deel dit

EEN groot motiverende speech voor het krijgen van succes in uw leven

Wat is de ware succes?

Hoe maak je een succesvol leven te leiden?

Waarom slechts weinig mensen zijn succesvol en de meeste zijn niet?

Wat is het geheime formule voor succes?

Deze vragen zijn zweven in de hoofden van miljoenen. Iedereen wil om succesvol te worden, verwerven naam en faam. 😀 Niemand houdt failure.Some mensen denken, als ze een grote banksaldo, mooie vrouw, luxe auto en huis, ze succesvol zullen worden. Ik heb een heleboel mensen die een grote bank evenwicht, maar hebben gebroken relatie gezien. Is het echt succes?

Waar succes komt wanneer u veel succes in de gezondheidszorg te bereiken, rijkdom, relatie en spiritualiten. Deze worden beschouwd als de 4 pijlers van een succesvolle, gelukkig en gezond leven.

Vandaag ga ik om te delen een grote motiverende speech voor het krijgen van succes in uw leven. Ben je klaar? Dan, proberen om het aandachtig te lezen en uit te voeren in je leven. U kunt hier meer over lezen motiverende succes citeert hier.

Vind je kracht:

EEN 15 jaar oude jongen uit New Delhi verloor zijn vader. Toen hij bereikte 25 Zijn moeder overleed. Zijn zus bleef ziek in depressie en shock. Maar die jongen niet toegeven wanhoop. Hij werkte hard om zijn gezin te onderhouden en verwijder alle verdriet.

Zijn harde werk en vastberadenheid maakte hem de koning van de Bollywood. Hij is niemand minder dan Shahrukh Khan. Hij zegt: 'De enige remedie om verdriet te verwijderen was aan het werk te houden'.

Als je door de biografieën van grote acteurs als Tom Cruise of de King of Pop Michael Jackson zul je zien dat ze de welvaart hebben bereikt, waardigheid door het overwinnen van een veel uitdagingen, worstelingen in hun leven.

Ik ben daarbij verwijzend naar zijn voorbeeld, omdat de meeste mensen een depressie te ondergaan in een dergelijk type van situatie en doe niets. Hij had kunnen doen dat, maar dat deed hij niet. Hij ontstak zijn kracht en succes kuste zijn voeten.

Iedereen heeft verdriet in hun leven. Life puzzels iedereen, maar de meeste mensen kunnen de weg naar hun verdriet te overwinnen niet vinden. Ze brengen hun rest van het leven in angst, depressie, angst en wissen van de aankomende geluk. En er zijn veel mensen die de kunst te leren van het omzetten van smart in geluk en hun leven welvarende.

succes Quote: Succes is niet de sleutel tot geluk, geluk is de sleutel tot succes. Als je houdt van wat je doet, je succesvol zal zijn.”


Lezen:

Motiverende speech voor studenten.

Stress management.

Het belang van vegetarisch dieet.

Geen excuus gelieve:

Bij sommige studenten niet goed aantallen scoren in hun examens vinden ze excuses als 'Ik kon niet goed te bestuderen wegens ziekte', 'Ik had een noodsituatie thuis' bla bla bla. Er was een jongen die een zetel gekregen in MET die een droom van miljoenen studenten wereldwijd.

Maar hij had niet de toelating te wijten aan de armoede. Echter, nam hij een bekentenis op een afstand cursus en een software die zeer werd gewaardeerd door Microsoft ontwikkeld. Hij kreeg een jobaanbieding van Microsoft met een 2.5 miljoen per jaar pakket en 2% Microsoft aandeel. Hij had veel excuses hebben gemaakt, maar dat deed hij niet. Hij vervolgde zijn strijd en kreeg het succes.

Velen van ons hebben een aantal excuses als 'Ik wil niet een goede baan als mijn college was niet goed', 'Mijn financiële toestand is niet goed als mijn ouders zijn arm' . Wij maken excuses om mislukking te accepteren en stoppen met worstelen. Dus vanaf nu neem een ​​gelofte om excuses te stoppen.

motievenCitaat: 'Als het voor u belangrijk is, je zult een manier vinden. Als niet, zult u een excuus te vinden. '- Frank Bank

abonneren

Vecht je angst:

Angst is een fenomeen dat spoelen in je hoofd. Faalangst maakt je niet gaan naar uw doel. Het maakt je depressief als het gevoel: 'Als ik niet wat er zal gebeuren?'.

Als u wilt uw droom in werkelijkheid te zetten dan moet je de kunst van het bestrijden van de angst te leren. Angst kan je frustreren voordat een stap vooruit. Het heeft de capaciteit om u breken. Afweren de angst en weer op te rakelen de moed in je.

Als u de verborgen kracht van moed te ontwikkelen dan kun je een berg ook slopen. U kunt onmogelijk mogelijk. Ga verder. U leest dit omdat je moedig bent, Lees de rest van de "Een geweldige motiverende speech voor het krijgen van succes in je leven '.

Doe je werk niet te houden voor morgen:

Opportunity niet tweemaal staking. We verliezen veel mogelijkheden in ons leven. We zeggen dat vanaf morgen zal ik een nieuw leven te beginnen. Vanaf morgen zal ik beginnen te oefenen. Vanaf morgen zal ik serieus bestuderen. Morgen komt nooit. Verblijf in het heden. Als je nu niet kunt starten dan niet morgen.

U kunt kleine stappen te starten, maar nu beginnen. De Japanners weten dit geheim. Ze beginnen hun dagelijkse werk en volbrengen tegen elke prijs. Als u wilt gitaar leren spelen of harmonium start onmiddellijk, zonder te wachten voor morgen. Wie weet morgen wellicht niet of. Als je begint met een enkele stap dan zul je de rest van de stappen te vinden.

'Make rest van je leven, Beste van je leven '

Blijf honger naar kennis op te doen:

Ontsteek het brandend verlangen om kennis op te doen. U hoeft niet naar een manusje van alles geworden. Maar u kunt veel onderwerpen te leren uit uw werkveld.

Een van mijn vriend die een software engineer hij Duits leert, Frans, Chinese gelijktijdig. Hij kan spreken 3 talen (niet vloeiend). Je weet dat een software engineering taak is hoe vervelend! Nog, Hij slaagt erin om te leren.

Het is zijn honger om te leren en krijgen meer kennis. U kunt een golf-speler, maar voetballen zijn, Polo of tafeltennis kunt u vreugde geven.

Microsoft CEO Satya Nadella zegt:

'Ik koop meer boeken dan ik kan afmaken, Ik me aanmelden voor meer online cursussen dan ik kan voltooien '. Uit zijn verklaring, kunt u het brandend verlangen van zijn leren kennen. In mijn jeugd heb ik gebruikt om na te denken, 'De mensen die het werk doen zijn de gelukkigste persoon.

Ze leiden een perfect leven en we zijn gewoon een verblijf in een gevangenis, dagelijkse huiswerk, maandelijkse proef, geen vrijheid. 'En nu realiseer ik me hoe het leven van een werkend persoon is. Er is een dagelijkse proef, dagelijkse training in het kantoor.

Als laatste 7 jaar, Ik werk voor 70 uren per week. Het is waar dat mijn werk fascineert me, motiveert me om mensen te helpen om kennis te delen.

De eerste keer toen ik begon om een ​​blog te schrijven Het heeft mij op een dag naar een schrijven 300 woorden artikel. Maar nu kan ik schrijven 2000 woord artikel in een uur. Dit gebeurde omdat ik de vaardigheid geleidelijk tijdens het werk en viel in de praktijk.

Het enthousiasme van het leren en het verwerven van kennis ontstoken mij om hard te werken. Krijgen succes nooit afblazen de vonk van het leren.

Denk groot:

Dit is het belangrijkste onderwerp van 'Een grote motiverende speech voor het krijgen van succes in je leven'. Jim Carrey was in een ellendige toestand in zijn jeugd. Hij gebruikte hard werken om zijn gezin te onderhouden. Zijn toestand was tegen hem, maar zijn droom was groot. Hij worstelde hard als een komiek. Zodra hij schreef een 5 jaar na gedateerde cheque van 1 miljoen dollar. Hij gebruikte om het in zijn portemonnee te houden.

motievendiecitaat: 'Wat je nu bent is de droom van het verleden en wat je wordt in de toekomst is de droom van de huidige. "

Hij gebruikte om de cheque dagelijks zien en gemotiveerd door het observeren van deze. Geleidelijk aan zijn Hollywood-carrière begon. Hij kreeg een kans in films en zijn droom kwam in werkelijkheid. Na 5 jaar kreeg hij een kans in 'Dumb and Dumber' en kreeg een cheque van 10 miljoen dollar.

Veel mensen toepassen van deze theorie, maar zeer weinigen van hen slagen. Waarom? Omdat alleen het zien van de post gedateerde cheque zal niet werken. U moet worden vastgelegd om dienovereenkomstig te werken met de juiste planning om je droom om te zetten in werkelijkheid. Wat is Google of Facebook vandaag, omdat iemand had een grote droom in het verleden. Echt elke prestatie begint met groot denken.

motievenCitaat: 'Denk kleine doelen en verwachten weinig successen. Denk grote doelen en win groot succes '.

praktijk Vergeving:

Vergeven iemand die je gekwetst heeft is de ongewone praktijk van grote persoonlijkheden. Als je niet vergevingsgezind kunt oefenen dan kun je niet geweldloosheid adopteren. Het roept uw ​​zachtheid en nederigheid. Toen Christus werd overschreden bad hij God en vroeg aan de mensen die zijn zijn domme kinderen te vergeven.

Vergeving brengt de beleefdheid kwaliteit in je. Het eindigt haat en geweld, wraak in je. De wereldoorlog of een grote oorlog tussen de landen is gebeurd en veroorzaakt dodelijk geweld aan de mensheid, omdat niemand elkaar kon vergeven.

Maar grote persoonlijkheden zoals Jezus Christus, Gandhi, Nelson Mandela ontwikkelde deze kwaliteit. Toen Nelson Mandela werd vrijgelaten na 30 jaar gevangenisstraf het eerste wat hij deed was het vergeven van de mensen die aan hem verkeerd had gedaan. Hij vergaf hen, omdat hij wist dat vergeving is de krachtige wapen dat terrorisme kon afmaken, geweld en de vrede.

Geoff Thompson In zijn beroemde boek Krijger schrijft:

'Wat Mandela wist, en wat ik heb geleerd van mijn eigen leven, is dat vergeving is eigenlijk metafysische kracht, bezit de kracht van duizend legers. '

Werk voor mensen in plaats van het werken voor geld:

Geef een grote waarde voor mensen. Mensen rijk geworden omdat ze meer waarden om meer mensen. Het geld zal je niet groot maken, maar uw werk. Je werk zal je onsterfelijk in de harten van miljoenen te maken.

Mensen verdienen geld in de uitwisseling van hun dienst. Maar de echte feit, het geld dat je verdient zal niet eeuwig bestaan. De zegeningen van de mensen voor uw grote werk dat je koesteren in een eminente persoonlijkheid.

Laatste gedachten:

Ik hoop dat u misschien het artikel graag: 'Een grote motiverende speech voor het krijgen van succes in je leven'. U mag succes niet 's nachts te krijgen, maar als je de regels volgen en maken er een gewoonte dan zeker zult u een succesvolle persoon te worden in je leven. Laat je opmerkingen en suggesties hieronder en delen van de kennis.

Lees verder:

Laatste Blog

Online business ideeën om uw baan op te zeggen.

Bloggen tips en trucs.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij

Laatste berichten door EEN. Bharadwaj (alles zien)

  • Pingback: Een grote motiverende speech voor het krijgen van succes in uw leven | way2inspiration()

  • Pingback: Iedere ouders moet lezen: Een perfecte loopbaanbegeleiding voor uw kinderen - Way2inspiration()

  • hopelijk Kumar

   social vermarkting

  • Derrick Kirk

   Het is waar dat in het leven moeten we om groot te denken en de praktijk vergeving als we grote doel in het leven te bereiken. Een grote motiverende speeches over het leven helpen om de rente te enthousiast.

   • aseem12

    Je hebt gelijk Derrick