споделя това

A страхотен мотивационна реч за получаване на успех в живота си

Каква е истинската успеха?

Как да се води успешна живот?

Защо само няколко души са успешни и повечето не са?

Каква е тайната формула за успех?

Тези въпроси са кръжи в съзнанието на милиони. Всеки иска да се превърне в успешен, спечелят име и слава. 😀 Никой не обича failure.Some хора мислят,, ако те ще получат една голяма банка баланс, красива жена, луксозен автомобил и къща, те ще станат успешни. Виждал съм много хора, които имат голям банков баланс, но са разбити отношения. Дали наистина е успех?

Вярно е успехът идва, когато се постигне успех в здравеопазването, благосъстояние, връзка и spiritualitи. Те се считат за 4 стълбове на една успешна, щастлив и здравословен живот.

Днес аз ще споделя голяма мотивационна реч за получаване на успех в живота си. Готов ли си? Тогава, опитайте да го прочетете внимателно и да го приложи в живота си. Можете да прочетете повече за мотивационно успех цитира тук.

Намерете силата си:

A 15 -годишно момче от Ню Делхи загубил баща си. Когато стигна до 25 майка му почина. Сестра му остава болен в депресия и шок. Но това момче не признават отчаяние. Той работи усилено, за да издържа семейството си и да премахнете всички скръб.

Неговата упорита работа и решителност да го направи цар на Боливуд. Той е никой друг, а Шах Рук Хан. Той казва, че "Единственият лек за отстраняване на тъга е да продължи да работи".

Ако мине през биографиите на велики актьори като Том Круз или Краля на попа Майкъл Джексън ще откриете, че те са постигнали просперитета, достойнство чрез преодоляване много предизвикателства, борби в живота си.

Аз съм цитирайки неговия пример, защото повечето хора са подложени на депресия в такъв тип ситуация и не правят нищо. Той би могъл да направи това, но не го направи. Той пламна силата си и успех целуна краката си.

Всеки има тъга в живота си. Life пъзели всеки, но повечето хора не могат да намерят начин за преодоляване на скръбта. Те прекарват своята почивка на живот в тревожност, депресия, страх и изтриване на предстоящия щастието. И има много хора, които се учат на изкуството на превръщане на скръб в радост и да направи живота си просперираща.

Успехът цитат: Успехът не е ключът към щастието, щастието е ключът към успеха. Ако обичате това, което правиш, ще бъде успешен.”


Прочети:

Мотивационна реч за студенти.

Стрес мениджмънт.

Значение на вегетарианска диета.

Не извинение моля:

Когато някои от учениците не вкарат добри номера в своите изпити смятат оправдания като "Не можех да учат добре поради болест", "Имах спешен у дома" дрън дрън дрън. Имаше едно момче, което има седалище в С което е мечта на милиони ученици по целия свят.

Но той не се получи признание поради бедност. въпреки това, той взе признание в курс разстояние и разработи софтуер, който е високо ценен от Microsoft. Той получи предложение за работа от Microsoft с 2.5 милиона годишно пакет и 2% Microsoft дял. Той би могъл да направи много извинения, но той не го направи. Той продължава своята борба и се справи с успеха.

Много от нас имат редица оправдания като "Аз нямам добра работа като моя колеж не е добър", "Финансова ми състояние не е добро като родителите ми са бедни" . Ние правим извинения, за да приемат провал и да спрат да се борят. Така че от днес обет да спре извинения.

Мотивационно цитат: "Ако това е важно за вас, ще намери начин. Ако не, ще намерите извинение. "- Франк банка

Абонирай се

Борба вашия страх:

Страхът е явление, което се увива в ума си. Страхът от провал не те прави пристъпи към целта си. Тя те кара да се чувстват депресирани като "Ако не успея какво ще се случи?".

Ако искате да се превърне мечтата си в реалност тогава ще трябва да се научат на изкуството на борбата страх. Страхът може да ви попречи преди да се премести крачка напред. Той има капацитет да ви разбие. Предпази от страха и разпали отново смелостта вътре в теб.

Ако се развие скрита силата на смелост след това можете да разруши една планина също. Можете да направите невъзможно да е възможно. Продължи. Вие четете това, защото вие сте смела, Прочетете останалата част от "Голяма мотивационна реч за получаване на успех в живота си".

Да не се държи вашата работа за утре:

Възможност не блясва два пъти. Ние губим много възможности в живота ни. Ние казваме, от утре ще започне нов живот. От утре ще започне упражнения. От утре ще уча сериозно. Утре никога не идва. Остане в настоящето. Ако не можете да започнете веднага след това не утре.

Може да започнете малки стъпки, но да започне сега. Японците знаят тази тайна. Те започват ежедневната си работа и да го изпълни на всяка цена. Ако искате да научите китара или да играете хармониум след това да започне веднага, без да чака утре. Кой знае утре може да дойде или не. Ако започнете с една единствена стъпка след това ще намерите останалата част от стъпките,.

"Направи края на живота си, Най-доброто от живота си "

Остани гладен за да получат знания:

Запалва горящата желание да придобият знания. Не е нужно да се превърне в момче за всичко. Но може да се научи много теми от работната си поле.

Един мой приятел, който е софтуерен инженер той научава немски, Френски, китайски едновременно. Той може да се говори за 3 езици (не свободно). Знаеш ли софтуерно инженерство работа е как досаден! Все още, той успява да научите.

Тя е гладна си да учат и да получат повече знания. Може да се голф играч, но играя футбол, Поло или тенис на маса може да ви даде радост.

главен изпълнителен директор на Microsoft Сатя Недела казва:

"Аз купувам повече книги, отколкото мога да завърша, Мога да се регистрирам за повече онлайн курсове, отколкото мога да завършат ". От изявлението му, можете да знаете изгарящо желание той да научи,. В детството си мислех, че, "Хората, които правят работата са най-щастливият човек.

Те са водещи съвършен живот и ние сме просто престой в затвора, ежедневна домашна работа, месечен тест, Няма свобода. "И сега осъзнавам колко живота на един работещ човек е. Има дневен тест, ежедневна тренировка в кабинета.

За последните 7 години, Аз работя за 70 часа на седмица. Вярно е, че работата ми ме очарова, ме мотивира да се помогне на хората да споделят знания.

За първи път, когато започнах да пиша в блога ми е взел един ден до напиши 300 думи статия. Но сега не мога да пиша 2000 Думата статия в час. Това се случи, защото не можах да развия уменията постепенно по време на работа и изпадна в практиката.

Ентусиазмът на обучение и придобиване на знания ме запали да работим усилено. За да получите успех Никога не се разкарам искрата на живот.

Мисли мащабно:

Това е основната тема на "Голяма мотивационна реч за получаване на успех в живота си". Джим Кери беше в окаяно състояние, в детството си. Той се използва, за да работим усилено, за да издържа семейството си. Състоянието му е срещу него, но мечтата му е голям. Той се бореше усилено като комик. След като той е написал 5 години след дата чек за 1 милион долара. Той се използва, за да го държите в портфейла си.

Мотивационно цитат: "Това, което сега сте е мечтата на миналото и това, което се превърне в бъдеще е мечтата на момента."

Той се използва, за да видите проверка всеки ден и да се мотивира от това наблюдение. Постепенно започна кариера в Холивуд. Той получи шанс във филмите и мечтата му влезе в реалност. След 5 години той получи шанс в "Глупав по-глупав" и получи чек за 10 милион долара.

Много хора прилагат тази теория, но много малко от тях успяват. Защо? Защото само като видя пост датирано проверката няма да работи. Трябва да ангажира да работи съответно с дясната планиране за преобразуване на мечтата си в реалност. Какво е Google или Facebook днес, защото някой е имал голяма мечта е в миналото. Наистина всеки постижение започва с мислене голям.

Мотивационно цитат: "Помислете малко голове и очаквам малки постижения. Помислете големи цели и да спечели голям успех ".

практика Прошка:

Прощавайте си някой, който ви е наранил е необичайна практика на велики личности. Ако не можете да практикувате прощава тогава не може да приеме ненасилието. Тя извиква си нежност и смирение. Когато Христос е премината молеше Бога и поиска да прости на тези хора, които са глупави си деца.

Прошката издига качеството на учтивост вътре в теб. Тя завършва омраза и насилие, отмъщението вътре в теб. Първата световна война или някоя голяма война между страните се е случило и е причинил фатален насилие на човечеството, тъй като никой не би могъл да прости един от друг.

Но велики личности като Исус Христос, Ганди, Нелсън Мандела разработена това качество. Когато Нелсън Мандела е освободен след 30 години лишаване от свобода първото нещо, което направи, беше опрощаването на тези хора, които са направили погрешно да го. Той им е простил, защото знаеше, че прошката е най-мощното оръжие, което може да завърши с тероризма, насилието и установяване на мир.

Джеф Томпсън в известната си книга войн пише:

"Това, което знаех Мандела, и това, което научих от моя собствен живот, е, че прошката е всъщност метафизична сила, притежаващ силата на хиляда армии.

Работа за хора, вместо да работят за пари:

Дайте по-голяма стойност за хората. Хората стават богати, защото те дават повече стойности за повече хора. Парите няма да ви накара да се страхотно, но работата ви ще. Работата ви ще ви накара да безсмъртен в сърцата на милиони.

Хората печелят пари в обмена на техните услуги. Но истинската Факт е,, парите, които печелят няма да съществува вечно. Благословиите на хора за вашата голяма работа, която възпитанието на виден личност.

Заключителни мисли:

Надявам се, че може да са харесали статията: "Голяма мотивационна реч за получаване на успех в живота си". Вие не можете да получите успех за една нощ, но ако следвате правилата и го превърнете в навик тогава определено ще се превърне в успешен човек в живота си. Капка вашите коментари и предложения по-долу и да споделят знанията.

Чети повече:

Последни блог

Онлайн бизнес идеи да се откажат от работата си.

Blogging съвети и трикове.

Следвай ме

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Треньор и консултант, Уеб разработчик, предприемач при Way2inspiration
Аз съм основател на way2inspiration.com което е технология, базирани уеб сайт за интернет маркетинг ентусиасти. Аз съм блогър, треньор, писател съдържание и медиен експерт социалното. Обичам да чета книги и да прави изследвания върху интернет. Водя треньор на Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Следвай ме

Най-новите съобщения от A. Bharadwaj (виж всички)