споделя това

Как да започнете блог: Blogging ръководство за начинаещи:

Ако търсите или търсихте много информация по отношение на блоговете и все още не се добра заключение какво е блог след това ръководство е ще ви помогне. Това не е пълно ръководство, но можете да щракнете върху връзките в съдържанието да се движите, за да завършите подробности за блоговете.

The blog is derived from web+log. When any data is fed into Интернетът it becomes information. Можете да го кажа като онлайн дневник или списание, което ви дава информация.

Може да се каже Blogging като метод на преподаване, където можете да споделите опита си за света като учител. Кариерата в блоговете се ускорява за последно 4 years due to many advancements in internet technology and mobile.

Фирмите трябва да настроите един добър блог платформа, за да продават продуктите си. Starting a blog is very easy and quick to setup. There are many free софтуерни инструменти, where you can feed your data and click submit button to share your knowledge with the entire world. If you have dilemma-

I don’t know programming

My English is poor.

There are millions of blogging sites

I am doing day job

I am not a writer….. bla.. bla.. blah

Uuff. .. This dilemma comes as a newbie. Once you determine to start your blogging journey you can start easily.

Thousands mile starts with a single step.

If you don’t know programming or not good at English, then it can’t become a hurdle on your way to start blogging. Blogging не изисква никакви умения за програмиране.

да, Познания по английски език е необходим. Има много софтуерни инструменти, където можете да започнете вашия блог и те поправи си граматични грешки.

Ако кажа, че има милиони блогове в интернет, да е вярна. Но също така има милиони молове, магазини и складове също. Всеки е правене на бизнес и всеки е да ти плащат.

Ако не можете да създадете уникална идея копие други идея нова идея ще се генерира автоматично. Просто трябва да се придобият знания и опит в тази област.

Как да започнете блог: Blogging ръководство за начинаещи

Стартерът е трудно .. съгласен съм! Не можеш да очакваш от него за следващия 1-2 години. Вие не може да вземе почивка и може да се наложи да работа 8-12 часа на ден, цяла седмица.

Аз имах същия проблем нов пич, който имаше лош английски знания, беден интернет умение и навик да се придържа към телевизия комплект и видео игри. Но Постепенно сложих навика четене най-малко 5-6 часа на ден и да седи пред от компютър до Google информацията. Като се започне всичко трудно.

Защо трябва да бъде блогър?

Преди да се обясни старателно за блоговете съм Ще обсъдим причината блоговете.

  • Blogging може да ви направи известен в целия свят лесно и ще ви даде име, слава, пари, и статут на знаменитост.
  • Това е най-бързият начин да общуват и да се разпространява информация по целия свят.
  • Той ви прави добър автор и консултант.
  • Той може да ви даде пасивен доход, който може да генерира по време на сън и да печелите, докато се наслаждавате ваканция също.
  • Той ви прави голям читател.

…..Брей ! толкова много ползи ! Но почакай…. Истинската Факт е, 3 извън 4 блогъри се провали, а някои дори се откажат от 2 да се 3 месеца. Защо?

Те искат да печелят пари, веднага. Ако искате незабавен пари, блоговете не е за вас. Първи, запази парите от едната страна и вземете решение да помогне на хората, без да в замяна нищо.

След това парите ще ви следват. Ако искате незабавен пари отиват и да вземат един ден работа.

Платформи за настройка на блог:

Има много безплатни платформи, на които можете да започнете вашия блог. Някои от тях са blogger.com или blogspot.com, wordpress.com. Но недостатъците на тези сайтове са, техните функции са нисък лимит.

Домейнът ви може да изглежда като abc.blogger.com, xyz.wordpress.com. Те могат да изтрива блога ви в бъдеще. Ако сте сериозно да се направи блог на пълен работен ден Кариерата тогава аз ще ви предложи стартиране с самохостване блог.

За самостоятелно хостинг, ще трябва да платите пари. Трансфер на домейн и хостинг план. Изберете домейн по ваш избор и да вземат хостинг план.

Има много фирми, където можете да закупите домейн и хостинг. В горната част на пазара са Godaddy, Bluehost, Hostgator, Namecheap, Dreamhost. Godaddy е най-голямото име в домейна продават, докато HostGator е водещ доставчик на хостинг услуги.

След като закупите домейн и хостинг можете да инсталирате WordPress след като влезете в Cpanel. Можете лесно да се започне един сайт с месечен $5.

В полза на WordPress е че не е нужно да знаете за кодиране като Html, CSS, JavaScript. Ти просто трябва да се знае управление на съдържание. Той е оборудван с добри плъгин функции и теми, което ще бъде удобно за блогъри.

Изследвания четат и пишат:

Ако искате да се превърне в добър блогър е ненаситен читател. Намерете своя ниша тема, която искате да се научат хората или изберете темата, която имате добър опит.

Прочетете много книги, списания, PDF книги, блогове просто Прочети и прочетете. Но само четене не работи. Направи ума си остър, за да запомня и да получите от сърце.

Ако си мислиш за копиране на други от вас съдържание, ще бъде извън игра преди влизането. Напиши своето собствено творческо съдържание.

Можете да го направите по- краткосрочен курс по писане на съдържание, за да получите основно умение в писмен вид съдържание и curating. След това направи бележка върху обикновена хартия или Microsoft Word.

Трудно ще бъде първата, тъй като има много предизвикателства и объркване ще получите след като прочетох много мнения. Напишете бавно от ден на ден.

пиша 200-300 думи първи ден след това се увеличи думи от ден на ден. В рамките на 2 -3 месеца ще се превърне в експерт, без съмнение.

Най-голямата полза от MS Word е, можете да проверите правописа и граматиката грешка тук. Но всички грешки, не могат да бъдат проверени.

Така че използването на някои онлайн инструменти като Grammarly да го направи без грешки. Можете да интегрирате Grammarly в браузъра или в MS Word също.

Следвайте експертите:

Това е една от най-големите части преди като се започне блоговете кариера. Има редица от експерти на промишлеността в тази област. Вие трябва да ги следваме и да вземат своите съвети и консултации.

Прочети блоговете на Дарън реглед или Neil Patel на бърз издънка. Или можете да следвате Yaro рязък, Стефан. Те споделиха своя опит на пътуването им в техните блогове. Милиони хора вече ги следват, за да получите съвети и трикове.

След експертите ви спестява много време, тъй като те споделят своя опит. Можете да получите своите съвети и препоръки,

Изграждане на стратегия, за да получите трафик:

Зрителите няма да намерите в блога си, освен ако не се направи упорита работа, за да получите трафик. Първото нещо, което като обсъдих, давам ценна информация.

Мислете като собственик на магазин, който иска да получи клиенти, които трябва да посетят отново и отново, за да си магазин. Но защо клиенти ще преразгледат?

Ако продуктите са добри, Ако символът поведение на магазина собственик е добро, ако той е удобен за потребителя, Ако други препоръчват, Ако символът магазин око е затруднен с добре обзаведени ..... толкова много фактори, може да има.

Стратегията не трябва да става само на нови клиенти, но и получаване на постоянни клиенти. Ако продуктите от магазина сте добре тогава клиентите препоръчват на други хора да купуват този продукт от този магазин и клиенти стават промоутъри.

Просто така се случва в света на блоговете. Помислете си като магазинер, който иска да служи на най-добрите продукти за клиентите. Той може да продаде собствения си продукт или други това е не е въпрос.

That’s what the major factor you have to analyze. Research what people want in your niche topic. Analyze the competitors and write great blogs nobody has created ever.

Then you can do SEO, paid marketing, социални медии маркетинг to get visitors.

обобщение:

Promotion of blog is important to reach your readers. Without blog promotion, no one will come to your blog.

Promoting and writing good blog both are two sides of the coin. Always try to write the blogs which can give a good value to readers and make them come to your blog again and again.

As it is the Blogging Guide For Beginners, I have given a brief overview on blogging. You can learn more in the following post.

Следвай ме

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Треньор и консултант, Уеб разработчик, предприемач при Way2inspiration
Аз съм основател на way2inspiration.com което е технология, базирани уеб сайт за интернет маркетинг ентусиасти. Аз съм блогър, треньор, писател съдържание и медиен експерт социалното. Обичам да чета книги и да прави изследвания върху интернет. Водя треньор на Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Следвай ме