postat pe
imparte asta

6 secrete pentru a începe și dezvolta o afacere online de succes

Pornirea unei afaceri on-line este motto-ul oamenilor majoritară din întreaga lume. În această eră a electronicii și a tehnologiei informației care încep și operează o afacere on-line este destul de ușor. Dar persistența este dificil să se mențină. Milioane de întreprinderi sunt închise zilnic și domenii sunt revândute.


Mulți doresc libertate financiară, pentru a deveni propriul lor sef, pentru a rula o companie profitabilă, petrec mai mult timp cu familia lor, rătăci diferite țări, care este posibilă numai dacă executați o mașină de bani sau un sistem care face bani in timp ce dormi.

Așa că singura ei soluție este o afacere online, acesta poate fi de e-commerce, freelancing, blogging, canal youtube, domeniul revanzarea, digitale, etc de marketing. Când am început cariera mea în acest domeniu, am fost o zgârietură. Am început de la zero și încă nu am reușit în scopul meu încă.

Eu am să descriu în detaliu "6 secrete pentru a începe și dezvolta o afacere online de succes’, înainte de a vă că puteți verifica următoarele posturi:

idei de afaceri on-line să renunțe la locul de muncă.

Cel mai bun pe pagina de optimizare secrete.

linii directoare de marketing inbound.

ghiduri Digital Marketing.

Se confruntă cu provocări pentru a începe:

Adevăratul fapt începe este ușor, doar cumpăra un domeniu și hosting, instalați o temă bună, a pus conținut util și de a începe. Dar care rulează și menținerea unei afaceri online nu este o plimbare tort. Da, este adevărat că, atunci când sunt noi vă confruntați cu o mulțime de provocări, și atunci când câștiga în mod gradat experiență devine mai ușor.


Dar, când o zi de zi, veți obține mai mulți spectatori, conduce și munca de administrare trebuie să crească compania de angajații de personal, branding, marketing, reclamă. Pe măsură ce crește concurența dumneavoastră crește. Trebuie să mergi împreună cu.
Atunci nici o odihnă, nici o vacanță de, nici o familie, nici un film de lucru numai, de muncă și de muncă.

da, este posibil să nu crezi, dar se întâmplă. Odată ce ați gust dulceața de fructe de munca dumneavoastră vă place să fie complet în ea. Atunci când vrei să înceapă o afacere online ambiguitatea poate ai probleme. Se încadrează în dilema cum ar fi: Cum de a începe? Cum se obține fonduri?

Găsi idei:

Dacă ați face până mintea și pentru a începe afacerea, atunci vei primi diverse surse. Vei primi mai multe idei de zi cu zi. Urmeaza care este cea mai buna idee sau de nișă? Aveți posibilitatea să copiați ideile altora pentru a începe o afacere. Nici o problema, dar dacă veți găsi o idee unică pe care nimeni nu a mai făcut înainte de atunci veți obține cel mai bun rezultat, fără nici o îndoială.

The Ideea este sămânța de afaceri. Va trebui să crească semințele la o ramură completă a arborelui treptat. Și tu trebuie să acționeze asupra ideii altfel cealaltă va începe care acționează pe ea. Cel mai bun mod de a găsi ideea este de a găsi problemele și oferind soluția.


Fie că este un concurs de afaceri on-line sau off-line este mare în fiecare caz. Pentru că fiecare proprietar de afaceri vine cu o idee nouă, planificare nouă, noi tehnici de marketing. Așa că, dacă va trebui să facă locul pe piață trebuie să faci ceva nou, ceva original și unic.

valoriza:

Valoarea este un rol important în orice tip de afacere. Dacă verificați orice companie de e-commerce acestea sunt furnizarea de oferte, cum ar fi reduceri prin aplicarea unor coduri. Este o strategie foarte puternic de marketing pentru a atrage clienții și le obligă să cumpere. După achiziționarea unui produs, de asemenea, să obțineți cupoane de reduceri prin e-mail de la companie, care este strategia pentru păstrarea clienților.


Deci, va trebui să decidă ce valoare cam poate oferi pentru a atrage clienții.

În cazul în care sunteți pentru a începe o parte imobiliar vă poate oferi planuri gratuite de apartamente, dacă sunteți pentru a începe un serviciu online, atunci va poate oferi 30 zile de încercare gratuită sau o garanție de bani înapoi. În acest fel se poate câștiga și de a construi trusturi de vizitatori. Apoi, ei vor deveni conduce și clienții.


Punerea în aplicare a unor noi strategii:

Pentru a obține succesul într-o afacere trebuie să planifice perfect. Planificarea dvs. ar trebui să fie săptămânal, lunar sau anual. Mai mult timp pus în planificare corectă rezultat mai bun, veți obține.

În afaceri oamenii obișnuiți vin cu noi strategii de marketing. Va trebui să pună în aplicare noi strategii și planul de a susține pe piață.

Se aplică planurilor folosind testarea A / B. Dacă planul A, apoi pune în aplicare planul eșuează B.

Finanțarea a obține:

Trebuie să aplicați pentru finanțare din crowdfunding sau venture capital de. Pentru a face nou succes antreprenori aceste firme investesc în companii. Va trebui să arate capitalul, Infrastructura de afaceri pentru a obține fondul ca majoritatea startup-urilor nu reușesc într-un an.

Deci, aceste firme ezită să investească. Puteți aplica pentru schemele de finanțare și de guvern mulțimea pentru sectoarele intreprinderilor in. Poți verifica Partenerii Nexus Venture, Accel Partners, Intel Capital India pentru capitalul de risc.

Rabdarea este cheia:

Mulți oameni cred că banii reprezintă un factor major pentru a începe și a rula o afacere online. Dar nu este adevărat. Dacă nu aveți o idee bună, atunci nu poti crea un imperiu de afaceri. Și totul se află în interiorul răbdare țineți. Mii de afaceri sunt închise de zi cu zi și care sperie multe startup-uri pentru a face afaceri.

Concluzie:

The 6 secrete pentru a începe și dezvolta o afacere online de succes, poate ajuta să înceapă și să rulați cu succes o afacere online. Dar unele provocări majore pot veni în cale în timp ce pornește. Odată ce ajungi branding si oamenii de promovare pot recunoaște cu ușurință marca și conduce sunt generate cu ușurință.

Citeste mai mult:

Blogging secrete și sfaturi.

Off strategii SEO pagină.

Alăturați-vă curs gratuit !

Inscrie-te acum

Nu voi renunța niciodată departe, comerț sau vinde adresa de e-mail. Vă puteți dezabona în orice moment.

urmați-mă

A. Bharadwaj

Expert Digital Marketing, Antrenor și consultant, web Developer, Antreprenor la Way2inspiration
Eu sunt fondatorul way2inspiration.com, care este un site web bazat pe tehnologie pentru amatorii de marketing pe internet. Sunt un blogger, antrenor, scriitor de conținut și expert social media. Îmi place lectura de cărți și de a face cercetare pe Internet. Îmi conduc coaching-ul pe Digital Marketing, SEO, Google AdWords, Social Media Marketing.
urmați-mă

Ultimele postari ale lui A. Bharadwaj (vezi toate)

  • Pingback: 6 secrete pentru a începe și dezvolta o afacere online de succes | way2inspiration()