деле ово

A велики мотивациони говор за добијање успех у животу

Шта је прави успех?

Како да воде успешан живот?

Зашто само мали број људи успешни и већина нису?

У чему је тајна формула за успех?

Ова питања су лебди у главама милиона. Свако жели да постане успешан, стекну име и славу. 😀 Нико не воли фаилуре.Соме људи мисле, ако добију велику равнотежу банке, лепа жена, луксузна аутомобила и кућа, они ће постати успешна. Видео сам много људи који имају велику равнотежу у банци, али су поломљене везу. Да ли је то заиста успех?

Прави успех долази када се постигне успех у здравству, богатство, однос и Спиритуалити. Ови се сматрају као 4 стубови успешан, срећан и здрав живот.

Данас ћу да поделим велики мотивациони говор за добијање успех у животу. Да ли си спреман? Онда, покушајте да га пажљиво прочитате и спровести га у вашем животу. Можете прочитати више о мотивациони успех наводи овде.

Пронађите снагу:

A 15 година дечак из Њу Делхи изгубио оца. Када је стигао 25 његова мајка преминула. Његова сестра је остала болесна у депресију и шок. Али тај момак није примио очај. Радио је напорно да издржава своју породицу и уклонити сву тугу.

Његов труд и одлучност га је краљ Болливоод. Он је нико други него Схахрукх Кхан. Он каже да "Једини лек за уклањање тугу је да се настави са радом '.

Ако идете кроз биографије великих глумаца као што су Том Круз или краљ Поп Мицхаел Јацксон видећете да су постигли напредак, достојанство за превазилажење много изазова, борбе у свом животу.

Ја наводећи његов пример, јер већина људи пролазе кроз депресију у таквој врсти ситуације и не ради ништа. Он је то могао да уради, али није. Он је запалио своју снагу и успех пољубио ноге.

Свако има тугу у свом животу. Лифе слагалице сви, али већина људи не може да нађе начин да се превазиђе своју тугу. Они проводе остатак живота у анксиозности, депресија, страх и брисање предстојећу срећу. И постоје многи људи који уче вештину претварања тугу у срећи и да њихови животи просперитетне.

uspeh Цитат: Успех није кључ среће, срећа је кључ успеха. Ако волите оно што радите, ви ћете бити успешни.”


читати:

Мотивациони говор за студенте.

Управљање стресом.

Значај вегетаријанске исхране.

Нема оправдања молим:

Када неки ученици не постигне добре бројеве у својим испите сматрају изговоре као "Нисам могао добро проучити због болести ', "Имао сам хитан случај код куће 'бла бла бла. Ту је био дечак који је добио место у СА што је сан милиона студената широм света.

Али није добио признање због сиромаштва. Међутим, Он је признање у даљину курса и развио софтвер који је веома цењен од стране Мицрософт. Добио је понуду за посао од Мицрософта са 2.5 милиона годишње пакету и 2% мицрософт удео. Он је могао да се много оправдања, али он није. Он је наставио своју борбу и добила успех.

Многи од нас имају низ изговора као "Немам добар посао као мој колега није било добро", 'Мој финансијско стање није добро јер су моји родитељи сиромашни' . Правимо изговоре да прихвате неуспех и престанемо да се боримо. Дакле, од данас се завет да се заустави изговоре.

мотивациони Цитат: "Ако је важно за вас, Ви ћете наћи начин. Ако не, ћете наћи оправдање. "- Френк banka

претплатити се

Избори свој страх:

Страх је феномен који намотаји у вашем уму. Страх од неуспеха не чини настави ка свом циљу. То чини да се осећате депресивно као 'Ако не шта ће се десити?'.

Ако желите да укључите свој сан у стварност онда морате да научите уметност борбе против страха. Страх може да вам осујетити пре преласка корак напред. Она има способност да вас уздрма. Отера страх и поново запалити храброст у себи.

Ако развити скривену моћ храбрости онда можете рушити планину и. Можете направити немогуће могуће. Наставити. Ово читате зато што сте храбри, прочитајте остатак "А велике мотивациони говор за добијање успех у животу '.

Не држати свој посао за сутра:

Прилика не удара два пута. Губимо бројне прилике у нашем животу. Кажемо од сутра ћу почети нови живот. Од сутра ћу почети вежбе. Од сутра ћу студирати озбиљно. Томорров Невер Цомес. Останите у садашњости. Ако не можете да покренете сада онда не сутра.

Можете почети малим корацима али почните сада. Јапанци знају ове тајне. Почну свој свакодневни посао и остварити га по сваку цену. Ако желите да сазнате гитару или играју фисгармонии онда почети одмах, без чекања за сутра. Ко зна сутра може доћи или не. Ако почнете са једним кораком, онда ћете наћи остатак корака.

'Нека остатак свог живота, Најбоље од свог живота "

Останите гладни да стекну знања:

Запали гори жељу да стекну знања. Не треба да постане свезналица. Али можете научити многе теме из свог радног поља.

Један од мог пријатеља који је софтверски инжењер учи немачки, Француски, Кинески истовремено. Он зна да говори 3 језици (не течно). Знате софтвер инжењеринг посао како досадан! Још увек, успева да научи.

То је његова глад стећи више знања. Можда се голф играч, али игра фудбал, Поло или стони тенис могу да ти дам радост.

izvršni директор Мицрософта сатиа Наделла каже:

"Ја купују више књига него што могу да завршим, Да се ​​пријавим за више онлине курсеве него што може да заврши ". Из његове изјаве, можете знати запаљену жељу свог учења. У мом детињству сам мислио, "Људи који раде посао су најсрећнија особа.

Они воде савршен живот, а ми смо само боравак у затвору, дневни домаћи, месечно test, нема слободе. "И сада схватам како је живот радног особе је. Постоји дневни тест, дневни тренинг у канцеларији.

По задњи пут 7 године, Ја радим за 70 сати недељно. Тачно је да ме мој рад фасцинира, ме мотивише да помогнемо људима да деле знање.

Први пут када сам почео да пишем блог то ми је одведен једног дана написати 300 речи чланак. Али сада могу писати 2000 Реч чланак у један сат. То се десило зато што сам развио вештину постепено током рада и пао у пракси.

Ентузијазам учења и стицања знања ми наложили да напорно. Да добијем успех никада одувати искру учења.

Гледај ширу слику:

Ово је главна тема 'Велики мотивациони говор за добијање успех у животу'. Џим Кери је у јадном стању у детињству. Он је напорно радити да би издржавао своју породицу. Његово стање је било против њега, али је његов сан је била велика. Он је тешко бори као комичара. Једном је написао 5 година после датум провера за 1миллион долар. Он је користио да остане у свом новчанику.

мотивациони цитат: "Оно што сада је сан прошлости и шта си постао у будућности је сан садашњости."

Он је користио да види сваки дан провере и да се мотивисани да се посматра. Постепено његова каријера почела је Холивуд. Добио је шансу у филмовима и његов сан је у стварности. После 5 године је добио прилику у 'Глуп и глупљи' и добио чек за 10 милион долара.

Многи људи примени ову теорију, али веома мали број њих успети. Зашто? Јер само видевши порука застареле чек неће радити. Морате бити посвећени у складу са рад са правом планира да претворити свој сан у стварност. Шта је Гоогле или Фацебоок данас, јер је неко имао велики сан у прошлости. Стварно свака достигнуће почиње са мишљењем велики.

мотивациони Цитат: 'Мисли мало циљеве и очекујемо мале достигнућа. Тхинк Биг циљеве и освоји велики успех '.

пракса Опроштај:

Форгивинг неко ко вас је повредио је неуобичајена пракса великих личности. Ако не можете да вежбате опрашта онда не може да усвоји ненасиље. То изазива своју нежност и понизност. Када је Христ прешао је молио Бога и тражи да опрости оне људе који су му силли деца.

Опроштај доноси квалитет учтивости у теби. Она завршава мржњу и насиље, освета у себи. Светски рат или неки велики рат између земаља догодило и изазвао фаталну насиље према човечанству, јер нико није могао опростити једни другима.

Али велике личности као што су Исус Христ, Ганди, Нелсон Мендела развио овај квалитет. Када је пуштен Нелсон Мендела после 30 година затвора прва ствар коју је урадио је опростио оне људе који су учинили погрешно са њим. Он их је опростио, јер је знао да је опраштање је моћно оружје које би могле завршити тероризам, насиље и успостави мир.

геофф Томпсон у својој чувеној књизи ратник пише:

"Шта Мендела знао, и оно што сам научио из мог живота, је да је опраштање заправо метафизички сила, поседује моћ хиљаду војски. "

Радите за људе уместо да раде за новац:

Даје велику вредност за људе. Људи постају богати јер дају више вредности већем броју људи. Новац неће учинити велики, али ваш рад ће. Ваш посао ће учинити бесмртним у срцима милиона.

Људи зарађују новац у замену за њихове службе. Али прави чињеница је, новац који зарадите не постоји заувек. Благослови људи за свој велики посао који негују инто једне еминентне личности.

Последње мисли:

Надам се да сте можда волели чланак: 'Велики мотивациони говор за добијање успех у животу'. Можда нећете добити успех преко ноћи, али ако се поштују правила и да се претвори у навику онда дефинитивно ћете постати успешан човек у свом животу. Баците коментаре и сугестије у наставку и деле знање.

Опширније:

Најновије блог

Онлине пословне идеје за отказ.

Блоггинг савете и трикове.

Прати ме

A. Бхарадвај

Дигитални маркетинг експерт, Тренер и консултант, Веб Девелопер, предузетник у Ваи2инспиратион
Ја сам оснивач ваи2инспиратион.цом који је заснован сајт технологија за интернет маркетинг ентузијасте. Ја сам блогер, тренер, писац садржај и стручњак друштвених медија. Волим да читам књиге и раде истраживања на интернету. Ја спровести тренер на дигитални маркетинг, СЕО, Гоогле АдВордс, Социал Медиа Маркетинг.
Прати ме

Последњи постова A. Бхарадвај (видети све)