Objavljeno dne
deliti to

Samodejno predlog: Efektivna podzavest programiranje tehnika za vaš uspeh

Kako se lahko samodejno predlog pomoč, ki jo prinese uspeh?

Kako lahko uporabite to v vsakdanjem življenju?

To je proces,, ni dejavnost. Torej, kaj je proces?

To je stalno v naravi, ki jih ne stori enkrat, dvakrat ali trikrat. To mora postati slog, kako živite svoje življenje. To ni proces, ki ste nekoč to naredil in se ustavil. Torej, kako Autosuggestion delo? V tem članku "Auto-predlog: Efektivna podzavest programiranje tehnika za vaš uspeh’ boste spoznali različne tehnike Autosuggestion programiranje podzavesti.

Rečeno je, da, vaš besede in misli so povezani drug z drugim. Zato je zelo pomembno, da uporabljajo zelo močne besede. Če uporabljate močnih besed, nato pa ustvari preoblikovanje v vaših mislih tudi. Tam je moč v petje svetih in močnih imen. V vsaki religiji, ali je budizem, Islam, Christian je ena stvar skupno, da je petje svetih imen gospodov.

Japonski vedno pravijo gam bateba kudasaye kar pomeni, da svoje vse najboljše. Ne odvisna od sreče. Če daš dobre navodila tvoji glavi začne prepričanje navodila. Nezavedno ste storili, da tolikokrat. Vi ste to videli že večkrat. Ampak, če ga zavestno lahko storite, lahko ustvarite sprememb v vašem življenju, ki niso po naključju, ampak po lastni izbiri. To ni privzeto, da je po svoji zasnovi. Nimate živeti privzeto živeti življenje po svoji zasnovi. Naj ti delijo proces avto-komentar.

Auto predlog mora biti pozitivno v naravi.

Ne pozabite, da je treba vedno dati pozitivne navodila na pamet. V trenutku, ko daš negativne navodila, da ne boste verjeli, da se bo maščeval. Če poveš svoje otroke, da ne bo igral iger, ne za gledanje filmov, bodo očitno še enkrat. Ko se fant in dekle zaljubi pravite dekle ne mislim fanta, Ne verjamem, da telo bo ona mislim več.

Pozitivni navodilo um se bo zelo hitro in ga prilagoditi. Daš negativno in da ne bo sprejel. Vzemi še en primer potujete v letalu. Nenadoma je dobil nekaj težav. Predstavljajte si stevardesa vstane in reče: "smo vas prosimo, da imajo svoje sedeže gor desne, dal svoje pasove na, naša letala je v nekaterih težavah. Prosim, ne vzemite stres in ne v paniki.

Veš, kaj se bo zgodilo? V trenutku, ko pravi, ne bo stres, ne čutijo panike, le stres in panika bo povečala. Ja ali ne? Če je stevardesa, ki se usposabljajo, da govorijo le pozitivno in pove "Postavite si pas pokonci in sedel v sprostite. Kmalu vaš um postane sprostitev. Lahko jasno razumeti iz tega primera.


Autosuggestion treba obarvajo.

2nd korak je, ko so v stiku s samodejnim predlog je treba obarvajo in sliki. Ko se avto-predlog si lahko predstavljamo povsem, deluje zelo dobro. Več si lahko vizualizirati, bolj vaš um lahko deluje bolje z njim. Lahko vam dam toliko primerov njo. Učitelj je poskušal naučiti besedo umor in študenti je bilo težko zapomniti. Učitelj je povedal, jim predstavljati, da je rit zgoraj na "rit" in nad rit "I". Nad I je celoten narod. Študentje z lahkoto dobil.

V poslovno šolo, marketing Učili so, da študenti. Trženje fakultete študentom "je povedal lahko vizualizirati majhna stranka se dogaja. To je novo leto stranke in vsa dekleta, Fantje stojijo. Deček gre za lepo dekle in ji pove, "hej ste bogati in lepi, Jaz sem pameten in čeden boš poročila z mano?

Učiteljica pravi, da se to imenuje neposredno trženje. Vsi študenti lahko neposredno vizualizirati sliko dobro. Še en fant je predlog in gre k dekletu v imenu fanta in ji pove, "bi se poročila z njim?"To se imenuje oglaševanje. V tretjem primeru, dekle gre za fanta in pove "hej fant bi se poročila z mano?"To se imenuje prepoznavnosti blagovne znamke. On naredi majhne šale naučiti študente, kot je to. V to smer, ni motilo, hitro sprejela sporočilo.

Vsak dan vstati in recitirali "Sem bogat in uspešen oseba", lahko res postali bogati, uspešna oseba? Brez vizualizacijo in občutek, da je nemogoče. Bolje pisati izjave na list papirja in ga držijo, kjer si lahko ogledate večino svojega časa.

Autosuggestion je treba nadaljevati:

Ali pričakujete, da boste dobili rezultat v enem dnevu, ki ga Autosuggestion? To je nemogoče. Vsak dan moraš nadaljevati izjave. Boljše si zapišite izjavo kot vaših osebnih ciljev in recitirali izjave. Na ta način padeš v običajnega delovanja in vaš um lahko enostavno sprejeti izjav.

Moraš vaditi samodejno predlog, če je tvoj um sproščen in miren

Zjutraj in zvečer so to najboljši čas za opravljanje. Vendar pa je treba vaditi vsaj petkrat na dan. V to smer, vam lahko vaš um program in vas bo spremljala. Napoleon Hill v svoji znameniti knjigi "Think in rastejo Rich" je napisal moč Autosuggestion. Kako je mogoče uporabiti tehnike Autosuggestion postati bogat.

Znanost o Autosuggestion je tehnika uma programiranja. Levi del možganov se imenuje podzavest, kjer so vsi podatki shranjeni od prejšnjih rojstev. Uporaba Autosuggestion tehniko, lahko shranite nove ideje in programe v možganih. Na ta način lahko upravljate svoj um s prehranjevanjem nekaj niz navodil.

Povzetek:

Boljši način za to je um programiranja je med izvajanjem meditacije ali Joga nidra. Ker med meditacijo vaš um je miren in mirno. Ni druge misli pridejo na pamet. To lahko enostavno držijo predlogov, ki jih nahraniti v tem času.

Autosuggestion vam lahko pomaga:

  • Ostanite motivirani ves dan, v času svojega dela v pisarni, študija.
  • Odstrani stres, depresija, anksioznost.
  • Izboljšati osredotočenost in koncentracijo.
  • Upravljanje časa.
  • Program svoj um.
  • Self Hipnotizem
  • Postavljanje ciljev.

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z "Auto-komentar: Efektivna podzavest programiranje tehnika za vaš uspeh’ nato pod spusti svoje komentarje.

Sledi mi

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Trener in svetovalec, Spletni razvijalec, podjetnik pri Way2inspiration
Sem ustanovitelj way2inspiration.com ki je spletna stran, ki temelji tehnologija za internetno trženje navdušence. Sem blogger, trener, vsebina pisatelj in strokovnjak social media. Ljubim branje knjig in raziskovalno delo na internetu. Vodim napada na digitalni marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Sledi mi

Zadnje objave po A. Bharadwaj (Poglej vse)