публикувано на
споделя това

Самовнушение: ефективно подсъзнателно програмиране ум Техниката за вашия успех

Как може самовнушение ви помогне да донесе успех?

Как може да се прилага тази в ежедневието?

Това е процес,, Не дейност. Така че това, което е процес,?

Това е непрекъснат в природата не го направи веднъж, два пъти или три пъти. Тя трябва да се превърне в стил как да живееш живота си. Това не е процес, който веднъж сте го направили и спря. А как се самовнушение работа? В тази статия "самовнушение: ефективно подсъзнателно програмиране ум Техниката за вашия успех’ ще научите различни техники самовнушение да програмирате вашето подсъзнание.

Говори се, че, вашият думи и мисли са свързани един с друг. Затова е много важно да се използват много силни думи. Ако използвате силни думи след това той създава трансформация в мислите си също. Има сила в скандират светите и силни имена. Във всяка религия, дали е будизъм, ислям, Кристиан има нещо общо, което се скандират светите имена на владетелите.

Японски винаги казвам GAM bateba kudasaye което означава, че си върши всичко най-хубаво. Те не зависят от късмета. Ако ви дам добри указания на ума си, той започва да вярва на инструкциите. Несъзнателно, което сте направили, че толкова много пъти. Вие сте го виждали много пъти. Но ако съзнателно да го направите можете да създадете трансформациите в живота си, които не са случайно, но по избор. Това не е по подразбиране е с дизайн. Вие не живеят живот по подразбиране живеят живот по дизайн. Нека ви споделя процеса на самовнушение.

авто предложение трябва да е положително в природата.

Не забравяйте, че винаги трябва да дава положителни инструкции за ума си. В момента, в който даде на негативните инструкциите, че няма да вярват, че ще отвърне на удара. Ако кажете на децата си, за да не се играят игри, не за да гледате филми, те очевидно ще го направим отново. Когато момче и момиче да се влюби в теб се каже на момичето не мисля, че момчето, не мисля, че тялото й ще мисля повече.

Даване положителен обучение на ума ще отнеме много бързо и да се адаптира. Даваш отрицателно и че няма да приеме. Вземете още един пример и да пътувате в самолета. Изведнъж го имам някои проблеми. Представете си стюардеса се изправя и казва "ние ви поиска да има места нагоре надясно, слагам коланите на, нашият самолет е в някои проблеми. Моля, не приемайте стрес и не е в паника.

Знаеш ли какво ще се случи? В момента, тя казва, че не приемайте стрес, не се чувстват паника, само стрес и паника ще се увеличи. Да или не? Ако стюардеса се обучава да се говори само положително и казва "Сложете коланите изправено и да седне в релакс. Скоро ума си получава релаксация. Можете ясно да се разбере от този пример.


Самовнушение трябва да бъде визуализирана.

2ри етап е, когато взаимодействате с самовнушение трябва да се визуализира и снимката. Когато самовнушение може да се визуализира перфектно, той работи много добре. Повече можете да визуализирате, колкото повече си ум може да работи по-добре с него. Мога да ти дам толкова много примери за това. Учителка се опитва да научи думата убийството и студентите бяха трудни да го запомним. Учителят казал им да си представим, има задник по-горе за "задник" и над магарето "Аз". Над аз има цялата нация. Студентите лесно да го върнаха.

В бизнес училище, маркетинг преподава на студенти. маркетинг факултет казал на учениците може да ви се визуализира малка страна се случва. Това е нова година парти и всички момичета, момчета стоят. Едно момче отива на едно красиво момиче и й казва: "Хей вие сте богат и красив, Аз съм умен и красив, ще се омъжиш ли за мен?

Учителят казва, че това се нарича директен маркетинг. Всички студенти биха могли веднага да визуализират на снимката добре. Друго момче взе предложението и отива на момичето от името на момчето и й казва "ще се омъжи за него?"Това се нарича реклама. В третия случай, момичето отива на момчето и казва "Ей момче ще се омъжиш ли за мен?"Това се нарича разпознаване на марката. Той прави малки шеги да обучава студенти по този начин. По този начин, има нещо против бързо приема съобщението.

Всеки ден ставаш и рецитират "Аз съм богат и успешен човек", наистина може да се превърне в богат, успешен човек? Без визуализация и чувство, че е невъзможно. По-добре напиши изявленията на лист хартия и го залепите където можете да видите повечето от времето си.

Самовнушение трябва да продължи:

Очаквате ли да получите резултата в един и същи ден от самовнушение? Невъзможно е. Всеки ден трябва да продължи изявленията. По-добре да си запишете отчета като личните си цели и рецитират изявленията. По този начин попада в обичайното действие и ума си, лесно може да приеме изявленията.

Трябва да се практикува самовнушение, когато умът ви е спокоен и тих

Сутрин и вечер те са най-доброто време за практикуване. Но трябва да практикува най-малко пет пъти на ден. По този начин, можете да направите своя програма ум и той ще ви последват. Наполеон Хил в известната си книга "Мисли и забогатявай" е автор на силата на самовнушението. Как може да се използват техники за самовнушение, за да станете богати.

Науката за самовнушение е техниката на програмиране ум. В лявата част на мозъка се нарича подсъзнанието, където всички данни се съхраняват от предишни раждания. Използването на самовнушение техника, можете да съхранявате на нови идеи и програми в мозъка. По този начин можете да контролирате ума си чрез хранене някакъв набор от инструкции.

обобщение:

По-добър начин да се направи програмирането предвид, е, по време на изпълнение на медитация или йога нидра. Тъй като по време на медитация умът ви е спокоен и тих. Никакви други мисли идват на ум си. Тя може лесно да се придържат предложенията ви хранят през това време.

Самовнушение може да ви помогне:

  • Останете мотивирани цял ден, по време на работа в офис, уча.
  • Премахване на стреса, депресия, безпокойство.
  • Подобряване на фокуса и концентрацията.
  • Управление на времето.
  • Програмирате ума си.
  • Самостоятелно Хипнотизъм
  • Поставяне на цели.

Ако имате някакви въпроси относно "самовнушение: ефективно подсъзнателно програмиране ум Техниката за вашия успех’ След това пуснете вашите коментари по-долу.

Следвай ме

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Треньор и консултант, Уеб разработчик, предприемач при Way2inspiration
Аз съм основател на way2inspiration.com което е технология, базирани уеб сайт за интернет маркетинг ентусиасти. Аз съм блогър, треньор, писател съдържание и медиен експерт социалното. Обичам да чета книги и да прави изследвания върху интернет. Водя треньор на Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Следвай ме

Най-новите съобщения от A. Bharadwaj (виж всички)