imparte asta

Cel mai bun vorbire Motivational Pentru Studenți

În fiecare zi fac munca mea cu mare entuziasm. Dar, uneori mă simt nivelul meu de energie în jos și să devină frustrat. 😥

Nu mă pot concentra pe munca mea si se simt demotivat. Nu sa întâmplat cu tine sau doar pe mine, cei mai mulți oameni trec prin această situație.

În această vârstă, noi luăm participarea într-o cursă, cursă pentru bani rapid, loc de muncă rapid . Noi nu știm ce este punctul final. Trebuie doar să concureze pe alții cu orice preț și oricum.

Acesta este motivul principal al tuturor. Si am devenit asociate stresului, probleme de sănătate din cauza presiunii de lucru peste noapte, obiective neîndeplinite etc..

 

Acest lucru frustrare intervine în cazul în care nu primiți succes în activitatea dumneavoastră sau din cauza unei boli, surmenare . Așa că am să mai vorbim de Cel mai bun discurs motivațional pentru studenți pentru a ieși din această frustrare și ședere motivat. 😀

Acesta va fi foarte util pentru tine și dacă tu urmezi regula viata ta va fi schimbată. Citește-l complet, fără sărind peste nici un pas.

Nu ratați:

Obiceiuri de oameni extrem de eficient.

Rămâi fericit sănătos pentru totdeauna.


Găsi inspirația:

A obține motivație pentru orice lucrare trebuie să găsească obiectul ce dă inspirația. Inspirația este o entitate care vine de la sine interior, întrucât motivația s-ar putea obține în afara.

Oameni consideră motivație și inspirație ca același. Dar, aceste două sunt fenomene diferite.

Pentru deținătorii de locuri de muncă și oamenii de afaceri bani este cauza principala de inspiratie. Bani este factorul major care le inspiră să lucreze din greu cu auto-determinare și persistența.

Dacă luați exemplul lucrătorilor sociali, Serviciul este principala sursă de inspirație. Ei doresc să servească și să ajute tot mai mulți oameni pe care se pot.

 

Aboneaza-te la Urmăriți mai multe videoclipuri

Eu nu spun despre politicienii murdare. Dar, există unele bune printre ele. Pentru jucătorii câștigătoare este principala sursă de inspirație, care vine de la spiritul lor.

asemănător, trebuie să afli sursa de inspiratie pe care le poate motiva intreaga zi. Puteți primi inspirația din biografiile marilor personalități sau oameni de afaceri de succes, jucători, actori.

Poti face un obicei de a citi cărți motivaționale și vizionarea clipurilor video de inspiratie sau filme. Acest lucru a ajutat de multe pentru a spori abilitățile lor de viață.

Poți obține inspirație din citate și biografiile marilor personalități precum Edison, Gandhi, Lincon, Bill Gates.

În mod regulat în urma ei vor crea un mediu de motivație în jurul vostru și vă simțiți ceva sa schimbat, gânduri noi vor intra în mintea ta.

Dacă nu vă place să citesc apoi viziona filmele bazate pe viața lor. Puteți naviga prin mai multe bloguri de inspiratie, cum ar fi „Cel mai bun discurs motivațional pentru studenți’ și citește.

Simte-te excitat:

Pentru a depăși frustrarea, trebuie să stai excitat. Dacă nu primiți emoția pe care nu pot sta motivați. Pentru a excela în munca dumneavoastră trebuie să stați excitat, da, va trebui să găsească o cale care poate provoca să câștige excitare.

Sursă de inspirație este primul pas, ceea ce face mediul de motivație și apoi vine etapa de excitare. Un jucător de fotbal înscris un gol el este aplaudat de mulțime uriașă. acest entuziasm îl ademenește să înscrie un alt gol.

Pentru a arde scânteia de excitare, a sărbători fiecare succes vă atinge. Fie că este un mic unul sau unul mare nu contează. doar a sărbători.

Aceasta este o sursă de energie, care funcționează ca un catalizator pentru a vă propulsa spre destinația dorită.

În cazul în care vă puteți păstra scânteia aprinsă, atunci veți câștiga. Cei mai mulți oameni obține această scânteie de inspirație, dar ei nu pot ține-l aprins pentru o lungă perioadă de timp. De aceea, ei nu reușesc.


Setează un scop:

Nu am de gând să învețe setarea pentru obiectiv aici. Dar vreau să spun că fără gol setarea nu poți face nimic. Stabilirea unui scop perfect, vă puteți conduce pentru a realiza acest lucru.

Mulți oameni țintă obiective diferite simultan. În acest fel, nu se poate concentra pe obiectivele dvs.. Pentru a atinge obiectivele trebuie să se concentreze cu energie.

Atunci când se concentreze o lupă pe o bucată de hârtie, fără vibratoare mâna, arsuri de hârtie. Dacă ați vibra ușor mâna punctul focal devine deranjat, iar hârtia nu este ars.

Același lucru se întâmplă în obiectivele tale în timp real. Dacă încălcați punctul focal pe care nu se poate înscrie ținta.

Este posibil să fi urmărit un meci de fotbal modul în care mulțimea face zgomot în timpul meciului. Dar jucătorii nu primesc deranjat se concentreze lor rămâne la postul de gol.

Daca te concentrezi complet pe o lucrare nu există nici o forță pe care le poate încălca. Puteți realiza sarcina la mijlocul de piata aglomerata.

Dacă sunteți încercarea de a obține mai mult de un mod simultan obiectivele, atunci nu vă puteți concentra și pierde focalizarea. Primul, țintă un singur scop și după atingerea acestuia stabilit celălalt.


Postează obiectivul dvs.:

Notați tau goluri folosind stilou și hârtie. Acest lucru este foarte eficient. Scriere te face perfectă. Scopul tau poate fi unul, dar pașii trebuie să fie diferit.

Să presupunem că aveți un obiectiv de a câștiga $50000 pe luna. Apoi decide ce sunt pașii pentru a câștiga această sumă. Pașii pot fi ca "îmbunătățire de calificare", 'antrenament tehnic', "Performanță de muncă" etc..

Scrie acestea pe hârtie. Dacă ați rupe obiectivul în pași mici, atunci acesta va fi mai ușor să vizeze. Apoi recita pașii de zi cu zi, cel puțin 2 ori. Stick pagina pe o tablă unde se poate vedea.

Apoi, veți vedea magia se întâmplă. Acesta va funcționa ca o mantra, iar Legea atractiei va functiona. Veti primi cu siguranta idei pentru a realiza pașii pe care ați scris.

S-ar putea crea unele infografică sau imagine legate de obiectivul dvs. și stick-l pe perete. Aceasta este o formulă mare dată de Napoleon Hill. Apoi, a devenit diversificat treptat.

Apoi, cred că citi și să se gândească la asta de zi cu zi, fără nici un decalaj. În curând vei realiza efectul autosugestiei.

Face planul tău perfect:

Când vă face până mintea ta pentru a merge într-o vacanță, ce faci? Planificare, da, ai face un plan înainte 10-15 zi, naviga pe internet face cercetare cum ar fi modul de a merge, în cazul în care să stați, Cele mai bune locuri turistice etc..

Pentru că nu vrei să fie deranjat mai târziu. Ca și faptul că, înainte de a începe orice lucrare face o planificare bună. Aveți posibilitatea să păstrați o carte ca un plan de Planificatorul lunar sau de a folosi unele aplicații Android cam.

Atunci când te uiți la un film pe care îl obțineți de divertisment în 2- 3 ore. Dar te-ai gandit vreodata cat de mult timp producătorii, directori au cheltuit pe planificarea numai?

Orice lucrare care corporativ este planificat rapid, atunci sarcinile sunt atribuite personalul. Apoi lucrarea devine netedă ca întreg membrii lucrează împreună ca un sistem pentru a finaliza sarcina.

Dacă ați face o bună planificare și să revizuiască cel pași de unul, atunci munca ta va fi mai ușor.


Ia-o pauză de la locul de muncă:

Nu prea multă muncă. Acorda ceva timp pentru familia ta, prieteni. Cheltui în roaming țările din afara de o săptămână. Acesta va crește cu siguranță în interesul dumneavoastră de lucru.

Primul lucru pe care trebuie să se gândească de ce ai nevoie de bani? În cazul în care nu vă puteți cheltui bani pe divertisment, concediu de odihna, de lux atunci este un deșeu.

mingling socială și asistență socială va spori personalitatea și energia. Nu fi o broască bine, ieși din puț și a vedea lumea.

Nu face viața atât de plictisitoare, du-te pentru un film cu familia, du-te într-o excursie cu prietenii și să se bucure de.

Elimina negativitatea și gândiți pozitiv:

Atunci când doriți să începeți o lucrare, atunci gândul negativ va oscila în mintea ta ca:

"Nici nu poți face asta", "Nu poți obține un succes ', "Aceasta este o sarcină grea", "Ceea ce oamenii vor spune dacă nu", la ... bla divulga

trebuie sa te hotarasti pentru a rămâne pozitiv. A se vedea și de a găsi beneficiile sarcina dumneavoastră aveți de gând să înceapă în loc de a privi punctele negative,.

Notați beneficiile și să se concentreze pe faptul că. În acest fel, va fi mai ușor să se ocupe de sarcina.

Teama de eșec ar putea fi cauza principală din spatele acestei negativitate, dar dacă se încadrează în obiceiul de a gândi pozitiv, atunci cu siguranță puteți depăși cu ușurință acest lucru. Trebuie să înțelegi jocul mintea.


În fiecare dimineață, te ridici și să recite:

'Sunt cel mai bun'

"Astăzi este cea mai bună zi din viața mea"

"Voi transforma viețile altora’

In acest fel te poate ține pozitiv.


Mânca sănătos și să rămână sănătos:

Alimentară are o mulțime de impact asupra sănătății. alimente de bună calitate, cum ar fi legume proaspete, fructe, carne (Sunt vegetarian, dar nu urăsc produsele alimentare de bază non-veg) este îmbogățit cu vitamine, proteine, care poate fi de ajutor pentru a construi corpul și mintea.

Încercați să evitați produsele alimentare stătută și picant. Ia-unele de migdale cu lapte cald în dimineața. Acest lucru va face toata ziua energetica.

Cei mai mulți oameni consumă fierbinte junk food picant lăcomie. Iar mai târziu obține rezultatul ca constipație, excesul de greutate. Întotdeauna încercați să luați legumele verzi, salata în masă, care va îmbunătăți digestia și de a controla greutatea corporală. Dieta vegetariana mentine mintea calma si corpul se potrivesc.

obține întotdeauna dimineața devreme, bun înainte de 6 o ceas sau între 6- 7 a.m. Du-te la o plimbare de dimineață sau jogging, yoga, aerobic, care va ține toată ziua ta proaspătă și plină de energie.

Face munca altruistă:

In fiecare zi încerca să facă orice lucrare abnegație, Vreau să spun să ofere servicii fără să aștepte nimic în schimb. S-ar putea servi neajutorat, sărac, persoanele nevoiașe sau de ajutor care suferă de o boală.

În acest fel, vei simți puritatea interioară și bucuria. Atunci când apare fericirea internă durerea externă dispare.

Oamenii încearcă să găsească fericire în lume materialistă, dar ei uita mereu că lumea materialistă va dispărea o zi.

Copiii săraci preda, Alătură-te unui grup sau a ONG care ajuta oamenii în dezastru.

Numai munca ta va rămâne pentru totdeauna. Nimeni nu vă va aminti pentru cât de mult banca de echilibru ai sau universitate de studii ați realizat, numai tu vei fi amintit de munca bun sau serviciu.

Maica Tereza nu mai este între noi, dar serviciul ei a făcut-o nemuritoare. Thomas Edison nu mai este, dar electricitatea lui este strălucește peste tot în lume.


Împărtășiți-vă cunoștințele:

Dacă trimiți banii poate fi redus, dar dacă vă împărtășesc cunoștințele dumneavoastră va crește.

Cunoașterea este cea mai bună investiție pe care le returnează cel mai bun interes- Benjamin Franklin

Cu cât mai mult vă împărtășesc cu atât mai mult câștigi. Îi învață pe oameni indiferent pe care le cunoașteți, a scrie articole, publice cărți. Internetul este cel mai bun mediu pentru a împărtăși și de a dobândi cunoștințe.

Atunci când oamenii apreciază munca, vei primi cu siguranță inspirație un mod 2 inspirație. Sper ca v-ar fi plăcut articolul ‘Cel mai bun discurs motivațional pentru studenți'.
Trimite această postare printre prietenii tăi.

Sunt în mod continuu scris pentru ultima 3 ore, Sunt foarte obosit off (înșfacă de cafea). Citiți mai multe articole aici.

urmați-mă

A. Bharadwaj

Expert Digital Marketing, Antrenor și consultant, web Developer, Antreprenor la Way2inspiration
Eu sunt fondatorul way2inspiration.com, care este un site web bazat pe tehnologie pentru amatorii de marketing pe internet. Sunt un blogger, antrenor, scriitor de conținut și expert social media. Îmi place lectura de cărți și de a face cercetare pe Internet. Îmi conduc coaching-ul pe Digital Marketing, SEO, Google AdWords, Social Media Marketing.
urmați-mă

Ultimele postari ale lui A. Bharadwaj (vezi toate)