geplaatst op
deel dit

30 geweldig blogging tips en trucs voor een succesvolle blog:

1. Kies het onderwerp van uw blog zorgvuldig. Neem de hulp van magazines, krant-, social media kanalen om de trending topics te krijgen.

2. Doe het keyword research naar behoren voor het schrijven van de blog inhoud. Probeer om op middellange en lange staart zoekwoorden te nemen.

3. Long tail keywords scoren beter dan de korte staart. Als je lange staart trefwoord neem dan zal het gemakkelijker zijn om short tail keywords te rangschikken op SERP richten.

Bloggen tips en trucs voor een succesvolle blog

4. Headline is de deur naar uw blog. Keep it clear, kort en meeslepend. Een boeiende, intrigerende kop verhoogt de click through rate van uw blog post.

5. Kies de kop op basis van wat de lezers te zoeken, wat de problemen waarmee zij worden geconfronteerd. Het maken van de kop op te lossen lezers probleem zal helpen.

6. Maak uw kop relevant zijn voor uw blog, zodat zoekmachine en gebruikers kunnen weten wat de blog over en hen te helpen om de juiste informatie over het onderwerp te krijgen.

7. Steek de zoekwoord in de kop en titel.

8. Gebruik power woorden als top, beste, groot, prachtig, sneller, gratis etc in de blog titels en krantenkoppen.

9. Gebruik blog headline generator tool om het idee om een ​​geschikte titel voor uw blog.

10. Maak een kop op een zodanige wijze dat het onmiddellijk de oogbollen van de lezers moeten vangen en hen dwingen om uw blog te lezen.

11. De inhoud van de blog moet problemen van de lezers op te lossen en hen te betrekken bij het maken van nieuwsgierigheid.

12. Schrijf de inhoud in een uniek en verschillend stijl die niemand eerder heeft geschreven.

13. Maak de blog vrij van grammaticale fouten. Neem de hulp van Grammarly en Hemingway editor om grammaticale fouten te controleren voordat de publicatie van de post.

14. Implementeren persoonlijke verhalen, ervaring in de blog post.

15. Geef voorbeelden en case studies om het onderwerp gemakkelijk te begrijpen.

16. Met het oog pakkende beelden naar de blog inhoud relevant. Geven minstens 2 beelden in elke blog post.

Bloggen tips en trucs voor een succesvolle blog

17. geven een beeld altijd aan het begin van de post. Goede foto's kunnen de lezers te trekken naar de rest van het bericht te lezen.

18. Build emotionele band met de lezers door het schrijven van goede kwaliteit blog posts.

19. Neem interviews met vrienden en experts om een ​​grote gebruiker gerichte blog post te creëren.

20. Geef wat tijd kloof te krijgen ideeën te stimuleren in je geest. Neem de hulp van Yahoo, msn, rediff, Google Trends om ideeën over de blog inhoud te krijgen.

21. Promotie van uw blog is belangrijk, dus weet verschillende termen die verband houden met internet marketing, zoals op pagina, off page seo, e-mail marketing, social media optimalisatie etc. Je mag niet alles doen, maar basiskennis die u nodig te hebben.

22. Schrijven en te publiceren berichten consequent ten minste één post per week.

23. Geven gratis ebooks om e-mailadressen van de lezers te verzamelen.

Bloggen tips en trucs voor een succesvolle blog

24. Doe de SEO correct om rang op de top vijf voor zoekwoorden op SERP. Ranking op de top zal het gezag van uw blog post te verbeteren.

25. Gebruik Pop up vorm en side bar vormen het e-mailadres en lezers informatie te verzamelen. E-mail marketing kan de terugkerende bezoekers te verbeteren.

26. Zodra u publiceert een bericht te sturen naar uw abonnees per e-mail marketing.

27. Gebruik sociale media om uw blog te bevorderen. Gebruik social media plugins zoals graven graven om je bericht te delen.

Bloggen tips en trucs voor een succesvolle blog

28. Maak een pagina van uw blog in Facebook en Google+ en koppelen aan de zijbalk van uw blog. Zodat lezers het kan volgen uit uw zijbalk.

29. Gebruik goede koppeling aan de lezers nemen aan verschillende blog posts te lezen in uw website.

30. Zonder verhoging van het verkeer zal niemand op uw blog komen. Probeer verschillende strategieën om meer verkeer naar uw blog.

Niet te missen deze berichten:

bloggen Tips .

SEO tips en trucs.

Best motiverende speech.

Beste vegetarische voeding.

Doe mee aan de cursus gratis !

schrijf je nu

Ik zal nooit weggeven, ruilen of verkopen uw e-mailadres. U kunt op elk moment uitschrijven.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij