Jaa tämä

Blogging opetusohjelma aloittelijoille: ansaita rahaa bloggaaminen by 11 tapoja

 

Rahaa blogisi ! kuulostaa epäilyttävältä. Blogisi tulee olemaan suuri raha-automaatti, jos noudatat seuraavia menetelmiä askel askeleelta. Se toimii kuin oman kiinteän talletuksen pankkiin, joka antaa sinulle kiinnostusta.

Ennen ansaita rahaa blogi Suosittelen voit keskittyä kasvava liikenne antamalla vapaan tarjoaa ja arvokasta tietoa. Useimmat bloggaajat eivät tee rahaa, koska ne suoraan menevät myyntiin. Making rahaa blogi vie aikaa ja kärsivällisyyttä. Jos sinulla ei ole kokemusta sitten suurin osa strategioita voi epäonnistua.

Jokaisella on motiivi tehdä rahaa niiden blogi. Mutta se ei tapahdu heti. Jos sinulla on hyvä rahasto voit sijoittaa maksettu markkinointi ja edistää tuotteiden puolella bar. Mutta kuin aloittelija, Suosittelen sinua menemään hitaasti. Opi prosessia päivä päivältä, yrittää edistää blogiisi käyttämällä vapaa strategioita, kuten SEO, WE, email markkinointi ja sitten lisätä liikennettä.
Jos sinulla on valtava lähde investoida voit sijoittaa edistämiseen ja saat välittömästi myyntiin.

Älä missaa:

Bloggaaminen urana.

Bloggaaminen vinkkejä.

SEO vinkkejä.

Motivaatio puheen menestykseen.

Google Adsense kumppani ohjelma:

Adsense on suurin online-mainonta verkossa. Eri yhtiöt maksavat Adsense näyttää mainoksiaan eri verkkosivujen. Rekisteröitymisen jälkeen Adsense saat mainosbannereita ja näytön mainoksia verkkosivuilla ja maksaa CPM ja CPC pohjalta. Adsense on hidas prosessi tehdä rahaa ellet ole paljon liikennettä sivusto.

Suora mainokset ja sponsorointi ohjelmat:

Voit antaa mainostilaa blogiisi tai verkkosivuilla, jotta muut voivat mainostaa tuotteitaan sivuston. Tämä on yksi parhaista menetelmistä ansaita rahaa ja saat maksaa mainostilastasi. Jos blogisi perustuu eri aiheista, kuten teknologian, ruoka, muoti niin saat varmasti liittyviä mainoksia kapealla. Mutta ensin, sinun täytyy kasvaa hyvän kävijämäärä. Voit ansaita enemmän tällä menetelmällä vertaamalla AdSense-ohjelmaan. Monet youtube video bloggaajia ansaita rahaa suoraan sponsorointi ohjelmia.

Myy omia tuotteita:

Voit luoda ja myydä omia tuotteita, jotka liittyvät taiteen, T-paidat, caps, house koristelu, e-kirjoja. Voit luoda verkkokaupan tallentaa sivuston ja mainostaa tuotteita käyttämällä houkutteleva kuvia ja alennushintaan. Useimmat kehittäjät voivat luoda WordPress teemoja, liitännäiset, ohjelmistot ja myydä verkossa.

lahjoitus:

Tämä on hyvä idea tehdä rahaa blogisi. Blogit perustuu henkisyys, kansalaisjärjestöt, jooga ne soveltavat lahjoituspainike niiden päällä. Wikipedia on sivusto, joka täysin toimii lahjoitus. Jos alkaa blogin ja on vähemmän kävijöitä niin se toimii paremmin. Voit luoda Crowdfunding sivustoja ja kuvata hyvä visio hyväntekeväisyyden työn, yrittäjyyden ohjelma ja kerätä varoja lukijat.

Julkaise ja myy itse E-kirja:

Voit julkaista oman E-kirja ja edistää sitä kautta blogiisi. Voit julkaista sen syttyä ja edistää sitä kautta blogiisi. Kun lukijat luota suon, myynti varmasti kasvaa. En sano, että olet vain riippuvaisia ​​E-kirja tulot lähde. Mutta se voi lisätä peruna omaan lihaan.

Kumppanuusohjelma:

Tämä on suosikki useimpien bloggaajia ja verkossa yrittäjät. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, sinun ei tarvitse ostaa ja myydä tai eivät tarvitse antaa mitään asiakaspalvelua saada päänsärkyä. Sinun tarvitsee vain edistää vakiintunut tuote. Voit mainostaa Amazonin tuotteita, web hosting, ohjelmistotuotteet jne. merkitystä oman niche.

Valmennus:

Tämä on toinen kuuluisa strategia tehdä rahaa blogisi. Jos olet asiantuntija alalla, kuten Englanti, fysiikka, Elektroniikka, SEO, tekniikan tai johdon sitten omistaa blogisi kapealla ja aloittaa valmennus. Voit tarjota live luokat sekä video kurssin. Se on yksi tyyppi elävien bloggaaminen. On olemassa monia bloggaajia ja online-yrittäjät kuten Ramit Sethi, Robin Sharma käyttäytyminen valmennusohjelmissa.

Consulting:

Neuvottelevalta ohjelma eroaa valmennus. Kun kyseessä on valmennus sinun täytyy ottaa säännöllisesti luokkiin, mutta jos kyseessä on neuvoa sinun ei tarvitse tehdä, että. Voit tarjota kuulemisen liittyvää asiantuntemusta omalla alalla, kuten lääketieteessä, liiketoiminta, kiinteistön. Voit ladata tunnissa perusteella. Online kuuleminen voidaan kasvattaa liiketoimintaa ympäri maailmaa rajoittamatta tiettyyn maantieteelliseen sijaintiin.

freelancerina:

Jos olet sisällön kirjailija, grafiikka suunnittelija, SEO asiantuntija, web-suunnittelija tai kehittäjä sitten freelancerina on suuri tulonlähde. Monet ihmiset lopettaa niiden päivä työtä ja aloittaa oman freelancerina liiketoimintaa. Voit tehdä blogisi liittyviä asiantuntemusta ja tehdä SEO kohdistaa ihmiset sijainnin perusteella. Freelancerina voidaan tehdä kahdella tavalla, eli maailmanlaajuisesti ja paikallisesti. Maailmanlaajuisen freelancing, sinun täytyy optimoida sivustosi tekemällä kansainvälinen SEO strategiat.

Verkkosivujen kääntäminen:

Oletko tehnyt sivuston ja haluavat myydä se? Ei ongelmaa. Ensimmäinen, sinun täytyy optimoida sivuston kanssa hyvän sisällön ja kun se alkaa tehdä rahaa , voit myynti. Voit ansaita rahaa sivuston Adsense tai kumppaniohjelmien. Mitä enemmän liikennettä sitä suurempi on mahdollisuudet myydä. Voit myydä sen eri sivustoja sitepoint.com, flippa.com, digitalpoint.com.

video Blogi:

Video Blogit tai vlogs ovat hyviä lähteitä ansaita rahaa. By vlogs voit näyttää taidot ja kokemus maailmasta. Vaatimuksiin vlogs kasvaa päivä päivältä, ja tulee olemaan suurin kysyntä puolivälissä 20-luvulla. Joten kun se tulee videoblogeja sitten nimi youtube tulee. Voit tulla kokopäiväinen YouTuber tai videon blogger ansaita kokopäiväinen tuloja.

viimeiset sanat:

Aina kiinni blogiisi kunnes se ei ole tullut tuloja kone. Töitä itsemääräämisoikeutta. Älä lopeta vaikka et rahaa aluksi. Kilpailu kasvaa kovaa päivä päivältä, mutta jos voit luoda arvokasta tietoa niin jonain päivänä varmasti onnistuu tämän tyyppistä liiketoimintaa.

Älä mene rahaa ensin.

Luo arvokasta tietoa lukijoille, joita ne tarvitsevat.

Luo laatu sisällöstä

lisäys vierailijat.

Edistää blogiisi.

Seuraa minua

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach ja konsultti, Web-kehittäjä, Yrittäjä at Way2inspiration
Olen perustaja way2inspiration.com joka on teknologia perustuu verkkosivuilla internet markkinointi harrastajille. Olen blogger, kouluttaja, sisällöstä kirjailija ja sosiaalisen median asiantuntija. Rakastan käsittelyssä kirjoja ja tutkivat internetissä. I menettelyvelvollisuuksiin valmennus Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sosiaalisen median markkinointi.
Seuraa minua

Uusimmat viestit A. Bharadwaj (nähdä kaikki)