imparte asta

A Grozav discurs motivațional pentru a obține succesul în viața ta

Care este adevaratul succes?

Cum de a duce o viață de succes?

De ce doar puțini oameni sunt de succes și cele mai multe nu sunt?

Care este formula secreta a succesului?

Aceste întrebări sunt situându-se în mintea a milioane de oameni. Toată lumea vrea să devină de succes, câștiga numele și faima. 😀 Nimeni nu-i place oamenii failure.Some cred, în cazul în care obține un echilibru bancă mare, soție frumoasă, mașină de lux și casa, ele vor deveni de succes. Am văzut o mulțime de oameni care au un echilibru bancă mare, dar s-au rupt relație. Este într-adevăr un succes?

Adevărat succes vine atunci când atinge succesul în sănătate, bogatie, relație și spiritualitși. Acestea sunt considerate a fi 4 piloni ai unui succes, viață fericită și sănătoasă.

Astăzi vă voi împărtăși un mare discurs motivațional pentru a obține succesul în viața ta. Sunteţi gata? Apoi, încercați să-l citiți cu atenție și să-l pună în aplicare în viața ta. Puteți citi mai multe despre Succesul motivaționale citate aici.

Găsi puterea ta:

A 15 ani băiat din New Delhi a pierdut tatăl său. Când a ajuns 25 mama lui a murit. Sora lui a rămas bolnav în depresie și șoc. Dar că băiatul nu recunosc disperare. A muncit din greu pentru a sprijini familia lui și a elimina toate tristețe.

munca grea și de determinare l-au făcut pe împăratul Bollywood. El este nimeni altul decât Khan Shahrukh. El spune: "Singurul remediu pentru a elimina tristețea a fost de a continua să lucreze".

Dacă te duci prin biografiile marilor actori, cum ar fi Tom Cruise sau regele muzicii pop Michael Jackson, veți găsi că acestea au atins prosperitatea, demnitate prin depășirea o mulțime de provocări, lupte în viața lor.

Sunt citând exemplul lui, deoarece cei mai mulți oameni sunt supuse depresie într-o astfel de situație și nu fac nimic. El ar fi putut face asta, dar el nu a făcut. El a aprins puterea lui și succesul sărutat picioarele lui.

Toată lumea are tristețe în viața lor. puzzle-uri de viață pentru toată lumea, dar cei mai mulți oameni nu pot găsi calea de a depăși durerea. Isi petrec odihna lor de viață în anxietate, depresiune, frică și șterge fericirea viitoare. Și acolo sunt mulți oameni care învață arta de a converti tristețe în fericire și de a face viața lor prosperă.

Citat de succes: Succesul nu este cheia fericirii, fericirea este cheia succesului. Daca va place ceea ce faci, vei avea succes.”


Citit:

Discursul motivațional pentru studenți.

Managementul stresului.

Importanța dietei vegetariene.

Nici o scuză te rog:

Atunci când unii studenți nu înscrie numere bune în examenele lor, ei găsesc scuze de genul "nu am putut studia bine din cauza bolii", "Am avut o urgență la domiciliu", bla bla bla. Era un băiat pe care a primit un loc în CU care este un vis de milioane de studenți din întreaga lume.

Dar el nu a primit de admitere din cauza sărăciei. in orice caz, el a luat o admitere într-un curs la distanță și a dezvoltat un software care a fost foarte apreciat de către Microsoft. A primit o ofertă de muncă de la Microsoft, cu o 2.5 milioane pe an și pachet 2% Microsoft cota. El ar fi putut face multe scuze, dar el nu a făcut-o. El a continuat lupta lui și am obținut succesul.

Mulți dintre noi au o serie de scuze de genul "Eu nu am o treabă bună ca colegiul meu nu a fost bun", "Starea mea financiară nu este bun ca și părinții mei sunt săraci" . Ne face scuze pentru a accepta eșecul și de a opri lupta. Deci, din ziua de azi un jurământ pentru a opri scuze.

Citat motivaționale: "Dacă este important pentru tine, veți găsi o cale. Dacă nu, veți găsi o scuză. "- frank a Bank

subscrie

Lupta in frica:

Frica este un fenomen care se înfășoare în mintea ta. Teama de eșec nu face de a continua spre obiectivul dvs.. Te face să te simți deprimat cum ar fi "Dacă voi eșua ce se va întâmpla?'.

Dacă doriți ca să transforme visul în realitate, atunci trebuie să învețe arta de a lupta împotriva fricii. Frica te poate frustra înainte de a trece un pas înainte. Ea are capacitatea de a te sfărâma. Off frica Ward și reaprinde curajul din tine.

Dacă vă dezvolta puterea ascunsă de curaj, atunci poți demola un munte, de asemenea,. Puteți face imposibilă posibil. Continuă. Ce citiți acest lucru pentru că ești curajos, citește tot restul "Un mare discurs motivațional pentru a obține succesul în viața ta".

Nu păstrați munca pentru mâine:

Oportunitate nu lovește de două ori. Noi pierdem multe oportunități în viața noastră. Noi spunem de mâine voi începe o viață nouă. De mâine voi începe exercițiu. De mâine voi studia serios. Maine nu vine niciodata. Stați în prezent. În cazul în care nu puteți începe acum, atunci nu mâine.

Puteți începe, pași mici, dar începe acum. Japonezii știu acest secret. Ei încep munca lor de zi cu zi și de a realiza aceasta cu orice preț. Dacă doriți ca să învețe chitară sau să se joace armoniu apoi începe imediat, fără a aștepta mâine. Cine știe mâine poate veni sau nu. În cazul în care începe cu un singur pas, atunci veți găsi restul etapelor.

"Asigurați-vă tot restul vieții, Cel mai bun din viața ta "

Stai foame pentru a dobândi cunoștințe:

Ignite dorința arzătoare de a dobândi cunoștințe. Nu aveți nevoie pentru a deveni un jack de toate meseriile. Dar, s-ar putea afla mai multe subiecte din domeniul dvs. de lucru.

Unul dintre prietenul meu, care este un inginer de software, el învață limba germană, limba franceza, Chineză simultan. El poate să vorbească 3 limbi (nu fluent). Știi un loc de muncă de inginerie software este modul în care plictisitor! Încă, el reușește să învețe.

Este foamea lui de a învăța și de a obține mai multe cunoștințe. Ați putea fi un jucător de golf, dar joacă fotbal, Polo sau tenis de masă vă puteți da bucurie.

CEO-ul Microsoft Satya Nadella spune:

"Am cumpăra mai multe cărți decât pot termina, Mă înscriu pentru mai multe cursuri on-line decât pot finaliza ". Din declarația numitului, puteți cunoaște dorința arzătoare a învățării sale. In copilaria mea am folosit să cred, "Oamenii care fac treaba sunt cea mai fericită persoană.

Ele duc o viață perfectă și suntem doar stau într-o închisoare, temele de zi cu zi, testul lunar, nici o libertate. "Și acum îmi dau seama cum este viața unei persoane care lucrează. Există un test de zi cu zi, antrenament zilnic în birou.

Pentru ultima 7 ani, Sunt de lucru pentru 70 ore pe săptămână. Este adevărat că munca mea mă fascinează, mă motivează pentru a ajuta oamenii să împărtășească cunoștințele.

Prima dată când am început să scrie un blog mi-a luat o zi pentru a scrie 300 cuvinte articol. Dar acum eu pot scrie 2000 articol cuvânt într-o oră. Acest lucru sa întâmplat pentru că am dezvoltat abilitatea, treptat, în timp ce lucra și a căzut în practica.

Entuziasmul de a învăța și de a obține cunoștințe mi-a aprins de a munci din greu. A obține succes nu sufla off scânteie de învățare.

Gandeste maret:

Acesta este principalul subiect de "Un mare discurs motivațional pentru a obține succesul în viața ta". Jim Carrey a fost într-o stare mizerabilă în copilărie. El a folosit pentru a lucra din greu pentru a sprijini familia. starea lui era împotriva lui, dar visul său era mare. El a fost lupta din greu ca actor de comedie. Odată ce a scris un 5 ani post-datat pentru cec de 1 milion de dolari. El a folosit pentru a-l păstra în portofel.

citat motivațională: "Ceea ce acum este visul trecut și ceea ce devii în viitor este visul prezent."

El a folosit pentru a vedea verificarea de zi cu zi și de a fi motivat prin observarea. Treptat, a început cariera la Hollywood. El a avut o șansă în filme și visul său a intrat în realitate. După 5 ani a primit o șansă în 'Stupid și mai stupid' și a primit un cec de 10 milioane de dolari.

Mulți oameni aplică această teorie, dar foarte puține dintre ele reușesc. De ce? Deoarece numai văzând cecul post-datat nu va funcționa. Trebuie să fiți angajat să lucreze în mod corespunzător cu planificarea dreptul de a transforma visul în realitate. Ce este Google sau Facebook astăzi, pentru că cineva a avut un vis mare în trecut. Într-adevăr fiecare realizare începe cu gândire mare.

Citat motivaționale: "Gândiți-vă obiective mici și se așteaptă realizări mici. Gândiți-vă goluri mari și de a câștiga mare succes ".

Iertarea practică:

Cineva care te iertându a ranit este practica mai puțin frecventă a mari personalități. În cazul în care nu se poate practica iertător, atunci nu se poate adopta non-violență. Ea evocă blândețe și smerenia ta. Când Hristos a fost traversat sa rugat lui Dumnezeu și a cerut să ierte acei oameni care sunt copiii stupide.

Iertarea aduce calitatea politete in tine. Ea termină la ură și violență, răzbunare în interiorul tău. Război mondial sau de orice război mare între țări sa întâmplat și a provocat violență fatală pentru omenire, deoarece nimeni nu putea să ierte reciproc.

Dar, personalități ca Iisus Hristos, Gandhi, Nelson Mandela a dezvoltat această calitate. Atunci când Nelson Mandela a fost eliberat după 30 ani de închisoare primul lucru pe care el a făcut a fost iertători acei oameni care au făcut greșit să-l. El ia iertat pentru că el știa că iertarea este puternică armă care ar putea duce la terorism, violența și de a stabili pacea.

Geoff Thompson în cartea sa Celebre Războinic scrie:

"Ce știa Mandela, și ceea ce am învățat din propria mea viață, este că iertarea este forța de fapt metafizică, având puterea de o mie de armate ".

De lucru pentru oameni în loc de a lucra pentru bani:

Da o mare valoare pentru oameni. Oamenii devin bogați, deoarece acestea dau mai multe valori pentru mai multe persoane. Banii nu te va face mare, dar munca ta va. munca ta va face nemuritor în inimile a milioane de oameni.

Oamenii câștigă bani în schimbul serviciului lor. Dar de fapt real este, banii câștigați nu vor exista pentru totdeauna. Binecuvântările oamenilor pentru munca ta mare te hrăni într-o personalitate eminentă.

Considerații finale:

Sper ca v-ar fi plăcut articolul: "Un mare discurs motivațional pentru a obține succesul în viața ta". Este posibil să nu succes peste noapte, dar dacă urmați regulile și să-l în obiceiul de atunci cu siguranta vei deveni o persoana de succes in viata ta. Picătură comentariile și sugestiile de mai jos și împărtăși cunoștințele.

Citeste mai mult:

Cel mai recent blog

idei de afaceri on-line să renunțe la locul de muncă.

Blogging sfaturi și trucuri.

urmați-mă

A. Bharadwaj

Expert Digital Marketing, Antrenor și consultant, web Developer, Antreprenor la Way2inspiration
Eu sunt fondatorul way2inspiration.com, care este un site web bazat pe tehnologie pentru amatorii de marketing pe internet. Sunt un blogger, antrenor, scriitor de conținut și expert social media. Îmi place lectura de cărți și de a face cercetare pe Internet. Îmi conduc coaching-ul pe Digital Marketing, SEO, Google AdWords, Social Media Marketing.
urmați-mă

Ultimele postari ale lui A. Bharadwaj (vezi toate)