споделя това

Най-добър мотивационна реч за студенти

Всеки ден аз си върша работата с голям ентусиазъм. Но понякога се чувствам енергията си ниво надолу и се разочароваме. 😥

Аз не може да се концентрира върху работата си и да се чувстват демотивирани. Това не се е случило с вас, или само мен, повечето хора са подложени през тази ситуация.

В тази възраст, ние сме като участие в състезание, състезание за бързи пари, бърза работа . Ние не знаем каква е крайната точка. Просто ние трябва да се конкурират другите на всяка цена и така или иначе.

Това е основният мотив на всеки. И ние ставаме асоциирана със стреса, здравни проблеми, дължащи се на една нощ работа налягане, неизпълнените цели и т.н..

 

Това чувство на неудовлетвореност прониква ако не получават успех в работата си или поради болест, преумора . Така че аз съм ще споменават Най-добрият мотивираща реч за студенти да излезе от това чувство на неудовлетвореност и остана мотивиран. 😀

Това ще бъде много полезно за вас и ако следвате правилото живота ви ще се промени. Прочетете го напълно, без да прескочите всяка стъпка.

Не пропускайте:

Навиците на високоефективните хора.

Останете здрави щастливи завинаги.


Намери вдъхновение:

За да получите мотивиране за всяка работа, която трябва да намери обекта, което дава вдъхновение. Вдъхновението е образувание, което идва от вътре в себе си, като има предвид, мотивация може да получите извън.

Хората смятат, мотивация и вдъхновение, както и съща. Но тези двамата са различни явления.

За притежателите на работни места и бизнес мъже пари е основната причина за вдъхновение. Парите са основният фактор, който вдъхновява ги да работят усилено с самоопределение и упоритост.

Ако вземем за пример на социалните работници, услуга е основният източник на вдъхновение. Те искат да служат и помагат повече и повече хора да могат да.

 

Абонамент за Гледайте още видеоклипове

Аз не казвам, за мръсните политици. Но има и някои добри сред тях. За играчи печелившите е основният източник на вдъхновение, което идва от техния дух.

по същия начин, вие трябва да разберете източника на вдъхновение, които могат да ви мотивират през целия ден. Може да получите вдъхновение от биографиите на велики личности или успешни бизнесмени, играчи, актьори.

Можете да направите навика да четат мотивационни книги и гледане на вдъхновяващи видеоклипове или филми. Това помогна много за подобряване на жизнения им умения.

Можеш да получиш вдъхновение от кавичките и биографиите на велики личности като Едисон, Ганди, Lincon, Бил Гейтс.

Редовно ги следват, ще се създаде среда на мотивация около вас и да се чувстват нещо се е променило, нови мисли ще влязат в ума си.

Ако не обичате да четете след това гледат филмите на базата на техния живот. Можете да разглеждате няколко вдъхновяващи блогове като "Най-добрият мотивационна реч за студенти’ и прочетете.

Чувствайте се вълнувам:

За да се преодолее разочарованието, което трябва да остане развълнуван. Ако не получавате вълнението не можете да останете мотивирани. За да се отличат в работата си, което трябва да остане развълнуван, Да, трябва да се намери начин, който може да предизвика ви да получите вълнение.

Вдъхновение е първата стъпка, която прави среда на мотивация и след това идва фазата на възбуда. десетки футболист гол той се радваха на огромна тълпа. това вълнение го примамва да отбележи още един гол.

За да изгори искрата на вълнение, празнуват всеки успех да постигнете. Дали това е малка или голяма един не е от значение. Просто празнуват.

Това е източник на енергия, който работи като катализатор, за да ви тласкат към желаната от Вас дестинация.

Ако можете да поддържате искрата осветен тогава вие ще спечелите. Повечето хора получават тази искрица вдъхновение, но те не могат да го запалва за дълго време. Ето защо те се провалят.


Поставете си за цел:

Аз няма да ви научи целеполагане тук. Но аз искам да кажа, че без цел настройка, която не може да направи нищо. Създаване перфектен гол може да ви доведе до постигането на тази.

Много хора са насочени към различни цели едновременно. По този начин, Вие не може да се съсредоточи върху целите си. За постигане на целите, които трябва да бъдат насочени с енергия.

Когато се фокусирате лупа върху парче хартия без вибриращи ръката си, гори на хартия. Ако леко вибрира ръката си фокусна точка получава нарушен и хартията не е изгорял.

Същото нещо се случва в целите си в реално време. Ако нарушите фокусна точка не може да вкара гол на целта.

Може би сте гледали футболен мач как тълпата прави шум по време на мача. Но играчите не получават нарушени фокуса си остава в гол поста.

Ако се съсредоточи изцяло върху работата не съществува сила, която може да нарушите. Можете да постигнете вашата задача в средата на претъпкания пазар.

Ако се опитвате да се постигне повече от една цели едновременно, тогава не може да се концентрира и да загубят фокуса. Първи, насочване на една-единствена цел и след постигане го другият.


Създайте целта си:

Напишете вашето цели използване писалка и хартия. Това е много ефективен. Писане кара да се перфектно. Вашата цел може да бъде една, но стъпки трябва да са различни.

Да предположим, че имате цел да печелят $50000 на месец. После реши какви са стъпките, за да печелят тази сума. Стъпките може да бъде като "подобряване на уменията", "Техническо обучение", "Изпълнение на работата" и т.н..

Напишете това на хартия. Ако се прекъсне целта на малки стъпки, след което тя ще бъде по-лесно да се насочите. Тогава рецитира стъпките дневно най-малко 2 пъти. Придържайте страницата на борд, където можете да го видите.

Тогава ще видите магията се случва. Тя ще работи като мантра и Законът на привличането ще работи. Вие определено ще получите идеи за изпълнение на стъпките, които са написани.

Можете да създадете няколко инфографики или картина, свързани с целта си и да го придържа към стената. Това е една чудесна формула, дадена от Наполеон Хил. Тогава стана диверсифициран постепенно.

Тогава мисля, чета и мисля за това всеки ден без никаква пролука. Скоро ще разберем ефекта на самовнушение.

Направете си план за перфектно:

Когато направите избора си, за да отиде на почивка, какво правиш? планиране, Да ви направи план преди 10-15 дни, сърфирате в интернет се правят изследвания, като това как да отида, къде да остана, най-добрите туристически места и т.н..

Защото не искам да се занимава по-късно. Подобно на това, преди започване на каквато и работа да направи добро планиране. Можете да води книга план като месечна плановик или да използвате някои доста приложения за Android.

Когато гледате филм можете да получите забавление в 2- 3 часа. Но замисляли ли сте някога, че колко време производителите, директори са изразходвани за планиране само?

Всеки корпоративен работа бързо се планира след това задачите са възложени на щабовете. След това работата става гладка като цяло членовете работят заедно като система да се изпълни задачата.

Ако направите добро планиране и преглед на този стъпки от една тогава работата ви ще бъде по-лесно.


Направете пауза от работа:

Да не се преуморявам. Дайте малко време на семейството си, приятели. Прекарайте една седмица роуминг извън страни. Това определено ще повиши вашата работа интерес.

Първото нещо, което трябва да се мисли защо се нуждаят от пари? Ако не можете да се харчат пари за забавление, ваканция, лукс след това е загуба.

Социално смесването и социална работа ще повиши вашата личност и енергия. Не е добре жаба, излезе от кладенеца и да видим света.

Да не се правят живота ви толкова скучно, отида за един филм със семейството си, отидете на екскурзия с приятели и да се насладите.

Премахване на негативността и мисля позитивно:

Когато искате да започнете работа след негативната мисъл ще задържите в съзнанието си като:

"Не, не мога да го направя", "Вие не може да получи успех", "Това е трудна задача", "Какво ще кажат хората, ако се провали", раздрънка ла дрън ...

което трябва да направите вашия ум да остане положителен. Вижте и разберете предимствата на вашата задача вие ще започне вместо търсят негативните точки.

Напишете ползите и да се съсредоточи върху това. По този начин, тя ще бъде по-лесно да се справят със задачата.

Страхът от провал може да бъде основната причина зад този негативизъм, но ако паднете в навик за позитивно мислене тогава със сигурност можете лесно да се преодолее този. Трябва да се разбере играта ум.


Всяка сутрин ставам и рецитира:

'Аз съм най-добрият'

"Днес е най-хубавият ден в живота ми"

"Аз ще преобрази живота на другите’

По този начин може да се запази положителната.


Яжте здравословно и сте здрави:

Храна има много влияние върху здравето. Добро качество на храни като пресни зеленчуци, плодове, месо (Аз съм вегетарианец, но не мразя невегетарианска храна) е обогатен с витамини, протеини, което може да бъде полезно да се изгради тялото и ума.

Опитайте се да се избегне остаряла и пикантни храни. Вземете малко бадемово с топло мляко сутрин. Това ще направи целия си ден енергичен.

Повечето хора консумират топла пикантни храни, боклуци в алчност. И по-късно получите резултат като запек, наднормено тегло. Винаги се старайте да вземат зелени зеленчуци, салата от вашата храна, която ще подобри храносмилането и контрол на телесното тегло. Вегетарианска диета пази ума си спокоен и тялото годни.

Винаги ставам рано сутринта, добре преди 6 о часовник или между 6- 7 съм. Отиди на сутрешна разходка или джогинг, йога, аеробика, която ще запази целия си ден свеж и енергичен.

Смятате самоотвержена работа:

Всеки ден се опитвам да правя всяка безкористна работа, Искам да кажа предоставя услуга, без да очакват нищо в замяна. Може да служи на безпомощните, беден, бедстващи или да помогне на хората, страдащи от заболяване.

По този начин, вие ще се чувствате вътрешната чистота и радостта. Когато възникне вътрешна щастие външната скръбта изчезва.

Хората се опитват да намерят щастие в материалистичен свят, но те винаги се забравя, че материалистичен свят ще изчезне един ден.

Учете бедни деца, Присъединете се към някоя група или НПО, които се помогне на хората в бедствието.

Само работата ви ще остане завинаги. Никой няма да ви напомня за това колко банков баланс имате или университетска степен сте постигнали, само ще се напомни за доброто си работа или услуга.

Майка Тереза ​​не е нищо повече между нас, но си услуга прави своя безсмъртен. Томас Едисон не е по-, но ток си свети по целия свят.


Споделяйте знанията си:

Ако споделяте парите си тя може да бъде намалена, но ако споделите знанията си тя ще се увеличи.

Знанието е най-добрата инвестиция, която ти връща най-добрия интерес- Бенджамин Франклин

Колкото повече се споделят повече ще спечелят. Учете хората каквото си знаят, пишат статии, публикува книги. Интернет е най-добрата среда за споделяне и да придобият знания.

Когато хората оценяват работата си, вие определено ще получите вдъхновение начин 2 вдъхновение. Надявам се, че може да са харесали статията ‘Най-добрият мотивираща реч за студенти".
Споделяне на този пост сред приятелите си.

Аз съм непрекъснато пишете за последно 3 часа, Аз съм много уморен от (Хваща Кафе). Прочетете повече статии тук.

Следвай ме

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Треньор и консултант, Уеб разработчик, предприемач при Way2inspiration
Аз съм основател на way2inspiration.com което е технология, базирани уеб сайт за интернет маркетинг ентусиасти. Аз съм блогър, треньор, писател съдържание и медиен експерт социалното. Обичам да чета книги и да прави изследвания върху интернет. Водя треньор на Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Следвай ме

Най-новите съобщения от A. Bharadwaj (виж всички)