Μοιραστείτε αυτό

ΕΝΑ εξαιρετική κινητήρια ομιλία για να πάρει την επιτυχία στη ζωή σας

Ποια είναι η πραγματική επιτυχία?

Πώς να ζήσουν μια επιτυχημένη ζωή?

Γιατί μόνο λίγοι άνθρωποι είναι επιτυχείς και οι περισσότεροι δεν είναι?

Ποια είναι η μυστική συνταγή της επιτυχίας?

Αυτές οι ερωτήσεις πλανάται στο μυαλό των εκατομμυρίων. Ο καθένας θέλει να γίνει επιτυχία, να αποκτήσουν το όνομα και τη φήμη. 😀 Κανείς δεν θέλει failure.Some σκέφτονται οι άνθρωποι, αν έχετε μια μεγάλη ισορροπία τράπεζας, όμορφη σύζυγος, πολυτελές αυτοκίνητο και το σπίτι, θα έχουν επιτυχία. Έχω δει πολλούς ανθρώπους που έχουν μια μεγάλη ισορροπία τράπεζας, αλλά έχουν σπάσει τη σχέση. Είναι πραγματικά επιτυχία?

Η αληθινή επιτυχία έρχεται όταν επιτύχει την επιτυχία στον τομέα της υγείας, πλούτος, σχέση και spiritualitκαι. Τα στοιχεία αυτά θεωρούνται ως η 4 πυλώνες της επιτυχούς, ευτυχισμένη και υγιή ζωή.

Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μια μεγάλη κινητήρια ομιλία για να πάρει την επιτυχία στη ζωή σας. Είσαι έτοιμος? Επειτα, προσπαθήστε να το διαβάσετε προσεκτικά και να την εφαρμόσουν στη ζωή σας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για υποκινούν την επιτυχία εισαγωγικά εδώ.

Βρείτε τη δύναμή σας:

ΕΝΑ 15 χρονών αγόρι από το Νέο Δελχί έχασε τον πατέρα του. Όταν έφτασε 25 Η μητέρα του πέθανε. Η αδελφή του παρέμεινε άρρωστος στην κατάθλιψη και το σοκ. Αλλά αυτό το αγόρι δεν είχε παραδεχτεί την απελπισία. Εργάστηκε σκληρά για να συντηρήσει την οικογένειά του και αφαιρέστε όλες τις θλίψη.

σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα του τον έκανε τον βασιλιά του Bollywood. Είναι ο άλλος από Shahrukh Khan. Ο ίδιος λέει: «Η μόνη θεραπεία για να αφαιρέσετε τη θλίψη ήταν να συνεχίσει να εργάζεται».

Αν πάτε μέσα από τις βιογραφίες των μεγάλων ηθοποιών, όπως Τομ Κρουζ ή βασιλιά της Pop Michael Jackson, θα διαπιστώσετε ότι έχουν επιτύχει την ευημερία, αξιοπρέπεια ξεπερνώντας πολλές προκλήσεις, αγώνες στη ζωή τους.

Είμαι αναφέροντας το παράδειγμα του γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι υφίστανται την κατάθλιψη σε τέτοιου είδους καταστάσεις και να μην κάνουν τίποτα. Θα μπορούσε να είχε κάνει αυτό, αλλά δεν το έκανε. Αυτός άναψε τη δύναμή του και την επιτυχία φίλησε τα πόδια του.

Ο καθένας έχει τη θλίψη στη ζωή τους. παζλ ζωή όλων μας, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να βρουν το δρόμο για να ξεπεράσουν τη θλίψη τους. Ξοδεύουν υπόλοιπο της ζωής τους στο άγχος, κατάθλιψη, το φόβο και να διαγράψει την επερχόμενη ευτυχία. Και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μαθαίνουν την τέχνη της μετατροπής θλίψη σε χαρά και να κάνουν τη ζωή τους ευημερία.

επιτυχία παράθεση: Η επιτυχία δεν είναι το κλειδί για την ευτυχία, ευτυχία είναι το κλειδί της επιτυχίας. Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, θα είναι επιτυχής.”


Διαβάζω:

Κινητήρια ομιλία για τους φοιτητές.

Διαχείριση άγχους.

Σημασία της χορτοφαγική διατροφή.

Καμία δικαιολογία παρακαλώ:

Όταν κάποιοι μαθητές δεν σκοράρει καλή αριθμούς στις εξετάσεις τους βρίσκουν δικαιολογίες όπως «δεν θα μπορούσα να μελετήσει καλά λόγω ασθένειας», «Είχα μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο σπίτι» μπλα μπλα μπλα. Υπήρχε ένα αγόρι που πήρε μια θέση στο ΜΕ το οποίο είναι ένα όνειρο των εκατομμυρίων των μαθητών σε όλο τον κόσμο.

Αλλά δεν πάρει την εισαγωγή λόγω φτώχειας. Ωστόσο, πήρε μια εισαγωγή σε μια σειρά μαθημάτων εξ αποστάσεως και ανέπτυξε ένα λογισμικό το οποίο εκτιμάται ιδιαίτερα από τη Microsoft. Πήρε μια προσφορά εργασίας από τη Microsoft με 2.5 εκατομμύρια ανά πακέτο ετησίως και 2% το μερίδιο της Microsoft. Θα μπορούσε να είχε κάνει πολλές δικαιολογίες, αλλά δεν το έκανε. Συνέχισε τον αγώνα του και πήρε την επιτυχία.

Πολλοί από εμάς έχουν μια σειρά από δικαιολογίες όπως «δεν έχω μια καλή δουλειά, όπως το κολέγιο μου δεν ήταν καλό», «Οικονομική κατάσταση μου δεν είναι καλό οι γονείς μου είναι φτωχοί» . Κάνουμε δικαιολογίες για να αποδεχθεί την αποτυχία και να πάψουμε να αγωνιζόμαστε. Έτσι, από σήμερα, να λάβει όρκο να σταματήσετε τις δικαιολογίες.

Παροχή κινήτρων παράθεση: «Αν είναι σημαντικό για εσάς, θα βρείτε έναν τρόπο. Αν όχι, θα βρει μια δικαιολογία.»- Frank Τράπεζα

Συνεισφέρω

Καταπολέμηση το φόβο σας:

Ο φόβος είναι ένα φαινόμενο το οποίο πηνία μέσα στο μυαλό σας. Ο φόβος της αποτυχίας δεν σας κάνει να προχωρήσει προς το στόχο σας. Θα σας κάνει να αισθάνεστε κατάθλιψη όπως «Αν δεν μπορώ τι θα συμβεί?».

Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε το όνειρό σας πραγματικότητα τότε θα πρέπει να μάθουν την τέχνη της καταπολέμησης του φόβου. Ο φόβος μπορεί να σας οδηγήσουν σε ματαίωση πριν από τη μετάβαση ένα βήμα προς τα εμπρός. Έχει την ικανότητα να σας συντρίψει. Αποκρούσει τον φόβο και να αναζωπυρώσει το κουράγιο μέσα σας.

Αν έχετε αναπτύξει την κρυμμένη δύναμη του θάρρους, τότε μπορείτε να κατεδαφίσουν ένα βουνό, επίσης,. Μπορείτε να καθιστούν αδύνατη την ενδεχόμενη. Συνέχισε. Διαβάζετε αυτό επειδή είστε θαρραλέοι, Διαβάστε το υπόλοιπο του «Μια μεγάλη κινητήρια ομιλία για να πάρει την επιτυχία στη ζωή σας».

Μην κρατάτε την εργασία σας για το αύριο:

Ευκαιρία δεν χτυπήσει δύο φορές. Χάνουμε πολλές ευκαιρίες στη ζωή μας. Εμείς λέμε από αύριο θα αρχίσω μια νέα ζωή. Από αύριο θα ξεκινήσει η άσκηση. Από αύριο θα μελετήσει σοβαρά. Το αύριο δεν έρχεται ποτέ. Μείνετε στην παρούσα. Εάν δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα, στη συνέχεια, όχι αύριο.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μικρά βήματα, αλλά να αρχίσει τώρα. Οι Ιάπωνες γνωρίζουν αυτό το μυστικό. Αρχίζουν την καθημερινή δουλειά τους και να ολοκληρώσουν αυτό με οποιοδήποτε κόστος. Αν θέλετε να μάθετε την κιθάρα ή να παίξετε αρμόνιο στη συνέχεια, ξεκινήστε αμέσως χωρίς να περιμένει για το αύριο. Ποιος ξέρει αύριο μπορεί να έρθει ή όχι. Εάν ξεκινήσετε με ένα μόνο βήμα, τότε θα βρείτε τα υπόλοιπα βήματα.

«Κάνε υπόλοιπο της ζωής σας, Το καλύτερο από τη ζωή σας»

Μείνετε πεινασμένοι για να αποκτήσουν γνώσεις:

Ανάψτε τη διακαή επιθυμία να αποκτήσουν γνώσεις. Δεν χρειάζεται να γίνει μια υποδοχή όλων των συναλλαγών. Αλλά μπορείτε να μάθετε πολλά θέματα από το χώρο εργασίας σας.

Ένας από φίλο μου που είναι μηχανικός λογισμικού μαθαίνει γερμανικά, γαλλική γλώσσα, κινεζική ταυτόχρονα. Αυτός μπορεί να μιλήσει ο 3 Γλώσσες (δεν άπταιστα). Ξέρετε μια εργασία τεχνολογία λογισμικού είναι το πώς επίπονη! Ακόμη, καταφέρνει να μάθετε.

Είναι η πείνα του για να μάθουν και να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις. Μπορεί να είναι ένας παίκτης του γκολφ, αλλά παίζει ποδόσφαιρο, Πόλο ή πινγκ-πονγκ μπορεί να σας δώσει χαρά.

CEO της Microsoft σάτια ναντέλα λέει:

«Έχω αγοράσει περισσότερα βιβλία από ό, τι μπορώ να τελειώσω, Μπορώ να εγγραφώ για περισσότερα online μαθήματα από ό, τι μπορεί να ολοκληρωθεί». Από τη δήλωσή του, μπορείτε να γνωρίζετε την διακαή επιθυμία της μάθησης του. Στην παιδική ηλικία μου, χρησιμοποίησα για να σκεφτώ, «Οι άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος.

Είναι οδηγώντας μια τέλεια ζωή και είμαστε απλά μένουν σε μια φυλακή, καθημερινή εργασία, μηνιαία τεστ, Δεν ελευθερίας.»Και τώρα συνειδητοποιώ πως η ζωή ενός ατόμου εργασίας είναι. Υπάρχει μια καθημερινή δοκιμασία, καθημερινή προπόνηση στο γραφείο.

Για τον τελευταίο 7 χρόνια, Είμαι εργάζονται για 70 ώρες την εβδομάδα. Είναι αλήθεια ότι η δουλειά μου με συναρπάζει, μου δίνει το κίνητρο για να βοηθήσει τους ανθρώπους να μοιραστούν τις γνώσεις.

Πρώτη φορά όταν ξεκίνησα να γράψω ένα blog που μου έχει πάρει μια μέρα να γράψει ένα 300 άρθρο λέξεις. Αλλά τώρα μπορώ να γράψω 2000 άρθρο λέξη σε μια ώρα. Αυτό συνέβη επειδή έχω αναπτύξει την ικανότητα σταδιακά τη διάρκεια της εργασίας και έπεσε στην πράξη.

Ο ενθουσιασμός της μάθησης και να αποκτήσουν γνώσεις μου άναψε να δουλέψουμε σκληρά. Να πάρω επιτυχία ποτέ δεν σβήνουν τη σπίθα της μάθησης.

σκεφτείτε μεγάλη:

Αυτό είναι το κύριο θέμα της «Μια μεγάλη κινητήρια ομιλία για να πάρει την επιτυχία στη ζωή σας». Τζιμ Κάρει ήταν σε άθλια κατάσταση στην παιδική του ηλικία. Συνήθιζε να εργαστούν σκληρά για να συντηρήσει την οικογένειά του. Η κατάστασή του ήταν εναντίον του, αλλά το όνειρό του ήταν μεγάλη. Ήταν αγωνίζονται σκληρά ως κωμικός. Αφού έγραψε ένα 5 έτη μετά την ημερομηνία ελέγχου για 1 εκατ δολαρίων. Συνήθιζε να το κρατήσει στο πορτοφόλι του.

Κινητήρια παράθεση αυτού του μηνύματος: «Αυτό που είναι τώρα το όνειρο του παρελθόντος και τι θα γίνει στο μέλλον είναι το όνειρο του παρόντος.»

Συνήθιζε να δείτε το καθημερινό έλεγχο και να υποκινούνται από την παρατήρηση ότι. Σταδιακά Χόλιγουντ καριέρα του ξεκίνησε. Πήρε την ευκαιρία σε ταινίες και το όνειρό του ήρθε σε πραγματικότητα. Μετά 5 χρόνια πήρε την ευκαιρία στο 'Ηλιθιος και πανηλιθιος' και πήρε μια επιταγή για 10 εκατομμύρια δολάρια.

Πολλοί άνθρωποι εφαρμόζουν αυτή τη θεωρία, αλλά πολύ λίγοι από αυτούς να πετύχει. Γιατί? Επειδή μόνο να δει την ανάρτηση με ημερομηνία ελέγχου δεν θα λειτουργήσει. Θα πρέπει να δεσμευτεί να εργάζονται ανάλογα με σωστό σχεδιασμό για να μετατρέψει το όνειρό σας πραγματικότητα. Τι είναι το Google ή το Facebook σήμερα, επειδή κάποιος είχε ένα μεγάλο όνειρο στο παρελθόν. Πραγματικά, κάθε επίτευγμα ξεκινά με μεγάλα σκέψης.

Παροχή κινήτρων παράθεση: «Σκεφτείτε λίγο τους στόχους και να περιμένουμε λίγο επιτεύγματα. Σκεφτείτε μεγάλους στόχους και κερδίστε μεγάλη επιτυχία.

συγχώρεση πρακτική:

Συγχωρεί κάποιον που σας έχει βλάψει είναι η ασυνήθιστη πρακτική των μεγάλων προσωπικοτήτων. Εάν δεν μπορείτε να ασκήσετε συγχώρεση, τότε δεν μπορεί να εγκρίνει τη μη βία. Θα θυμίζει ευγένεια και ταπεινότητα σας. Όταν ο Χριστός πέρασε προσευχήθηκε ο Θεός και ζητήσει να συγχωρέσει αυτούς τους ανθρώπους που είναι ανόητα παιδιά του.

Η συγχώρεση φέρνει την ποιότητα ευγένεια που κρύβετε μέσα σας. Τελειώνει το μίσος και τη βία, εκδίκηση μέσα σου. Ο παγκόσμιος πόλεμος ή οποιοδήποτε μεγάλο πόλεμο μεταξύ των χωρών συνέβη και προκάλεσε θανατηφόρα βία για την ανθρωπότητα, γιατί κανείς δεν μπορούσε να συγχωρήσει ο ένας τον άλλον.

Όμως, μεγάλες προσωπικότητες, όπως Ιησούς Χριστός, Γκάντι, Νέλσον Μαντέλα ανέπτυξε αυτή την ποιότητα. Όταν ο Νέλσον Μαντέλα απελευθερώθηκε μετά 30 χρόνια φυλάκισης το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν το συγχωρεί εκείνους τους ανθρώπους που είχαν κάνει λάθος για να τον. Τους συγχώρεσε επειδή ήξερε ότι η συγχώρεση είναι το ισχυρό όπλο που θα μπορούσε να τελειώσει την τρομοκρατία, της βίας και την αποκατάσταση της ειρήνης.

Geoff Thompson στο διάσημο βιβλίο του πολεμιστής γράφει:

«Τι Μαντέλα ήξερε, και ό, τι έχω μάθει από τη δική μου ζωή, είναι ότι η συγχώρεση είναι πραγματικά μεταφυσική δύναμη, κατέχει τη δύναμη των χιλίων στρατούς «.

Οι εργασίες για τους ανθρώπους αντί να εργάζονται για τα χρήματα:

Δώστε μια μεγάλη αξία για τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι γίνονται πλούσιοι επειδή δίνουν περισσότερες τιμές σε περισσότερα άτομα. Τα χρήματα δεν θα σας κάνει να μεγάλο, αλλά το έργο σας θα. Η εργασία σας θα σας κάνει να αθάνατη στις καρδιές των εκατομμυρίων.

Οι άνθρωποι κερδίζουν χρήματα στην ανταλλαγή υπηρεσιών τους. Αλλά το πραγματικό γεγονός είναι, τα χρήματα που κερδίζουν δεν θα υπάρχει για πάντα. Οι ευλογίες των ανθρώπων για το σπουδαίο έργο που καλλιεργούν σας σε μια διαπρεπής προσωπικότητα.

Τελικές σκέψεις:

Ελπίδα μπορεί να έχετε άρεσε το άρθρο: «Μια μεγάλη κινητήρια ομιλία για να πάρει την επιτυχία στη ζωή σας». Δεν μπορείτε να πάρετε την επιτυχία μέρα στην άλλη, αλλά αν ακολουθήσετε τους κανόνες και να είναι στη συνήθεια τότε σίγουρα θα γίνει ένα επιτυχημένο πρόσωπο στη ζωή σας. Πτώση σχόλια και τις προτάσεις σας και να μοιραστούν τις γνώσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

Τελευταία Blog

Online επιχειρηματικές ιδέες να εγκαταλείψει την εργασία σας.

Blogging συμβουλές και κόλπα.

Ακολούθησέ με

ΕΝΑ. Bharadwaj

Ψηφιακή ειδικός μάρκετινγκ, Προπονητής και Σύμβουλος, Web Developer, επιχειρηματίας στο Way2inspiration
Είμαι ο ιδρυτής της way2inspiration.com η οποία είναι μια τεχνολογία που βασίζεται ιστοσελίδα για τους λάτρεις του μάρκετινγκ Διαδικτύου. Είμαι blogger, προπονητής, περιεχόμενο συγγραφέας και ειδικός social media. Λατρεύω την ανάγνωση βιβλίων και να κάνει έρευνα στο διαδίκτυο. Έχω να ασκούν προπόνηση στο Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Marketing Social Media.
Ακολούθησέ με

Τελευταία μηνύματα από ΕΝΑ. Bharadwaj (δείτε όλα)