deliti to

Blogging tutorial za začetnike: zaslužiti denar od blogging, ki jih 11 načini

 

Denar iz vašega bloga ! sliši se grozljivo. Spletnik se bo denarnega stroj, če si sledijo naslednje metode korak za korakom. Deluje kot fiksni depozit v banki, ki vam daje interes.

Pred zaslužka svoj blog vam bo priporočil, da se osredotočijo na povečanje prometa, ki ga daje brezplačne ponudbe in koristne informacije. Večina bloggers ne da bi denar, saj neposredno gredo v prodajo. Denar od blog potreben čas in potrpljenje. Če nimate izkušenj, potem je večina vaših strategij morda ne.

Vsakdo ima motiv, da bi denar iz svojega bloga. Ampak to ne zgodi takoj. Če imate dober sklad, nato pa lahko vlagajo v plačano za trženje in promocijo izdelkov na stranski vrstici. Ampak kot začetnik, Bom priporočamo, da gredo počasi. Naučite dan procesa v dan, poskušali spodbujati svoj blog s pomočjo brezplačne strategije, kot je SEO, SMO, email marketing in nato povečanje prometa.
Če imate velik vir, da potem vlagati lahko vlagajo v promocijo in boste dobili takojšnje prodaje.

Ne spreglejte:

Blogging kot kariero.

Blogging nasveti in triki.

SEO nasveti in triki.

Motivacijski govor za uspeh.

partner programa Google Adsense:

Adsense je največja spletna oglaševalska mreža. Različna podjetja plačajo Adsense, da prikažejo svoje oglase na različnih spletnih straneh. Po prijavi Adsense boste dobili oglasne pasice in prikaznih oglasov na vaši spletni strani in se plačajo na CPM in osnovi CPC. Adsense je počasen proces, da bi denar, če imate veliko prometa spletne strani.

Neposredno oglase in sponzorstva programi:

Lahko bi oglasni prostor na svoj blog ali spletno stran, tako da lahko drugi promocijo svojih izdelkov na vaši spletni strani. To je eden od najboljših načinov za služenje denarja in boste plačani za svoj oglasni prostor. Če je vaš blog temelji na različnih temah, kot so tehnologije, hrana, moda, potem boste zagotovo dobili oglase, povezane z vašim nišo. Ampak najprej, jih potrebujejo za rast lepo število obiskovalcev. Lahko zaslužite več s to metodo primerjali programu AdSense. Veliko youtube video bloggers zaslužiti denar z neposrednimi programi sponzorskih.

Prodaja svoje izdelke:

Lahko ustvarite in prodajajo svoje izdelke, povezane z umetnostjo, T-majice, kape, hiša okrasitev, e-knjige. Ustvarite lahko shranite e-poslovanje na vaši spletni strani in spodbujajo svoje izdelke s pomočjo privlačne slike in popust. Večina razvijalci ustvarijo WordPress teme, vtičniki, programska oprema in prodajo na spletu.

donacija:

To je dobra ideja, da bi denar iz vašega bloga. Blogi, ki temelji na duhovnosti, NVO, joga jih uporablja gumb darovanje na njihovo spletno stran. Wikipedia je spletna stran, ki v celoti deluje na darovanje. Če ste začeli blog in imajo manj število obiskovalcev pa deluje bolje. Ustvarite lahko crowdfunding mesta in prikazujejo dober vid filantropije dela, Program za podjetništvo in zbira sredstva od svojih bralcev.

Objavite in prodajajo svoje e-knjige:

Lahko Objavite svoj e-knjigo in jo spodbujala s pomočjo spletnega dnevnika. Lahko ga objavi na Kindle in ga spodbujala s pomočjo spletnega dnevnika. Ko bralci zaupate svojemu barje, prodaja bo zagotovo povečalo. Ne bom rekel, da ste odvisni le od E-knjige za svoj vir dohodka. Vendar pa lahko dodamo krompir na svoj mesa.

Partnerski program:

To je najljubši večine blogerjev in spletnih podjetnikov. Vam ni treba storiti ničesar, vam ni treba kupiti in prodati ali ne potrebujejo, da opravlja storitev za stranke, da bi dobili glavobol. Samo je treba spodbujati uveljavljen izdelek. Lahko spodbujajo Amazon izdelkov, spletno gostovanje načrti, programske izdelki itd. pomembne za vaše tržne niše.

coaching:

To je še ena znana strategija, da bi denar iz vašega bloga. Če ste strokovnjak na področju, kot je angleščina, fizika, elektronika, SEO, inženiring in upravljanje nato posvetili svoj blog na nišo in začeti coaching. Lahko vsebujejo žive razrede, kot tudi video tečaj. To je ena vrsta živih blogging. Obstaja veliko blogerjev in spletnih podjetnikov, kot Ramit Sethi, Robin SHARMA programi ravnanje napada.

Consulting:

Program svetovanje se razlikuje od treniranja. V primeru coachinga moraš redne razrede, vendar v primeru posvetovanja vam ni treba storiti, da. Lahko zagotovi posvetovanje v zvezi s svoje znanje na svojem področju, kot so medicina, poslovni, nepremičnine,. Lahko zaračuna na uro podlagi. Spletno posvetovanje se lahko rast vašega podjetja po vsem svetu, ne omejuje na določeno geografsko lokacijo.

freelancing:

Če ste pisatelj vsebino, grafična oblikovalka, SEO strokovnjak, spletni oblikovalec ali razvijalec, potem freelancing je velik vir dohodka. Mnogi ljudje nehal svoje dnevno delo in ustanovitev lastnega freelancing poslovanje. Lahko naredite svoj blog, povezane z vašim znanjem in narediti SEO za ciljanje ljudi na podlagi lokacije. Freelancing je mogoče doseči na dva načina, t.j. globalno in lokalno. Za globalno freelancing, moraš optimizirati vašo spletno stran s tem mednarodno SEO strategije.

Spletna stran Flipping:

Ali ste naredili spletno stran in bi rad prodal? ni problema. prva, imate za optimizacijo vaše spletne strani z dobro vsebino in ko se začne, da bi denar , potem lahko prodajo. Lahko Monetizovati vaše spletne strani z Adsense ali affiliate programov. Več prometa višja bo možnosti za prodajo. Lahko ga prodajajo na različnih lokacijah, kot so sitepoint.com, flippa.com, digitalpoint.com.

video Blog:

Video Blogi ali spletne videodnevnike so dober vir za služenje denarja. Z spletne videodnevnike lahko pokažete svoje znanje in izkušnje na svetu. Zahteve spletne videodnevnike se povečuje iz dneva v dan in bo v najvišji povpraševanja v sredi 20. stoletja. Torej, ko gre video blogov nato ime youtube prihaja. Lahko postanejo redni YouTuba ali video blogger, da zaslužijo s polnim delovnim časom dohodka.

Zadnje besede:

Vedno držijo na svoj blog, dokler ni postal dohodek stroj. trdo delati z samoodločbe. Ne nehal, tudi če ne bi denar na začetku. Konkurenca je vedno težko iz dneva v dan, ampak če lahko dragocene informacije ustvariti nekega dne boste zagotovo uspeli v to vrsto poslovanja.

Ne gre za denar, najprej.

Ustvari dragocene informacije za bralce, ki jih potrebujejo.

Ustvarite kakovostne vsebine, vključno

povečanje obiskovalcev.

Spodbujati svoj blog.

Sledi mi

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Trener in svetovalec, Spletni razvijalec, podjetnik pri Way2inspiration
Sem ustanovitelj way2inspiration.com ki je spletna stran, ki temelji tehnologija za internetno trženje navdušence. Sem blogger, trener, vsebina pisatelj in strokovnjak social media. Ljubim branje knjig in raziskovalno delo na internetu. Vodim napada na digitalni marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Sledi mi

Zadnje objave po A. Bharadwaj (Poglej vse)