Jaa tämä

Paras Motivaatio Puhe opiskelijoille

Joka päivä teen työtäni innokkaasti. Mutta joskus tunnen energiatasoa alas ja turhautuvat. 😥

En voi keskittyä työhöni ja tuntea motivoituneita. Se ei ole tapahtunut sinulle tai minulle vain, useimmat ihmiset ovat parhaillaan läpi tätä tilannetta.

Tässä iässä, otamme osallistuminen kilpailussa, kilpailussa nopeasti rahaa, nopea työ . Emme tiedä, mikä on päätepiste. Vain meidän täytyy kilpailla muiden hinnalla millä hyvänsä ja muutenkin.

Tämä on tärkein motiivi kaikille. Ja me tulemme ja stressin, terveysongelmia takia yön yli työpaine, täyttämättä tavoitteet jne.

 

Tämä turhautumista leviää, jos et saa menestystä työssänne tai sairauden, liikarasitus . Olen siis aio mainita Paras motivoiva puhe opiskelijoille tulla ulos tämän turhautumista ja pitämään motivaation. 😀

Se on todella hyödyllinen sinulle ja jos noudatat sääntö elämäsi muuttuu. Lue se kokonaan ilman hyppimistä mitään askel.

Älä missaa:

Tottumukset erittäin tehokkaita ihmisiä.

Pysyä terveenä onnellinen ikuisesti.


Etsi inspiraatio:

Saada motivaatio kaikkinaiseksi sinun täytyy löytää esineen mikä antaa inspiraatiota. Inspiration on kokonaisuus, joka on peräisin sisintään, kun taas motivaatio voit saada ulkopuolella.

Ihmiset pitävät motivaatiota ja inspiraatiota kuin sama. Mutta nämä kaksi ovat eri ilmiötä.

Työpaikkojen haltijat ja liikemiehiä rahaa on ensisijainen syy inspiraation. Raha on merkittävä tekijä, joka innostaa heitä töitä itsemääräämisoikeutta ja pysyvyys.

Jos ottaa esimerkiksi sosiaalityöntekijöiden, palvelu on tärkein inspiraation lähde. He haluavat palvella ja auttaa enemmän ja enemmän ihmisiä ne voivat.

 

Tilaa Katso lisää videoita

En sano siitä likainen poliitikkojen. Mutta on olemassa joitakin hyviä joukossa. Pelaajille voittaa on tärkein inspiraation lähde, joka tulee niiden hengen.

samoin, sinun täytyy selvittää Inspiraatiolähde voi motivoida koko päivän. Voit saada inspiraatiota elämäkertoja suuria persoonallisuuksia tai onnistunut liikemiehiä, pelaajat, toimijoiden.

Voit tehdä tapana lukea kannustavia kirjoja ja katsella inspiroiva videoita tai elokuvia. Tämä on auttanut monia parantaa elinkeinona.

Voit saada inspiraatio alkaen lainausmerkkejä ja elämäkerrat suuria persoonallisuuksia kuten Edison, Gandhi, Lincon, Bill Gates.

Säännöllisesti Niitä noudattamalla luoda ympäristö motivaatiota ympärilläsi ja tunnet jotain on muuttunut, uusia ajatuksia tulee mieleesi.

Jos et rakasta lukea sitten katsella elokuvia perustuu heidän elämänsä. Voit selata useita innostava blogeja kuin "Paras motivoiva puhe opiskelijoille’ ja lukea.

tuntuu innoissaan:

Voittamiseksi turhautumista, sinun täytyy pysyä innoissaan. Jos et saa jännitystä et voi jäädä motivoitunut. Kunnostautua työsi sinun täytyy pysyä innoissaan, kyllä ​​sinun täytyy löytää tapa, joka voi saada voit saada jännitystä.

Inspiration on ensimmäinen askel, joka tekee ympäristöstä motivaation ja sitten tulee vaiheessa jännitystä. Jalkapalloilija maali hän on iloinen valtava väkijoukko. tämä jännitys houkuttelee häntä pisteet toinen tavoite.

Polttaa kipinä jännitystä, juhlia menestystä sinua saavuttamaan. Olipa kyseessä pieni tai iso ei ole väliä. vain juhlia.

Tämä on energialähde, joka toimii katalyyttinä kuljettamaan sinut haluttuun määränpäähän.

Jos voit pitää kipinä valaistu voitat. Useimmat ihmiset saat tämän kipinän inspiraation mutta he eivät voi pitää sitä syttynyt pitkään. Siksi he epäonnistuvat.


Asettaa tavoite:

En aio opettaa sinulle tavoitteiden asettaminen täällä. Mutta haluan sanoa, että ilman tavoite asetus voi tehdä mitään. Asettaminen täydellinen tavoite voi johtaa teitä saavuttamaan tämän.

Monet ihmiset kohdistaa erilaisia ​​tavoitteita samanaikaisesti. Tällä tavalla, et voi keskittyä tavoitteisiin. Päämäärien saavuttamiseksi sinun täytyy olla keskittynyt energiaa.

Kun keskittyä suurennuslasin paperille ilman tärisevä käteen, paperin palovammat. Jos hieman värisemään kätesi keskipiste saa häiriintynyt ja että paperi ei ole palanut.

Sama asia tapahtuu oman reaaliajassa tavoitteet. Jos rikot keskipiste et voi pisteet tavoite.

Olet ehkä katsellut jalkapallo-ottelu, miten yleisö ääntelee ottelun aikana. Mutta pelaajat eivät saa häiriintynyt niiden painopiste pysyy maalitolpasta.

Jos keskittyä täysin työ ei ole voimaa, joka voi rikkoa sinulle. Voit suorittaa oman tehtävän puolivälissä tungosta markkinoilla.

Jos yritämme saavuttaa useampia tavoitteita samanaikaisesti niin et voi keskittyä ja löysä painopiste. Ensimmäinen, kohdistaa yksi tavoite ja sen jälkeen sen saavuttaminen asettaa toinen.


Jätä tavoite:

Kirjoita muistiin tavoitteet kynää ja paperia. Tämä on erittäin tehokas. Kirjoittaminen tekee teistä täydellisen. Oma tavoite voi olla yksi, mutta toimenpiteiden on oltava erilainen.

Oletetaan, että tavoite ansaita $50000 kuukaudessa. Sitten päättää, mitä ovat vaiheet ansaita että summa. Vaiheet voi olla kuin "taito parannus", "Tekninen koulutus", "Työsuorituksen" jne.

Kirjoita nämä paperille. Jos rikot tavoite osaksi pieniä askelia niin se on helpompi kohdistaa. Sitten lausu vaiheet päivittäin vähintään 2 ajat. Liimaa sivu aluksella, jossa voit nähdä sen.

Silloin näet taika tapahtuu. Se toimii kuin mantraa ja Vetovoimanlaki toimii. Saat varmasti ideoita suorittaa vaiheet olet kirjoittanut.

Voit luoda joitakin infographics tai kuvan liittyvät tavoitteesi ja kiinnitä se seinään. Tämä on suuri kaava antama Napoleon Hill. Sitten se tuli hajautettu asteittain.

Sitten ajatella lukea ja miettiä sitä päivittäin ilman kuilu. Pian ymmärtää vaikutus autosuggestion.

Tee suunnitelma täydellisesti:

Kun teet jopa mielesi lähteä lomalle, Mitä sinä teet? Suunnittelu, kyllä ​​teet suunnitelma ennen 10-15 päivää, surffata internetissä tehdä tutkimus, kuten kuinka mennä, missä yöpyä, parhaita matkailu paikkoja jne.

Koska et halua olla vaivautunut myöhemmin. Kuten että ennen työn aloittamista tehdä hyvä suunnittelu. Voit pitää suunnitelman kirjan kuin kuukausittain suunnittelija tai käyttää joitakin tavallaan Android-sovellukset.

Kun katsella elokuvaa saat viihdettä 2- 3 tuntia. Mutta oletko koskaan ajatellut kuinka paljon aikaa tuottajat, johtajat ovat käytetty suunnitteluun vain?

Jokainen yrityksen työ on nopeasti suunnitellaan niin tehtävistä vastaa esikunnat. Silloin työ tulee sileä kuin koko jäsenet työskentelevät yhdessä järjestelmänä hoitamaan tehtävää.

Jos teet hyvää suunnittelua ja tarkistaa ohjeita yksi kerrallaan niin työsi on helpompaa.


Pidä tauko töistä:

Älä ylitöistä. Anna aikaa perheen, ystävät. Vietä viikko roaming ulkopuolella maissa. Se varmasti parantaa työsi kiinnostusta.

Ensimmäinen asia, sinun täytyy miettiä miksi tarvitset rahaa? Jos et voi käyttää rahaa viihde, loma, ylellisyyttä se on jätettä.

Sosiaalinen sekoittumista ja sosiaalityö lisäävät persoonallisuutta ja energiaa. Älä olla hyvin sammakko, tulevat ulos hyvin ja nähdä maailmaa.

Älä tee elämästäsi niin tylsää, mennä elokuva perheen kanssa, lähteä matkalle ystävien ja nauti.

Poista negatiivisuus ja ajatella positiivisia:

Kun haluat aloittaa työt niin negatiivinen ajatus tulee leijua mieltäsi kuten:

"Ei voi tehdä sitä", "Et voi saada menestystä", "Tämä on vaikea tehtävä", "Mitä ihmiset sanovat, jos käyttäjä ei", blab la bla ...

sinun täytyy tehdä jopa mieltäsi pysyä positiivisena. Katso ja löytää hyödyt tehtävän aiot aloittaa sijaan tarkastella negatiivisen pistettä.

Kirjoita hyödyt ja keskittyä siihen. Tällä tavalla, se on helpompi käsitellä tehtävän.

Epäonnistumisen pelko voisi olla pääsyynä tähän negatiivisuus mutta jos et kuulu tapana positiivinen ajattelu niin varmasti voit voittaa tämän. Sinun täytyy ymmärtää aivovoimistelupelin.


Joka aamu herätä ja lausua:

'Olen paras'

"Tänään on paras päivä elämässäni"

'Minä muuttavat toisten elämää’

Tällä tavoin voidaan pitää itse positiivinen.


Syödä terveellistä ja pysyä terveenä:

Ruoka on paljon vaikutus terveyteen. Laadukasta ruokaa kuten tuoreita vihanneksia, hedelmät, liha (Olen kasvissyöjä, mutta älä vihaa ei-vihannes food) on lisätty vitamiineja, proteiineja, joka voi olla hyödyllistä rakentaa kehon ja mielen.

Yritä välttää tunkkainen ja mausteinen ruoka. Ota muutama manteli kanssa lämmintä maitoa aamulla. Jotka tekevät koko päivän energinen.

Useimmat ihmiset kuluttavat tulinen roskaruuan ahneus. Ja myöhemmin saada tulosta kuin ummetus, ylipainoinen. Aina yrittää ottaa vihreät vihannekset, salaatti aterian joka parantaa ruoansulatusta ja hallita kehon painoa. Kasvisruokavalio pitää mielen rauhallisena ja kehon kunnossa.

Aina herätä aikaisin aamulla, otollinen 6 o clock tai välillä 6- 7 olen. Mene aamulla kävellä tai lenkkeily, jooga, aerobic, joka pitää koko päivän raikas ja energinen.

Do epäitsekäs työ:

Everyday yrittää tehdä mitään epäitsekästä työtä, Siis tarjota palvelua odottamatta mitään vastineeksi. Voit palvella avuton, huono, hädänalaisten tai auttavat ihmisiä kärsii sairaudesta.

Tällä tavalla, tunnet sisäistä puhtautta ja iloa. Kun sisäinen onnellisuus syntyy ulkoisen suru häviää.

Ihmiset yrittää löytää onnellisuus in materialistinen maailma, mutta ne aina unohtaa, että materialistinen maailma häviää yksi päivä.

Opeta huono lapsille, Liittyä johonkin ryhmään tai kansalaisjärjestö, joka auttaa ihmisiä katastrofialueella.

Vain työsi pysyy ikuisesti. Kukaan muistuttaa teitä kuinka paljon pankkitalletukset olet tai korkeakoulututkinto olet saavuttanut, vain sinä muistutetaan hyvää työtä tai palvelua.

Äiti Teresa ei enää välillemme, mutta hänen palvelu teki kuolemattoman. Thomas Edison ei enää, mutta sähkö hehkuu kaikkialla maailmassa.


Jaa tietosi:

Jos jaat rahaa se voidaan pienentää, mutta jos jaat tietosi se lisää.

Tieto on paras investointi, joka palauttaa sinulle edun- Benjamin Franklin

Mitä enemmän jaat sitä enemmän saat. Opettaa ihmisille mitä tiedät, kirjoittaa artikkeleita, julkaista kirjoja. Internet on paras väline jakaa ja saada tietoa.

Kun ihmiset arvostavat työsi, saat varmasti inspiraatiota tavalla 2 inspiraatio. Toivottavasti olet ehkä halunnut artikkeli ‘Paras motivoiva puhe opiskelijoille'.
Jaa tämä viesti kesken ystävillesi.

Olen jatkuvasti kirjallisesti viime 3 hrs, Olen todella väsynyt pois (grabs Coffee). Lue lisää artikkeleita tässä.

Seuraa minua

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach ja konsultti, Web-kehittäjä, Yrittäjä at Way2inspiration
Olen perustaja way2inspiration.com joka on teknologia perustuu verkkosivuilla internet markkinointi harrastajille. Olen blogger, kouluttaja, sisällöstä kirjailija ja sosiaalisen median asiantuntija. Rakastan käsittelyssä kirjoja ja tutkivat internetissä. I menettelyvelvollisuuksiin valmennus Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sosiaalisen median markkinointi.
Seuraa minua

Uusimmat viestit A. Bharadwaj (nähdä kaikki)