vendar na ta način izgubi pogodbe. Samo omenim, kaj ste strokovno znanje ne relevantnih police.

Svetovanje in coaching:

Internet je dosegla svoje znanje deliti po vsem svetu. Si lahko ogledate na spletu na različnih temah, ki vas poznajo, kot astrologijo, Vaastu, medicine, zdravje in fitnes, kuhanje itd. Lahko ustvarite video tečaje in zagotoviti živo usposabljanje na spletu.

Domena in spletna stran preprodaja:

Domena in spletna stran preprodaja sta dve ločeni spletnih poslovnih idej. Lahko kupite domene v razsutem stanju za poceni ceno od GoDaddy ali drugih podjetij in prodaja le-teh s 2 za 3 krat visoke cene. Morate kupiti področja, ki se lahko prodajajo za visoke cene.

Upam, da ste všeč ta članek: 10 super spletne poslovne ideje, s katerimi lahko si bogat.

Moraš narediti dober raziskav na priljubljene teme in nakup domene in ga prodajajo na GoDaddy dražbe ali drug tržnica. podobno, lahko ustvarite spletno stran z nakupom domene in gostovanje dela je na 2- 3 mesecev in ga prodati na 10 krat visoke cene na spletu.

Sledi mi

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Trener in svetovalec, Spletni razvijalec, podjetnik pri Way2inspiration
Sem ustanovitelj way2inspiration.com ki je spletna stran, ki temelji tehnologija za internetno trženje navdušence. Sem blogger, trener, vsebina pisatelj in strokovnjak social media. Ljubim branje knjig in raziskovalno delo na internetu. Vodim napada na digitalni marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Sledi mi

Zadnje objave po A. Bharadwaj (Poglej vse)

    • Pingback: 10 super spletne poslovne ideje, s katerimi lahko si bogat | way2inspiration()