del dette

Bedste motiverende tale Til Studerende

Hver dag jeg gør mit arbejde med stor entusiasme. Men nogle gange føler jeg min energi niveau ned og bliver frustrerede. 😥

Jeg kan ikke koncentrere mig om mit arbejde og føler demotiverede. Det er ikke sket for dig eller mig kun, de fleste mennesker undergår gennem denne situation.

I denne alder, Vi tager deltagelse i et løb, kapløbet om hurtige penge, hurtigt job . Vi ved ikke, hvad der er slutpunktet. Bare vi nødt til at konkurrere andre for enhver pris, og alligevel.

Dette er den vigtigste motiv af alle. Og vi bliver forbundet med stress, sundhedsproblemer på grund af overnight arbejdspres, uopfyldte mål osv.

 

Denne frustration gennemsyrer hvis du ikke får succes i dit arbejde eller på grund af sygdom, overanstrengelse . Så jeg er nok nævne bedste motiverende tale til studerende at komme ud af denne frustration og blive motiveret. 😀

Det vil være virkelig nyttige for dig, og hvis du følger den regel dit liv vil blive ændret. Læs den helt uden at springe nogen trin.

Må ikke glip af:

Gode ​​Vaner mennesker.

Hold dig sund glad for evigt.


Find inspiration:

At få motivering for ethvert arbejde, du er nødt til at finde objektet, hvad der giver inspiration. Inspiration er en enhed, der kommer fra indre selv, hvorimod motivation kan komme udenfor.

Folk betragter motivation og inspiration som samme. Men disse to er forskellige fænomener.

For job indehavere og business mænd penge er den primære årsag til inspiration. Penge er den vigtigste faktor, der inspirerer dem til at arbejde hårdt med selvbestemmelse og vedholdenhed.

Hvis du tager eksemplet med socialrådgivere, service er den vigtigste kilde til inspiration. De ønsker at tjene og hjælpe flere og flere mennesker, de kan.

 

Abonner på Se flere videoer

Jeg siger ikke, om de beskidte politikere. Men der er nogle gode iblandt dem. For spillere vinde er den vigtigste kilde til inspiration, som kommer fra deres ånd.

Tilsvarende, du er nødt til at finde ud af kilden til inspiration, der kan motivere dig hele dagen. Du kan få inspiration fra biografier af store personligheder eller succesfulde forretningsmænd, spillere, aktører.

Du kan lave en vane at læse motiverende bøger og se inspirerende videoer eller film. Dette har hjulpet mange til at forbedre deres liv færdighed.

Du kan få inspiration fra de citater og biografier af store personligheder som Edison, Gandhi, Lincon, Bill Gates.

Regelmæssigt at følge dem vil skabe et miljø af motivation omkring dig, og du føler noget har ændret, nye tanker vil træde ind i dit sind.

Hvis du ikke elsker at læse så se de film baseret på deres liv. Du kan gennemse flere inspirerende blogs som ’Bedst motiverende tale for studerende’ og læse.

Føl ophidset:

For at overvinde frustration, du skal bo ophidset. Hvis du ikke får spændingen kan du ikke blive motiveret. At udmærke sig i dit arbejde har du bo ophidset, ja du nødt til at finde en måde, der kan fremkalde dig at få spænding.

Inspiration er det første skridt, der gør miljøet af motivation og så kommer den fase af spænding. En fodboldspiller scorer et mål, han er opmuntret af den enorme menneskemængde. denne spænding lokker ham til at score endnu et mål.

At brænde gnist af spænding, fejre hver succes, du opnår. Uanset om det er en lille en eller stor en ligegyldigt. Bare fejre.

Dette er en energikilde, der fungerer som en katalysator for at drive dig til din ønskede destination.

Hvis du kan holde gnisten belyst så vil du vinde. De fleste mennesker får denne gnist til inspiration, men de kan ikke holde det antændes i lang tid. Det er derfor, de ikke.


Sæt et mål:

Jeg vil ikke lære dig målsætning her. Men I wanna sige, at uden mål indstilling kan du ikke gøre noget. Indstilling af et perfekt mål kan føre dig til at opnå dette.

Mange mennesker rettet mod forskellige mål på samme tid. På denne måde, du kan ikke fokusere på dine mål. For at opnå mål, du er nødt til at være fokuseret med energi.

Når du fokuserer et forstørrelsesglas på et stykke papir uden vibrerende din hånd, de brænder papir. Hvis du lidt vibrere din hånd omdrejningspunktet bliver forstyrret, og papiret ikke brændt.

Samme ting sker i dit realtid mål. Hvis du overtræder omdrejningspunktet kan du ikke score målet.

Du har måske set en fodboldkamp, ​​hvordan publikum støjer under kampen. Men spillerne får ikke forstyrret deres fokus er fortsat på målet post.

Hvis du fokuserer helt på et værk er der ingen kraft, som kan krænke dig. Du kan udføre din opgave i midten af ​​de overfyldte markedsplads.

Hvis du forsøger at opnå mere end én mål samtidigt, så kan du ikke koncentrere sig og mister fokus. Først, målrette et enkelt mål, og efter at nå det satte den anden.


Skriv dit mål:

Skriv ned din mål anvendelse pen og papir. Dette er yderst effektiv. Skrivning gør dig perfekt. Dit mål kan være en, men trin skal være forskellige.

Antag at du har et mål om at tjene $50000 om måneden. Derefter beslutte, hvad er de skridt til at tjene dette beløb. Trinene kan være ligesom 'dygtighed forbedring', "Teknisk uddannelse", 'Arbejdsindsats «osv.

Skriv disse ned på papir. Hvis du bryder målet i små skridt, så vil det være lettere at målrette. Så recitere de skridt dagligt mindst 2 gange. Stick siden på et bræt, hvor du kan se det.

Så vil du se det magiske sker. Den vil arbejde som et mantra og Lov af Attraction vil arbejde. Du vil helt sikkert få ideer til at udføre de trin, du har skrevet.

Du kan skabe nogle infografik eller billede relateret til dit mål og holde det på væggen. Dette er en stor formel givet af Napolean Hill. Så blev det diversificeret gradvist.

Så tror læse og tænke over det dagligt uden mellemrum. Snart vil du indse effekten af ​​selvsuggestion.

Gør din plan perfekt:

Når du foretager op dit sind til at gå på en ferie, hvad laver du? Planlægning, ja du lave en plan før 10-15 dage, surfe på internettet gøre forskning ligesom hvordan man kan gå, hvor man kan bo, bedste turisme steder etc.

Fordi du ikke wanna blive generet senere. Ligesom at før noget arbejde at gøre en god planlægning. Du kan holde en plan bog som en månedlig planner eller bruge nogle kinda Android apps.

Når du ser en film får du underholdning i 2- 3 timer. Men har du nogensinde tænkt, hvor meget tid producenterne, instruktører har brugt på planlægning kun?

Enhver virksomhedernes arbejde er hurtigt planlagt derefter opgaver er fordelt på stabe. Så bliver arbejdet glat som hele medlemmer arbejder sammen som et system til at fuldføre opgaven.

Hvis du laver en god planlægning og gennemgå trin én efter én så dit arbejde bliver lettere.


Tag en pause fra arbejdet:

Må ikke overanstrengelse. Giv lidt tid til din familie, venner. Tilbring en uge roaming uden for lande. Det vil helt sikkert øge dit arbejde interesse.

Første ting du skal tænke, hvorfor har du brug for penge? Hvis du ikke kan bruge penge på din underholdning, ferie, luksus, så er det spild.

Social mingling og socialt arbejde vil øge din personlighed og energi. Må ikke være en brønd frøen, kommer ud fra brønden og se verden.

Du må ikke gøre dit liv så kedeligt, gå til en film med din familie, gå på en tur med venner og nyde.

Fjern negativitet og tænke positivt:

Når du ønsker at starte et værk så negativ tanke vil svæve i dit sind som:

"Nej, du kan ikke gøre det", "Du kan ikke få succes ', "Dette er en hård opgave ', "Hvad folk vil sige, hvis du undlader ', blab la bla ...

du er nødt til at gøre op dit sind til at forblive positiv. Se og find fordelene ved din opgave, du kommer til at starte i stedet for at kigge de negative punkter.

Skriv ned de fordele og fokusere på at. På denne måde, vil det være lettere at håndtere opgaven.

Frygt for fiasko kan være den vigtigste årsag bag denne negativitet, men hvis du falder i vane med positiv tænkning så helt sikkert kan du nemt overvinde denne. Du er nødt til at forstå sind spil.


Hver morgen står op og recitere:

'Jeg er den bedste'

"I dag er den bedste dag i mit liv '

"Jeg vil forvandle andres liv’

På denne måde kan holde dig positiv.


Spis sundt og forblive sunde:

Fødevarer har en masse indvirkning på sundheden. God kvalitet mad som friske grøntsager, frugter, kød (Jeg er en vegetar, men hader ikke ikke-veg mad) er beriget med vitaminer, proteiner, der kan være nyttigt at opbygge din krop og sind.

Prøv at undgå forslidt og krydret mad. Tage nogle mandel med varm mælk om morgenen. Det vil gøre hele din dag energisk.

De fleste mennesker spiser varm krydret junkfood i grådighed. Og senere få resultatet som forstoppelse, overvægtig. Altid forsøge at tage grønne grøntsager, salat i dit måltid, som vil forbedre din fordøjelse og styre kropsvægten. Vegetarisk kost holder dit sind roligt og krop fit.

Altid stå tidligt op om morgenen, godt før 6 o ur eller mellem 6- 7 er. Gå på en morgen gåtur eller jogging, yoga, aerobic, som vil holde hele din dag frisk og energisk.

Gør uselvisk arbejde:

Everyday forsøge at gøre noget uselvisk arbejde, Jeg mener yde service uden at forvente noget til gengæld. Du kan tjene de hjælpeløse, dårlig, subsistensløse eller hjælpe mennesker, der lider af sygdom.

På denne måde, du vil føle den indre renhed og glæde. Når intern lykke opstår eksterne sorg forsvinder.

Folk forsøger at finde lykke i den materialistiske verden, men de altid glemmer, at den materialistiske verden vil forsvinde en dag.

Lær fattige børn, Deltag nogen gruppe eller ngo, der hjælper folk i katastrofen.

Kun dit arbejde vil altid forblive. Ingen vil minde dig for hvor meget bank balance du har eller universitetsuddannelse du har opnået, blot vil du blive mindet om dit gode arbejde eller tjeneste.

Mother Teresa er ikke mere mellem os, men hendes tjeneste gjorde hende udødelige. Thomas Edison er ikke mere, men hans elektricitet gløder hele verden.


Del din viden:

Hvis du deler dine penge det kan reduceres, men hvis du deler din viden vil det øge.

Viden er den bedste investering som returnerer dig den bedste interesse- Benjamin Franklin

Jo mere du deler mere du får. Lære folk, hvad du kender, skrive artikler, udgive bøger. Internettet er det bedste medie til at dele og få viden.

Når folk sætter pris på dit arbejde, du vil helt sikkert få inspiration en måde 2 inspiration. Håber du måske have ønsket artiklen ‘bedste motiverende tale til studerende'.
Del dette indlæg blandt dine venner.

Jeg konstant skriver til sidst 3 timer, Jeg er virkelig træt ud (grabs Kaffe). Læs flere artikler her.

Følg mig

EN. Bharadwaj

Digital Marketing ekspert, Coach og konsulent, Web-udvikler, EntreprenørWay2inspiration
Jeg er stifter af way2inspiration.com som er en teknologi baseret hjemmeside for internet markedsføring entusiaster. Jeg er en blogger, træner, indhold forfatter og sociale medier ekspert. Jeg elsker at læse bøger og lave research på internettet. Jeg adfærd, coaching på Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Følg mig

Seneste indlæg af EN. Bharadwaj (se alt)