geplaatst op
deel dit

Best Bloggen Tips en trucs voor beginners

Ben je gefrustreerd met uw huidige vermoeidheid job?

Heeft u wilt beginnen met uw eigen bedrijf, maar weet niet wat te doen?

Wil je geld verdienen vanuit huis?

U wilt bedrijf te starten, maar geen geld hebben om te investeren.

Wil je werken op basis van uw tijd?

Heeft u wilt uw eigen baas?

Bent u een lichamelijke handicap, maar willen een goed geld te verdienen door te werken vanuit huis?

Oplossing voor de bovenstaande vragen is alleen bloggen. Bloggen is de beste manier van het starten van uw online ondernemerschap carrière.

Bloggen is de beste business idee voor mensen die willen hun full-time baan op te zeggen en beginnen met hun eigen bedrijf thuis.

In dit gedeelte van beste blogging tips en trucs voor beginners, Ik zal betrekking hebben op de beste blogging tips en truc voor beginners, die u zal helpen om een ​​professionele blogger te worden.

Blogs zijn de beste communicatie-apparatuur, educatieve middelen die mensen met elkaar communiceren, sluit vrienden en verspreiden ideeën. In 's werelds snelste informatie generatie blogs zijn de beste bron van inkomsten.

Dat is waarom veel mensen beginnen met bloggen bedrijfsleven en stoppen met hun werk.

vroeger 90 webtechnologie was niet zo ontwikkeld. later websites, blogs ontstond. Daarna werden zoekmachines gemaakt om mensen te helpen de informatie die ze nodig vinden.

Boeken waren slechts middelen van informatie. Mensen gebruikt om de bibliotheek te bezoeken of gaan door een heleboel boeken om een ​​bepaalde informatie over een bepaald onderwerp te krijgen.

Om dit probleem op elektronische apparaten zoals computers overwinnen, smartphones are created and data was fed through it into the web to generate information.

Dus rijst de vraag waarom u krijgt betaald voor uw blogs? Het antwoord is simpel. Je wisselt tijd voor uw dienst. Deze dienst helpt mensen om relevante informatie te krijgen.

Uw blogs werken als een aanwinst zoals uw bank storting of goud en je zal rente uit te halen. Net als een marketeer die mensen helpt om hen producten te leveren op basis van hun keuze, een blogger helpt mensen om de juiste informatie om juiste mensen geven als een informatie-schepper.

U bespaart hun tijd om een ​​perfect nauwkeurige informatie te geven wat ze nodig hebben. Op deze manier hun tijd te verminderen u en u krijgt geld.

Dus het concept is simpel d.w.z. tijd is geld. Hoe de zoekmachines zijn het maken van een enorme geld?

Omdat ze te comprimeren de periode van de gebruikers door hen de perfecte geven, direct informatie wat ze nodig hebben. En u helpen de zoekmachines door het voeren van informatie.

Maar de zoekmachines zijn zorgzaam en ze niet al het geld. Gebruikers geest is altijd honger van informatie.

Ze komen naar de zoekmachine om een ​​vraag te stellen of het vinden van een oplossing voor hun probleem. Stel, u wilt een boek te schrijven en wil om het te publiceren.

Dan moet je eerst een bepaald onderwerp en doen veel onderzoek op het en schrijven over het onderwerp. Dan moet je naar een uitgever en vraag hen om het te publiceren.

Maar het is niet zo gemakkelijk. Zij mogen niet uw boek goedkeuren of als ze goedkeuren, ga je door de stappen zoals afdrukken, verdeling, marketing die veel inspanningen moeten.

Je moet veel tijd en geld te besteden. Dan na dat wat is de garantie mensen zullen je boek lezen?

Als je veel geld uitgeven aan branding en marketing kan komen aan mensen over hele wereld. Maar het is niet mogelijk iedereen.

Sommige auteurs besteden 20 jaar om een ​​boek te schrijven en het is ethisch. Omdat ze hun real-time ervaring in de IT.

Maar blogs zijn totaal verschillend uit boeken. Deze geven de perfecte idee om gebruikers. Ze zijn beperkt tot specifieke woorden in plaats van lange passages van boeken.

En het publiceren van een blog is eenvoudig en gratis. Je moet een website te maken of start vrij van blogger.com, tumblr.com, wix.com.

Als je niet weet html css codering dan geen probleem, cms of content management systeem heeft de manier veranderd. Je hoeft alleen maar weinig technische kennis en eenvoudig instellen van een blog op cms en uw site in te dienen om de motor te zoeken en te doen SEO.

Verschillende soorten blogs:

Er zijn 4 verschillende types van blogs :

News blogs, blogs Authority, forum blogs, videoblogs.

News blogs zijn ook tijdschriften blogs die afhankelijk zijn van grote verkeer. Er bron van inkomsten is slechts reclame.

Voor een enkele persoon is het vrij onmogelijk om het inrichten van een blog als het berust op een groot volume van de inhoud en het grote volume van het verkeer. Je moet een team op te bouwen om een ​​blog draaien.

Deze blogs zijn erg populair zoals Yahoo, msn, rediff. Hier moet je verse inhoud te actualiseren en te schrijven op basis van het laatste nieuws, mode, sport-, populair onderwerp.

Authority blogs kan beheersbaar worden door één persoon. But initially you have to take help of experts or outsource some work.

Hier vind je niet nodig om grote hoeveelheden van de inhoud dagelijks bijgewerkt. U kunt afzonderlijke inhoud van hoge kwaliteit per week te schrijven en te publiceren om full-time inkomen te krijgen.

In dit soort blog laten je je expertise op een veld of een onderwerp. U kunt diverse onderwerpen apart schrijven vanuit je kern veld, maar een niche werkt beter.

Forum blogs zijn als vraag- en antwoord blogs. Hier mensen probleem op te lossen u door het beantwoorden van hun vragen. De beste voorbeelden zijn quora, mond dicht.

videoblogs: De volgende generatie gaat over video blogging. Er zijn verschillende platforms als YouTube, vimeo, wijnstok waar je je kanaal kunt maken. Video blogs zijn beste bron van inkomen als het minder technische kennis en tijd nodig.

Niche of onderwerp van uw blog:

Nu rijst de volgende vraag die onderwerp moet u publiceert? Before proceeding take a look around these following questions?

 • Welk onderwerp je inspireert?
 • Welk onderwerp fascineert je het meest en denk dat de meeste van de tijd?
 • Wat vind je leuk om te doen zonder het krijgen van een cent?
 • Wat maakt je gepassioneerd?
 • Waarop je mensen kunt leren?
 • Welke ervaring van je leven dat je wilt delen?
 • Welk probleem van de mensen die je kunt oplossen?
 • In welk gebied Heeft u ervaringen?

Ben je gepassioneerd over het lezen en iets nieuws te ontdekken?

Neem pen en papier schrijf alle antwoord en het onderwerp in grote lijnen te beschrijven zonder hulp van internet. Geef je mening over je hobby's, kwalificaties die je hebt opgedaan en opschrijven.

Zie ik uitsluitend schriftelijk op de technologie, internet marketing, ondernemerschap en kleine bedrijven. Naarmate er meer mee bezig ben en ik krijg meer kennis van dag tot dag. Je moet een onderwerp te nemen.

Ongetwijfeld voor techniek moet je de hulp van internet nemen. Je moet veel onderzoek doen online door te surfen veel websites en YouTube-video's.

Afgezien van dat lees veel tijdschriften, Kindle boeken en het verbeteren van je kennis Peeping uit het world wide web.

    Eerste uitgegroeid tot een goede lezer dan een goede schrijver te zijn.

Voor gezag blogs niche onderwerp is van essentieel belang als het bouwt lezers vertrouwen. Veel bloggers niet fout in het begin door te schrijven op een aantal thema's die zij onwetend, gewoon door het volgen van andere blogs.

If you haven’t ever ridden a horse then how can you explain horse riding?

A jack of all trade is a master of none.

Zelfs vanuit de zoekmachine oogpunt blogs moet op een bepaald onderwerp op de positie van uw website te verheffen.

Als u zich richten op een bepaald onderwerp, vindt u een dwingende en diepgaand idee te krijgen over het onderwerp en het zal breder zijn als je kennis van de dag te krijgen op deze dag te wijten aan onderzoek en analyse.

U komt over verschillende onderwerpen na een goed onderzoek en analyse. Maar de eerste rij in de klas wordt overgenomen door Eten, modekleding, reizen, liefde dating, verwantschap, gezondheid, entertainment en technologie.

Technologie is de favoriet van de meeste van de blogger te wijten aan de groei en ontwikkeling in de mobiele, internet en computer.

Hoe te schrijven:

Het creëren van een goede blog post is echt de tijd nemen en vergt veel inspanningen. Vanuit mijn ervaring Ik geef u enkele schrijftips:

Tijdens het schrijven altijd denkt dat uw lezers zitten voordat je en je bent hen te leren over een onderwerp.

Daarom schrijven in de eerste persoon die het gebruik van 'ik' en 'jij' moet maximaal zijn.

Schrijf altijd duidelijk zin met eenvoudige woordenlijsten. Want als je gebruik maakt van complexe zinnen en moeilijke woorden te pronken met je Engels vaardigheden dan lezers af te stappen.

Zoals ik al zei het schrijven van een boek en blog is de hel en de hemel verschil. Gebruikers navigeren naar andere blogs als ze niet hun relevant onderwerp te vinden of als ze niet goed te begrijpen.

Altijd in gedachten houden dat je schrijft voor uw lezers niet voor zoekmachine.

Use good headlines. Zoals koppen maken van de eerste indruk van uw blogs. Stileren de blog met gedurfde, cursief, onderstrepen.

Focus op het onderwerp dat u schrijft. Niet direct schrijven van de totale paal. Geef wat tijd om onderzoek te doen en dan schrijf.

Doe altijd een goede planning voor het schrijven. Een overzicht van de blog met verschillende subheadlines en geef een samenvatting.

Write post met goede verhalen en case studies. Schrijf nooit saaie dingen.

Overzicht:

Bloggen industrie is groeit met de dag. Volgens Hubspot rapport Bedrijven die blog zijn 70% meer succes dan bedrijven die geen blog.

Om een ​​goede blogger te worden moet je een veel geduld en vastberadenheid. Als een mislukking is op dit gebied dan succes.

Deel dit beste blogging tips en trucs voor beginners en laat de wereld bekend zijn. Laat je opmerkingen en suggesties hieronder.

Lees verder:

Begin carrière in bloggen.

Inbound Marketing Richtlijnen.

Doe mee aan de cursus gratis !

schrijf je nu

Ik zal nooit weggeven, ruilen of verkopen uw e-mailadres. U kunt op elk moment uitschrijven.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij