geplaatst op
deel dit

Autosuggestie: De effectieve onderbewustzijn programmeertechniek voor uw succes

Hoe kan autosuggestie helpen brengen succes?

Hoe kunt u deze toe te passen in het dagelijks leven?

Het is een proces, geen activiteit. Dus wat is een proces?

Het is continu in de natuur je het niet een keer te doen, twee of drie keer. Het moet de stijl van hoe je je leven geworden. Het is niet het proces dat je het een keer hebt gedaan en gestopt. Dus hoe werkt autosuggestie werk? In dit artikel ‘Auto-suggestie: De effectieve onderbewustzijn programmeertechniek voor uw succes’ vindt u de verschillende autosuggestie technieken te leren om je onderbewustzijn te programmeren.

Het wordt gezegd dat, jouw woorden en gedachten zijn aangesloten met elkaar. Daarom is het zeer belangrijk tot zeer krachtige woorden te gebruiken. Als u krachtige woorden gebruiken dan creëert het een transformatie in je gedachten ook. Er is kracht in het zingen van de heilige en krachtige namen. In elke religie, of het Boeddhisme, Islam, Christian is er één ding met elkaar gemeen dat is het zingen van de heilige namen van de heren.

Japanse zeg altijd gam bateba kudasaye wat betekent dat doe je al het beste. Ze zijn niet afhankelijk van geluk. Als je goede instructies om uw mening te geven het begint te geloven de instructies. Onbewust heb je dat al zo vaak gedaan. Je hebt het gezien vele malen. Maar als je bewust kunt doen kunt u de transformaties in je leven die niet door toeval, maar door de keuze maken. Het is niet standaard is door het ontwerp. U hoeft niet een leven standaard leef een leven door het ontwerp. Laat me je het proces van autosuggestie.

De automatische suggestie moet positief zijn in de natuur.

Vergeet niet dat je moet altijd positief instructies geven aan je geest. Op het moment dat u de negatieve instructies zal het niet geloven dat het zal terugslaan. Als u vertelt uw kinderen niet om spelletjes te spelen, niet om films te kijken, ze zullen natuurlijk weer doen. Als jongen en vallen meisje in de liefde je zegt het meisje denk niet dat de jongen, denk niet dat het lichaam zal ze meer denken.

Het geven van een positieve instructie de geest zal nemen zeer snel en aan te passen. Je geeft negatief en het zal niet accepteren. Neem een ​​ander voorbeeld u op reis bent in het vliegtuig. Plotseling kreeg wat problemen. Stel je de stewardess opstaat en zegt: ‘Wij verzoeken u om uw plaats aan maximaal recht, zet uw veiligheidsgordels, onze vliegtuigen is in wat problemen. Gelieve niet te nemen spanning en wees niet in paniek.

Je weet wat er zal gebeuren? Op het moment dat zij zegt niet de stress geen rekening, voel me niet in paniek, alleen stress en paniek zal toenemen. Ja of nee? Als de stewardess wordt getraind alleen maar positief te spreken en vertelt ‘Zet uw gordel rechtop zitten en te ontspannen. Binnenkort krijgt je geest ontspanning. Je kunt duidelijk begrijpen van dit voorbeeld.


Autosuggestie moet worden gevisualiseerd.

2nd stap is wanneer je de interactie met autosuggestie moet worden gevisualiseerd en afgebeeld. Wanneer een auto-suggestie perfect kan worden gevisualiseerd, het werkt heel goed. Hoe meer je kunt visualiseren, hoe meer je geest kan beter werken ermee. Ik kan je zo veel voorbeelden van te geven. Een leraar probeerde om het woord moord leren en de leerlingen waren moeilijk te onthouden. De leraar vertelde hen voor te stellen is er een ezel boven een ‘ezel’ en boven de kont ‘ik’. Hierboven heb ik er de hele natie. De leerlingen kregen het gemakkelijk.

In een business school, afzet werd onderwezen aan studenten. De marketing faculteit vertelde de leerlingen ‘kunt u visualiseren een klein feestje aan de hand is. Het is een nieuw jaar partij en alle meisjes, jongens staan. Een jongen gaat naar een mooi meisje en vertelt haar ‘hey je bent rijk en mooi, Ik ben slim en knap zal je met me trouwen?

De leraar zegt dat dit wordt direct marketing genoemd. Alle studenten kunnen de foto onmiddellijk te visualiseren goed. Een andere jongen nam het voorstel en gaat naar het meisje voor rekening van de jongen en vertelt haar ‘zou u hem trouwen?’Dit heet reclame. In het derde geval, het meisje gaat naar de jongen en zegt ‘hey jongen zou je met me trouwen?’Dit heet merkherkenning. Hij maakt kleine grapjes om studenten zoals deze te leren. Op deze manier, daar het erg snel aanvaard het bericht.

Elke dag krijg je omhoog en zeg: ‘Ik ben een rijk en succesvol persoon’, kan je echt uitgegroeid tot een rijk, succesvol persoon? Zonder visualisatie en het gevoel is het onmogelijk. Beter schrijf de uitspraken op een vel papier en plak het waar u de meeste van uw tijd kunt zien.

Autosuggestie moet worden voortgezet:

Verwacht u om het resultaat te krijgen in een enkele dag door autosuggestie? Het is onmogelijk. Elke dag moet je de verantwoording nog steeds. Beter dan schrijf je de uitspraak als uw persoonlijke doelen en reciteren van de verklaringen. Op deze manier val je in de gewone actie en je geest kan gemakkelijk accepteren de verklaringen.

Je moet autosuggestie oefenen wanneer je geest is ontspannen en kalm

'S morgens en' s avonds zijn de beste tijd om te oefenen. Maar je moet de praktijk ten minste vijf keer per dag. Op deze manier, kunt u uw gedachten programma te maken en het zal je volgen. Napoleon Hill in zijn beroemde boek 'Denk en groei Rijk' heeft de kracht van autosuggestie schriftelijke. Hoe men de autosuggestie technieken kunnen gebruiken om rijk te worden.

De wetenschap van autosuggestie is de techniek van de geest programmering. Het linker deel van de hersenen wordt genoemd het onderbewustzijn, waar alle gegevens worden opgeslagen van de vorige geboorten. Met behulp van autosuggestie techniek, kunt u nieuwe ideeën en programma's op te slaan in je hersenen. Op deze manier kunt u uw geest te beheersen door het voeren van een aantal reeks instructies.

Overzicht:

Een betere manier om de geest te programmeren is tijdens het uitvoeren van meditatie of yoga Nidra. Omdat tijdens de meditatie je geest is kalm en rustig. Geen enkele andere gedachten komen om je geest. Het kan gemakkelijk hechten de suggesties die u te voeden in deze tijd.

Autosuggestie kan u helpen:

  • Blijf gemotiveerd hele dag, tijdens uw kantoor werk, studie.
  • verwijderen van stress, depressie, angst.
  • Verbeteren van focus en concentratie.
  • Tijdsbeheer.
  • Programmeer je geest.
  • zelf hypnose
  • Doelen stellen.

Als u vragen hebt over ‘Auto-suggestie: De effectieve onderbewustzijn programmeertechniek voor uw succes’ dan vallen hieronder uw commentaar.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij

Laatste berichten door EEN. Bharadwaj (alles zien)