деле ово

10 страшан Онлине пословне идеје које ће учинити богатим

Када покренете онлине пословање треба да држи две ствари на уму. Један је коју врсту производа желите да продате и какву услугу коју може да обезбеди. Углавном две врсте производа се продаје, који су информације производи и физичке производи.


Узмимо пример е-цоммерце компанија које продају физичке производе почев од кућних апарата, одоре у књигама све. Узмимо пример Киндле Боокс, Онлине курсеви на Удеми, ебоокс, софтвер који су информације засноване производи. У случају сервиса, можете пружити разне услуге као виртуелни асистент, брига о потрошачима, дневни боравак, цоацхинг итд.

пре него што наставите 10 страшан Онлине пословне идеје које ће учинити богатим, прочитајте следеће поруке:

Бест онлине пословне идеје.

Најбољи дигитални маркетинг и СЕО услуге.

Развити и продати своје производе:

Можете креирати своје производе и продају на мрежи. Ако сте уметник, веб програмер или програмер онда можете направити производе који се односе на Вашем пољу експертизе и продати робу на мрежи разним каналима.

Претпоставимо да сте стручњак у изради рукотворина или слике онда можете продати на Етси. Можете продати мерцхандисед производе као што су штампане мајице, капе, Хоме Децоратинг ствари које су у великим захтевима.

Развој софтвера и апликација:

Нема сумње да софтверска индустрија расте из дана у дан. Ако сте програмер онда можете направити апликације и продавати на разним каналима. Треба да знате знање програмирања на Јава, .нето, Ц # итд. Можете развити андроид апликација за пословање, образовање, статистика, астрологија. Можете да креирате андроид апликације и софтверске алате.

Веб развој и дизајн:

Онлине предузећа су у успону из дана у дан и треба свака фирма њихов сајт за раст свој онлајн тржиште. Као софтвера развој веб развоја и дизајна су у великим захтевима. Свака компанија мора њихов сајт да унапреде своје пословање на мрежи. Можете добити веб дизајн пројекте из различитих локација, као што су новчаница од пет фунти, хонорарац, guru итд. Или можете набавити своју услугу направите свој сајт.

Придружите аффилиате програм:

Улазак у аффилиате програм је заиста мудар начин за почетак онлине пословање. Не морате да главобољу куповине или развојем производа, брига о потрошачима, шпедиција итд.

10 страшан Онлине пословне идеје које ће учинити богатим ће сигурно помоћи да унапредите своје пословање.

Мораш да промовишу друге производе који су популарни на тржишту или можете то учинити популаран. Можете дати линкове на странице производа са сајта и добити провизију за сваку продају. И можете промовисати физичке производе, као и информационих производа.

Е-трговина продавница:

Е-трговина је највећи индустрија у овој деценији. Може бити тешко да започне е-цоммерце али ако можете почети е-цоммерце продавницу да ће бити камен чаробњак за вас. Почети са продајом од једног типа производа као што су књиге или колача онда повећати сорти.

Постаните онлине продавац:

Продаје производе онлине је једноставан и лак на мрежи пословна идеја. Можете продати своје производе, као и друге. Само треба да имају добре везе са на велико. Можете купити на паркингу са јефтиним ценама и продаје на различитим локацијама као што су еБаи, амазонка, Снапдеал са високом ценом. Не морате свој сајт за ово. На овај начин, можете продавати производе на међународном тржишту и изградити однос са купцима широм света.

Управљање социал медиа:

Постоје хиљаде високих особа профила који немају времена да управљају својим профилима друштвених медија. Можете почети свој агенцију и пружају услуге управљања профила. Јер ако се придружите као менаџера друштвених медија плате ти не могу вас задовољити. Али треба имати добро знање о различитим друштвеним медијима платформи као што су Фацебоок, твиттер, ЛинкедИн итд.

фрееланцинг:

То је још један најбољи онлине посао који свако може да почне. Постоји много фрееланцинг ситес лике Упворк, Фиверр, Фрееланцер где можете да се придружите као фрееланцер и понуде пројеката. Али треба да имају и неке специјализоване вештине на пољу. Већина слободњаци споменути толико вештине да се више пројеката, али на овај начин губе уговоре. Само споменути шта си стручност у не жељене прагова.

Консалтинг и обука:

Интернет је направио своје знање деле широм света. Можете консултовати онлине на разним темама имате знање као астрологије, Ваасту, медицина, здравље и рекреација, кување итд. Можете креирати видео курсеве и обезбедити уживо обуку на мрежи.

Домен и сајт препродаји:

Домен и сајт препродаји су два одвојена онлајн пословне идеје. Можете купити домена у расутом стању за мале паре из ГоДадди или других компанија и продавати са 2 до 3 пута висока цена. Потребно је да купите домене који се могу продати на високој цени.

Надам се да сте волели овај чланак: 10 страшан Онлине пословне идеје које ће учинити богатим.

Ви треба да урадите добро истраживање на теме у тренду и купити домена и продати га на ГоДадди аукције или други пијаца. слично, можете направити вебсите куповине домена и хостинг рад га је 2- 3 месеци и препродају га на 10 пута висока цена онлајн.

Прати ме

A. Бхарадвај

Дигитални маркетинг експерт, Тренер и консултант, Веб Девелопер, предузетник у Ваи2инспиратион
Ја сам оснивач ваи2инспиратион.цом који је заснован сајт технологија за интернет маркетинг ентузијасте. Ја сам блогер, тренер, писац садржај и стручњак друштвених медија. Волим да читам књиге и раде истраживања на интернету. Ја спровести тренер на дигитални маркетинг, СЕО, Гоогле АдВордс, Социал Медиа Маркетинг.
Прати ме

Последњи постова A. Бхарадвај (видети све)

    • Типе: 10 страшан Онлине пословне идеје које ће учинити богатим | ваи2инспиратион()