del dette

EN alle tiders motiverende tale for at få succes i dit liv

Hvad er den sande succes?

Hvordan til at leve et vellykket liv?

Hvorfor kun få mennesker har succes og de fleste er ikke?

Hvad er hemmeligheden formel til succes?

Disse spørgsmål er svævende i hovederne på millioner. Alle ønsker at få succes, vinde navn og berømmelse. 😀 Ingen kan lide failure.Some folk tror, hvis de får en stor bank balance, smukke kone, luksuriøs bil og hus, de bliver en succes. Jeg har set en masse mennesker, der har en stor bank balance, men har brudt forholdet. Er det virkelig succes?

Ægte succes kommer, når du opnå succes i sundhed, rigdom, forhold og spiritualitog. Disse anses som 4 søjler i en vellykket, lykkeligt og sundt liv.

I dag vil jeg dele en stor motiverende tale for at få succes i dit liv. Er du klar? Derefter, prøv at læse den grundigt og implementere det i dit liv. Du kan læse mere om motiverende succes citerer her.

Find din styrke:

EN 15 år dreng fra New Delhi mistede sin far. Da han nåede 25 hans mor døde. Hans søster forblev syg i depression og chok. Men den dreng ikke indrømme desperation. Han arbejdede hårdt for at forsørge sin familie, og fjern al sorg.

Hans hårde arbejde og beslutsomhed gjorde ham kongen af ​​Bollywood. Han er ingen anden end Shahrukh Khan. Han siger ’Den eneste kur for at fjerne sorg var at holde på arbejde’.

Hvis du går gennem biografier af store skuespillere som tom Cruise eller konge af pop Michael Jackson du vil opdage, at de har opnået velstand, værdighed ved at overvinde en masse udfordringer, kampe i deres liv.

Jeg citerer hans eksempel, fordi de fleste mennesker gennemgår depression i en sådan type situation og ikke gør noget. Han kunne have gjort, at, men han gjorde ikke. Han antændte sin styrke og succes kyssede hans fødder.

Alle har sorg i deres liv. Life puslespil alle, men de fleste mennesker kan ikke finde den måde at overvinde deres sorg. De tilbringer deres resten af ​​livet i angst, depression, frygt og slette den kommende lykke. Og der er mange mennesker, der lærer kunsten at omdanne sorg i lykke og gøre deres liv velstående.

succes citat: Succes er ikke nøglen til lykke, lykke er nøglen til succes. Hvis du elsker, hvad du gør, du vil blive en succes.”


Læse:

Motiverende tale for studerende.

Stresshåndtering.

Betydningen af ​​vegetarisk kost.

Ingen undskyldning venligst:

Når nogle elever ikke scorer gode numre i deres eksamener de finder undskyldninger som ’jeg ikke kunne studere godt på grund af sygdom’, ’Jeg havde en nødsituation derhjemme’ bla bla bla. Der var en dreng, der fik en plads i MED hvilket er en drøm for millioner af studerende over hele verden.

Men han fik ikke adgang på grund af fattigdom. Imidlertid, han tog en indrømmelse i en afstand kursus og udviklet en software, som var yderst værdsat af Microsoft. Han fik et jobtilbud fra Microsoft med en 2.5 millioner om året pakke og 2% Microsoft aktie. Han kunne have gjort mange undskyldninger, men det gjorde han ikke. Han fortsatte sin kamp og fik succes.

Mange af os har en række undskyldninger som ’Jeg har ikke et godt job som mit kollegium ikke var god’, ’Min finansielle situation er ikke god, som mine forældre er fattige’ . Vi gør undskyldninger for at acceptere fiasko og stoppe kæmper. Så fra i dag tage et løfte for at stoppe undskyldninger.

Motiverende citat: ’Hvis det er vigtigt for dig, du vil finde en måde. Hvis ikke, du vil finde en undskyldning.’- Frank Bank

Tilmeld

Kæmp din frygt:

Frygt er et fænomen, som spoler inde i dit sind. Frygt for fiasko gør ikke du arbejde hen imod dit mål. Det gør du føler deprimeret som ’Hvis jeg ikke hvad der vil ske?'.

Hvis du ønsker at slå din drøm til virkelighed så er du nødt til at lære kunsten at bekæmpe frygt. Frygt kan frustrere dig, før du flytter et skridt fremad. Det har kapacitet til at splintre dig. Afværge frygt og genoplive modet inde i dig.

Hvis du udvikler den skjulte magt mod så kan du nedrive et bjerg også. Du kan gøre det umuligt for mulig. Fortsæt. Du læser dette, fordi du er modig, læse resten af ​​’En stor motiverende tale for at få succes i dit liv’.

Må ikke holde dit arbejde til i morgen:

Mulighed ikke rammer to gange. Vi mister mange muligheder i vores liv. Vi siger fra i morgen vil jeg starte et nyt liv. Fra i morgen vil jeg starte motion. Fra i morgen vil jeg studere alvorligt. I morgen aldrig kommer. Bo i den foreliggende. Hvis du ikke kan starte nu så ikke i morgen.

Du kan begynde små skridt, men starter nu. Japanerne kender denne hemmelighed. De starter deres daglige arbejde og udrette det for enhver pris. Hvis du ønsker at lære guitar eller spille harmonium derefter starte med det samme uden at vente til i morgen. Hvem ved i morgen kan komme eller ej. Hvis du starter med et enkelt skridt, så vil du finde resten af ​​trinene.

’Make resten af ​​dit liv, Bedste af dit liv’

Hold sulten til at få viden:

Antænde den brændende ønske om at få viden. Du behøver ikke at blive en tusindkunstner. Men du kan lære mange emner ud af dit arbejdsområde.

En af min ven, som er en software ingeniør han lærer tysk, fransk, kinesisk samtidigt. Han kan tale 3 Sprog (ikke flydende). Du kender en software engineering job er, hvordan kedelig! stadig, han formår at lære.

Det er hans sult til at lære og få mere viden. Du kan være en golfspiller, men spille fodbold, Polo eller bordtennis kan give dig glæde.

Microsoft CEO Satya Nadella siger:

’Jeg køber flere bøger, end jeg kan afslutte, Jeg tilmelder flere online kurser, end jeg kan fuldføre’. Fra sin redegørelse, du kan kende den brændende ønske om hans læring. I min barndom brugte jeg til at tænke, ’De mennesker, der gør jobbet er den lykkeligste person.

De er førende et perfekt liv, og vi er blot opholder sig i et fængsel, daglige lektier, månedlige test, ingen frihed.’Og nu jeg klar over, hvordan livet for en arbejdsgruppe person. Der er en daglig test, daglige træning i embedet.

For den sidste 7 år, Jeg arbejder for 70 timer om ugen. Det er rigtigt, at mit arbejde fascinerer mig, motiverer mig til at hjælpe folk til at dele viden.

Første gang da jeg begyndte at skrive en blog, det har taget mig en dag til at skrive en 300 ord artiklen. Men nu kan jeg skrive 2000 ord artikel i en time. Dette skete, fordi jeg udviklede færdighed gradvist, mens du arbejder og faldt i praksis.

Entusiasmen at lære og få viden optændt mig til at arbejde hårdt. At få succes aldrig blæse den gnist af læring.

Tænk stort:

Dette er det vigtigste emne for ’En stor motiverende tale for at få succes i dit liv’. Jim Carrey var i en elendig tilstand i hans barndom. Han plejede at arbejde hårdt for at forsørge sin familie. Hans tilstand var imod ham, men hans drøm var stor. Han kæmpede hårdt som en komiker. Når han skrev en 5 år efter dateret check på 1 mio dollar. Han plejede at holde det i sin tegnebog.

Motiverende citat: ’Hvad er du nu er drømmen om fortiden, og hvad du bliver i fremtiden er drømmen om nutiden.’

Han plejede at se checken hverdag og få motiveret ved at observere det. Gradvist sin Hollywood karriere startede. Han fik en chance i film og hans drøm kom til virkelighed. Efter 5 år, han fik en chance i 'Dum og dummere' og fik en check på 10 million dollars.

Mange mennesker anvender denne teori, men meget få af dem lykkes. Hvorfor? Fordi kun at se stillingen dateret check vil ikke arbejde. Du er nødt til at være indstillet på at arbejde i overensstemmelse hermed med rette planlægning til at konvertere din drøm til virkelighed. Hvad er Google eller Facebook i dag, fordi nogen havde en stor drøm i fortiden. Virkelig hver præstation starter med at tænke stort.

Motiverende citat: ’Tænk små mål og forventer små resultater. Tænk store mål og vinde stort succes.

praksis Tilgivelse:

Tilgive en person, der har såret dig, er det ualmindeligt praksis med store personligheder. Hvis du ikke kan øve tilgivende, så kan du ikke vedtage ikkevold. Det vækker din mildhed og ydmyghed. Da Kristus blev krydset han bad Gud og anmodede om at tilgive de mennesker, der er hans dumme børn.

Tilgivelse bringer høflighed kvalitet inde i dig. Det færdig had og vold, hævn inde i dig. Verdens krig eller nogen stor krig mellem lande skete og forårsagede dødelig vold til menneskeheden, fordi ingen kunne tilgive hinanden.

Men store personligheder som Jesus Kristus, Gandhi, Nelson Mandela udviklet denne kvalitet. Da Nelson Mandela blev løsladt efter 30 års fængsel den første han gjorde var det at tilgive de mennesker, der havde gjort forkert for ham. Han tilgav dem, fordi han vidste, at tilgivelse er den kraftfulde våben, som kunne afslutte terrorisme, vold og skabe fred.

Geoff Thompson i sin berømte bog Kriger skriver:

’Hvad Mandela vidste, og hvad jeg har lært af mit eget liv, er, at tilgivelse er faktisk metafysisk kraft, besidder kraften i tusind hære.’

Arbejd for folk i stedet for at arbejde for pengene:

Giv en stor værdi for folk. Folk bliver rige, fordi de giver flere værdier til flere mennesker. Pengene vil ikke gøre dig stor, men dit arbejde vil. Dit arbejde vil gøre dig udødelig i hjerter af millioner.

Folk tjene penge i udvekslingen af ​​deres tjeneste. Men den virkelige faktum er, de penge du tjener, vil ikke eksistere for evigt. De velsignelser folk for jeres store arbejde næring du i en fremtrædende personlighed.

endelige tanker:

Håber du måske have ønsket artiklen: ’En stor motiverende tale for at få succes i dit liv’. Du må ikke få succes natten over, men hvis du følger reglerne og gøre det til en vane så absolut vil du blive en succesfuld person i dit liv. Drop dine kommentarer og forslag nedenfor og dele viden.

Læs mere:

seneste blog

Online business idéer til at forlade dit job.

Blogging tips og tricks.

Følg mig

EN. Bharadwaj

Digital Marketing ekspert, Coach og konsulent, Web-udvikler, EntreprenørWay2inspiration
Jeg er stifter af way2inspiration.com som er en teknologi baseret hjemmeside for internet markedsføring entusiaster. Jeg er en blogger, træner, indhold forfatter og sociale medier ekspert. Jeg elsker at læse bøger og lave research på internettet. Jeg adfærd, coaching på Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Følg mig

Seneste indlæg af EN. Bharadwaj (se alt)

  • Pingback: En stor motiverende tale for at få succes i dit liv | way2inspiration()

  • Pingback: Hver forældre skal læse: En perfekt karrierevejledning for dine børn - Way2inspiration()

  • ummed kumar

   सामाजिक बाजारीकरण

  • Derrick Kirk

   It’s true that in life we need to think big and practice forgiveness if we achieve great goal in life. A great motivational speeches about life help to keen the interest.

   • aseem12

    You are right Derrick