imparte asta

Beneficiile dietei vegetariene peste non vegetariană

La sfarsitul anilor 1970, 200 oameni de știință din diferite țări au făcut cercetări extinse în scopul de a recomanda o dieta ideala pentru corpul uman. Grupul, care a inclus reprezentanți din diferite națiuni, culturi, și religii, a recomandat o dieta bogata in glucide complexe, fără colesterol, nu prelucrate, frezate, alimentele rafinate cu aditivi, nici junk food, fără carne roșie, etc.

Dacă știți Beneficiile dietei vegetariene peste non vegetariană pentru sănătate și wellness vă va fi uimit. În ciuda egalității acestei diete și scrisorile de acreditare a cercetărilor, comitetele locale de revizuire academice de marcă recomandările ca drastice și nepractice, și recomandările au fost modificate ulterior- probabil din cauza presiunii a forma 15 miliarde de dolari / an industria de prelucrare a produselor alimentare S.U.A- să se constate că unele de carne în dieta nu este rău, si ca 150mg de colesterol este bine pentru un adult de a consuma. De atunci, studiul a fost în mare parte ignorate.

Preocupările legate de sănătate, dragoste pentru animale, și gradul de conștientizare a resurselor limitate ale Pământului au determinat mulți oameni să ia o anumită formă de dietă vegetariană. În majoritatea țărilor occidentale aceasta reprezintă o revoluție de felul, în timp ce în alte țări posibilitatea de a fi vegetarian reprezintă o revenire la valorile tradiționale.

În Regatul Unit de cel puțin trei milioane de oameni se abțină de la consumul de carne, și 19 milion au redus consumul de carne în ultimii trei ani. O tânără femeie din zece a devenit recent vegetariană. Tendințe similare s-ar aplica și în alte țări dezvoltate. Dacă vrei să shed unele greutate în plus, citește planul de dieta pierdere în greutate aici.

Citit:

7 motive pentru vegetarieni trăiesc mai mult.

Managementul stresului.

restaurante și magazine alimentare vegetariană pot fi găsite în aproape fiecare oraș, și cărți de bucate vegetariene pe rafturile cele mai multe magazine de carte. Lipsa voinței puterii, scăderea valorilor noastre morale și etice, și dependența psihologică de obiceiurile alimentare dieta și ne-au dus la o societate nesănătos în cazul în care din cauza stresului, ignoranţă, si dieta defectuoasa, numărul de boli și bolnave înmulțirea geometrically.

Mahatma Gandhi a fost unul dintre cele mai sanatoase oamenii din acest secol. El a rămas în totalitate pe o dieta de fructe timp de trei ani și nu a fost lipsit de proteine, vitamine etc.. Mulți, mulți vegetarieni trăiesc numai pe fructe și legume și încă mai sunt sănătoase.

Ar trebui să învățăm din exemplul lor Beneficiile dietei vegetariene peste non vegetariană si de rezistenta uimitoare a animalelor ierbivore ca elefant, cerb, vaca si multe altele.

Carbohidrați:

80% din calorii din dieta noastră ar trebui să provină din glucide complexe obținute din produsul în stare proaspătă, cum ar fi legumele, fructe, cereale, leguminoase, boabe, etc. Carbohidrații complecși conțin polizaharide și au o valoare nutritivă foarte ridicată.

Sursele complexe de carbohidrați sunt, de asemenea, bogate în vitamine, minerale, proteină, și grăsimi polinesaturate. glucide complexe nerafinate sunt cele mai bune pentru furnizarea de rezistenta, putere, și capacitatea de rezistență fizică.

excesiv de proteine ​​sau de grăsime este combustibilul greșit pentru organism. toţi sportivii, muncitori etc. ar trebui să consume 80% din totalul de calorii lor de glucide complexe. Carbohidratii sunt cea mai ieftina sursa de hrană pe pământ.

Proteină:

Proteina este cel mai frecvent înțeles greșit produsul din dieta noastră. În dezvoltate (vestic) țări, Consumul de proteine ​​este 2-25 ori mai mare decât organismul poate accepta sau impune.

Acest lucru se datorează concepții greșite, ignoranţă, și dependența psihologică pe o dieta bogata in proteine. excesiv de proteine ​​este nociv pentru organism. Acesta privează organismul de calciu și vitamina B6, și face corpul lent și ușor obosit.

Proteina nu este un combustibil, ci un material structural- cum ar fi blocuri de construcție. Este necesar în cantități mult mai mici decât se crede de majoritatea oamenilor și nutriționiști. Protein conține aminoacizi și vitamine, dar nu oferă rezistență și putere.

Proteine ​​din dieta trebuie să furnizeze nouă aminoacizi esențiali, care nu sunt sintetizate de către organism. Acestea pot fi achiziționate prin consumarea a două sau trei produse complexe de carbohidrați în fiecare zi.

Dieta ar putea fi total lipsit de lapte, carne, peşte, etc. și să fie încă bogat în toate proteinele organismul necesită. Există o mulțime de beneficii ale dietei vegetariene asupra non vegetariene deși nutriționiști anterior considerate surse de proteine ​​animale pentru a fi superioare surselor vegetale, orice beneficii de proteine ​​animale sunt compensate de cantitatea de colesterol din produse de origine animală.

Numai 5-10% din caloriile noastre ar trebui să provină din proteine. Un mascul adult necesită doar 0.5 g. per kilogram de greutate corporală, sau 45-50 g pe zi.

Grăsimi și colesterol:

Există trei tipuri de grăsimi consumate în dieta: grăsime saturată, grasime nesaturata, și grăsimi polinesaturate. grasimi polinesaturate este cel mai bun pentru organism, deoarece furnizează toți acizii grași esențiali.

Grăsimile din surse vegetale sunt în general polinesaturate. Glucide complexe, cum ar fi legumele, fructe, leguminoase, boabe de cereale, linte și legume uscate sunt foarte scăzute în grăsimi și nu contin colesterol.

Acest lucru înseamnă că vegetarienii pot permite luxul ocazional de alimente prajite preparate in grasimi polinesaturate. Adăugarea de un pic de grăsime în gătit polinesaturat face ca gustul alimentelor mai bine, și legume se fierbe mai repede, conservarea vitamine și minerale.

Legume alimente bogate in grasimi includ nuci, fructele de avocado, și nuci de cocos. Colesterolul se gaseste numai in produsele de origine animală care conțin de asemenea cantități mari de grăsimi saturate. Nu există nici un colesterol în orice produs de origine vegetală.

Corpul nostru nu are nevoie de fapt colesterol. Un adult nu ar trebui să consume mai mult 150 mg de colesterol pe zi. Un ou dimensiune medie conține 250 mg de colesterol. aportul greu al colesterolului provoacă depuneri pentru a forma in artere, organe, și articulațiilor care perturba funcția lor.

Este foarte dificil de a elimina colesterolul după ce a acumulat în organism. În S.U.A 45% din calorii din dieta persoana medie provin din zahăr alb grăsime și rafinat. De fapt, doar cinci la suta din caloriile noastre ar trebui să vină de grăsime pe forum. Această diferență alarmantă reflectă consumul excesiv de produse alimentare și animale nedorite.

Primii șase criminali din SUA sunt asociate cu dietele bogate in produse de origine animală. Boala de inima, în partea de sus a listei, este atribuită la dieta si de stres. Un aport excesiv de colesterol și grăsimi saturate contribuie la 50% din toate cazurile de cancer la femei și 40% din toate cazurile de cancer la barbati.

Citeste mai mult:

beneficiile pentru sănătate vegetarian.

Beneficiile dietei vegetariene la pierderea in greutate.

nivelul de colesterol ridicat în organism, de asemenea, provoca pietre biliare, Probleme vezicii biliare, artrită, muşchi, tendon și probleme articulare, arterioscleroză, și alte boli. ţări, în cazul în care oamenii consumă puțin sau deloc colesterol din dieta lor, nu au practic decese cauzate de boli de inima. Acești oameni au mai mult durata de viata si organismele sănătoase.

Vitamine si minerale:

Oamenii de știință au identificat relativ puține dintre vitamine și minerale necesare organismului. Suplimentele de vitamine pot acoperi cerințele cunoscute, dar nu pot oferi necunoscute urme de nutrienți.

În cazul în care organismul este privat de câteva vitamine și minerale, atunci este, de asemenea, fiind lipsit de multe necunoscute, care nu ar putea fi suplimentate de tablete. Dacă vă simțiți că ați putea fi cu deficit de vitamine și minerale, atunci soluția este de a mânca mici porțiuni dintr-o varietate mai mare de glucide complexe.

Utilizați diferite fructe colorate, boabe, linte, leguminoase, legume, etc. Lene, capricii alimentare, și îi place și displace dezechilibrate toate contribuie la vitamine pot fi periculoase, deoarece acestea au proprietăți toxice și pot provoca alte tipuri de dezechilibre nutritive.

Suplimentele descrise ca naturale sunt extrase din diferite surse vegetale și animale, cum ar fi scoici, oase, ficat, rinichi, mușchi, grăsimi animale, etc. Ele nu diferă în mod substanțial în formă de suplimente de efecte de calitate sau sintetizate in laborator.

Zahăr:

Rafinat livrările de zahăr calorii pentru organism minus vitaminele și mineralele necesare pentru a le metaboliza. excesiv de zahăr consumate în produsele alimentare de bază non nutritivă „junk“ amidonoase goleste corpul de vitamine si minerale.

Consumul de alimente nedorite de asemenea, reduce apetitul pentru alimente sănătoase, la mese regulate. În cazul în care se consumă zahăr rafinat, aceasta ar trebui să completeze alimente nutritive. Zahărul nu este dăunător cu condiția ca aceasta reprezintă o mică parte din aportul caloric total si ca dieta contine o multime de alimente nutritive.

Eu am să Descriind pe scurt Beneficiile dietei vegetariene peste non vegetariană deoarece este un subiect foarte mare. In prezent 20% din calorii consumate în SUA sunt derivate din zahăr rafinat consumate la domiciliu, să nu mai vorbim de zahăr în prelucrat, alimente ambalate. Acest lucru este excesivă și periculoasă.

Este de zahăr alb otravă?

Mierea este mai sănătos decât zahărul rafinat. Valoarea nutritivă a mierii nu este mai bine decât cea a zahărului rafinat. Mierea poate agrava, de asemenea, alergii, deoarece albinele adună polen și nectar de la atât de multe tipuri diferite de flori.

zahăr brun este mai bine că zahărul alb. Cele mai multe dintre zahăr brun vândut este de zahăr alb, care a fost colorat de melasă. Nu este mult mai nutritive.

Zgrunțuros Extractul brun închis din trestie de zahăr poate conține o varietate de contaminanți, în funcție de procesul de extracție. Sursele numai într-adevăr sănătoase de zahăr sunt fructe proaspete, legume, și fructe uscate, cum ar fi stafide, smochine, datele, etc.

Acestea pot fi folosite în multe feluri de mâncare, fie împreună cu sau înlocuirea zahăr rafinat. Dulciuri si batoane de ciocolata satisface foamea și să dea un impuls de energie rapidă. Aportul de zahăr determină o creștere bruscă, dar temporară a nivelului de zahăr în sânge, deoarece organismul absoarbe rapid și metabolizeaza de zahăr.

in orice caz, mecanismele de control ale organismului în curând pas în, determinând nivelul de zahăr din sânge să scadă, și face să vă simțiți slăbit și obosit. Fluctuațiile în nivelul de zahăr din sânge cauzează probleme de apetit și de comportament, în special la copii, care devin hiperactive.

Este mai bine să cumpere produse care conțin „natural de zahăr“. multe sucuri, băuturi și alte alimente procesate au etichete care să ateste că acestea conțin zahăr natural.

În natural SUA înseamnă numai că nu a fost sintetizat chimic, dar a venit de la o sursă naturală. Toate zaharuri rafinate și mulți aditivi alimentari sunt naturale, ci o origine naturală nu.


Fibră:

Fiber este la fel de esențială pentru dieta ca vitamine, minerale, si proteine. Fibre curăță intestinele, care sunt de șase ori mai mare decât înălțimea corpului. Atunci când deșeuri stagnează în intestin lung, acestea sunt absorbite prin peretele intestinal, apoi circula prin sânge și depunerea în organism. Fibre îmbunătățește peristaltismul si ajuta la mentinerea intestinului curat.

Fiber este de fapt celuloză, și este derivat din surse vegetale. Celuloza nu este digerat de către organism, prin urmare, nu livrează calorii. Este voluminos. O cantitate mare din dieta face mese mai satisfacatoare. Lipsa de fibre in dieta incetineste curatarea intestinelor. Atunci când produsele alimentare sunt rafinate și prelucrate, De obicei, ei pierd 80% din conținutul lor de fibre.

legume cu frunze verzi, țelină, rădăcinoase, legume coji și tulpini, fructe (în special cojile și semințele) cereale integrale, linte, și legume și mirodenii și plante aromatice sunt bogate in fibre. Daca mananci o dieta vegetariana, va avea nici o problemă în obținerea multime de fibre.

Lipsa de fibre in dieta este atribuită cauzează cancer de colon, care este numarul doi criminal in Statele Unite ale Americii. Lipsa de fibre de cauze, de asemenea, boli de piele, hemoroizi, și diverticulita colonului, diverticulită, apendicită, gaz, constipație, dureri de cap și crampe.

Concluzie:

nutritie si dieta vegetariană vă puteți menține sănătoși, calm, potrivi. Nu sunt împotriva dietă vegetariană non. Dacă sunteți de lucru fizic greu ca sportivi sau Luptătorii apoi alimente non veg sunt un avantaj pentru tine, ca exerciții fizice au nevoie de mai multe proteine ​​animale. Picătură comentariile și sugestiile cu privire la „beneficiile dietei vegetariene peste non vegetariană’ și împărtăși cunoștințele.

urmați-mă

A. Bharadwaj

Expert Digital Marketing, Antrenor și consultant, web Developer, Antreprenor la Way2inspiration
Eu sunt fondatorul way2inspiration.com, care este un site web bazat pe tehnologie pentru amatorii de marketing pe internet. Sunt un blogger, antrenor, scriitor de conținut și expert social media. Îmi place lectura de cărți și de a face cercetare pe Internet. Îmi conduc coaching-ul pe Digital Marketing, SEO, Google AdWords, Social Media Marketing.
urmați-mă

Ultimele postari ale lui A. Bharadwaj (vezi toate)

    • Pingback: Beneficiile dietei vegetariene peste non vegetariană | way2inspiration()