Jaa tämä

A suuri motivoiva puhe saada menestystä elämässä

Mikä on todellinen menestys?

Miten johtaa onnistuneeseen elämään?

Miksi vain harvat ovat onnistuneita ja useimmat eivät ole?

Mikä on salaisuus kaava menestykseen?

Näitä kysymyksiä leijuu mielissä miljoonia. Jokainen haluaa tulla menestyksekäs, saavat nimi ja maine. 😀 Kukaan failure.Some ihmiset ajattelevat, jos he saavat ison pankkitalletukset, kaunis vaimo, ylellinen auto ja talo, he menestyvät. Olen nähnyt paljon ihmisiä, joilla on suuri pankkitalletukset mutta ovat rikki suhde. Onko todella menestys?

Todellinen menestys tulee, kun saavuttaa menestystä terveyden, rikkaus, suhde ja spiritualitja. Näitä pidetään 4 pilaria onnistuneen, onnellinen ja terve elämä.

Tänään aion jakaa suuri motivoiva puhe saada menestystä elämässä. Oletko valmis? Sitten, yrittää lukea huolellisesti ja toteuttaa sitä elämässäsi. Voit lukea lisää motivoiva menestys lainaa täällä.

Etsi vahvuus:

A 15 vuotias poika New Delhi menettänyt isänsä. Kun hän saavutti 25 Hänen äitinsä kuoli. Hänen sisarensa pysyi sairaana masennuksen ja sokki. Mutta poika ei myöntämään epätoivoa. Hän työskenteli kovasti elättääkseen perheensä ja poista kaikki suru.

Hänen kovaa työtä ja päättäväisyyttä teki hänestä kuninkaan Bollywood. Hän on mikään muu kuin Shahrukh khan. Hän sanoo ’Ainoa parannuskeino poistaa surua oli pidettävä töissä’.

Jos menet läpi elämäkertoja suuri toimijoiden kuten Tom Cruise tai King of Pop Michael Jackson tulet huomaamaan, että he ovat saavuttaneet vaurautta, ihmisarvo ylittämällä paljon haasteita, kamppailuihin elämässään.

Olen mainitsee hänen esimerkkiään, koska useimmat ihmiset tehdään masennus niin tällaisessa tilanteessa ja älä tee mitään. Hän olisi voinut tehdä, että, mutta hän ei. Hän syttyi hänen voimansa ja menestystä suuteli hänen jalkansa.

Jokaisella on surua elämässään. Life palapelit kaikille, mutta useimmat ihmiset eivät voi löytää tapa voittaa surunsa. He viettävät lopun elämän ahdistusta, masennus, pelko ja poistaa tulevista onnea. Ja on olemassa paljon ihmisiä, jotka oppivat taiteen muuntaa surun osaksi onnea ja tekevät heidän elämänsä vauras.

menestys Quote: Menestys ei ole avain onneen, onnellisuus on avain menestykseen. Jos rakastat, mitä teet, sinun tulee onnistunut.”


Lukea:

Motivoiva puhe opiskelijoille.

stressin hallinta.

Tärkeys kasvisruokavaliota.

Mitään tekosyytä kiitos:

Kun jotkut opiskelijat eivät pisteet hyviä numeroita kokeensa he löytävät tekosyitä kuten ’En voinut opiskella hyvin sairauden’, ’Minulla oli hätä kotona’ bla bla bla. Oli poika, joka sai paikan KANSSA joka on unelma miljoonia opiskelijoita ympäri maailmaa.

Mutta hän ei saanut ottamista köyhyyden vuoksi. kuitenkin, Hän otti maahantuonti etäisyydellä kurssin ja kehittänyt ohjelmiston, joka oli erittäin arvostettu Microsoft. Hän sai työtarjouksen Microsoftin kanssa 2.5 miljoonaa euroa vuodessa paketti ja 2% Microsoftin osake. Hän olisi voinut tehdä monta tekosyitä, mutta hän ei. Hän jatkoi taistelua ja sai onnistumisen.

Monet meistä on useita tekosyitä kuten ’minulla ei ole hyvää työtä kuin minun ollutkaan kovin hyvä’, ’Minun taloudellinen tila ei ole hyvä, koska vanhempani ovat köyhiä’ . Teemme tekosyitä hyväksyä epäonnistuminen ja lopettaa kamppailee. Joten tänään kestää lupauksen lopettaa tekosyitä.

motivoiva Quote: ’Jos se on sinulle tärkeää, löydät tapa. Jos ei, löydät tekosyy.’- Frank Bank

merkitä

Taistella pelko:

Pelko on ilmiö, joka kelat sisällä mielesi. Epäonnistumisen pelko ei tee jatkat kohti tavoitetta. Tuntuu niin masentunut kuin ’Jos minä epäonnistuu, mitä tapahtuu?'.

Jos haluat kääntää unelma todellisuudeksi sinun täytyy oppia taiteen taistelevat pelko. Pelko voi turhauttaa ennen kuin siirrytään askel eteenpäin. Se on kyky shatter sinulle. Torjua pelkoa ja sytyttää rohkeutta sisälläsi.

Jos kehittää piilotettu voima rohkeus voit purkaa vuoren myös. Voit tehdä mahdottomaksi mahdollista. Jatka. Luet tätä, koska olet rohkea, Lue loput ’Suuri motivoiva puhe saada menestystä elämässä’.

Älä pidä työtä huomenna:

Tilaisuutta ei iske kahdesti. Menetämme paljon mahdollisuuksia elämässämme. Sanomme huomenna aion aloittaa uuden elämän. Huomenna aion aloittaa harjoituksen. Huomenna aion opiskella vakavasti. Huomista ei koskaan tule. Pysyä nykyhetkessä. Jos et voi aloittaa nyt niin ei huomenna.

Voit aloittaa pienin askelin, mutta alkaa nyt. Japanin tietävät tämän salaisuuden. He aloittavat päivittäisen työnsä ja toteuttaa sitä hinnalla millä hyvänsä. Jos haluat oppia kitaran tai pelata harmoni sitten aloittaa heti odottamatta huomenna. Kuka tietää huomenna voi tulla tai ei. Jos aloitat yhdellä askeleella niin löydät loput vaiheet.

’Tee loppuelämän, Paras elämäsi’

Pysy nälkäinen saada tietoa:

Sytytä palava halu saada tietoa. Sinun ei tarvitse tulla Jokapaikan höylä. Mutta voit oppia monia aiheita irti toiminta-alueelle.

Eräs ystäväni, joka on ohjelmistosuunnittelija hän oppii saksa, Ranskan kieli, kiinalainen samanaikaisesti. Hän voi puhua 3 Kieli (kielet (ei sujuvasti). Tiedäthän ohjelmistotekniikan työssä on ikävä! Edelleen, hän onnistuu oppia.

Se on hänen nälkä oppia ja saada lisää tietoa. Saatat olla golfin pelaaja mutta jalkapallon, Polo tai pöytätennistä voi antaa sinulle iloa.

Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella sanoo:

’Ostan enemmän kirjoja kuin voin lopettaa, Olen rekisteröityä enemmän verkkokursseja kuin voin suorittaa’. Hänen selvitys, voit tietää palava halu hänen oppimisen. Lapsuudessani Ajattelin, ’Ihmiset, jotka tekevät työtä ovat onnellisin ihminen.

Ne aiheuttavat täydellisen elämän ja olemme vain oleskelevat vankilaan, päivittäinen läksyt, kuukausittain testi, ole vapautta.’Ja nyt ymmärrän, kuinka elämän toimiva henkilö on. On päivittäin testi, päivittäinen harjoitus toimistossa.

Lopuksi 7 vuotta, Olen työskennellyt 70 tuntia viikossa. On totta, että työni kiehtoo minua, motivoi minua auttaa ihmisiä jakamaan tietoa.

Ensimmäinen kerta kun aloin kirjoittaa blogia se on vienyt yhden päivän kirjoittaa 300 sanaa artikkeli. Mutta nyt voin kirjoittaa 2000 sana artikkeli tunnissa. Tämä tapahtui siksi olen kehittänyt taitoa vähitellen työskennellessään ja vaipui käytäntöön.

Innostus oppimiseen ja tiedon hankkimiseksi sytyttänyt minulle töitä. Saada menestys koskaan puhaltaa pois kipinä oppimisen.

Ajattele laajasti:

Tämä on tärkein aihe ’Suuri motivoiva puhe saada menestystä elämässä’. Jim Carrey oli surkeassa kunnossa lapsuudessa. Hän käytti töitä elättääkseen perheensä. Hänen tilansa oli häntä vastaan, mutta hänen unelmansa oli iso. Hän kamppaili kovaa kuin koomikko. Kerran hän kirjoitti 5 vuotta post päivätty tarkistaa 1 miljoona dollarin. Hänellä oli tapana pitää se hänen lompakkonsa.

motivoiva lainaus: ’Mitä nyt on unelma menneisyyden ja mitä tulee jatkossa on unelma läsnä.’

Hänellä oli tapana nähdä tarkistaa päivittäin ja dinner tarkkailemalla sitä. Vähitellen hänen Hollywood ura alkoi. Hän sai elokuvissa ja hänen unelmansa tuli todellisuutta. Jälkeen 5 vuotta hän sai vuonna 'Tyhmä ja tyhmempi' ja sai tarkistaa 10 miljoonaa dollaria.

Monet ihmiset soveltaa tätä teoriaa, mutta hyvin harvat niistä onnistuvat. Miksi? Koska vain nähdä post päivätty tarkistaa eivät toimi. Sinun täytyy olla sitoutunut toimimaan sen mukaisesti oikealla aikoo muuntaa unelma todellisuudeksi. Mikä on Googlen tai Facebookin tänään, koska joku oli suuri unelma aikaisemmin. Todella jokainen saavutus alkaa ajattelun iso.

motivoiva Quote: ’Ajattele pieniä tavoitteita ja odottaa vähän saavutuksia. Ajatella suuria tavoitteita ja voita menestys.

käytännössä Anteeksianto:

Anteeksiantaminen, joka on loukannut teitä on harvinaista käytäntö suuria persoonallisuuksia. Jos et voi harjoitella anteeksiantava niin et voi hyväksyä väkivallattomuutta. Se herättää teidän lempeys ja nöyryys. Kun Kristus ylitettiin hän rukoili Jumalaa ja pyysi anteeksi niille ihmisille, jotka ovat hänen typeriä lapsia.

Anteeksianto tuo kohteliasta laadun sisälläsi. Se päättyy vihaa ja väkivaltaa, kosto sisälläsi. Maailman sodan tai mitään suurta sotaa maiden välillä tapahtunut ja aiheutti kohtalokasta väkivaltaa ihmiskunnalle koska kukaan ei voi antaa toisilleen anteeksi.

Mutta suuria persoonallisuuksia kuten Jeesus Kristus, Gandhi, Nelson Mandela kehitti laatu. Kun Nelson Mandela vapautettiin 30 vuotta vankeutta ensimmäinen asia, hän teki oli anteeksi niille ihmisille, jotka olivat tehneet väärin hänelle. Hän antoi heille anteeksi, koska hän tiesi, että anteeksianto on voimakas ase, joka voisi lopettaa terrorismi, väkivallan ja rauhan.

Geoff Thompson tunnetussa teoksessaan Soturi kirjoittaa:

’Mitä Mandela tiesi, ja mitä olen oppinut omasta elämästäni, että anteeksianto on todella metafyysinen voima, jolla valtaa tuhannen armeijoita.’

Työskentelevät ihmiset työskentelyn sijaan rahalle:

Anna arvokkaita ihmisiä. Ihmiset rikastua, koska ne antavat enemmän arvoa enemmän ihmisiä. Rahaa ei tee sinusta suuria, mutta Työsi. Työsi tekee sinusta kuolemattoman sydämissä miljoonia.

Ihmiset ansaita rahaa vaihdossa palvelunsa. Mutta tosiasia on, rahaa ansaitset ei ole ikuisesti. Siunauksia ihmisiä suurenmoisesta työstä hoivata sinut etevä persoonallisuus.

lopullinen ajatuksia:

Toivottavasti olet ehkä halunnut artikkeli: ’Suuri motivoiva puhe saada menestystä elämässä’. Et voi saada menestystä yhdessä yössä, mutta jos noudatat sääntöjä ja tehdä siitä tavaksi niin varmasti sinun tulee onnistunut henkilö elämässäsi. Pudota kommentteja ja ehdotuksia alla ja jakaa tietoa.

Lue lisää:

uusin blogi

Online liikeideoiden lopettaa työsi.

Bloggaaminen vinkkejä.

Seuraa minua

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach ja konsultti, Web-kehittäjä, Yrittäjä at Way2inspiration
Olen perustaja way2inspiration.com joka on teknologia perustuu verkkosivuilla internet markkinointi harrastajille. Olen blogger, kouluttaja, sisällöstä kirjailija ja sosiaalisen median asiantuntija. Rakastan käsittelyssä kirjoja ja tutkivat internetissä. I menettelyvelvollisuuksiin valmennus Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sosiaalisen median markkinointi.
Seuraa minua

Uusimmat viestit A. Bharadwaj (nähdä kaikki)

  • Pingback: Suuri motivoiva puhe saada menestystä elämässä | way2inspiration()

  • Pingback: Jokaisen vanhempien täytyy lukea: Täydellinen uraohjausta lapsille - Way2inspiration()

  • toivottavasti Kumar

   sosiaaliset marketization

  • Derrick Kirk

   On totta, että elämässä meidän täytyy ajatella suuria ja harjoitella anteeksi, jos teemme saavuttaa hyviä tavoite elämässä. Suuri kannustuspuheet elämästä apua innokas kiinnostusta.

   • aseem12

    Olet oikeassa Derrick