Lähetetty
Jaa tämä

Paras digitaalisen markkinoinnin koulutusta ja kursseja Intiassa:

Ennen kuin edetään parhaiten digitaalisen markkinoinnin koulutuksen ja kurssien Intiassa, Haluan lyhyesti kuvata digitaalisen markkinoinnin, mikä on sen merkitys, opetussuunnitelman ja miksi se on tärkeä kysyntää vuotiaana tietotekniikka.

Digitaalinen markkinointi tai Internet-markkinointi on markkinointi tekniikka, joka kuljetetaan lavalla internet. Siitä on tullut erittäin suosittu 20-luvulla ja suosikki valinta kaikille pienille ja keskisuurille yrityksille ja startups. On myös edullisinta markkinointistrategiaa hyväksymä huippumerkkien ympäri maailmaa. Koska:

Se on asiakaslähtöinen.
Käyttöoikeus pohjainen markkinointi.
Halpa ja enemmän voittoa tuottava kuin perinteinen mainonta.
Antaa korkea tuotto.
Antaa tuloksen lyhyessä ajassa.
Perustuen luottamuksen rakentaminen, tiedon jakamista.

Se on nopeimmin kasvava teollisuudenala, jossa yritykset sijoittavat tekemään tuotemerkin ja tuottaa johtaa. Tässä markkinointistrategiaa, sivuston pysyy keskellä, joka toimii virtuaalinen toimisto ja sinun täytyy ohjata liikennettä eri lähteistä, kuten hakukoneet, Youtube, sosiaalinen media, email, Eri sivustot jne.

Tämä on nykyaikaisen markkinoinnin tekniikkaa, joka on useimmiten parempana käyttäjät koska se ei häiritse niitä kuin ärsyttäviä tv mainoksia tai lehti-ilmoituksilla. Koska kasvava liikkuvien, älypuhelimet ja internetin käyttäjille, se tulee hallitsemaan markkinoinnin alalla tällä vuosisadalla.

Paras digitaalisen markkinoinnin koulutusta ja kursseja Intiassa

On miljoonia työpaikkoja aiotaan luoda ensi vuosikymmenellä. Tässä tekniikka, edestä käyttäjät ovat ihmisen ja loppukäyttäjät ovat ihmisen. Vain tekniikka toimii ihmisaltistuksen säästää arvokasta aikaa ja rahaa .

Kuten yksi pää on myyjä ja toinen pää on ostaja, jossa väliaine niiden välillä on internet pohjaisia ​​alustoja. Alusta voi olla verkkokaupan tai palvelun sivusto.

Yksi hämmästyttävä ominaisuuksia Digital Marketing on voit kohdistaa erityinen ryhmä ihmisiä mukaan valinta, kuten tiettyyn maantieteelliseen sijaintiin, maa, alue, tiettyyn ikäryhmään, ihmiset liittyvät tiettyjen ammattikuntien jne.

Esimerkiksi, jos olet Bangkokissa ja haluavat myydä eBook tai kursseja ihmisiä eri maista, Sitten voit suorittaa markkinointikampanjoita kohdistaminen Tokio, Shanghai, Singapore, Lontoo, paris jne.

Kehittymisen vuoksi internet-teknologian, jokainen yritys haluaa niiden läsnäolo verkossa. Hyvin lyhyessä ajassa Facebook, Alibaba, Amazon-kuin yrityksille kasvoi niiden suosio online-markkinoinnin alustat.

Sinä nähdä pörssin logistinen tarjonta kaikki on online tänään. Ja se on käynnistys verkossa evoluution. Niinpä useimmat yritykset visioida valoisa tulevaisuus tiili laasti liiketoiminta verkkokauppaa.

Digitaalinen markkinointi avautuu laaja mahdollisuus eri aloilla, kuten Seo, verkkokehitys, Youtube markkinointi, sisältöä markkinointi, e-mail markkinointi, bloggaaminen, kumppanuusmarkkinointi, freelancing, sosiaalisen median markkinointi, online-liiketoiminnan jne. Voit tehdä oman asiantuntemuksen tahansa alalla. Voit aloittaa uran digitaalisen markkinoinnin avustajan tai Seo avustaja, sosiaalinen media analysaattori.

Kun saat kokemusta voi siirtyä eri tehtävissä, kuten digitaalisen markkinointivastaavan, digitaalisen markkinoinnin johtaja, SEO manager, sosiaalisen median johtaja jne. Kuten saat enemmän ja enemmän kokemusta palkka tulee hiked.

Paras digitaalisen markkinoinnin koulutusta ja kursseja Intiassa

Tai voit aloittaa oman uran kouluttajana, bloggaaja, kumppaniksi markkinoija, youtube markkinoija jotka ovat osia internet yrittäjyyden. Suurin ihmiset tekevät oman yrityksen tällä alalla, koska he haluavat taloudellista vapautta, matkustaa ympäri maailmaa, tulla oman pomo, ei kiinteää työaikaa, perustaa oman yrityksen jne.

Way2inspiration joka on johtava paras digitaalisen markkinoinnin koulutuksen ja kurssien Intiassa, tuo online etukäteen digitaalisen markkinoinnin kurssin jossa opit perustavanlaatuinen Internet-markkinointiin, Hakukoneoptimointi, bloggaaminen, youtube markkinointi, sisältöä markkinointi, verkkosivusto askartelu, email markkinointi jne..

Me tuemme:

Online Sarjat lukien reaaliaikainen projekteja.

Ilmainen e-kirjoja ja toimeksiantoja.
Free Video luentoja.
viikonloppu luokat.

SEO:

Seo on prosessi optimoida verkkosivuilla siten, että se sijoittuu päällä avainsanan. Ura SEO on valoisa ja ikivihreät, koska se on alkaa web 2.0 teknologia. Seo on selkäranka digitaalisen markkinoinnin. Ilman SEO kukaan ei päästä käsiksi sivuston.

Koska sivustosi saa liikennettä hakukoneista. Saat käyttää tämän artikkelin hakukoneen kirjoittamalla avainsanan. Tämä on SEO, joka toi sinut tänne. SEO on täysin ilmainen ja jos teet oikein helposti saada suuri määrä kävijöitä ja johtaa.

On olemassa eri osissa Seo kuten sivulla, sivulla, off sivu, kansainvälinen Seo, paikallinen Seo. Sinun täytyy tietää perusteellisesti jokaisen osan aloittaa hyvän uran Seo teollisuudessa.
Kesto: 50 luokat.

SEM:

Hakukoneen markkinointi on toinen tärkeä osa digitaalisen markkinoinnin. Et voi aina luottaa SEO saada verkkosivujen liikenteen. Koska SEO on pitkäaikainen prosessi, joka voi kestää 2-4 kuukausia sijoitus sivustosi päälle.

Jos haluat välitön tulos saada paljon liikennettä tai johtaa sinun täytyy oppia SEM. Se sisältää maksettu markkinointi, joka voi antaa sinulle välitön tulos.
kärkiyritysten, ja sähköisen kaupankäynnin yritykset haluavat SEM niiden markkinointi strategia saada paljon myyntiä ja brändäys.

Google AdWords on merkittävä mainonta verkossa, joka auttaa hakukonemarkkinointia. Se sisältää hakukoneen mainokset, näyttömainokset, videomainokset, verkkokaupan mainokset, ostoksia mainoksia. Päätyttyä kurssin, voit esiintyä Google AdWords sertifiointi. Top yritykset, kuten Accenture, Wipro, Capgemini palkata Google Adwords ammattilaisia.

Kesto: 40 luokat.

sisällön markkinointi:

World Wide Web, sisältöä näyttelee suurta roolia. Joten jokainen yhtiön verkkosivuilla tuottaa ainutlaatuisen ja alkuperäisen sisällön. Käyttämällä sisältöä voit houkutella kävijöitä blogiisi. Sisältö on voimakas kokonaisuus content management system.

Paras digitaalisen markkinoinnin koulutusta ja kursseja Intiassa

Yritykset, joilla on hyvä laatu sisältöä voidaan saada hyviä johdot jotka voidaan muuntaa asiakkaiden. Joten sinun täytyy oppia sisältö kirjallisesti, miten löytää idea sisällön, jolloin otsikko menossa sisältöön. Sisältö on valmis ja muokattu ratkaista ongelmia ja antaa arvokasta tietoa, että lukijat.

Sisältö markkinointi kuuluu edistäminen sisältöä. Se on oikea sisältö oikealle asiayhteys. Konteksti on kuka olet kirjallisesti sisällön. Sen jälkeen kun sisältö on julkaistu, voit edistää sitä eri tavoin, kuten sosiaalinen media markkinointi, kirjanmerkkien, SEO, email markkinointi. Monet yritykset palkata sisällön kirjoittajat, sisältöä kuraattorit, toimittaja.

Lue lisää:

Sisällön kirjoittaminen aloittelijoille.

Bloggaaminen opas aloittelijoille.

Kesto: 5 luokat.

Verkkosivu askartelu:

Sinun ei tarvitse tulla ammatillinen web-suunnittelija, mutta sinun täytyy oppia sivuston kehittämiseen sisällönhallintajärjestelmä. WordPress on suosittu CMS milläkin voit kehittää yrityksen tai ammatillinen verkkosivuilla.

Opit mitä ovat erilaisia ​​sivustoja, domain ja hosting, sisällönhallintajärjestelmä WordPress, WordPress plugins ja teemoja. Kehittää WordPress sivustoa ei tarvitse tietää teknistä tietämystä HTML, CSS koodaus. Se on erittäin helppo ja hyvä SEO. Opittuaan yksityiskohtiin voi kehittyä staattista sekä dynaamisia verkkosivustoja.

Kesto: 20 luokat.

Youtube ja video markkinointi:

Video blogit ovat erittäin suosittuja nyt päivää. Mukaan kyselyn Cisco, ensi vuosikymmenellä tulee olemaan sääntö videoblogin. Koska internet nopeus kasvaa nopeammin päivä päivältä video useimmiten katseli puhelimet ja tietokoneet. Joten uran video markkinointi on kirkas.

Paras digitaalisen markkinoinnin koulutusta ja kursseja Intiassa

Youtube, Vimeo, Dailymotion ovat alustoja videoblogin. Opit löytää aiheen luoda laadukkaita video, käsikirjoitus, kamera ja mikrofoni asetukset, kuinka valita hyvä laatu kamera jne.

Julkistamisen jälkeen videon sinun täytyy tietää markkinoinnin tekniikoita mainostaa video. Sinun täytyy luoda oma kanava ja ansaita rahaa näkemyksiä ja affiliate markkinointi.

Kesto: 20 luokat.

Sosiaalisen median markkinointi:

Sosiaalinen media optimointi ja sosiaalisen median markkinointi ovat suuri markkinoinnin strategiat mainostaa tuotemerkin. Siksi monet yritykset luovat sivuja facebookissa, viserrys, Instagram luoda johtaa ja tehdä brändin tietoisuutta.
On miljardeja aktiivisia käyttäjiä eri sosiaalisen median joille voit kohdistaa jakaa tuotteen ja sisällön.

Lukea:

Sosiaalinen media Revolution.

Kesto: 30 luokat.

Kumppanuusmarkkinointi:

Kun kasvat seuraajia sivuston tai Facebook sivun niin mitä lähettää tai edistämiseksi, ihmiset hyväksyvät sen. Sitten voit myydä tuotteita tai palveluja.
Affiliate markkinointi myyt tuotteita muille yrityksille, kuten Amazon, Alibaba, Flipkart, Komission risteyksessä jne. ja saat provision jokaisesta myynnistä.

Mutta se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä kun ihmiset ostavat tuotteen, jos he luottavat sinuun. Joten ensin sinun täytyy houkutella kävijöitä laadukasta sisältöä sitten antaa ilmaiseksi tietoa muodossa eBook, video-, infographics sitten edistää.

Kesto: 7 luokat.

E-mail markkinointi:

E-mail markkinointi, opit kirjoittamaan ja suunnitella hyvä sähköposti mallia, kuinka käyttää ja ylläpitää email markkinointi-ohjelmisto, kuten MailChimp, Aweber, miten suunnitella merkintälomakkeen ja integroida se sivustosi, miten kasvaa tilaajat jne.

Kesto: 5 luokat.

Online maine Management:

Yritykset ovat hyvin tietoisia luoda ja säilyttää niiden maine. Jos kirjoittaa huonoja arvosteluja tahansa tuotetta niin se vaikuttaa ja vahingoittaa mainetta paitsi että tuote vaan myös yrityksen.

Paras digitaalisen markkinoinnin koulutusta ja kursseja Intiassa

Sitten tulee ORM joka auttaa uuden menetetty maine yrityksen verkossa. Tämä on tiimityötä, jossa johto aika toimii rakentaa yrityksen maine eri alustoilla, kuten mouthshut, justdial, amazon.
Kesto: 5 luokat.

web-analytiikka:

Verkkoanalyysissä, voit tarkistaa kävijämäärä tulevat sivusto, josta sijainti, joka laite, aktiivinen vierailijat jne. Tämä on tilastollinen työtä, mutta hyvin hämmästyttävä ja et kyllästy.
Kesto: 4 luokat.

freelancerina:

Freelancerina on erittäin suosittu uran maailmanlaajuisesti. Monet ihmiset ja yritykset pyrkivät ihmiset saavat työtä säästää aikaa. Näitä henkilöitä kutsutaan freelanceina. Ne ovat omia pomo ja työskennellä niiden aika. Jotkut työtä freelancerina sisältöä kirjailija, ohjelmistokehittäjä, Web-kehittäjä, SEO asiantuntija, Linkki rakennus asiantuntija, web designer etc.

Kesto: 4 luokat.

Real Time projekti:

Päätyttyä kurssin, saat tukea aloittaa oman projektin. Tarjoamme sinulle tukea ja ohjausta rakentaa oma verkkosivusto ja Youtube kanava kunnes ansaita rahaa siitä. Joten liity paras digitaalisen koulutuksen ja kurssien Intiassa nyt.

Paras digitaalisen markkinoinnin koulutusta ja kursseja Intiassa

Liity kurssi ilmaiseksi !

Ilmoittaudu nyt

En koskaan anna pois, kaupan tai myy sähköpostiosoite. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.

Seuraa minua

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach ja konsultti, Web-kehittäjä, Yrittäjä at Way2inspiration
Olen perustaja way2inspiration.com joka on teknologia perustuu verkkosivuilla internet markkinointi harrastajille. Olen blogger, kouluttaja, sisällöstä kirjailija ja sosiaalisen median asiantuntija. Rakastan käsittelyssä kirjoja ja tutkivat internetissä. I menettelyvelvollisuuksiin valmennus Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sosiaalisen median markkinointi.
Seuraa minua
 • Janey Knudsen

  Houkuttelevat osa sisältöä. Sain luiskahtanut Web-sivuston ja liittymistä pääomaa väittää että olen hankkia oikeastaan ​​rakasti tilillä blogitekstejä. Millään tavalla aion tilaamalla syötteissä tai jopa minä täyttymykseen saat ottamista jatkuvasti nopeasti.

  • Kiitos tilata YouTube-kanava way2inspiration saada lisätietoja

 • Seo Course Chandigarh

  Lue niin siro post . Kiitos jakamisesta informatiivinen artikkeli .

 • ShenaOMarine

  Kaikki on hyvin avoin käyttämällä hyvin selkeä selvennystä asioista.
  Se oli itse asiassa todella informatiivinen. Sivustosi on hyvin
  hyödyllinen. Arvostan teitä jakaminen!

 • LeonKSampsel

  Hei siellä, Olette tehneet loistavaa työtä.

  Aion varmasti digg sitä henkilökohtaisesti ehdottaa minun
  ystävät. Olen varma, että ne on hyötynyt tästä sivustosta.

 • AftonWRainey

  Kerrothan, jos etsit kirjailija
  blogisi. Sinulla on joitakin todella hyviä virkoja ja luulen olisi hyvä voimavara.
  Jos haluat joskus ottaa osan kuorman pois, Olin ehdottomasti rakastan kirjoittaa joitakin artikkeleita
  blogiisi vastineeksi linkin takaisin
  minun. Ole hyvä ampua minulle sähköpostia jos kiinnostaa.
  terveiset!

 • KingAUlbrich

  Erinomainen sivusto olet täällä, mutta olin utelias jos
  tiesit tahansa keskustelupalsta, jotka kattavat samoja asioita käsitellään tässä artikkelissa?
  Haluaisin todella olla osa ryhmää, jossa saan vastauksia muilta asiantunteva yksilöitä, jotka jakavat samat
  kiinnostaa. Jos sinulla on ehdotuksia, kerro
  minulle. Paljon kiitoksia!

  • Kiitos ystävällisistä sanoista

  • Ya on olemassa erilaisia ​​ryhmiä skype, facebook, WhatsApp tilata postituslistoja ja pudottaa whatsapp, skype id Aion lisätä teille.

 • Lue lisää täältä

  Haluan vain kertoa teille, että olen aloittelijasta weblog ja varmasti rakasti olet verkkosivuilla. Luultavasti Aion kirjanmerkki sivustosi . Sinä ehdottomasti mukana ihania viestejä. Arvostan sitä jakaa sivuston sivulle.

 • Michael Kors Outlet Store

  Halusin vain lähettää yksinkertaisen huomautuksen voidakseen sanoa kiitos teille niille loistavan tietoja kirjoitat täällä. Oma pitkäaikainen internet tutkimus on lopussa on palkittu järkevä tosiasiat ja tekniikoita kirjoittaa perheeni ja ystävät. Olisin myöntää, että monet meistä kävijät epäilemättä suotu asumaan ihana sivusto monia ihania yksilöiden oivaltava temppuja. Tunnen todella onnekas nähnyt Web-sivusto ja odotan tonnia enemmän erinomaisia ​​hetken käsittelyssä täällä. Kiitos paljon vielä kerran kaikki yksityiskohdat.

 • Thanx arvostusta. Digitaalinen markkinointi on nopeimmin kasvava teollisuudenala. pysy yhteydessä päivityksiä.

 • adidas putkimainen

  En yksinkertaisesti tarvitaan arvostan teitä vielä kerran. En tiedä, mitä minä olisi kulkenut ilman näitä ehdotuksia dokumentoitu sinulle yli tällainen aihe. Se oli tullut pelottava tapaus olosuhteissani, mutta havainnoimalla asiantuntija avenue olet käsitellyt kesti hypätä ilosta. Olen vain kiitollinen neuvoja ja samoin , suuria toiveita voit selvittää, mitä voimakas työtä olet tarjoamalla koulutusta monet tuella blogimerkinnässäsi. Olen varma et ole törmännyt meille kaikille.

 • Aniket idea

  erinomainen artikkeli. mukavasti selitti. Saat digitaalisen markkinoinnin Tietenkin voit tarkistaa ITM Digital Marketing Institute. Se tarjoaa jatko-ohjelma digitaalisen median markkinointi. Se on yhdessä valta kuva 3.0 konsultti. Se on ura suuntautunut opetussuunnitelma.