Δημοσιεύτηκε στις
Μοιραστείτε αυτό

30 φοβερό συμβουλές blogging και κόλπα για μια επιτυχημένη blog:

1. Επιλέξτε το θέμα του blog σας προσεκτικά. Πάρτε τη βοήθεια των περιοδικών, εφημερίδα, κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης κανάλια για να πάρει τα trending θέματα.

2. Κάνετε την έρευνα λέξη-κλειδί σωστά πριν από τη σύνταξη του περιεχομένου blog. Προσπαθήστε να λάβει μεγάλες και μεσαίες ουρά λέξεις-κλειδιά.

3. Τα μακρά ουρά λέξεις-κλειδιά κατατάσσεται ψηλότερα από κοντή ουρά. Εάν πάρετε μακριά ουρά λέξη-κλειδί, τότε θα είναι πιο εύκολο να στοχεύσετε μικρή ουρά λέξεις-κλειδιά για την κατάταξη στο SERP.

Blogging συμβουλές και κόλπα για μια επιτυχημένη blog

4. Τίτλος είναι η πύλη για το blog σας. Φροντίστε να είναι σαφές, σύντομη και συναρπαστικό. Ένα συναρπαστικό, ενδιαφέρουσα επικεφαλίδα αυξάνει το κλικ μέσω του ποσοστού των post στο blog σας.

5. Επιλέξτε τον τίτλο ανάλογα με το τι κάνετε αναγνώστες, ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Κάνοντας τον τίτλο για να λύσει το πρόβλημα αναγνώστες θα βοηθήσει.

6. Κάντε τον τίτλο σας σχετικά με το blog σας, έτσι ώστε μηχανή αναζήτησης και οι χρήστες μπορούν να γνωρίζουν τι είναι το blog για και να τους βοηθήσει να πάρετε τις σωστές πληροφορίες σχετικά με το θέμα.

7. Εισάγετε τη λέξη-κλειδί στον τίτλο και τον τίτλο.

8. Χρησιμοποιήστε λέξεις ηλεκτρικής ενέργειας, όπως κορυφή, καλύτερος, εξαιρετική, θαυμάσιος, γρηγορότερα, δωρεάν κλπ στους τίτλους blog και πρωτοσέλιδα.

9. Χρησιμοποιήστε το blog εργαλείο τίτλο γεννήτρια για να πάρετε την ιδέα να βρείτε ένα κατάλληλο τίτλο για το blog σας.

10. Δημιουργήστε μια επικεφαλίδα έναν τέτοιο τρόπο ώστε να πρέπει να πιάσει αμέσως τα μάτια των αναγνωστών και να τους αναγκάσουν να διαβάσετε το blog σας.

11. Το περιεχόμενο του blog θα πρέπει να λύσει τα προβλήματα των αναγνωστών και συμμετοχή τους, καθιστώντας την περιέργεια.

12. Γράψτε το περιεχόμενο σε ένα μοναδικό και διαφορετικό στυλ το οποίο κανείς δεν έχει γράψει πριν.

13. Κάντε το blog απαλλαγμένο από γραμματικά λάθη. Πάρτε τη βοήθεια του Grammarly και Χέμινγουεϊ editor για να ελέγξετε τα γραμματικά λάθη πριν από τη δημοσίευση της θέσης.

14. Εφαρμόσουν προσωπικές ιστορίες, της εμπειρίας στην θέση blog.

15. Δώστε παραδείγματα και μελέτες περίπτωσης για να κάνει το θέμα εύκολο να καταλάβει.

16. Χρησιμοποιήστε το μάτι συναρπαστικός εικόνες σχετικές με το περιεχόμενο blog. Δώστε τουλάχιστον 2 εικόνες σε κάθε θέση blog.

Blogging συμβουλές και κόλπα για μια επιτυχημένη blog

17. Πάντα δίνουν μια εικόνα κατά την έναρξη της θέσης. Καλή εικόνες μπορούν να προσελκύσουν τους αναγνώστες να διαβάσουν το υπόλοιπο της θέσης.

18. Χτίστε συναισθηματική σύνδεση με τους αναγνώστες με το γράψιμο υψηλής ποιότητας θέσεις blog.

19. Πάρτε συνεντεύξεις από τους φίλους και τους εμπειρογνώμονες σας για να δημιουργήσετε μια μεγάλη προσανατολισμένη χρήστη post στο blog.

20. Δώστε λίγο χρόνο κενό για να πάρετε ιδέες ώθηση στο μυαλό σου. Πάρτε τη βοήθεια του Yahoo, msn, Rediff, Google Trends για να πάρετε ιδέες για το περιεχόμενο blog.

21. Προώθηση του blog σας είναι σημαντική, έτσι ξέρω διαφορετικούς όρους που σχετίζονται με την εμπορία του Διαδικτύου, όπως στη σελίδα, off seo σελίδα, μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κοινωνική βελτιστοποίηση μέσων ενημέρωσης κ.λπ.. Δεν μπορείτε να κάνετε όλα τα πράγματα, αλλά οι βασικές γνώσεις που χρειάζεστε για να έχετε.

22. Γράψει και να δημοσιεύσει θέσεις σταθερά τουλάχιστον μία θέση ανά εβδομάδα.

23. Δώστε δωρεάν ebooks για τη συλλογή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους αναγνώστες.

Blogging συμβουλές και κόλπα για μια επιτυχημένη blog

24. Κάντε το SEO σωστά για κατάταξη στην πρώτη πεντάδα για λέξεις-κλειδιά στο SERP. Κατάταξη στην κορυφή θα βελτιώσει την αρχή του post στο blog σας.

25. Χρησιμοποιήστε Pop up μορφή και το μπαρ δίπλα έντυπα για τη συλλογή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους αναγνώστες λεπτομέρειες. E-mail marketing μπορεί να βελτιώσει τις επιστρέφοντας επισκέπτες.

26. Από τη στιγμή που έχετε δημοσιεύσει μια θέση να το στείλετε στους συνδρομητές σας με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

27. Χρησιμοποιούν τα social media για να προωθήσει το blog σας. Χρησιμοποιήστε την κοινωνική plugins μέσα όπως σκάβουν σκάβουν για να μοιραστείτε την ανάρτησή σας.

Blogging συμβουλές και κόλπα για μια επιτυχημένη blog

28. Δημιουργήστε μια σελίδα του blog σας στο Facebook και το Google+ και το συνδέουν με την πλευρά μπαρ του blog σας. Έτσι ώστε οι αναγνώστες μπορούν να ακολουθήσουν από την πλαϊνή μπάρα σας.

29. Χρησιμοποιήστε καλή διασύνδεση να συμμετάσχουν αναγνώστες να διαβάσουν διαφορετικές θέσεις blog στην ιστοσελίδα σας.

30. Χωρίς την αύξηση της κυκλοφορίας κανείς δεν θα έρθει στο blog σας. Δοκιμάστε διάφορες στρατηγικές για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας.

Μην χάσετε αυτές τις θέσεις:

blogging Συμβουλές .

SEO συμβουλές και τεχνάσματα.

Best κινητήρια ομιλία.

Best χορτοφαγικές δίαιτες.

Ενταχθούν στην πορεία για την ελεύθερη !

Εγγραφείτε τώρα

Ποτέ δεν θα δώσει μακριά, εμπορευτεί ή να πωλήσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

Ακολούθησέ με

ΕΝΑ. Bharadwaj

Ψηφιακή ειδικός μάρκετινγκ, Προπονητής και Σύμβουλος, Web Developer, επιχειρηματίας στο Way2inspiration
Είμαι ο ιδρυτής της way2inspiration.com η οποία είναι μια τεχνολογία που βασίζεται ιστοσελίδα για τους λάτρεις του μάρκετινγκ Διαδικτύου. Είμαι blogger, προπονητής, περιεχόμενο συγγραφέας και ειδικός social media. Λατρεύω την ανάγνωση βιβλίων και να κάνει έρευνα στο διαδίκτυο. Έχω να ασκούν προπόνηση στο Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Marketing Social Media.
Ακολούθησέ με

Τελευταία μηνύματα από ΕΝΑ. Bharadwaj (δείτε όλα)