споделя това

Съдържание Писане Съвети за начинаещи:

"О 'Боже! Съдържание писане ... ZZZ ZZZ….."Му отнема много време. По-добре ли наемател на свободна практика, за да се написани. "

- Това е една от изявление на клиентите ми за писане на съдържание. Може да сте професионален дизайнер или интернет маркетинг, но когато става дума писмено съдържание, може да се повиши бялото знаме.

И това е вярно, че писането на съдържание отнеме много време. За да създадете 2000- 3000 думи качествено съдържание, писатели прекарват по няколко часа на стола.

И затова реших да вложа цялата си опит, за да се подготви този пост съдържание писане съвети за начинаещи, който дава насоки, за да напишете добро съдържание.

Без съдържание, Интернет ще бъде безполезно. Има милиарди съдържание подредени в световната мрежа, но малко от тях могат да привличат посетители и да спечелят възхищението.

Прочети:

Blogging Съвети и трикове.

Стратегия Входящ Маркетинг.

Съдържанието може да бъде в различни форми, като, текст, звуков, видео, инфографики, изображение и т.н., но съдържанието, което се забавляват, решаване на проблеми или се образоват хората да растат популярност. Да вземем за пример филмови песни, кино, танцови видеоклипове, които растат по-бързо популярност в сравнение с други видове съдържание.

Добро качество на съдържанието, се основава на ефективни техники копирайтинг. Ако авторът е начинаещ условието стане по-лошо.


Той не знае как да започнете, какво да пиша и повечето от времето си се изразходват за изследвания само. Отвличане на вниманието и липса на мотивация да доведат до отлагане създаването на великолепни препятствия в писмена форма.

Друг голям проблем е,, писатели пишат безразборно, без правилното планиране и проучване. Това увеличава срока на създаване на съдържание.


Въпреки че започнете да пишете, те не могат да се визуализира на крайната точка на резултата. Ако започнете да пишете несъмнено идеи ще проникват в ума ви и колкото повече пишете, толкова повече получаваш скоростта.

Ето защо първият ми съвет е Повярвайте и започнете да пишете:

Каквото и да знам, каквото и да чете , пиша. Без никакво колебание, без да мисли за краен резултат напише, пишат и пишат. Повярвайте, че сте писател и един ден светът ще се възхищаваме работата си. Това не е твърде късно да се започне. Започнете да пишете и да видим какво ще се случи. Можете да се превърне в еуфория за писане. Когато започнете да пишете система от вярвания, става по-силно с всеки изминал ден.

Вземете лист и химикал, записвам:

"Аз съм писател"

"Аз съм писател"

.......

.........

Това впечатление консолидира ви система от вярвания и ума си, започва да вярва, че "те наистина аз съм писател". Това убеждение система сили да се приучават на писане. Вие не можете да прекарате един ден без писане.


Не го правя за пари. Просто обичам писане.

-Jeiff Goins.


Когато започнете да пишете последователно, тя се превръща страстта си. Ако погледнете назад към кариерата на успешните артисти, предприемачи, автори, те са успешни, защото те са следвали страстта в миналото. Те никога не съм мислил за пари в началото, вместо да помагат на хората.

Парите никога не е голяма мотивация за мен, освен като начин за поддържане на полувремето. Истинският вълнение се играе играта. - Доналд Тръмп.

От Входящ маркетинг Point използване на съдържание, можете да привлечете перспективи, ангажирането им и ги превръщат в потенциални клиенти. Тъй като съдържанието решава проблемите на потребителите и ги кара да се вземе решение, увеличава проценти конверсия.

[ct_Spacer височина =”30“]


Съдържание Idea Generation:

Има различни видове съдържание, свързани с различни теми, базирани на софтуер, бизнес, образование, футбол, храна. Но особено когато ги сегмент в две категории: Техническа и Нетехническо.

Техническата група включва компютъра, Интернетът, софтуерни инструменти, железария, IT и научно съдържание също. В нетехнически група включва по управление, здраве, връзка, пътуване, секс, духовността и т.н..

Сценаристи са разделени в зависимост от тези две категории. Вземете пример от нетехнически писатели, Робин Шарма е един от най-известните писатели в управление на жизнения умение.

Ако го направите заявка за писане върху '10 най-добрите инструменти за оптимизация " , той ще каже "защо се шегувам?' Вместо, ако задам тази работа, за да Harsh Агарвал, той лесно ще довърши работата си.

Съдържание могат да бъдат различни, но умове на писатели са едни и същи. Те могат да се визуализират, какви са те ще произвеждат в света, която може да помогне на читателите и да направи живота им по-лесно и по-щастливи.

За техническа писател, той трябва да бъде актуализиран с редовни смени технология. Да вземем за пример смартфон, който се развива с всеки изминал ден. И техническите писатели трябва да сте в течение, като следвате технически списания и най-новата технология за смяна.

Ако сте блогър и сериозен писател за джаджи, след това, което се пише днес може да не е актуална след 1 или 2 години. Но в случай на нетехнически писатели случаят е различен.

Ако пишете на духовността, йога, медитация това ще съществува завинаги. Това не е няма да се промени. Това е една от най-големите ползи за нетехнически писатели.

в основата си, професионални писатели на уеб съдържание пишат двете технически и нетехнически съдържание. Но ако сте сериозно за вземане на вашия разпространение на съдържание като горски пожар и си изкарват прехраната от него, след това се придържаме към една и съща категория. То може да бъде здраве, пари, връзка, астрология, храна и т.н.. Както можете да започнете да пишете на един ниша, След това може да се изгради авторитета. По този начин можете да получите господство над вашата тема.

Друга група е на фиктивни история писатели, които пишат съдържание за филми, детски истории, научнофантастичните романи. J. К Роулинг е един от любимите ми. Всяка част от нея Хари Потър серия пресича повече от 50 милион продажби.


Съдържанието им е много да се генерират любопитство сред читателите и да спечелят много от читателите. За генериране на идея, можете да сърфирате в интернет и да получите много идеи. Но само сърфиране няма да работи.


Един писател никога не е почивка. А животът писател състои или писмено или да мисля за писане. -Йожен Йонеско


Един добър изследвания е необходимо. Вместо навигиране от една интернет страница на друг да го прочетете внимателно и си запишете откъс. Колкото повече време прекарвате на научните изследвания, колкото повече време можете да спестите за писане.

Онлайн форуми са много добро начало. Можете да видите това, което потребителите обсъждат за техните проблеми. Quora и Reddit са ми най-добрият избор. Тук можете просто да въведете тема, и да видим, че няма. на дискусиите.

Можете да получите съдържание в различни форми като блогове, инфографики, снимки, видеоклипове, подкасти, слайдшоу. Можете да извлечете идеите от този тип съдържание да пишат.


Можете да гледате YouTube видео на тема и напишете същината или да слушате подкаст и да се създаде едно страхотно парче на съдържание. Не копирайте Какво казват. Просто слушате и да направи подобрение на тяхната тема от собствения си стил.


Защото вие сте след това за получаване на представа само не за копиране. Присъстват програми цех, семинари, уебинари за повишаване знанията си.

Вие не можете да получите всички идеи от интернет. Излезте навън и погледнете около вас, което се случва извън.

 • Какви са проблемите пред които са изправени хората?
 • Какви видове решение можете да направите?
 • Преди да напишете мисли себе си като гледна точка на читателя.
 • Какъв тип информация направя искат?
 • Какви видове проблеми са изправени хората?

Отделно от тях вестници, списания, телевизионни канали са големи източници за производство идея съдържание. Хиляди мисли влизат в човешкия мозък в един ден. Винаги носете писалка и хартия с вас, Всеки път, когато някаква идея стачки в ума си да го напишат,.

От горната графика може да се заключи, че и двете писмено съдържание и маркетинг приемате походи.

Освен това съзнавам, докато се разхождате или джогинг сутрин. време Сутрин умът ви е свеж и нови идеи се генерират този път. Така че се събуди рано около 4-5 А.М и да видим как ще се промени живота. Известните писатели като Майкъл Hyatt или Сет Годин започнете да пишете в ранните сутрешни часове и след това да го направят до края на тяхната работа.

Писане нуждае тих и спокоен ум. Ето защо избере правилното място, с по-малко шум, липса на разсейване. Като начинаещ, трябва да започнете да пишете с писалка и хартия, след това да напишете с помощта на пишеща машина. След това преминете към лаптоп или компютър.

Но ако не знаете писмен вид, това може да е проблем в началото. Научете машинопис, като инсталирате някакъв софтуер като пишете майстор. Когато се развива честотата, обичате да го направя отново и отново. Но повечето писатели започнете да пишете за пишещи машини.


писане план:

Планиране е важно за всеки вид работа. Ако ще да вземе почивка след това да започнете планирането на най-малко преди един месец от сърфиране в интернет къде да отседнете, как да се качат, който полет да се вземат и т.н..

Да вземем за пример за настройка на бизнес, което изисква много планиране. В инженерната работа, разработване на софтуер, строителството или изработване на филм, планиране е органът, който дава успех.

Ако видите един добър филм и да кажа уау! Как те са направили! Тя е резултат от доброто си планиране и усилия.


Някои филми отнеме повече от 2 години, за да направят. През това време той прави любопитство сред зрителите и, когато е освободен огромен блок на посетителите се роят на шоуто на първия ден на освобождаване и тя се превръща в голям хит.

Не е време носи успеха е планирането, който дава на успеха. Може да не е във всеки отделен случай, но повечето от случаите успее.

Някои филми се провалят не заради доброто си планиране и усилия, но за лош съдържанието или историята на филма. Ако историята отегчава публиката те се разочароват и не популяризират сред своите приятели или да даде добри отзиви.


Не пиша, защото искате да кажете нещо. Ти пишеш, защото искате нещо да се каже,. -F. Скот Fitzegrald.


Може да е с две- три часа филм, но направата може да е било повече от 1 година. Ако това е филм на научно-фантастичния екшън състоянието е критично.

Те имат нужда от много усилия в редактирането, VFX, анимация, действие. Ден и нощ те планират как да се подготви историята, хореография, редактиране и т.н..

Същата концепция трябва да се приложи, за да създадете добро съдържание също. Преди писане, създаде добър план. Можете да вземете книга, план или да използвате мобилния си календар, за да напише месечно планиране.

Можете да използвате различни Android приложения като Google календар или за планиране на про да се създаде план също. Можете да използвате WordPress Plugin Календар.

Пишете ясно на коя дата ще да направя който задача. По-добре ти пиша в плана си книга. Според моя опит писане дава добър резултат, отколкото използването на приложенията или да се отличи лист.

Както се пише с писалка и хартия, решителността увеличава и си обрекъл да пиша така или иначе, на всяка цена. Очертайте пост преди писмено от сегментиране на общия пост в различни подраздели.

Това спестява много време и лесно можете да пишете бързо. Както сегмент в подраздели ви стане ясно за вашата крайна цел и вашите изследвания време намалява.

Ако изпълните добро съдържание ще се разпространи като горски пожар сред читателите. Читателите ще станат инициатори на съдържанието си.

Правила за писане:

Да вземем за пример новинарски статии на различни вестници. Новината е същата, но статиите им са различни със собствен уникален израз.

Или в случая на актьорите като Hug Джак мъж или Брад Пит, Всичко правя действие, романтика, борбата но техните стилове са различни. Те вземете много фенове и последователи, поради уникалния си стил на изразяване.

Вие не може да се сравни с Арнолд Том Ханкс. Всички те имат уникална идентичност. Същото нещо се случва в създаването на съдържание.

Ако създавате съдържание вземе същата концепция, но изрази със свой собствен уникален стил идея и след това то ще расте последователи. Винаги включвайте лични истории и казуси.

Тя дава голямо влияние върху психологията на читателите. Можете да говорим за примери и казуси на други, които ще бъдат по-лесно за читателите да се възползва от общо идеята за вашето съдържание.

В техническо съдържание казуси са незаменими.

Когато пишете мисля читателите седят пред вас и вие сте ги учим уроците, свързани с вашата ниша.

Ето защо е по-добре да се изрази в първо лице тоест аз и Вие.

Не пишете общото съдържание наведнъж. Дайте някаква празнина като нова идея може да влезе в ума си.

Винаги пиша на прост английски, така че 8 годишен момък могат също така да се разбере.

Винаги се старайте да подготви съдържание, които могат да се включат читателите. Повечето от съдържанието се чете от горната част и в края ентусиазъм на читателите е гадно. Така последователност трябва да се поддържа.

Започнете с голямо заглавие. Заглавието е вратата към съдържанието. Читателите стават любопитни, за да прочетете цялото съдържание от заглавието.

Ако съдържанието не предизвиква сензация сред читателите, не носи емоция или забавно тогава тя не е добра част от съдържанието.

обобщение:

Съдържание писане е интегрирана част от уеб маркетинг. Ако сте начинаещ може да получите бавене, но както се процедира с всеки изминал ден ще научите.

За начинаещи писмено съдържание, Аз ви препоръчвам да започнете curating съдържание на другите. curating съдържание може да ви помогне да придобиете знания първоначално. По този начин ли, че най-известните писатели и приема им стил на писане.

Съдържание писане е наистина скоро изкуство, отколкото наука. Ако искате да получите диплома по търговия или наука се присъедините към университета, но за писане на съдържание? Ако получите степен писмено съдържание от всяка организация,, След това може да ви помогне в работата в реално време?

Писането е един непрекъснат процес, който можете да получите майсторство бавно. Ако отидете бързо след това можете да загубите.

В ерата на света на информация, технологията се променя с едно мигване на окото. Така ученето и оставането актуализира може да ви помогне да се установят в тази област.

В този пост на "Съвети за писане на съдържание за начинаещи’, Споменах съвети за начинаещи от опит. Споделете го да расте знанието.

Чети повече:

Онлайн маркетинг Насоки.

Следвай ме

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Треньор и консултант, Уеб разработчик, предприемач при Way2inspiration
Аз съм основател на way2inspiration.com което е технология, базирани уеб сайт за интернет маркетинг ентусиасти. Аз съм блогър, треньор, писател съдържание и медиен експерт социалното. Обичам да чета книги и да прави изследвания върху интернет. Водя треньор на Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Следвай ме

Най-новите съобщения от A. Bharadwaj (виж всички)

  • Pingback: Съдържание Писане Съвети за начинаещи | way2inspiration()

  • писането на услуги

   страхотен! Просто всички добри думи се отнасят за този материал! Благодаря ви от основата на сърцето ми, както и духа си, но със сигурност ще дойде отиде още веднъж, ако сте в крак отличната работа!

  • SEO член писане Fiverr

   Само изключителен! Разбирам, че действително положиха огромни усилия право в това, а също и аз исках да ви кажа колко съм щастлив! Надявам се да ви изнеса и много по-забележителни неща в близост до бъдещото и ще се върна, а също и да го прегледа!

  • Ерика Kadow

   Аз наистина имам в този пост. Открих, че да бъде интересно и заредена с уникални точки на интерес. Обичам да чета материал, който ме кара да мисля, че. вие ThanksThank за споделяне на тази велика съдържание.

  • Ерик Tobeck

   Ей там! Намерих за вас Най-лесният начин съдържанието автоматизиране за вашия уеб сайт.

   • да, прав си. но запазите очите на блоговете и маркетинг съдържание, както и.

  • Pingback: Най-добър дигитален маркетинг обучение и курсове в Индия - Way2inspiration()

  • Омир Graveline

   Аз в момента работи два уебсайта, единият е за дизайн & развитие и имам връзки с обществеността на четири върху него и имам тона добри статии на съдържание.. И аз притежавам друг блог, където да използвам тиради, здравни съвети и фотография… Трябва ли да се слеят всички от тях или трябва да я държи отделен?.

   • Ако имате няколко автори след това се сливат цялото съдържание в една и ако вие сте сам авторът отида за една ниша. AS няколко теми може да донесе повече трафик за различни ключови думи. Това зависи от вас как може да се справи със задачите.

  • jyui

   От началото до края на всяка идея се вземат най-добрите предложенията, както и обещаващи мисли да се справят добре в писмен вид подходи по-гладко на всички. В този случай това е формирането на най-добрата част от проучване на програмираните подходи да се справят добре за всички потоци на процеса в по-гладка начин.

  • Content4 Brands

   Много информативен пост Той със сигурност ще ви помогне писатели във всички жанрове. Ето още един интересен хвалебствена, които могат да добавят стойност към съдържанието тук. Виж това. http://www.content4brands.in/seocontentwritingtips/

   • aseem12

    Благодаря

  • publishmatic

   Голям блог и информативни съвети
   Благодаря за споделянето

   • aseem12

    Благодаря

  • Vikash

   Good writing skill you have.
   I have created a blog pls check content skill and suggest to me how i improve more for readers.
   Link: http://www.goforinfo.co.in