deel dit

Hoe maak je een blog te starten: Bloggen gids voor beginners:

Als u op zoek bent of veel informatie zocht over bloggen en nog steeds niet een goed einde wat is bloggen dan is deze gids zal u helpen. Dit is niet een complete gids, maar je kunt de links in de inhoud klikken om te navigeren naar detail te voltooien op bloggen.

de blog wordt afgeleid van web + log. Wanneer gegevens toegevoerd aan het internet wordt informatie. Je mag zeggen dat het als een online dagboek of tijdschrift waarin u informatie geeft.

Je kunt zeggen Bloggen als een methode van lesgeven waar u uw ervaringen te delen met de wereld als een leraar. De carrière in het bloggen is het versnellen van vorig 4 jaar als gevolg van vele vooruitgang in internet-technologie en mobiele.

Bedrijven hebben het inrichten van een goede blogging platform om hun producten te verkopen. Het starten van een blog is zeer eenvoudig en snel op te zetten. Er zijn veel gratis softwaretools, where you can feed your data and click submit button to share your knowledge with the geheel wereld-. If you have dilemma-

Ik weet niet programmering weten

Mijn Engels is zwak.

Er zijn miljoenen blogsites

Ik doe dagelijks werk

Ik ben geen schrijver ..... bla.. bla.. blah

Uuff. .. dit dilemma komt als een newbie. Zodra u bepalen uw blogging reis te beginnen kunt u eenvoudig beginnen.

Duizenden mijl begint met een single stap.

Als je niet programmeren kennen of niet goed in Engels, dan kan het niet tot een horde op uw manier om te beginnen met bloggen. Bloggen vereist geen programmering vaardigheid.

Ja, Kennis van het Engels is onmisbaar. Er zijn veel softwaretools, waar u uw bloggen kan starten en deze te verhelpen uw grammaticale fouten.

Als je zegt dat er miljoenen blogs in web ja het klopt. Maar er zijn ook miljoenen winkelcentra, winkels en warenhuizen ook. Iedereen is zaken doen en iedereen krijgt geld.

If you can’t create a unique idea copy others idea new idea will be automatically generated. Gewoon moet je kennis en ervaring op te doen op dit gebied.

Hoe maak je een blog te starten: Bloggen gids voor beginners

Starten is moeilijk .. Ik ben het eens! Je kunt niet verwachten van het voor de volgende 1-2 jaar. Je kunt geen vakantie te nemen en je kan hebben om werken 8-12 uur per dag hele week.

Ik had het zelfde probleem een ​​nieuwe kerel die slecht Engels kennis had, slechte internet vaardigheid en de gewoonte van het vasthouden aan de televisie set en video games. Maar geleidelijk aan zet ik de gewoonte van het lezen op zijn minst 5-6 uur per dag en zitten vooraan van de computer om de informatie google. Starten is alles moeilijk.

Waarom zou je een blogger?

Voordat ik grondig uitleggen over bloggen ben ik ga de reden achter blogging bespreken.

  • Bloggen kan je beroemd eenvoudig wereldwijd te maken en geef je naam, roem, geld, en de status als een beroemdheid.
  • Het is de snelste manier om te communiceren en informatie te verspreiden over de hele wereld.
  • Het maakt je een goede schrijver en consultant.
  • Het kan u passief inkomen die u kunt genereren tijdens het slapen en kan verdienen terwijl u geniet van vakantie geven ook.
  • Het maakt je een grote lezer.

…..Wauw ! zo veel voordelen ! Maar wacht…. De ware feit 3 van 4 bloggers mislukken en sommige zelfs stoppen in 2 naar 3 maanden. Waarom?

Ze willen geld onmiddellijk te verdienen. Wilt u direct geld, bloggen is niet voor jou. Eerste, houden geld ene kant en make-up je geest om mensen te helpen zonder dat in ruil daarvoor iets.

Dan geld zal je volgen. Wilt u direct geld te gaan en neem een ​​baan.

Platforms om het inrichten van een blog:

Er zijn veel gratis platforms waar u uw blog kunt beginnen. Sommige van deze zijn blogger.com of blogspot.com, wordpress.com. Maar de nadelen van deze sites, hun functies zijn kort begrenzing.

Uw domein kan kijken als abc.blogger.com, xyz.wordpress.com. Zij kunnen uw blog in de toekomst te verwijderen. Als je serieus bent om te bloggen full time carrière dan zal ik stel beginnend met een zelfgehoste blog.

Voor self-hosting, je moet om geld te betalen. Kies een domeinnaam en hosting plan. Kies een domeinnaam op basis van uw keuze en neem de hosting plan.

Er zijn veel bedrijven waar je domeinnaam en hosting kunt kopen. De top in de markt zijn Godaddy, bluehost, Hostgator, Namecheap, Dreamhost. Godaddy is the biggest name in domain selling while HostGator is de toonaangevende hosting provider.

Na de aankoop van de domeinnaam en hosting u kunt installeren WordPress na het inloggen op cpanel. U kunt een website met maandelijkse gemakkelijk beginnen $5.

Het voordeel van WordPress is dat je hoeft niet te weten codering zoals HTML, CSS, JavaScript. Je hoeft alleen maar het weten beheer van de inhoud. Het is uitgerust met een goede plug-in functies en thema's, die comfortabel voor bloggers zal zijn.

Onderzoek lezen en schrijven:

Als je wilt Word een goede blogger een gulzige lezer. Vind uw niche onderwerp dat je wilt om mensen te leren of kies het onderwerp waarin je een goede ervaring.

Lees veel boeken, tijdschriften, PDF-boeken, blogs gewoon lezen en lees. Maar alleen lezen werkt niet. Maak je geest scherp te onthouden en te krijgen door het hart.

If you are thinking of copying others content you will be out of the game before entry. Schrijf je eigen creatieve inhoud.

You can do a korte termijn Natuurlijk op de inhoud schriftelijk basisvaardigheid in de inhoud van het schrijven en curating krijgen. maak dan een notitie op gewoon papier of Microsoft Word.

Het zal moeilijk zijn de eerste te zijn want er zijn een heleboel uitdagingen en verwarring krijg je na het lezen van een groot aantal berichten. Schrijf langzaam van dag tot dag.

Schrijven 200-300 de woorden van de eerste dag dan stijgen woorden van dag tot dag. Binnen 2 -3 maanden zul je een te worden deskundige, ongetwijfeld.

Het grootste voordeel van MS Word is dat je spelling en grammatica fouten hier controleren. Maar alle fouten kan niet worden gecontroleerd.

Dus gebruik maken van een aantal online tools zoals Grammarly om het foutloos. U kunt Grammarly integreren in uw Chrome-browser of MS Word ook.

Volg de experts:

Dit is een van de belangrijkste onderdelen voor te beginnen bloggen carrière. Er zijn een aantal experts uit de industrie op dit gebied. Je moet ze volgen en nemen hun tips en adviezen.

Lees de blogs van Darren Rowse of Neil Patel snelle spruit. Of u kunt volgen Yaro stark, Stefan. Zij hebben hun ervaring van hun reis deelden in hun blogs. Miljoenen mensen volgen hen naar de tips en trucs te krijgen.

Naar aanleiding van de experts bespaart u veel tijd als ze hun ervaringen uit te wisselen. U kunt hun tips en advies te krijgen

Build-strategie om het verkeer:

Kijkers zullen uw blog niet vinden, tenzij je hard werken om verkeer te krijgen. Het eerste wat ik besproken, geven waardevolle informatie.

Denk als een winkel eigenaar die wil om klanten die opnieuw en opnieuw moet bezoeken om zijn winkel te krijgen. Maar waarom klanten zullen terugkomen?

Als de producten zijn goed, Indien de gedrag van de winkel eigenaar is goed, indien hij gebruikersvriendelijk, Als anderen aanraden, Indien de winkel in het oog catchy met mooi ingericht ..... zoveel factoren kunnen er.

De strategie moet niet alleen worden krijgen van nieuwe klanten, maar ook steeds terugkerende klanten. Als de producten van de winkel zijn goed dan de klanten aan andere mensen om te kopen dat produkt van die winkel en klanten worden promotors.

Net zoals dat gebeurt in de wereld van het bloggen. Think yourself like a shopkeeper who wants to serve the best products to the customers. He may sell his own product or others that’s not a matter.

That’s what the major factor you have to analyze. Research what people want in your niche topic. Analyze the competitors and write great blogs nobody has created ever.

Then you can do SEO, paid marketing, sociale media marketing to get visitors.

Overzicht:

Promotion of blog is important to reach your readers. Without blog promotion, no one will come to your blog.

Het bevorderen van en het schrijven van een goede blog beide zijn twee kanten van de medaille. Altijd proberen om de blogs die een goede waarde kan geven aan de lezers te schrijven en maken ze opnieuw en opnieuw aan uw blog komen.

Want het is de Blogging gids voor beginners, Ik heb een kort overzicht over bloggen gegeven. U kunt meer in het volgende bericht te leren.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij

Laatste berichten door EEN. Bharadwaj (alles zien)