deel dit
Delen op Facebook
Deel dit op Twitter
Delen op Google Plus
Delen via LinkedIn

Beginners' Advance SEO Guide-Way2inspiration

beginners’ Advance SEO Guide:

On Sunday morning, you woke up early at 7.30 and made a search In Google: ‘Shopping mall near texas’. Then you got a number of websites showing the results chronologically on different pages.

But you open the top 3- 5 sites and got the name and location of shopping malls located in Texas. Your mind might have got some questions like-

 • Waarom zijn sommige sites te zien op de eerste pagina, whereas others after that?
 • Waar komt de website omschrijving komen uit?
 • How google ranks the best websites on the top?
 • Wat zijn de factoren vele websites worstelen om rang in de bovenste positie?

Het antwoord op de vragen is SEO of zoekmachine optimalisatie. Websites zijn het virtueel kantoor biedt verbindingen naar de bestaande of nieuwe klanten. Wanneer gebruikers tik wat bepaalde zin dan krijgen ze het resultaat als een bepaalde websites.

In de beginers’ Advance SEO Handleiding, Ik ben ga share die u een aantal nuttige tips en trucs voor SEO. Lees het zorgvuldig zonder overslaan.

Elke website heeft als doel te kruipen naar de top voor een bepaalde zoekwoorden of zinsdeel. Dan het plaatsen kan worden bereikt voor een bepaalde groep mensen. Je kunt je afvragen:

'SEO is verplicht voor een website om rang?'

Seo genereert de organische of natuurlijke zoekresultaten die zijn gratis, maar kost tijd en geduld. There is also paid search tactic which makes your site ranking above the organic search but it is not for long term.

Lees meer over bloggen gids voor beginners.

Als u zich richt op een bedrijf voor een lange termijn dan SEO is de must. Hoeveel dagen zal afhangen van betaalde advertenties of google Adwords? Many small and medium businesses depend on SEO, as it gives a huge amount traffic to their sites.

Lees deze beginners’ vooraf seo aandachtig naar de nieuwste SEO strategieën leren om te implementeren in uw blog.

Betaalde zoekresultaten wordt goedgekeurd door de grote merken zoals Amazone, Flipkart, Samsung, Sony enz. Seo kan enige tijd duren, maar het voordeel is zeer krachtig. Als een rapport betaalde zoekresultaten wordt gedaan door 18% mensen over de hele wereld.

Waarom SEO?

 • 80-85% van de internetgebruikers vindt websites via zoekmachines.
 • 90% van de gebruikers alleen zoeken op de eerste pagina.
 • Seo is gratis en werkt over een lange termijn in vergelijking met andere marketing strategieën.
 • Het helpt om een ​​online merkaanwezigheid en langdurige positionering bouwen.
 • Het geeft een betere return on investment in vergelijking met andere marketing medium. De enige kosten besteed is tijd.
 • Mensen gaan liever organische zoekresultaten in plaats van betaalde zoekresultaten als het het gezag en de echtheid van de sites verbetert.
 • Seo helpt om bezoekers om te zetten in klanten omdat het een groot volume van het verkeer, die meer omzet betekent genereert.

 

Lees de beginners’ vooraf SEO Handleiding zorgvuldig zonder het overslaan van elke stap.

Hoe zoekmachines werken?

Neem het voorbeeld van een bibliotheek waar veel boeken over verschillende onderwerpen worden opgeslagen. De boeken worden opgeslagen in verschillende rekken in chronologische volgorde, zoals de andere sectie van de economie, fysica, filosofie etc.

Zodat u kunt gemakkelijk naar de sectie en vind de boeken die je op zoek bent naar. Boeken worden gelabeld met een aantal en je kunt gemakkelijk navigeren naar verschillende pagina's.

Dit is het handmatige proces en kost tijd. Dit is een eeuwenoude praktijk en nog steeds bestaat na de opkomst van zoekmachines. Zoekmachines zijn gebaseerd op hetzelfde concept om gebruikers tijd besparen door het geven direct informatie.

Een zoekmachine als Yahoo, bing of google is een database met software programma's genoemd als spiders, robots of bots die gaan door middel van verschillende sites op het web en bestel ze op basis van de regels van de SEO.

Als een site van de regel die niet volgt volgens zoekmachines dit weigert de ranglijst en in sommige gevallen te verbieden ook.

Zoekmachines continu het web doorzoeken met behulp van deze spinnen en indexinformatie in hun database met behulp van enkele wiskundige formules genoemd zoekalgoritme.

Lezen:

Online business ideeën om uw dag baan op te zeggen.

Content schrijven voor beginnerss.

Als u typt een query 'best inspirerende verhalen' op google en opnieuw typt op DuckDuckGo dan kunt u verschillende resultaten te krijgen. Sommige resultaten kunnen overeenkomen, maar wat is de factor van de variatie? Het is de algoritmes verschillende zoekmachines.

Search engines determine which websites to show on SERP gebaseerd op twee belangrijke factoren: Webpagina Content en links.

Daarnaast, er zijn een aantal andere factoren op basis waarvan zoekmachines rang van de pagina's zoals geografische ligging van de zoeker, historische prestaties van de website, kwaliteit en soort links, en nee. pagina's in de website.

Rijke Inhoud van de pagina:

Kunt u uw pagina te optimaliseren zonder inhoud?

If you are new or beginner to SEO you may be confused and if you are advanced SEO gebruiker je zegt 'damn it, wat een grap'.

Slechts inhoud niet de factor, inhoud van hoge kwaliteit is de factor.

Zonder goede content, is het moeilijk om uw site voor bepaalde vragen te rangschikken. En zonder verkeer hoe kun je verwachten van leads en conversie? Eerste, moet je de pagina's te categoriseren op basis van de producten / diensten in je website.

chronologisch te schrijven dan de post. Je moet veel van de inhoud op verschillende onderwerpen te creëren. Hoe meer inhoud en webpagina's die u hoe meer kans je hebt om rang te publiceren.

Inhoud moet worden gebruiker boeiend en uniek. Aangezien het moeilijk is om precies te voorspellen welke zoekwoorden mensen zoeken, is het beter om een ​​stuk van de inhoud kunnen plaatsen.

Zodat de kansen van ranking voor een bepaalde zinnen meer zal zijn. Neem het voorbeeld van een loterij ticket, hoe meer tickets je koopt hoe meer kans om te winnen.

Long tail-concept:

Zoekmachine gelederen pagina's op basis van verschillende doelgerichte zoekwoorden. Het doen van een goede keyword research is important for SEO.

Zoals voor Beginners’ in deze SEO Handleiding, Ik ben gewoon het geven van een overzicht van Long tail-concept.

Het is moeilijk te rangschikken voor zeer competitieve zoekwoorden en de kans is zeer laag om bezoekers te krijgen. Als oude spelers hun posities hebben gemaakt sterk is het moeilijk om ze te verslaan door het nemen van deze zeer verhandelde zoekwoorden.

Stel dat u zich richt op een pagina met trefwoorden 'buy bag online' dat is een zeer concurrerende zoekwoord en je zal nauwelijks rang de pagina voor dit zoekwoord.

Een zoekwoord als 'Buy beste kwaliteit vrouwen tas' (Een lange staart) is een lage concurrerende en je gemakkelijk richten op uw pagina op de eerste pagina van de zoekmachine.

It is damn sure that the visitors for ‘buy bag online’ are far less than the keyword ‘buy best quality women bag’. The long tail keywords target people who want to perform a specific action or looking for a specific piece of information like buy something, iets te verkopen, hoe dit blah blah blah doen…. Met behulp van dit concept kunt u gemakkelijk rijden enorme hoeveelheid verkeer en zet leidt naar klanten.

Op pagina en Off page-concept:

Deze twee zijn technische en grote delen van SEO.

Er zijn verschillende op pagina factoren zoals Headline, titel, URL, trefwoord optimalisatie, beeldoptimalisatie. Op pagina Het concept van aanbiedingen op het ontwerpen en goedkeuring binnen de pagina door het maken van een aantal belangrijke woorden vet,cursief, onderstrepen. Het schrijven van de Headline precies met <h1> of <h2> labels.

Terwijl off page Het concept is gebaseerd op link building en het krijgen van links van een hoge autoriteit website. Daarnaast, het omvat het concept van Guest blogging, blog commentaar, lokale vermelding, Classified indiening etc.

Overzicht:

SEO is het concept waar de kunst en wetenschap overlappingen. Goede content schrijven, editing, inclusief afbeeldingen, infographics die vertegenwoordigen arts, terwijl het gebruik van technische concepten zoals op pagina, off page vertegenwoordigen wetenschap.

Stel dat u wilt mango's eten en je een mango boom planten, groeien door middel van veel zorg en na 2-3 jaar Het geeft je een heleboel mango's. SEO is het concept als dit mangoboom.

U stelt uw inspanning, tijd en het verzorgen van uw site om je rang te groeien. Na een tijdje, het geeft je vruchten in termen van een veel bezoekers.

Omdat het een Beginners’ Gids voor Advance SEO, Ik heb een aantal belangrijke factoren voor SEO genoemd. Lees meer op de Uitgebreide Handleiding SEO.

Laat je commentaar op de post 'begginers’ voorschot SEO gids’ en delen met je vrienden.

EEN. Bharadwaj
Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
EEN. Bharadwaj
Volg mij

Laatste berichten door EEN. Bharadwaj (alles zien)