публикувано на
споделя това

30 страхотни съвети блогове и трикове за успешен блог:

1. Изберете темата на блога си внимателно. Обърнете помощта на списания, вестник, социални медийни канали, за да получите теми налагащи.

2. Правят изследвания ключовата дума правилно, преди да напише съдържанието на блога. Опитайте се да приемате дълги и средни опашки ключови думи.

3. Дълги опашки ключови думи се класират по-високи, отколкото къса опашка. Ако сте приели дълга опашка ключова дума тогава той ще бъде по-лесно да се насочите къси опашки ключови думи, за да се класира на SERP.

Blogging съвети и трикове за успешен блог

4. Headline е на прага към вашия блог. Дръжте го ясно, кратко и завладяващо. А непреодолими, интригуващо заглавие увеличава честотата на кликване на вашия блог пост.

5. Изберете заглавието според това, което търсят читатели, какви са проблемите пред които са изправени. Осъществяване на заглавието, за да се реши читателите проблем ще помогне.

6. Направи си заглавие подходящи за вашия блог, така че търсачката и потребителите могат да знаят какво е блог за и да им помогне да получите най-точната информация за темата.

7. Поставете ключовата дума в заглавието и дял.

8. Използвайте мощност думи като отгоре, най-доброто, страхотен, чудесен, по-бързо, безплатно и т.н. в заглавията на блог и заглавията.

9. Използвайте блог заглавие генератор инструмент, за да получите представа за намиране на подходящо заглавие за вашия блог.

10. Създаване на заглавие такъв начин, че тя трябва незабавно да се изравнят на очите на читателите и да ги принуди да прочетете в блога си.

11. Съдържанието на блога трябва да реши проблемите на читателите и ги ангажира с вземане на любопитството.

12. Напишете съдържанието в един уникален и различен стил, който никой не е писал преди.

13. Направете блога без граматически грешки. Обърнете помощта на Grammarly и Хемингуей редактор, за да се провери граматически грешки, преди да публикува поста.

14. Прилагане на лични истории, опит в блог пост.

15. Дайте примери и казуси, за да се направи по темата лесно да се разбере.

16. Използване на очите закачливите изображения, имащи отношение към съдържанието на блога. Дайте най-малко 2 изображения във всеки блог пост.

Blogging съвети и трикове за успешен блог

17. Винаги давайте изображение в началото на този пост. Добри снимки могат да привлекат читателите да прочетете останалата част на този пост.

18. Изграждане на емоционална връзка с читателите чрез писмено голямо качество на публикации в блога.

19. Вземете интервюта на вашите приятели и експерти, за да се създаде голяма ориентиран потребителски блог пост.

20. Дайте малко време празнина, за да получите идеи стимулира в ума ви. Обърнете помощта на Yahoo, MSN, Rediff, Google Тенденции за да получите идеи за съдържанието на блога.

21. Насърчаване на вашия блог е важно, така знам различни термини, свързани с интернет маркетинг, като на страница, разстояние страница SEO, имейл маркетинг, социална оптимизация медии и т.н.. Вие не можете да правите всички неща, но основни познания, което изисква да имат.

22. Напиши и публикуват мнения последователно най-малко един пост на седмица.

23. Дай безплатни книги за събиране на имейл адреси на читателите.

Blogging съвети и трикове за успешен блог

24. Направете SEO правилно да ранг на топ пет за ключови думи в SERP. Класиране на върха ще подобри авторитета на вашия блог пост.

25. Използвайте изскачат форма и страничен бар форми за събиране на имейл адреси и читатели подробности. Е-мейл маркетинг може да подобри Познати посетители.

26. Веднага след като публикува пост го изпраща на абонатите си чрез имейл маркетинг.

27. Използвайте социалните медии за насърчаване на вашия блог. Използвайте социалните медии плъгини като копаят копаят, за да споделите вашето мнение.

Blogging съвети и трикове за успешен блог

28. Създаване на страница на вашия блог в Facebook и Google+ и да го свържете към страничната лента на блога. Така че читателите могат да го следват от страничната лента.

29. Използвайте добра взаимовръзка да се ангажира читателите да четат различни публикации в блога на вашия сайт.

30. Без увеличаване на трафика никой няма да дойде да ви блог. Опитайте различни стратегии за увеличаване на трафика към вашия блог.

Не пропускайте тези постове:

Blogging Съвети .

SEO съвети и трикове.

Най-добър мотивационен реч.

Най-добрите вегетариански диети.

Присъединете се към курса безплатно !

Включи се сега

Аз никога не ще раздаде, търговията или продаде своя имейл адрес. Можете да се отпишете по всяко време.

Следвай ме

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Треньор и консултант, Уеб разработчик, предприемач при Way2inspiration
Аз съм основател на way2inspiration.com което е технология, базирани уеб сайт за интернет маркетинг ентусиасти. Аз съм блогър, треньор, писател съдържание и медиен експерт социалното. Обичам да чета книги и да прави изследвания върху интернет. Водя треньор на Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Следвай ме

Най-новите съобщения от A. Bharadwaj (виж всички)