споделя това

Blogging урок за начинаещи: печелят пари от блоговете от 11 начини

 

Пари от блога си ! звучи страховито. Ако вашият блог ще бъде машина за пари, ако следвате следните методи стъпка по стъпка. Тя работи като си срочен депозит в банката, която дава интерес.

Преди монетизиране на вашия блог ще ви препоръчваме да се фокусира върху увеличаване на трафика чрез даване на безплатни обяви и полезна информация. Повечето блогъри не успяват да правят пари, защото те директно отидете на продажбите. Правенето на пари от блог отнема време и търпение. Ако не разполагате с опит след това повечето от вашите стратегии може да се провали.

Всеки има мотив да се правят пари от блога си. Но това не се случи веднага. Ако имате добра фонд след това можете да се инвестира в платен маркетинг и насърчаване на продукти на страничната лента. Но, както за начинаещи, Аз ще ви препоръчваме да отидете бавно. Научете деня процес от ден, се опита да насърчи вашия блог с помощта на безплатни стратегии като SEO, НИЕ, имейл маркетинг и след това увеличаване на трафика.
Ако имате огромен източник за инвестиране след това можете да се инвестира в промоция и ще получите директни продажби.

Не пропускайте:

Blogging като кариера.

Blogging съвети и трикове.

SEO съвети и трикове.

Мотивационно реч за успех.

Партньорска програма Google Adsense:

Adsense е най-голямата онлайн рекламна мрежа. Различни компании плащат Adsense за показване на рекламите си в различни сайтове. След като се регистрирате Adsense ще получите рекламни банери и показване на реклами на вашия сайт и да се плаща за CPM и база CPC. Adsense е бавен процес на вземане на пари, освен ако имате високо трафика на уебсайта.

Директен реклами и спонсорски програми:

Можете да дадете на рекламно пространство на вашия блог или уеб сайт, така че другите могат да популяризират своите продукти на сайта си. Това е един от най-добрите методи за печелене на пари и ще се плаща за рекламното си пространство. Ако вашият блог се основава на различни теми като технология, храна, мода тогава вие определено ще получите реклами, свързани с вашата ниша. Но първо, което трябва да расте добър брой посетители. Можете да спечелите повече по този метод в сравнение с програмата AdSense. Много YouTube видео блогъри печелят пари чрез директни програми за спонсорство.

Продавай свои собствени продукти:

Можете да създавате и продавате вашите собствени продукти, свързани с изкуство, Тениски, шапки, къща декориране, е-книги. Можете да създадете магазин за електронна търговия на вашия сайт и насърчаване на вашите продукти с помощта на атрактивни изображения и цена с отстъпка. Повечето разработчици създават WordPress теми, плъгини, софтуер и продават онлайн.

дарение:

Това е добра идея да се правят пари от блога си. Блогове на базата на духовността, НПО, йога те се прилагат един бутон дарение на своя сайт. Wikipedia е сайт, който изцяло работи на дарение. Ако се започне един блог и да имат по-малко брой посетители след това тя работи по-добре. Можете да създадете груповото финансиране сайтове и изобразяват една добра визия на филантропията работа, Програма за предприемачество и събиране на средства от вашите читатели.

Публикувайте и продават собствената си електронна книга:

Можете да публикувате своя собствена електронна книга и да я популяризира чрез вашия блог. Можете да го публикува на Kindle и го насърчава чрез вашия блог. След като читателите доверяват си блато, продажби определено ще се увеличи. Аз няма да кажа, че зависи само от E-книга за вашия източник на доходи. Но това може да се добави картофи да си месо.

партньорска програма:

Това е най-любимите на повечето блогъри и онлайн предприемачи. Не е нужно да правите нищо, не е нужно да се купуват и продават или не е необходимо да се осигури всеки обслужване на клиентите, за да се получи главоболие. Ти просто трябва да се насърчава утвърден продукт. Можете да насърчи Amazon продукти, Уеб хостинг планове, софтуерни продукти и т.н.. подходящи за вашата ниша.

Coaching:

Това е друг известен стратегия, за да правят пари от блога си. Ако сте експерт в област, като английски, физика, електроника, SEO, инженерство или управление след това посвети своя блог към нишата и да започне треньор. Можете да предостави живи класове, както и видео курс. Това е един вид живо блоговете. Има много блогъри и онлайн предприемачи като Ramit Сети, Робин Шарма програми поведение коучинг.

консултативен:

Програмата за консултиране е различно от треньорския. В случай на коучинга, което трябва да правите редовни упражнения, а в случай на консултация не е нужно да се направи, че. Можете да предоставят консултации, свързани с вашия опит в областта си като лекарство, бизнес, недвижим имот. Можете да заредите на час база. Онлайн консултация може да развиете бизнеса си по целия свят, без да се ограничава до конкретно географско местоположение.

Freelancing:

Ако сте писател съдържание, графики дизайнер, SEO експерт, уеб дизайнер или разработчик тогава свободна практика, е големият източник на доход. Много хора се откажат от деня си работа и да започнат свой собствен бизнес свободна практика. Можете да направите вашия блог, свързани с вашия опит и да направим SEO да се насочите хора на базата на местоположение. Свободна практика може да се направи по два начина, т.е. глобално и локално. За глобалната свободна практика, което трябва да се оптимизират сайта си, като прави международен SEO стратегии.

Сайт Показваш:

Правили ли сте един сайт и искам да го продават? Няма проблем. Първи, което трябва да се оптимизира вашия сайт с добри съдържание и след като тя започва да прави пари , След това можете да продавате. Можете да осребрите Вашия сайт с Adsense или партньорски програми. Колкото повече трафик толкова по-висока ще бъде шансовете за продажба. Можете да го продават на различни сайтове като sitepoint.com, flippa.com, digitalpoint.com.

видео блог:

Видео Блогове или видеоблогове са добри източници за печелене на пари. Чрез видеоблогове можете да покажете вашите умения и опит в света. Изискванията на видеоблогове се увеличават от ден на ден и ще бъдат в най-търсени в средата на 20-ти век. Така че, когато става въпрос видео блогове тогава името на YouTube идва. Можете да се превърне в пълно работно време YouTuber или видео блогър да печелят доходи на пълно работно време.

Заключителни думи:

Винаги се придържаме към блога си, докато тя не се превърна машина доход. Работете здраво с самоопределение. Не се отказвайте, дори ако не са печелене на пари първоначално. Конкуренцията се увеличава труден ден на ден, но ако можете да създадете ценна информация тогава един ден със сигурност ще успее в този вид бизнес.

Не отивам за пари, първо.

Създаване на ценна информация за читателите, които са им необходими.

Създаване на съдържание за качество, включително

Увеличаване на посетителите.

Насърчаване на вашия блог.

Следвай ме

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Треньор и консултант, Уеб разработчик, предприемач при Way2inspiration
Аз съм основател на way2inspiration.com което е технология, базирани уеб сайт за интернет маркетинг ентусиасти. Аз съм блогър, треньор, писател съдържание и медиен експерт социалното. Обичам да чета книги и да прави изследвания върху интернет. Водя треньор на Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Следвай ме

Най-новите съобщения от A. Bharadwaj (виж всички)