Δημοσιεύτηκε στις
Μοιραστείτε αυτό

Καλύτερη ψηφιακή εκπαίδευση μάρκετινγκ και μαθήματα στην Ινδία:

Πριν προχωρήσετε στην καλύτερη ψηφιακή εκπαίδευση μάρκετινγκ και μαθήματα στην Ινδία, I wanna περιγράψει εν συντομία στο ψηφιακό μάρκετινγκ, ποια είναι η σημασία της, πρόγραμμα σπουδών και γιατί είναι σημαντική η ζήτηση στην εποχή της πληροφοριακής τεχνολογίας.

Ψηφιακό μάρκετινγκ ή μάρκετινγκ Διαδικτύου είναι η τεχνολογία μάρκετινγκ, η οποία πραγματοποιείται στην πλατφόρμα του διαδικτύου. Έχει γίνει πολύ δημοφιλές στο 20ο αιώνα και η αγαπημένη επιλογή για όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις νεοσύστατες επιχειρήσεις. Επίσης, είναι προτιμότερη στρατηγική μάρκετινγκ που εγκρίθηκε από τα κορυφαία εμπορικά σήματα σε όλο τον κόσμο. Επειδή:

Είναι πελατοκεντρική.
Άδεια με βάση το μάρκετινγκ.
Φτηνές και παραγωγής κέρδους από την παραδοσιακή διαφήμιση.
Δίνει υψηλή απόδοση της επένδυσης.
Δίνει αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Με βάση την οικοδόμηση εμπιστοσύνης, ανταλλαγή πληροφοριών.

Είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη βιομηχανία όπου οι επιχειρήσεις επενδύουν για να κάνει το branding και την παραγωγή οδηγεί. Σε αυτή τη στρατηγική μάρκετινγκ, την ιστοσελίδα σας παραμένει στο επίκεντρο, το οποίο λειτουργεί ως ένα εικονικό γραφείο και θα πρέπει να οδηγηθεί η κυκλοφορία από διάφορες πηγές, όπως οι μηχανές αναζήτησης, Youtube, μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, διαφορετικές ιστοσελίδες κ.λπ..

Αυτή είναι η σύγχρονη τεχνική μάρκετινγκ που είναι ως επί το πλείστον προτιμάται από τους χρήστες, δεδομένου ότι δεν τους ενοχλεί σαν ενοχλητικές διαφημίσεις τηλεόραση ή διαφημίσεις σε εφημερίδες. Λόγω του αυξανόμενου αριθμού των κινητών, smartphones και των χρηστών του διαδικτύου, ότι είναι gonna κυβερνούν τον κλάδο εμπορίας σε αυτόν τον αιώνα.

Καλύτερη ψηφιακή εκπαίδευση μάρκετινγκ και μαθήματα στην Ινδία

Υπάρχουν εκατομμύρια θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν την επόμενη δεκαετία. Σε αυτή την τεχνολογία, μπροστά χρήστες είναι άνθρωποι και οι τελικοί χρήστες είναι ανθρώπινα. Μόνο τεχνολογία λειτουργεί μεταξύ του ανθρώπου να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο και τα χρήματά τους .

Όπως και το ένα άκρο είναι ο πωλητής και το άλλο άκρο είναι ο αγοραστής, όπου το μέσο μεταξύ τους είναι στο διαδίκτυο με βάση τις πλατφόρμες. Η πλατφόρμα μπορεί να είναι ένα e-commerce site ή μια υπηρεσία με βάση.

Ένα από τα πιο καταπληκτικά χαρακτηριστικά του Digital Marketing είναι ότι μπορείτε να στοχεύσετε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, σύμφωνα με την επιλογή σας, όπως συγκεκριμένη γεωγραφική τοποθεσία, Χώρα, περιοχή, συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, οι άνθρωποι που σχετίζονται με συγκεκριμένα επαγγέλματα κ.λπ..

Για παράδειγμα, εάν είστε στην Μπανγκόκ και θέλετε να πουλήσετε το ebook ή τα μαθήματα σε ανθρώπους από διαφορετικές χώρες, τότε μπορείτε να εκτελέσετε καμπάνιες μάρκετινγκ που στοχεύουν Τόκιο, Σαγκάη, Σιγκαπούρη, Λονδίνο, Παρίσι κ.λπ..

Λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας του διαδικτύου, κάθε επιχείρηση επιθυμεί την παρουσία τους στο διαδίκτυο. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα Facebook, Alibaba, Amazon-όπως οι εταιρείες αυξήθηκε η δημοτικότητά τους από τις διαδικτυακές πλατφόρμες μάρκετινγκ.

Μπορείτε να δείτε από το χρηματιστήριο στην υλικοτεχνική όλα προσφοράς είναι online από σήμερα. Και αυτό είναι το αρχικό της σε απευθείας σύνδεση εξέλιξης. Έτσι, οι περισσότερες εταιρείες οραματίζονται το λαμπρό μέλλον της επιχείρησης κονιάματος τούβλο σε απευθείας σύνδεση επιχείρηση.

Ψηφιακό μάρκετινγκ ανοίγει διάπλατα την ευκαιρία σε διάφορους τομείς, όπως Seo, Ανάπτυξη διαδικτύου, Youtube μάρκετινγκ, μάρκετινγκ περιεχόμενο, e-mail marketing, blogging, μάρκετινγκ θυγατρικών, ΕΛΕΥΘΕΡΟ επαγγελμα, κοινωνικό μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης, σε απευθείας σύνδεση επιχείρηση κ.λπ.. Μπορείτε να κάνετε την εμπειρία σας σε κάθε τομέα. Μπορείτε να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως ψηφιακός βοηθός μάρκετινγκ ή βοηθός Seo, αναλυτής κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Όταν θα έχετε την εμπειρία, μπορείτε να μετακινηθείτε σε διαφορετικές θέσεις, όπως μια ψηφιακή στέλεχος μάρκετινγκ, ψηφιακή διευθυντής μάρκετινγκ, διευθυντής SEO, κοινωνική διευθυντής μέσων κ.λπ.. Όπως θα αποκτήσουν όλο και περισσότερη εμπειρία μισθός σας θα πρέπει να περπατήσει.

Καλύτερη ψηφιακή εκπαίδευση μάρκετινγκ και μαθήματα στην Ινδία

Εναλλακτικά, μπορείτε να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως εκπαιδευτής, blogger, έμπορος θυγατρικών, youtube έμπορος που είναι τα τμήματα της επιχειρηματικότητας στο διαδίκτυο. Η μέγιστη άνθρωποι κάνουν τη δική τους επιχείρηση στον τομέα αυτό, όπως θέλουν την οικονομική ελευθερία, ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, να γίνει αφεντικό του εαυτού τους, Δεν σταθερό χρόνο εργασίας, δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση κ.λπ..

Way2inspiration η οποία είναι ο κορυφαίος καλύτερη ψηφιακή εκπαίδευση μάρκετινγκ και μαθήματα στην Ινδία, που φέρνει το εκπαιδευτικό σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ σε απευθείας σύνδεση εκ των προτέρων, όπου θα μάθετε τη βασική του internet marketing, βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, blogging, youtube μάρκετινγκ, μάρκετινγκ περιεχόμενο, ιστοσελίδα χειροτεχνίας, μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ..

Υποστηρίζουμε:

Online μαθήματα συμπεριλαμβανομένης της ακίνητης έργων χρόνο.

Δωρεάν e-books και αναθέσεις.
Δωρεάν διαλέξεις Βίντεο.
τάξεις Σαββατοκύριακο.

SEO:

SEO είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας έτσι ώστε να κατατάσσονται στην κορυφή για μια λέξη-κλειδί. Μια καριέρα στο SEO είναι φωτεινά και αειθαλή, όπως είναι η εκκίνηση του web 2.0 τεχνολογία. Seo είναι η ραχοκοκαλιά του ψηφιακού μάρκετινγκ. Χωρίς SEO κανείς δεν θα έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας.

Όπως ιστοσελίδα σας παίρνει κίνηση από τις μηχανές αναζήτησης. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το άρθρο στη μηχανή αναζήτησης, πληκτρολογώντας μια λέξη κλειδί. Αυτό είναι το SEO, που σας έφερε εδώ. SEO είναι εντελώς δωρεάν και αν το κάνετε σωστά εύκολα να πάρετε ένα μεγάλο αριθμό των επισκεπτών και οδηγεί.

Υπάρχουν διάφορα μέρη του Seo, όπως στη σελίδα, στην ιστοσελίδα, off σελίδα, διεθνή Seo, τοπική Seo. Θα πρέπει να γνωρίζετε καλά το κάθε μέρος για να ξεκινήσει μια καλή καριέρα στη βιομηχανία Seo.
Διάρκεια: 50 τάξεις.

SEM:

Μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης είναι ένα άλλο σημαντικό μέρος του ψηφιακού μάρκετινγκ. Δεν μπορείτε πάντα εξαρτώνται από το SEO να πάρει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας. Όπως SEO είναι μια μακροπρόθεσμη διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει 2-4 μήνες για να ταξινομήσει το site σας στην κορυφή.

Αν θέλετε το άμεσο αποτέλεσμα να πάρει μια μεγάλη κίνηση ή οδηγεί τότε θα πρέπει να μάθουν SEM. Περιλαμβάνει καταβάλλονται μάρκετινγκ που μπορεί να σας δώσει άμεσο αποτέλεσμα.
Top εταιρείες, και e-commerce εταιρείες προτιμούν SEM ως στρατηγική μάρκετινγκ τους για να πάρουν πολλές πωλήσεις και branding.

Google AdWords είναι το μεγαλύτερο διαφημιστικό δίκτυο που βοηθά στο μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης. Περιλαμβάνει διαφημίσεις μηχανή αναζήτησης, διαφημίσεις προβολής, διαφημίσεις βίντεο, Οι διαφημίσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου, διαφημίσεις για ψώνια. Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, μπορείτε να εμφανίζονται google πιστοποίησης του AdWords. Top εταιρείες όπως η Accenture, Wipro, Capgemini προσλάβει επαγγελματίες Google Adwords.

Διάρκεια: 40 τάξεις.

μάρκετινγκ περιεχόμενο:

Στον παγκόσμιο ιστό, περιεχόμενο διαδραματίζει το σημαντικότερο ρόλο. Έτσι, κάθε ιστοσελίδα της εταιρείας παράγει μοναδικό και πρωτότυπο περιεχόμενο τους. Χρησιμοποιώντας το περιεχόμενο που μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες στο blog σας. Το περιεχόμενο είναι η ισχυρή οντότητα στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.

Καλύτερη ψηφιακή εκπαίδευση μάρκετινγκ και μαθήματα στην Ινδία

Οι εταιρείες που έχουν καλή ποιότητα του περιεχομένου μπορεί να πάρει καλό αποτέλεσμα που μπορούν να μετατραπούν σε πελάτες. Έτσι πρέπει να μάθουν γραφή περιεχόμενο, πώς να βρει την ιδέα για το περιεχόμενο, δίνοντας τον τίτλο με κατεύθυνση προς το περιεχόμενο. Το περιεχόμενο είναι έτοιμη και να επεξεργαστεί για να λύσει τα προβλήματα και να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες στους αναγνώστες.

μάρκετινγκ περιεχόμενο περιλαμβάνει προβολή του περιεχομένου. Είναι το σωστό περιεχόμενο στο σωστό πλαίσιο. Πλαίσιο είναι που γράφετε το περιεχόμενο για. Μετά από το περιεχόμενο δημοσιεύεται μπορείτε να το προωθήσει με διάφορους τρόπους, όπως το social media marketing, bookmarking, SEO, μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πολλές εταιρείες προσλαμβάνουν για το περιεχόμενο των συγγραφέων, επιμελητές περιεχόμενο, συντάκτης.

Διαβάστε περισσότερα:

Το περιεχόμενο γραπτώς για αρχάριους.

Blogging Οδηγός για αρχάριους.

Διάρκεια: 5 τάξεις.

Ιστοσελίδα χειροτεχνίας:

Δεν χρειάζεται να γίνει επαγγελματίας web designer, αλλά θα πρέπει να μάθουν την ανάπτυξη ιστοσελίδας στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. WordPress είναι τα δημοφιλή CMS με την οποία μπορείτε να αναπτύξετε μια επιχείρηση ή επαγγελματική ιστοσελίδα.

Θα μάθετε ποια είναι τα διάφορα είδη των δικτυακών τόπων, τομέα και πακέτα φιλοξενίας, διαχείρισης περιεχομένου στο WordPress, WordPress plugins και θέματα. Για να αναπτυχθεί μια ιστοσελίδα WordPress, δεν χρειάζεται να γνωρίζουν τις τεχνικές γνώσεις σε HTML, κωδικοποίησης CSS. Είναι πολύ εύκολο και καλό για SEO. Αφού έμαθε τα στοιχεία μπορείτε να αναπτύξετε στατική, καθώς και δυναμικές ιστοσελίδες.

Διάρκεια: 20 τάξεις.

Youtube και βίντεο μάρκετινγκ:

blogs βίντεο είναι πολύ δημοφιλή τώρα ημέρες. Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τη Cisco, η επόμενη δεκαετία θα είναι ο κανόνας του βίντεο blogging. Καθώς η ταχύτητα στο διαδίκτυο αυξάνεται ταχύτερα μέρα με τη μέρα το βίντεο ως επί το πλείστον προβληθεί σε κινητά και υπολογιστές. Έτσι, η καριέρα στο μάρκετινγκ βίντεο είναι φωτεινό.

Καλύτερη ψηφιακή εκπαίδευση μάρκετινγκ και μαθήματα στην Ινδία

Youtube, Vimeo, Dailymotion είναι οι πλατφόρμες blogging βίντεο. Θα μάθετε πώς να βρείτε ένα θέμα για τη δημιουργία μιας καλής ποιότητας βίντεο, συγγραφή σεναρίων, κάμερα και μικρόφωνο ρύθμιση, πώς να επιλέξετε ένα καλής ποιότητας φωτογραφική μηχανή κ.λπ..

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο θα πρέπει να γνωρίζετε τις τεχνικές μάρκετινγκ για την προώθηση βίντεο. Θα πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας κανάλι και να κερδίσουν χρήματα από την θέα και το μάρκετινγκ θυγατρικών.

Διάρκεια: 20 τάξεις.

Κοινωνικό μάρκετινγκ μέσων ενημέρωσης:

Κοινωνική βελτιστοποίηση μέσων ενημέρωσης και μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι μεγάλες στρατηγικές μάρκετινγκ για την προώθηση της μάρκας σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές εταιρείες δημιουργούν τις σελίδες τους στο Facebook, Τουίτερ, Instagram για την παραγωγή οδηγεί και να κάνει τη φήμη του σήματος.
Υπάρχουν δισεκατομμύρια των ενεργών χρηστών σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους οποίους μπορείτε να στοχεύσετε να μοιραστείτε το προϊόν και το περιεχόμενό σας.

Διαβάζω:

Κοινωνική Επανάσταση των μέσων ενημέρωσης.

Διάρκεια: 30 τάξεις.

Το μάρκετινγκ θυγατρικών:

Όταν αυξάνονται οι οπαδοί για την ιστοσελίδα σας ή στη σελίδα στο facebook στη συνέχεια ό, τι δημοσιεύετε ή να προωθήσουν, οι άνθρωποι θα το δεχτούν. Στη συνέχεια, μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα ή την υπηρεσία.
Στο μάρκετινγκ θυγατρικών που πωλούν τα προϊόντα άλλων εταιρειών όπως η Amazon, Alibaba, Flipkart, Επιτροπή διασταύρωση κ.λπ.. και θα πάρετε την προμήθεια για κάθε πώληση.

Αλλά χρειάζεται χρόνο και υπομονή, καθώς οι άνθρωποι θα αγοράσουν το προϊόν και αν εμπιστεύεστε. Έτσι, θα πρέπει πρώτα να προσελκύσει επισκέπτες από την καλή ποιότητα του περιεχομένου, στη συνέχεια, δίνουν δωρεάν πληροφορίες σε μορφή ebook, βίντεο, infographics στη συνέχεια, την προώθηση.

Διάρκεια: 7 τάξεις.

Marketing E-mail:

Στο e-mail marketing, θα μάθετε πώς να γράφουν και να σχεδιάσουν ένα καλό πρότυπο e-mail, πώς να χρησιμοποιούν και να λειτουργήσει το λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ, όπως MailChimp, Aweber, πώς να σχεδιάσουν φόρμα εγγραφής και να την ενσωματώσει στην ιστοσελίδα σας, πώς να αυξηθεί συνδρομητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ..

Διάρκεια: 5 τάξεις.

Απευθείας σύνδεση διαχείριση φήμης:

Οι εταιρείες είναι πολύ καλά για την ίδρυση και τη διατήρηση της φήμης τους,. Αν γράψετε κακές κριτικές οποιουδήποτε προϊόντος, τότε επηρεάζει και βλάπτει τη φήμη όχι μόνο του εν λόγω προϊόντος, αλλά και της εταιρείας.

Καλύτερη ψηφιακή εκπαίδευση μάρκετινγκ και μαθήματα στην Ινδία

Στη συνέχεια, έρχεται ORM που βοηθά να αποκατασταθεί το χαμένο φήμη της εταιρείας σε απευθείας σύνδεση. Πρόκειται για ένα έργο ομάδα όπου ο χρόνος διαχείρισης έργων για την κατασκευή του φήμη της εταιρείας σε διαφορετικές πλατφόρμες, όπως κλειστό στόμα, justdial, αμαζόνα.
Διάρκεια: 5 τάξεις.

web analytics:

Στο web analytics, θα ελέγχει τον αριθμό των επισκεπτών που έρχονται σε μια ιστοσελίδα από την οποία θέση, η οποία συσκευή, ενεργό επισκέπτες κ.λπ.. Αυτό είναι ένα στατιστικό έργο, αλλά πολύ εκπληκτικό και δεν θα βαρεθείτε.
Διάρκεια: 4 τάξεις.

freelancing:

Freelancing είναι ένα πολύ δημοφιλές καριέρα σε όλο τον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι και οι εταιρείες αναζητούν ανθρώπους για να κάνουν τη δουλειά τους για να εξοικονομήσετε χρόνο τους. Τα άτομα αυτά ονομάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Είναι αφεντικό του εαυτού τους και να λειτουργεί σύμφωνα με το χρόνο τους. Κάποια εργασία ως συγγραφέας περιεχόμενο ελεύθερος επαγγελματίας, προγραμματιστής λογισμικού, για την ανάπτυξη Ιστού, SEO εμπειρογνωμόνων, Link κτίριο εμπειρογνώμονα, web designer κ.λπ..

Διάρκεια: 4 τάξεις.

Πραγματικό έργο Χρόνου:

Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, θα έχετε υποστήριξη για να ξεκινήσετε το δικό σας έργο. Σας παρέχουμε υποστήριξη και καθοδήγηση για να χτίσει τη δική σας ιστοσελίδα και το κανάλι Youtube, μέχρι να κερδίσετε χρήματα από αυτό. Έτσι ενταχθούν στην καλύτερη ψηφιακή εκπαίδευση και μαθήματα στην Ινδία σήμερα.

Καλύτερη ψηφιακή εκπαίδευση μάρκετινγκ και μαθήματα στην Ινδία

Ενταχθούν στην πορεία για την ελεύθερη !

Εγγραφείτε τώρα

Ποτέ δεν θα δώσει μακριά, εμπορευτεί ή να πωλήσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

Ακολούθησέ με

ΕΝΑ. Bharadwaj

Ψηφιακή ειδικός μάρκετινγκ, Προπονητής και Σύμβουλος, Web Developer, επιχειρηματίας στο Way2inspiration
Είμαι ο ιδρυτής της way2inspiration.com η οποία είναι μια τεχνολογία που βασίζεται ιστοσελίδα για τους λάτρεις του μάρκετινγκ Διαδικτύου. Είμαι blogger, προπονητής, περιεχόμενο συγγραφέας και ειδικός social media. Λατρεύω την ανάγνωση βιβλίων και να κάνει έρευνα στο διαδίκτυο. Έχω να ασκούν προπόνηση στο Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Marketing Social Media.
Ακολούθησέ με
 • Τζέινι Knudsen

  Ελκυστικό μέρος του περιεχομένου. Απλώς σκοντάψει επάνω το web site σας και την ένταξη του κεφαλαίου για να υποστηρίξει ότι έχω αποκτήσει στην πραγματικότητα αγαπούσε λογαριασμό δημοσιεύσεις weblog σας. Οποιοσδήποτε τρόπος που θα εγγράφονται σε ροές δεδομένων σας ή ακόμα και εγώ εκπλήρωση έχετε πρόσβαση στο διαρκώς γρήγορα.

  • Χάρη εγγραφείτε στο youtube way2inspiration κανάλι μας για να πάρετε περισσότερες λεπτομέρειες

 • Seo πορεία στην Τσάντιγκαρ

  Διαβάστε μια τέτοια χαριτωμένη ανάρτηση . Ευχαριστίες για τη διανομή ενημερωτικό άρθρο .

 • ShenaOMarine

  Όλα είναι πολύ ανοιχτό, χρησιμοποιώντας μια πολύ σαφή διευκρίνιση των ζητημάτων.
  Ήταν πραγματικά πραγματικά κατατοπιστική. Η ιστοσελίδα σας είναι πολύ
  χρήσιμος. Εκτιμώ σας μοιράζονται!

 • LeonKSampsel

  γεια σου, Έχετε κάνει φανταστική δουλειά.

  Θα το digg σίγουρα και προσωπικά προτείνω να μου
  Φίλοι. Είμαι βέβαιος ότι θα επωφεληθεί από αυτή την ιστοσελίδα.

 • AftonWRainey

  Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω αν ψάχνετε για ένα συγγραφέα για
  το blog σας. Έχετε κάποιες πραγματικά καλές θέσεις και νομίζω ότι θα ήταν ένα καλό περιουσιακό στοιχείο.
  Αν ποτέ θέλετε να πάρετε μερικά από το φορτίο off, Θα ήθελα πάρα πολύ να γράψω κάποια άρθρα
  για το blog σας σε αντάλλαγμα για μια σύνδεση πίσω στο
  δικος μου. Παρακαλώ στείλε μου ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αν ενδιαφέρεσαι.
  Χαιρετισμοί!

 • KingAUlbrich

  Εξαιρετική ιστοσελίδα που έχετε εδώ, αλλά ήμουν περίεργος για το αν
  ξέρατε για τυχόν φόρουμ της κοινότητας που καλύπτουν τα ίδια θέματα που συζητήθηκαν σε αυτό το άρθρο?
  Θα ήθελα πολύ να είναι ένα μέρος της ομάδας, όπου μπορώ να πάρω απαντήσεις από άλλους γνώστες άτομα που μοιράζονται το ίδιο
  ενδιαφέρον. Αν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις, Παρακαλώ αφήστε
  εγώ ξέρω. Πολλά ευχαριστώ!

  • Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια

  • Ya υπάρχουν διάφορες ομάδες στο skype, Facebook, WhatsApp εγγραφείτε στις λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας και να πέσει WhatsApp σας, skype id θα μπορείτε να προσθέσετε.

 • Διαβάστε περισσότερα εδώ

  Θέλω απλώς να σας πω ότι είμαι αρχάριος στο ιστολόγιο και σίγουρα αγαπούσε είστε ιστοσελίδα. Πιθανώς Πάω να σελιδοδείκτη ιστοσελίδα σας . Μπορείτε απολύτως έρχονται με υπέροχη δημοσιεύσεις. Εκτιμώ ότι για την κοινή χρήση της σελίδας της ιστοσελίδας σας.

 • κατάστημα εξόδου Michael Kors

  Ήθελα απλώς να στείλετε μια απλή παρατήρηση για να πω ευχαριστώ σε εσάς για αυτά τα θαυμάσια πληροφορίες που γράφετε εδώ. παρατεταμένη έρευνα στο internet μου έχει στο τέλος ανταμείφθηκαν με λογικό γεγονότα και τεχνικές για να γράψω για με την οικογένεια και τους φίλους μου. Θα το παραδεχτώ ότι πολλοί από εμάς επισκέπτες σίγουρα προικισμένο να σταθώ σε ένα υπέροχο χώρο με πολλά υπέροχα άτομα με διορατική κόλπα. Νιώθω πολύ τυχερός που έχω δει το web site σας και ανυπομονώ να τους τόνους των πιο εξαιρετικές στιγμές διαβάζετε εδώ. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για όλες τις λεπτομέρειες.

  • Ευχαριστώ για την εκτίμησή σας. Μείνε συνδεδεμένος

 • Ευχαριστώ για την εκτίμησή σας. Digital Marketing είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη βιομηχανία. μείνετε συνδεδεμένοι για τις ενημερώσεις.

 • adidas σωληνοειδή

  Απλά χρειάζεται να σας εκτιμήσουν για άλλη μια φορά. Δεν ξέρω τα πράγματα που θα ακολουθηθεί σε περίπτωση απουσίας αυτών των προτάσεων τεκμηριώνεται από εσάς, κατά τέτοιο θέμα. Είχε γίνει μια φοβερή περίπτωση των περιστάσεων μου, αλλά παρατηρώντας έναν εμπειρογνώμονα λεωφόρο που υποβάλλονται σε επεξεργασία με πήρε να πηδήξει από χαρά. Είμαι απλά ευγνώμων για τις συμβουλές σας και καθώς , έχουν μεγάλες ελπίδες να μάθετε τι ένα ισχυρό δουλειά που παρέχουν κατάρτιση πολλών ανθρώπων με τη βοήθεια των post στο blog σας. Είμαι βέβαιος ότι δεν έχετε έρθει σε όλους μας.

  • Ευχαριστώ Adidas για τα καλά σας λόγια.

 • Aniket ιδέα

  Εξαιρετικό άρθρο. όμορφα εξήγησε. Για την ψηφιακή σειρά μαθημάτων μάρκετινγκ μπορείτε να ελέγξετε ITM Ψηφιακή Ινστιτούτο Μάρκετινγκ. Διαθέτει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο ψηφιακό μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης. Είναι σε συνεργασία με την εικόνα εξουσία 3.0 σύμβουλος. Έχει μια καριέρα προσανατολισμένη πρόγραμμα σπουδών.