Μοιραστείτε αυτό

Best Κινητήρια ομιλία για Φοιτητές

Κάθε μέρα κάνω τη δουλειά μου με μεγάλο ενθουσιασμό. Αλλά μερικές φορές αισθάνομαι επίπεδο ενέργειας μου κάτω και να γίνει απογοητευμένοι. 😥

Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου και να αισθάνονται χωρίς κίνητρα. Δεν έχει συμβεί σε εσάς ή εμένα μόνο, οι περισσότεροι άνθρωποι που υποβάλλονται μέσω αυτής της κατάστασης.

Σε αυτή την ηλικία, παίρνουμε τη συμμετοχή σε έναν αγώνα, κούρσα για γρήγορα χρήματα, γρήγορη εργασία . Δεν ξέρουμε ποιο είναι το τελικό σημείο. Απλά θα πρέπει να ανταγωνιστεί τους άλλους με κάθε κόστος και οπωσδήποτε.

Αυτό είναι το βασικό κίνητρο του καθενός. Και γινόμαστε συνδέονται με το στρες, προβλήματα υγείας που οφείλονται στην διάρκεια της νύχτας πίεση της εργασίας, ανεκπλήρωτη στόχοι κλπ.

 

Αυτή η απογοήτευση διαπερνά αν δεν πάρει επιτυχία στο έργο σας ή λόγω ασθένειας, υπερκόπωση . Έτσι είμαι Θα αναφέρω το καλύτερη κινητήρια ομιλία για τους φοιτητές να βγει από αυτή την απογοήτευση και μείνετε κίνητρα. 😀

Θα είναι πραγματικά χρήσιμο σε σας και αν ακολουθήσετε τον κανόνα της ζωής σας θα αλλάξει. Διαβάστε το εντελώς χωρίς παρακάμπτοντας κάθε βήμα.

Μην χάσετε:

Συνήθειες των ιδιαίτερα αποτελεσματικών ανθρώπων.

Μείνετε υγιής ευτυχισμένος για πάντα.


Βρείτε την έμπνευση:

Να πάρω κίνητρο για κάθε εργασία θα πρέπει να βρείτε το αντικείμενο αυτό δίνει την έμπνευση. Η έμπνευση είναι μια οντότητα η οποία προέρχεται από το εσώτερο εαυτό, ενώ τα κίνητρα μπορείτε να πάρετε έξω.

Οι άνθρωποι θεωρούν τα κίνητρα και την έμπνευση ως ίδια. Αλλά αυτά τα δύο είναι διαφορετικά φαινόμενα.

Για τους κατόχους θέσεων εργασίας και οι άνδρες των επιχειρήσεων χρήματα είναι η κύρια αιτία της έμπνευσης. Το χρήμα είναι ο κύριος παράγοντας που εμπνέει τους να εργαστούν σκληρά με την αυτοδιάθεση και την επιμονή.

Εάν πάρετε το παράδειγμα των κοινωνικών λειτουργών, υπηρεσίας είναι η κύρια πηγή έμπνευσης. Θέλουν να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει όλο και περισσότεροι άνθρωποι μπορούν.

 

Εγγραφή σε Παρακολουθήστε περισσότερα βίντεο

Δεν λέω για τα βρώμικα πολιτικούς. Αλλά υπάρχουν και κάποια καλά μεταξύ τους. Για τους παίκτες που κερδίζει είναι η κύρια πηγή της έμπνευσης που προέρχεται από το πνεύμα τους.

Ομοίως, θα πρέπει να ανακαλύψει την πηγή της έμπνευσης που μπορεί να σας παρακινήσει όλη την ημέρα. Μπορείτε να πάρετε την έμπνευση από τις βιογραφίες μεγάλων προσωπικοτήτων ή επιτυχημένους επιχειρηματίες, παίκτες, ηθοποιούς.

Μπορείτε να κάνετε μια συνήθεια της ανάγνωσης κινητήρια βιβλία και βλέποντας εμπνευσμένο βίντεο ή ταινίες. Αυτό έχει βοηθήσει πολλούς να ενισχυθεί η ικανότητα της ζωής τους.

Μπορείς να πάρεις έμπνευση από τα εισαγωγικά και βιογραφίες μεγάλων προσωπικοτήτων όπως του Edison, Γκάντι, Lincon, Μπιλ Γκέϊτς.

Τακτικά μετά από αυτά θα δημιουργήσουν ένα περιβάλλον κινήτρων γύρω σας και νιώθετε κάτι έχει αλλάξει, νέες σκέψεις θα τεθεί στο μυαλό σου.

Αν δεν σας αρέσει να διαβάσετε στη συνέχεια να παρακολουθήσετε τις ταινίες που βασίζονται στη ζωή τους. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε διάφορες έμπνευση blogs, όπως «Καλύτερη κινητήρια ομιλία για τους φοιτητές’ και διαβάστε.

Νιώστε ενθουσιασμένος:

Για να ξεπεραστεί η απογοήτευση, έχετε να μείνετε ενθουσιασμένοι. Εάν δεν παίρνετε τον ενθουσιασμό δεν μπορείτε να μείνετε κίνητρα. Για να διαπρέψουν στη δουλειά σας, έχετε να μείνετε ενθουσιασμένοι, ναι θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο που μπορεί να προκαλέσει σε σας για να κερδίσει τον ενθουσιασμό.

Η έμπνευση είναι το πρώτο βήμα που καθιστά το περιβάλλον των κινήτρων και στη συνέχεια έρχεται το στάδιο του ενθουσιασμού. Μια βαθμολογίες ποδοσφαιριστής ένας στόχος αυτός επευφημούσαν από το τεράστιο πλήθος. αυτός ο ενθουσιασμός τον δελεάζει να σκοράρει άλλο στόχο.

Να κάψει τη σπίθα του ενθουσιασμού, γιορτάζουμε κάθε επιτυχία θα επιτευχθεί. Είτε πρόκειται για ένα μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία. απλά γιορτάσουμε.

Αυτή είναι μια πηγή ενέργειας που λειτουργεί ως καταλύτης για να σας ωθήσει στο επιθυμητό προορισμό σας.

Εάν μπορείτε να κρατήσετε τη σπίθα αναμμένη, τότε θα κερδίσει. Οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν αυτό σπίθα της έμπνευσης, αλλά δεν μπορεί να κρατήσει την ανάφλεξη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποτυγχάνουν.


Θέσε ένα στόχο:

Δεν πρόκειται να σας διδάξει ρύθμιση στόχος εδώ. Αλλά θέλω να πω ότι χωρίς στόχος ρύθμιση δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Ρύθμιση μια τέλεια στόχος μπορεί να σας οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου αυτού.

Πολλοί άνθρωποι στοχεύουν διαφορετικούς στόχους ταυτόχρονα. Με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορείτε να επικεντρωθεί στους στόχους σας. Για την επίτευξη των στόχων θα πρέπει να επικεντρωθεί με την ενέργεια.

Όταν εστιάζετε ένα μεγεθυντικό φακό σε ένα κομμάτι χαρτί, χωρίς να δονείται το χέρι σας, τα εγκαύματα χαρτί. Αν έχετε λίγο δονείται το χέρι σας το σημείο εστίασης παίρνει διαταραχθεί και το χαρτί δεν έχει καεί.

Το ίδιο πράγμα συμβαίνει σε στόχους σε πραγματικό χρόνο σας. Αν παραβιάσετε το κομβικό σημείο που δεν μπορεί να πετύχει το στόχο.

Μπορεί να έχουν παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα πως ο κόσμος κάνει θόρυβο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αλλά οι παίκτες δεν παίρνουν διαταραχθεί η εστίασή τους παραμένει στο δοκάρι τέρματος.

Αν επικεντρωθεί πλήρως σε ένα έργο δεν υπάρχει καμία δύναμη που μπορεί να σας παραβιάζουν. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το έργο σας στο μέσο της πολυσύχναστη αγορά.

Αν προσπαθείτε να επιτύχει περισσότερα από ένα γκολ ταυτόχρονα τότε δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε και να χάσει την εστίαση. Πρώτα, στόχο ένα γκολ και μετά την επίτευξη έθεσε το άλλο.


Αξιολογήστε το στόχο σας:

Γράψτε κάτω σας στόχοι χρησιμοποιώντας στυλό και χαρτί. Αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Γράφοντας σας κάνει τέλεια. Ο στόχος σας μπορεί να είναι ένα, αλλά τα βήματα πρέπει να είναι διαφορετική.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα γκολ για να κερδίσει $50000 κάθε μήνα. Στη συνέχεια να αποφασίσει ποια είναι τα βήματα για να κερδίσουν το ποσό αυτό. Τα βήματα μπορεί να είναι σαν «βελτίωση δεξιοτήτων», «Τεχνική εκπαίδευση», «Απόδοση στην εργασία» κ.λπ..

Γράψτε αυτά στο χαρτί. Εάν σπάσει το στόχο σε μικρά βήματα, τότε θα είναι πιο εύκολο να στοχεύσετε. Στη συνέχεια, απαγγέλλουν τα βήματα ημερησίως τουλάχιστον 2 φορές. Κολλήστε τη σελίδα σε έναν πίνακα, όπου μπορείτε να το δείτε.

Τότε θα δείτε το μαγικό συμβαίνει. Θα λειτουργήσει σαν μια μάντρα και η Νόμος της έλξης θα δουλέψω. Θα πάρετε σίγουρα τις ιδέες για να ολοκληρώσει τα βήματα που έχετε γράψει.

Μπορείτε να δημιουργήσετε κάποια infographics ή μια εικόνα που σχετίζονται με το στόχο σας και να κολλήσει στον τοίχο. Αυτό είναι μια μεγάλη τύπο που δίνεται από Ναπολέων Χιλ. Στη συνέχεια έγινε διαφοροποιηθεί σταδιακά.

Στη συνέχεια, σκεφτείτε να διαβάσετε και να το σκέφτομαι καθημερινά χωρίς κανένα κενό. Σύντομα θα συνειδητοποιήσετε την επίδραση της αυθυποβολής.

Κάντε το σχέδιό σας τέλεια:

Όταν κάνετε μέχρι το μυαλό σας να πάει σε διακοπές, τι κάνεις? Σχεδίαση, ναι, μπορείτε να κάνετε ένα σχέδιο πριν 10-15 ημέρες, σερφάρετε στο διαδίκτυο κάνει την έρευνά όπως το πώς να πάτε, που να μείνω, καλύτερα μέρη του τουρισμού κλπ.

Επειδή δεν θέλω να ενοχλούνται αργότερα. Όπως και ότι πριν από την έναρξη οποιασδήποτε εργασίας κάνουν ένα καλό προγραμματισμό. Μπορείτε να κρατήσετε ένα βιβλίο σχέδιο σαν μια μηνιαία planner ή να χρησιμοποιήσετε κάποια κάπως Android εφαρμογές.

Όταν παρακολουθείτε μια ταινία μπορείτε να πάρετε την ψυχαγωγία 2- 3 ώρες. Αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί πόσο χρόνο οι παραγωγοί, διευθυντές έχουν δαπανηθεί για τον προγραμματισμό μόνο?

Κάθε εταιρική εργασία είναι γρήγορη προγραμματιστεί τότε τα καθήκοντα που ανατίθενται στα επιτελεία. Στη συνέχεια, η εργασία γίνεται ομαλή, όπως το σύνολο των μελών εργάζονται μαζί ως ένα σύστημα για να ολοκληρωθεί το έργο.

Αν κάνετε ένα καλό προγραμματισμό και την επανεξέταση του βήματα ένα προς ένα, στη συνέχεια, το έργο σας θα είναι ευκολότερη.


Κάντε ένα διάλειμμα από τη δουλειά:

Μην υπερκόπωση. Δώστε λίγο χρόνο με την οικογένειά σας, Φίλοι. Περάστε μια εβδομάδα περιαγωγής εκτός των χωρών. Αυτό θα ενισχύσει σίγουρα ενδιαφέρον το έργο σας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε γιατί χρειάζεστε τα χρήματα? Εάν δεν μπορείτε να ξοδεύουν χρήματα για την ψυχαγωγία σας, διακοπές, πολυτέλεια τότε είναι χάσιμο.

Κοινωνική ανακάτεμα και κοινωνικό έργο θα ενισχύσει την προσωπικότητα και την ενέργειά σας. Μην να είναι ένας βάτραχος και, να βγει από το πηγάδι και να δούμε τον κόσμο.

Μην κάνετε τη ζωή σας τόσο βαρετό, πάμε για μια ταινία με την οικογένειά σας, πηγαίνετε σε ένα ταξίδι με τους φίλους και απολαύστε.

Αφαιρέστε την αρνητικότητα και να σκέφτεστε θετικά:

Όταν θέλετε να ξεκινήσετε ένα έργο, τότε η αρνητική σκέψη θα αιωρείται στο μυαλό σας, όπως:

«Όχι δεν μπορείτε να κάνετε ότι", «Δεν μπορείτε να πάρετε την επιτυχία», «Αυτό είναι ένα δύσκολο έργο», «Αυτό που οι άνθρωποι θα πουν αν αποτύχει», ακριτολογώ la μπλα ...

θα πρέπει να κάνει μέχρι το μυαλό σας να μείνετε θετική. Δείτε και μάθετε τα οφέλη από την εργασία σας θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσει αντί να ψάχνει τα αρνητικά σημεία.

Γράψτε κάτω τα οφέλη και να επικεντρωθεί σε αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι ευκολότερο να χειριστεί το έργο.

Ο φόβος της αποτυχίας μπορεί να είναι η κύρια αιτία πίσω από αυτή την αρνητικότητα, αλλά αν πέσει στη συνήθεια της θετικής σκέψης τότε σίγουρα μπορείτε εύκολα να ξεπεραστεί αυτό. Πρέπει να καταλάβετε το παιχνίδι του μυαλού.


Κάθε πρωί να σηκωθεί και να απαγγέλλουν:

'Είμαι ο καλύτερος'

«Σήμερα είναι η καλύτερη ημέρα της ζωής μου»

«Θα μεταμορφώσει τις ζωές των άλλων’

Με τον τρόπο αυτό μπορεί να κρατήσει τον εαυτό σας θετικά.


Να τρώτε υγιεινά και να παραμείνουν υγιείς:

Τροφίμων έχει πολλές επιπτώσεις στην υγεία. Καλής ποιότητας τρόφιμα, όπως τα φρέσκα λαχανικά, φρούτα, κρέας (Είμαι χορτοφάγος, αλλά δεν μισώ μη veg τροφίμων) είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες, πρωτεΐνες, η οποία μπορεί να είναι χρήσιμη για να χτίσει το σώμα και το μυαλό σας.

Προσπαθήστε να αποφύγετε μπαγιάτικο και τα πικάντικα τρόφιμα. Πάρτε κάποιο αμυγδάλου με ζεστό γάλα το πρωί. Αυτό θα κάνει όλη την ημέρα σας ενεργητικός.

Οι περισσότεροι άνθρωποι καταναλώνουν ζεστό πικάντικο πρόχειρο φαγητό στην απληστία. Και αργότερα να πάρει το αποτέλεσμα ως τη δυσκοιλιότητα, υπέρβαρος. Πάντα προσπαθώ να λάβουν πράσινα λαχανικά, σαλάτα με το γεύμα σας, η οποία θα ενισχύσει την πέψη σας και τον έλεγχο του σωματικού βάρους. Χορτοφαγική διατροφή κρατά το μυαλό σας ηρεμία και το σώμα σε φόρμα.

Πάντα να ξυπνήσω νωρίς το πρωί, καλό πριν 6 o ρολόι ή μεταξύ 6- 7 είμαι. Πηγαίνετε σε μια πρωινή βόλτα ή τζόκινγκ, γιόγκα, αερόμπικ που θα κρατήσει όλη την ημέρα σας φρέσκο ​​και δυναμικό.

Κάνει ανιδιοτελή εργασία:

Καθημερινά προσπαθώ να κάνω κάθε ανιδιοτελή εργασία, Εννοώ την παροχή υπηρεσιών χωρίς να περιμένει τίποτα σε αντάλλαγμα. Μπορεί να εξυπηρετήσει το αβοήθητο, φτωχός, άποροι ή να βοηθήσει τους ανθρώπους που πάσχουν από την ασθένεια.

Με αυτόν τον τρόπο, θα νιώσετε την εσωτερική καθαρότητα και τη χαρά. Όταν προκύψει εσωτερική ευτυχία η εξωτερική θλίψη εξαφανίζεται.

Οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν ευτυχία στον υλιστικό κόσμο, αλλά πάντα ξεχνάμε ότι το υλιστικό κόσμο θα εξαφανιστούν μία ημέρας.

Διδάξτε φτωχά παιδιά, Συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ομάδα ή ΜΚΟ που βοηθούν τους ανθρώπους στην καταστροφή.

Μόνο το έργο σας θα παραμείνει για πάντα. Κανείς δεν θα σας υπενθυμίσω για το πόσο το τραπεζικό υπόλοιπο έχετε ή πτυχίο πανεπιστημίου έχετε επιτύχει, μόνο θα σας θύμισε καλή δουλειά ή την υπηρεσία σας.

Μητέρα Τερέζα δεν είναι τίποτα περισσότερο μεταξύ μας, αλλά η υπηρεσία της έκανε αθάνατη. Thomas Edison δεν είναι τίποτα περισσότερο, αλλά του ηλεκτρικού ρεύματος ανάβει σε όλο τον κόσμο.


Μοιραστείτε τις γνώσεις σας:

Αν μοιράζεστε τα χρήματά σας μπορεί να μειωθεί, αλλά αν μοιραστούν τις γνώσεις σας, θα αυξήσει.

Η γνώση είναι η καλύτερη επένδυση που σας επιστρέφει το καλύτερο συμφέρον- Benjamin Franklin

Τα περισσότερα μπορείτε να μοιραστείτε το περισσότερο κερδίζετε. Διδάξτε τους ανθρώπους ό, τι ξέρετε, γράφουν άρθρα, δημοσιεύσει βιβλία. Το Διαδίκτυο είναι το καλύτερο μέσο για να μοιραστούν και να αποκτήσουν γνώσεις.

Όταν οι άνθρωποι εκτιμούν την εργασία σας, θα πάρετε σίγουρα έμπνευση ένας τρόπος 2 έμπνευση. Ελπίδα μπορεί να έχετε άρεσε το άρθρο ‘καλύτερη κινητήρια ομιλία για τους φοιτητές».
Μοιραστείτε αυτή τη θέση μεταξύ των φίλων σας.

Είμαι συνεχώς γράφει για την τελευταία 3 ώρες, Είμαι πολύ κουρασμένος off (αρπάζει Καφές). Διαβάστε περισσότερα άρθρα εδώ.

Ακολούθησέ με

ΕΝΑ. Bharadwaj

Ψηφιακή ειδικός μάρκετινγκ, Προπονητής και Σύμβουλος, Web Developer, επιχειρηματίας στο Way2inspiration
Είμαι ο ιδρυτής της way2inspiration.com η οποία είναι μια τεχνολογία που βασίζεται ιστοσελίδα για τους λάτρεις του μάρκετινγκ Διαδικτύου. Είμαι blogger, προπονητής, περιεχόμενο συγγραφέας και ειδικός social media. Λατρεύω την ανάγνωση βιβλίων και να κάνει έρευνα στο διαδίκτυο. Έχω να ασκούν προπόνηση στο Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Marketing Social Media.
Ακολούθησέ με

Τελευταία μηνύματα από ΕΝΑ. Bharadwaj (δείτε όλα)