Lähetetty
Jaa tämä

Itsesuggestio: Efektiivinen alitajuntaan ohjelmointitekniikkaan menestykselle

Miten itsesuggestio auttaa tuomaan menestystä?

Miten voit soveltaa tätä jokapäiväisessä elämässä?

Se on prosessi, Ei toimintaa. Joten mikä on prosessi?

Se on jatkuva luonteeltaan et tee sitä kerran, kahdesti tai kolmesti. Sen pitäisi tulla tyyli miten elät elämääsi. Se ei ole prosessi, joka olet kerran tehnyt sen ja lopetti. Joten miten itsesuggestio työtä? Tässä artikkelissa ’itsesuggestio: Efektiivinen alitajuntaan ohjelmointitekniikkaan menestykselle’ opit eri autosuggestion tekniikoita ohjelmoida alitajunnan.

On sanottu että, teidän sanat ja ajatukset ovat yhteydessä toistensa kanssa. Siksi on erittäin tärkeää käyttää hyvin voimakkaita sanoja. Jos käytät voimakkaita sanoja niin se luo muutosta ajatuksiasi myös. On voimaa laulamassa pyhän ja voimakas nimiä. Jokaisessa uskonto, onko se buddhalaisuutta, islam, Christian on yksi asia yhteistä, että on laulamassa pyhien nimien herrojen.

Japanin aina sanovat GAM bateba kudasaye mikä tarkoittaa tee kaikkea hyvää. Ne eivät ole kiinni onnesta. Jos annat hyvät ohjeet mieleen se alkaa uskoa ohjeita. Alitajuisesti olet tehnyt, että niin monta kertaa. Olet nähnyt sen monta kertaa. Mutta jos voit tietoisesti tehdä sen voit luoda muunnoksia elämässäsi, jotka eivät ole sattumalta vaan valinnan. Se ei ole oletuksena sitä ei ole virhe. Et elää oletuksena elää suunnittelun. Haluan jakaa teille prosessi itsesuggestio.

Automaattinen ehdotus täytyy olla positiivinen luonteeltaan.

Muista sinun on aina annettava positiivinen ohjeita mielesi. Sillä hetkellä kun antaa negatiivisen ohjeita se ei usko sitä kostavat. Jos kerrot lastesi ei pelata pelejä, ei katsella elokuvia, he tietenkin tehdä sen uudestaan. Kun poika ja tyttö rakastuvat sanot tyttö usko poika, usko ruumiin hän ajattelee enemmän.

Antaa positiivinen ohje mieli ottaa sen hyvin nopeasti ja mukauttaa. Annat negatiivisia ja se ei hyväksy. Toinen esimerkki olet matkalla lentokoneen. Yhtäkkiä se sai joitakin ongelmia. Kuvittele lentoemäntä nousee ylös ja sanoo ’pyydämme voit olla mahtuu oikeassa, laittaa turvavyöt päällä, koneemme on joitakin ongelmia. Älä ota stressi ja ei olla paniikissa.

Tiedätkö mitä tapahtuu? Hetkellä hän sanoo eivät ota stressiä, eivät tunne paniikkia, vain stressiä ja paniikkia kasvaa. Kyllä vai ei? Jos lentoemännän koulutetaan puhumaan ainoastaan ​​positiivisia ja kertoo ’Laita turvavyö pystyssä ja istua rentoutua. Pian mielesi saa rentoutumista. Voit selvästi ymmärtää tämän esimerkin.


Autosuggestion pitäisi visualisoida.

2toinen vaihe on, kun olet vuorovaikutuksessa itsesuggestio olisi visualisoida ja kuvassa. Kun itsesuggestio voidaan visualisoida täydellisesti, se toimii erittäin hyvin. Sitä enemmän voit visualisoida, enemmän mielesi voi toimia paremmin sen kanssa. Voin antaa sinulle niin paljon esimerkkejä siitä. Opettaja yritti opettaa sanaa murha ja opiskelijat oli vaikea muistaa se. Opettaja kertoi heille kuvitella on aasi yläpuolella ’perse’ ja yläpuolella perse ’I’. Edellä olen siellä on koko maan. Oppilaat helposti sain sen.

In Business School, markkinointi opetettiin opiskelijoille. Markkinoinnin tiedekunnan kertoi opiskelijoille ’voi visualisoida pieni puolue on tekeillä. Se on uusi vuosi puolue ja kaikki tytöt, pojat seisovat. Poika menee kaunis tyttö ja kertoo hänelle ’Hei sinä olet rikas ja kaunis, Olen älykäs ja komea Tuletko vaimokseni?

Opettaja sanoo tätä kutsutaan suoramarkkinointiin. Kaikki oppilaat voisivat heti visualisoida kuva hyvin. Toinen poika otti ehdotuksen menee tyttö puolesta poika ja kertoo hänen ’sinä vaimokseen?’Tätä kutsutaan mainontaa. Kolmannessa tapauksessa, tyttö menee poika ja kertoo ’hei poika olisi Tuletko vaimokseni?’Tätä kutsutaan tunnettuutta. Hän tekee pieniä vitsejä opettaa näin. Tällä tavalla, siellä mieli nopeasti hyväksynyt viestin.

Everyday nouset ylös ja lausua ’Olen rikas ja onnistunut henkilö’, voit todella tulla rikas, onnistunut henkilö? Ilman visualisointi ja tunne on mahdotonta. Parempi kirjoittaa lausuntoja paperille ja kiinnitä se, jossa voi nähdä suurimman osan ajasta.

Autosuggestion olisi jatkettava:

Odotatko saada tuloksen yhdessä päivässä itsesuggestio? Se on mahdotonta. Jokapäiväistä sinun täytyy jatkaa lausuntojen. Parempi kirjoitat lausuman kuin henkilökohtaiset tavoitteet ja lausua lausunnot. Näin et kuulu tavanomaista toimintaa ja mielesi voi helposti hyväksyä lausunnot.

Sinun täytyy harjoitella itsesuggestio kun mieli on rento ja rauhallinen

Aamulla ja illalla nämä ovat parasta aikaa harjoitella. Mutta sinun pitäisi harjoitella ainakin viisi kertaa päivässä. Tällä tavalla, voit tehdä mielesi ohjelmaa ja se seuraa sinua. Napoleon Hill kuuluisassa kirjassa ’Think ja kasvaa Rich’ on kirjoittanut valtaa itsesuggestion. Miten voi käyttää autosuggestion tekniikoita rikastua.

Tiede itsesuggestion on tekniikka mielen ohjelmointi. Vasen osa aivoista kutsutaan alitajunnan, jossa kaikki tiedot tallennetaan edellisen syntyneet. Käyttäen itsesuggestio tekniikka, voit tallentaa uusia ideoita ja ohjelmia aivoihisi. Näin voit hallita mielesi ruokkimalla joidenkin joukko ohjeita.

Yhteenveto:

Parempi tapa tehdä mieli ohjelmointi on suorittaessaan meditaatio tai jooga Nidra. Koska meditaation aikana mieli on tyyni ja rauhallinen. Mikään muu ajatukset tulevat mieleen. Se voi helposti tarttua ehdotuksia ruokit tänä aikana.

Autosuggestion voi auttaa:

  • Pysy motivoituneita koko päivän, aikana toimistotyö, tutkimus.
  • Poista stressi, masennus, levottomuus.
  • Parantaa ja keskittymistä.
  • Ajanhallinta.
  • Ohjelmoida mieltäsi.
  • Self Hypnoosi
  • Tavoitteiden asettaminen.

Jos sinulla on kysyttävää ’itsesuggestio: Efektiivinen alitajuntaan ohjelmointitekniikkaan menestykselle’ sitten pudota kommenttisi alla.

Seuraa minua

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach ja konsultti, Web-kehittäjä, Yrittäjä at Way2inspiration
Olen perustaja way2inspiration.com joka on teknologia perustuu verkkosivuilla internet markkinointi harrastajille. Olen blogger, kouluttaja, sisällöstä kirjailija ja sosiaalisen median asiantuntija. Rakastan käsittelyssä kirjoja ja tutkivat internetissä. I menettelyvelvollisuuksiin valmennus Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sosiaalisen median markkinointi.
Seuraa minua

Uusimmat viestit A. Bharadwaj (nähdä kaikki)