imparte asta

Blogging tutorial pentru incepatori: câștiga bani din blogging de 11 moduri

 

Bani de pe blog ! sunete înfiorător. Blogul dvs. va fi o mașină de bani, dacă urmați următoarele metode pas cu pas. Funcționează ca depozitul fix în banca care vă dă interesul.

Înainte de a blog-ul dvs. să generați bani eu vă va recomanda să se concentreze pe creșterea traficului prin acordarea oferte gratuite și informații valoroase. Cei mai mulți bloggeri nu reușesc să facă bani, deoarece acestea merg direct la vânzări. A face bani de la un blog nevoie de timp și răbdare. Dacă nu aveți experiență, atunci cele mai multe dintre strategiile pot eșua.

Toată lumea are motivul de a face bani din blog-ul lor. Dar nu se întâmplă imediat. Dacă aveți un fond bun, atunci poti investi in marketing plătite și pentru a promova produsele de pe bara laterală. Dar, ca un incepator, Eu vă va recomanda să meargă încet. Invata zi de zi de proces, încercați să promoveze blog-ul dvs. prin utilizarea unor strategii gratuite cum ar fi SEO, WE, e-mail marketing și apoi crește traficul.
Dacă aveți o sursă de mare pentru a investi atunci puteți investi în promovarea și veți obține vânzări imediate.

Nu ratați:

Blogging-ul ca o cariera.

Blogging sfaturi și trucuri.

SEO sfaturi și trucuri.

Discursul motivațional pentru succes.

Programul de parteneriat Google Adsense:

AdSense este cea mai mare rețea de publicitate online. Diferite companii platesc Adsense pentru a afișa anunțurile lor pe diferite site-uri web. După înregistrare AdSense, veți primi anunțuri banner și anunțurile grafice de pe site-ul dvs. și plătite la CPM și CPC bază. AdSense este procesul lent de a face bani dacă nu aveți un site web de mare trafic.

Anunțurile și programele de sponsorizare directă:

Puteți oferi spațiu publicitar pe blog-ul sau site-ul, astfel încât alte persoane să poată promova produsele pe site-ul dvs.. Aceasta este una dintre cele mai bune metode de a câștiga bani și vei fi plătit pentru spațiul publicitar. Dacă blogul dvs. se bazează pe diferite teme, cum ar fi tehnologia, alimente, moda, atunci vei primi cu siguranță anunțuri legate de nișă. Dar mai intai, trebuie să crească un număr bun de vizitatori. Poți câștiga mai mult prin această metodă în comparație cu programul AdSense. Mulți bloggeri video de pe YouTube câștiga bani prin programe de sponsorizare directe.

Vindem propriile produse:

Puteți crea și vinde propriile produse legate de arte, T-shirt, capace, decorare casa, e-carti. Puteți crea un magazin de e-commerce pe site-ul dvs. și de a promova produsele folosind imagini atractive si reducere de pret. Majoritatea dezvoltatorilor crea WordPress teme, Plugin-uri, software-ul și de a vinde on-line.

Donare:

Aceasta este o idee bună de a face bani din blog-ul dvs.. Blog-uri bazate pe spiritualitate, ONG-uri, yoga aplică un buton de donație de pe site-ul lor. Wikipedia este un site care ruleaza complet cu privire la donarea. Dacă începeți un blog și să aibă număr mai mic de vizitatori, atunci funcționează mai bine. Aveți posibilitatea să creați site-uri crowdfunding și descrie o viziune bună a muncii filantropie, program de antreprenoriat și fonduri de la cititori colecta.

Publicați și vinde propriul e-book:

Puteți să publicați propriul e-book și pentru a promova-l prin intermediul blog-ul dvs.. Puteți să-l publicați pe Kindle și de a promova-l prin intermediul blog-ul dvs.. Odată ce cititorii încredere mlaștină ta, vânzări va crește cu siguranță. Nu voi spune că depinde numai de E-book pentru sursa de venit. Dar se poate adăuga la carnea de cartofi.

Program de afiliere:

Acesta este preferat de cei mai mulți bloggeri și antreprenorii online. Nu aveți nevoie să faceți nimic, nu trebuie să cumpere și să vândă sau nu au nevoie să furnizeze servicii pentru clienți pentru a obține o durere de cap. Ai nevoie doar pentru a promova un produs stabilit. Puteți promova produsele amazon, planuri de gazduire web, produse software etc. relevante pentru dvs. de nișă.

Coaching:

Aceasta este o altă strategie faimos pentru a face bani din blog-ul dvs.. Dacă ești un expert într-un domeniu cum ar fi limba engleză, fizică, Electronică, SEO, inginerie sau de conducere, apoi dedica blog-ul la nișă și începe de coaching. Vă pot oferi cursuri de vii, precum și curs video. Este un tip de blogging viu. Există mai mulți bloggeri și antreprenorii online, cum ar fi Ramit Sethi, programe de comportament de coaching Robin Sharma.

consultant:

Programul de consultanță este diferit de antrenament. În cazul coaching-ului trebuie sa ia cursuri regulate, dar în cazul în care consultarea nu trebuie să faci asta. Vă poate oferi o consultare referitoare la experiența în domeniul tău ca medicament, Afaceri, proprietăți imobiliare. Puteți taxa pe bază de oră. consultare on-line se poate dezvolta afacerea peste tot în lume, fără a restrânge la o anumită locație geografică.

freelancing:

În cazul în care sunteți un scriitor de conținut, designer de grafica, expert SEO, web designer sau dezvoltator, atunci freelancing este marea sursă de venit. Mulți oameni renunțe la locul de muncă de zi și să înceapă propria afacere freelancing. Puteți face blog-ul dvs. legate de experiența dvs. și de a face SEO pentru a viza oameni pe baza locației. Freelancing se poate face în două moduri, la nivel global și local adică. Pentru freelancing la nivel mondial, trebuie să optimizați site-ul de a face internațional strategii SEO.

Site-ul Răsturnarea:

Ai făcut un site și vrei să-l vândă? Nici o problema. Primul, trebuie să optimizați site-ul cu un conținut bun și odată ce începe să facă bani , atunci puteți vânzare. Aveți posibilitatea să generați bani site-ul cu programe Adsense sau afiliat. Mai mult trafic cu atât mai mare va fi șansele de a vinde. Puteți să-l vândă pe diverse site-uri, cum ar fi sitepoint.com, flippa.com, digitalpoint.com.

Video Blog:

Video Blog-uri sau vloguri sunt bune surse pentru a câștiga bani. Prin vloguri vă puteți arăta abilitățile și experiența în lume. Cererile de vloguri sunt în creștere zi de zi, și va fi în cea mai mare cerere la mijlocul secolului 20. Deci, atunci când este vorba despre blog-uri video, atunci numele de YouTube vine. Poti deveni un full-time sau video blogger utilizator YouTube pentru a câștiga un venit full-time.

cuvinte finale:

întotdeauna stick la blog-ul dvs. până când acesta nu a devenit o mașină de venit. Munci din greu cu auto-determinare. Nu renunța, chiar dacă nu face bani inițial. Concurența este în creștere zi grea de zi, dar dacă aveți posibilitatea de a crea informații valoroase, atunci într-o zi va reuși cu siguranță în acest tip de afacere.

Nu merge pentru bani mai întâi.

Creați informații valoroase pentru cititorii care au nevoie.

Creați un conținut de calitate, inclusiv

creștere vizitatori.

Promoveaza-ti propriul blog.

urmați-mă

A. Bharadwaj

Expert Digital Marketing, Antrenor și consultant, web Developer, Antreprenor la Way2inspiration
Eu sunt fondatorul way2inspiration.com, care este un site web bazat pe tehnologie pentru amatorii de marketing pe internet. Sunt un blogger, antrenor, scriitor de conținut și expert social media. Îmi place lectura de cărți și de a face cercetare pe Internet. Îmi conduc coaching-ul pe Digital Marketing, SEO, Google AdWords, Social Media Marketing.
urmați-mă

Ultimele postari ale lui A. Bharadwaj (vezi toate)