deel dit

Bloggen tutorial voor beginners: geld verdienen met bloggen door 11 manieren

 

Geld van uw blog ! klinkt griezelig. Uw blog is gonna een geldmachine zijn als volgt u de volgende methoden stap voor stap. Het werkt als uw vaste storting in de bank die de rente geeft.

Voordat monetariseren van uw blog zal ik je aanraden om zich te concentreren op het vergroten van het verkeer door het geven van gratis aanbiedingen en waardevolle informatie. De meeste bloggers niet om geld te verdienen, omdat ze rechtstreeks naar de verkoop. Het maken van geld uit een blog kost tijd en geduld. Als je geen ervaring hebt dan de meeste van uw strategieën kan mislukken.

Iedereen heeft het motief om geld te verdienen uit hun blog. Maar het hoeft niet meteen gebeuren. Als je een goede fonds dan kunt u investeren in betaalde marketing en promoten van producten op de zijbalk. Maar als een beginner, Ik zal raden u aan om langzaam te gaan. Leer het proces van dag tot dag, proberen om uw blog te bevorderen door het gebruik van gratis strategieën, zoals SEO, WE, e-mail marketing en verhoog het verkeer.
Als u een enorme bron aan dan investeert u kunt investeren in promotie en u zult onmiddellijke verkoop te krijgen.

Niet te missen:

Bloggen als een carrière.

Bloggen tips en trucs.

SEO tips en trucs.

Motiverende speech voor succes.

Google Adsense partner programma:

Adsense is de grootste online advertising netwerk. Verschillende bedrijven betalen Adsense om hun advertenties op verschillende websites te tonen. Na registratie Adsense u banner advertenties en display-advertenties op uw website en krijgt betaald op CPM en CPC-basis. Adsense is de langzame proces van het maken van geld, tenzij je een high traffic website.

Direct advertenties en sponsoring programma's:

U kunt advertentieruimte op uw blog of website te geven, zodat anderen hun producten op uw site kan bevorderen. Dit is een van de beste manieren om geld te verdienen en je krijgt betaald voor uw advertentieruimte. Als uw blog is gebaseerd op verschillende onderwerpen als technologie, eten, mode dan zal je zeker advertenties met betrekking tot uw niche te krijgen. Maar eerst, je nodig hebt om een ​​goed aantal bezoekers groeien. U kunt meer verdienen door deze methode te vergelijken met AdSense-programma. Veel youtube video bloggers geld verdienen door directe sponsoring programma's.

Verkoop uw eigen producten:

U kunt uw eigen producten met betrekking tot kunst maken en verkopen, T-shirts, caps, huis versieren, e-books. U kunt een e-commerce op te slaan op uw website en uw producten te promoten met behulp van aantrekkelijke beelden en lage prijs. De meeste ontwikkelaars te creëren WordPress thema's, plugins, software en online te verkopen.

schenking:

Dit is een goed idee om geld te verdienen met je blog. Blogs op basis van spiritualiteit, NGO's, yoga ze van toepassing zijn een donatie button op hun site. Wikipedia is een site die volledig draait op donaties. Als u een blog beginnen en hebben minder aantal bezoekers dan werkt het beter. U kunt crowdfunding sites maken en tonen een goede visie van filantropie werk, ondernemerschap programma en collect fondsen van uw lezers.

Publiceren en verkopen van uw eigen e-book:

U kunt uw eigen e-book publiceren en te promoten via je blog. Je kunt het publiceren op Kindle en te promoten via je blog. Zodra lezers vertrouw op je bog, verkoop zal zeker toenemen. Ik zal niet zeggen dat je alleen afhankelijk van E-book voor uw bron van inkomsten. Maar het kan aardappel toe te voegen aan uw vlees.

affiliate Program:

Dit is de favoriet van de meeste bloggers en online ondernemers. U hoeft niet om iets te doen, je hoeft niet te kopen en te verkopen of geen behoefte aan een klantenservice om een ​​hoofdpijn te bieden. Je hoeft alleen maar een gevestigde product te promoten. U kunt amazon producten te promoten, web hosting plannen, softwareproducten etc. relevant zijn voor uw niche.

coaching:

Dit is een andere bekende strategie om geld te verdienen met je blog. Als je een expert bent in een veld, zoals Engels, fysica, Elektronica, SEO, engineering of het management te wijden dan is uw blog met de niche en beginnen met coaching. U kunt live lessen evenals de video cursus leveren. Het is een soort van live-blogging. Er zijn vele bloggers en online ondernemers, zoals Ramit Sethi, Robin Sharma gedrag coachingstrajecten.

raadgevend:

De consulting programma verschilt van coaching. In het geval van coaching moet je reguliere lessen te nemen, maar in het geval van overleg met u niet nodig om dat te doen. U kunt overleg met betrekking tot uw expertise in uw vakgebied als geneeskunde, bedrijf, onroerend goed. U kunt per uur basis op te laden. Online consult kunt uw bedrijf te laten groeien over de hele wereld, zonder te beperken tot een specifieke geografische locatie.

freelancen:

Als u een inhoud schrijver, grafisch ontwerper, SEO expert, webdesigner of een ontwikkelaar dan freelancen is de grote bron van inkomsten. Veel mensen stoppen met hun baan en starten hun eigen freelancen bedrijf. U kunt uw blog met betrekking tot uw expertise en doen SEO om mensen op de locatie basis richten. Freelancen kan op twee manieren, dat wil zeggen globaal en lokaal. Voor wereldwijde freelancen, moet u uw site te optimaliseren door het doen van internationale SEO strategieën.

website Flipping:

Heeft u een website gemaakt en wil verkopen? Geen probleem. Eerste, moet u uw website te optimaliseren met een goede inhoud en zodra het begint het maken van geld , dan kun je de verkoop. U kunt uw website met Adsense of affiliate programma's geld te verdienen. Hoe meer verkeer hoe hoger dus de kans op verkoop. U kunt het te verkopen op verschillende sites zoals sitepoint.com, flippa.com, digitalpoint.com.

video blog:

Video Blogs en Vlogs zijn goede bronnen voor het verdienen van geld. Door Vlogs kun je je vaardigheden en ervaring te laten zien aan de wereld. De eisen van vlogs zijn stijgt met de dag en zal in de hoogste vraag in het midden van de 20e eeuw. Dus als het gaat videoblogs vervolgens de naam van youtube komt. U kunt een full-time YouTuber of video blogger geworden om een ​​full-time inkomen te verdienen.

Laatste woorden:

altijd vasthouden aan uw blog totdat het niet een inkomen machine is geworden. Hard werken met zelfbeschikking. Zelfs niet stoppen als je in eerste instantie niet om geld te verdienen. De concurrentie groeit zware dag tot dag, maar als je waardevolle informatie kunt maken dan op een dag zul je zeker slagen in dit soort zaken.

Ga niet voor het geld eerst.

Maak waardevolle informatie voor lezers die zij nodig hebben.

Maak de kwaliteit inhoud inclusief

toename bezoekers.

Promoot uw blog.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij

Laatste berichten door EEN. Bharadwaj (alles zien)