Μοιραστείτε αυτό

Blogging φροντιστήριο για αρχάριους: κερδίζουν χρήματα από το blogging από 11 τρόπους

 

Χρήματα από το ιστολόγιό σας ! ακούγεται ανατριχιαστικό. Το ιστολόγιό σας είναι gonna είναι μια μηχανή χρημάτων αν ακολουθήσετε τις παρακάτω μεθόδους βήμα προς βήμα. Λειτουργεί σαν προθεσμιακή κατάθεση σας στην τράπεζα που σας δίνει το ενδιαφέρον.

Πριν από τη δημιουργία εσόδων από το blog σας θα σας συστήσει να επικεντρωθεί στην αύξηση της κυκλοφορίας, δίνοντας δωρεάν προσφορές και πολύτιμες πληροφορίες. Οι περισσότεροι bloggers αποτυγχάνουν να κάνουν τα χρήματα επειδή πηγαίνουν κατευθείαν στις πωλήσεις. Κάνοντας τα χρήματα από ένα blog απαιτεί χρόνο και υπομονή. Αν δεν έχετε εμπειρία, τότε οι περισσότερες από τις στρατηγικές σας μπορεί να αποτύχει.

Ο καθένας έχει το κίνητρο να βγάλουν χρήματα από το blog τους. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί αμέσως. Εάν έχετε ένα καλό ταμείο, στη συνέχεια, μπορείτε να επενδύσετε σε αμειβόμενη μάρκετινγκ και προώθηση προϊόντων από την πλευρά της ράβδου. Αλλά ως αρχάριος, Θα σας πρότεινα να πάμε σιγά-σιγά. Μάθετε την ημέρα της διαδικασίας με τη μέρα, να προσπαθήσει να προωθήσει το blog σας, χρησιμοποιώντας δωρεάν στρατηγικές, όπως SEO, WE, μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη συνέχεια να αυξηθεί η κίνηση.
Αν έχετε μια τεράστια πηγή για να επενδύσουν, τότε μπορείτε να επενδύσουν στην προώθηση και θα πάρετε άμεσα τις πωλήσεις.

Μην χάσετε:

Blogging ως μια καριέρα.

Blogging συμβουλές και κόλπα.

SEO συμβουλές και κόλπα.

Κινητήρια ομιλία για την επιτυχία.

πρόγραμμα συνεργατών Google Adsense:

Adsense είναι το μεγαλύτερο online δίκτυο διαφήμισης. Διαφορετικές εταιρείες πληρώνουν Adsense για να προβάλλουν τις διαφημίσεις τους σε διάφορες ιστοσελίδες. Μετά την εγγραφή Adsense θα πάρετε τις διαφημίσεις banner και διαφημίσεις προβολής στην ιστοσελίδα σας και να πληρώνομαι σε CPM και CPC βάση. Adsense είναι η αργή διαδικασία της παραγωγής των χρημάτων, εκτός αν έχετε ένα υψηλό ιστοσελίδα της κυκλοφορίας.

Άμεση διαφημίσεις και τα προγράμματα χορηγίας:

Μπορείτε να δώσετε διαφημιστικό χώρο στο blog ή την ιστοσελίδα σας έτσι ώστε οι άλλοι μπορούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους στην περιοχή σας. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους για να κερδίσουν χρήματα και θα πληρωθείτε για το διαφημιστικό χώρο σας. Εάν το blog σας βασίζεται σε διάφορα θέματα όπως η τεχνολογία, τροφή, μόδα τότε θα πάρετε σίγουρα διαφημίσεις που σχετίζονται με εξειδικευμένες σας. Αλλά πρώτα, θα πρέπει να αναπτυχθεί ένα καλό αριθμό των επισκεπτών. Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα με αυτή τη μέθοδο σε σύγκριση με το πρόγραμμα AdSense. Πολλοί bloggers βίντεο από το YouTube να κερδίσουν χρήματα από προγράμματα άμεσης χορηγίας.

Πουλήστε τα προϊόντα σας:

Μπορείτε να δημιουργήσετε και να πωλούν τα προϊόντα σας που σχετίζονται με τέχνες, T-shirts, καλύμματα, σπίτι διακόσμηση, e-βιβλία. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου στην ιστοσελίδα σας και να προωθήσετε τα προϊόντα σας, χρησιμοποιώντας ελκυστικές εικόνες και τιμή έκπτωσης. Οι περισσότεροι προγραμματιστές να δημιουργήσουν WordPress θέματα, plugins, λογισμικού και να πωλούν σε απευθείας σύνδεση.

Δωρεά:

Αυτή είναι μια καλή ιδέα για να βγάλουν λεφτά από το blog σας. Blogs που βασίζεται στην πνευματικότητα, ΜΚΟ, γιόγκα εφαρμόζουν ένα κουμπί δωρεά στην περιοχή τους. Η Wikipedia είναι ένα site που τρέχει εντελώς σχετικά με τη δωρεά. Εάν ξεκινάτε ένα blog και να έχουν μικρότερο αριθμό επισκεπτών, τότε λειτουργεί καλύτερα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ιστοσελίδες crowdfunding και απεικονίζουν ένα καλό όραμα της φιλανθρωπίας εργασία, πρόγραμμα επιχειρηματικότητας και εισπράττουν χρήματα από τους αναγνώστες σας.

Δημοσιεύουν και να πωλήσει τα δικά σας E-book:

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το δικό σας e-book και να την προωθήσουν μέσα από το blog σας. Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στο Kindle και να την προωθήσουν μέσα από το blog σας. Μόλις οι αναγνώστες εμπιστεύονται ΤτΕ σας, οι πωλήσεις θα αυξηθούν σίγουρα. Δεν θα πω ότι εξαρτάται μόνο από την E-book για την πηγή εισοδήματός σας. Αλλά μπορεί να προσθέσει πατάτα με κρέας σας.

Πρόγραμμα Συνεργατών:

Αυτή είναι η αγαπημένη των περισσότερων bloggers και επιχειρηματίες σε απευθείας σύνδεση. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, δεν χρειάζεται να αγοράζουν και να πωλούν ή δεν χρειάζεται να παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία του πελάτη για να πάρει έναν πονοκέφαλο. Απλά πρέπει να προωθήσουν ένα καθιερωμένο προϊόν. Μπορείτε να προωθήσουν τα προϊόντα του Αμαζονίου, web hosting σχέδια, προϊόντα λογισμικού κλπ. που σχετίζονται με εξειδικευμένες σας.

Προπόνηση:

Αυτό είναι ένα άλλο διάσημο στρατηγική για να βγάλουν λεφτά από το blog σας. Εάν είστε ένας εμπειρογνώμονας σε έναν τομέα όπως τα αγγλικά, φυσική, Ηλεκτρονική, SEO, μηχανική ή τη διαχείριση, στη συνέχεια, να αφιερώσει το blog σας με την εξειδικευμένη και να αρχίσει προπόνηση. Μπορείτε να παρέχουν ζωντανά μαθήματα, καθώς και την πορεία βίντεο. Είναι ένας τύπος ζώντων blogging. Υπάρχουν πολλοί bloggers και επιχειρηματίες σε απευθείας σύνδεση, όπως Ramit Sethi, Robin Sharma προγράμματα coaching συμπεριφοράς.

Συμβουλευτικές:

Το πρόγραμμα παροχής συμβουλών είναι διαφορετική από την προπόνηση. Στην περίπτωση της προπόνηση θα πρέπει να κάνουν τακτικά μαθήματα, αλλά στην περίπτωση της διαβούλευσης δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό. Μπορείτε να δώσετε τη διαβούλευση που σχετίζονται με τις γνώσεις σας στον τομέα σας, όπως ιατρική, επιχείρηση, ακίνητη περιουσία. Μπορείτε να χρεώνουν ανά βάση ώρας. Ηλεκτρονικής διαβούλευσης να αναπτύξετε την επιχείρησή σας σε όλο τον κόσμο, χωρίς περιορισμό σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική τοποθεσία.

freelancing:

Αν είστε ένας συγγραφέας περιεχόμενο, σχεδιαστής γραφικών, SEO εμπειρογνωμόνων, web designer ή προγραμματιστής τότε freelancing είναι η μεγάλη πηγή εισοδήματος. Πολλοί άνθρωποι κλείσετε τη μέρα τη δουλειά τους και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση freelancing. Μπορείτε να κάνετε το blog σας που σχετίζονται με τις γνώσεις σας και να κάνετε SEO για να στοχεύσετε τους ανθρώπους με βάση την τοποθεσία. Freelancing μπορεί να γίνει με δύο τρόπους, δηλαδή σε παγκόσμιο επίπεδο και σε τοπικό επίπεδο. Για την παγκόσμια freelancing, θα πρέπει να βελτιστοποιήσετε το site σας κάνοντας διεθνείς στρατηγικές SEO.

Website Flipping:

Έχετε κάνει μια ιστοσελίδα και θέλετε να το πουλήσετε? Κανένα πρόβλημα. Πρώτα, θα πρέπει να βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα σας με το καλό περιεχόμενο και τη στιγμή που θα αρχίσει να κάνει τα χρήματα , τότε μπορείτε να την πώληση. Μπορείτε να έχει κέρδος το site σας με τα προγράμματα Adsense ή θυγατρικών. Η μεγαλύτερη κίνηση τόσο μεγαλύτερη θα είναι οι πιθανότητες της πώλησης. Μπορείτε να το πουλήσει σε διάφορες τοποθεσίες, όπως sitepoint.com, flippa.com, digitalpoint.com.

βίντεο Blog:

Βίντεο Blogs ή Vlogs είναι οι καλές πηγές για να κερδίζετε χρήματα. Με Vlogs μπορείτε να δείξει τις ικανότητές σας και την εμπειρία με τον κόσμο. Τα αιτήματα των vlogs αυξάνεται μέρα με τη μέρα και θα είναι στην υψηλότερη ζήτηση στα μέσα του 20ου αιώνα. Έτσι, όταν πρόκειται για τα blogs βίντεο, τότε το όνομα του youtube έρχεται. Μπορείτε να γίνει μια πλήρους απασχόλησης του YouTube ή βίντεο blogger για να κερδίσουν ένα εισόδημα πλήρους απασχόλησης.

τελικές λέξεις:

Πάντα επιμείνουμε στο blog σας μέχρι να μην έχει γίνει ένα μηχάνημα εισοδήματος. Εργάζονται σκληρά με αυτοδιάθεση. Μην κλείσετε ακόμα κι αν δεν κάνουν τα χρήματα αρχικά. Ο ανταγωνισμός αυξάνεται σκληρή μέρα με τη μέρα, αλλά αν μπορείτε να δημιουργήσετε πολύτιμες πληροφορίες τότε μια μέρα θα πετύχει σίγουρα σε αυτό το είδος της επιχείρησης.

Μην πηγαίνετε για τα χρήματα πρώτη.

Δημιουργήστε πολύτιμες πληροφορίες για τους αναγνώστες που έχουν ανάγκη.

Δημιουργήστε το περιεχόμενο της ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων

αύξηση επισκεπτών.

Προωθήσει το blog σας.

Ακολούθησέ με

ΕΝΑ. Bharadwaj

Ψηφιακή ειδικός μάρκετινγκ, Προπονητής και Σύμβουλος, Web Developer, επιχειρηματίας στο Way2inspiration
Είμαι ο ιδρυτής της way2inspiration.com η οποία είναι μια τεχνολογία που βασίζεται ιστοσελίδα για τους λάτρεις του μάρκετινγκ Διαδικτύου. Είμαι blogger, προπονητής, περιεχόμενο συγγραφέας και ειδικός social media. Λατρεύω την ανάγνωση βιβλίων και να κάνει έρευνα στο διαδίκτυο. Έχω να ασκούν προπόνηση στο Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Marketing Social Media.
Ακολούθησέ με

Τελευταία μηνύματα από ΕΝΑ. Bharadwaj (δείτε όλα)