Μοιραστείτε αυτό

Περιεκτικότητα Writing Συμβουλές για αρχάριους:

"Θεέ μου! Περιεκτικότητα σε γραφή ... zzz zzz…..»Του παίρνει πολύ χρόνο. Καλύτερα θα προσλάβει ελεύθερος επαγγελματίας για να γράψει.»

- Αυτό είναι ένα από δήλωση των πελατών μου για το γράψιμο περιεχόμενο. Μπορεί να είναι επαγγελματίας σχεδιαστής ή έμπορος Διαδικτύου, αλλά όταν πρόκειται για το περιεχόμενο γραπτώς, μπορεί να αυξήσει τη λευκή σημαία.

Και είναι αλήθεια ότι το γράψιμο μεγάλη περιεχομένου πάρει πολύ χρόνο. Για να δημιουργήσετε ένα 2000- 3000 περιεκτικότητα σε λέξεις ποιότητας, συγγραφείς περνούν πολλές ώρες στην καρέκλα.

Και γι 'αυτό έχω αποφασίσει να βάλει όλη την εμπειρία μου για να προετοιμάσει αυτό το post περιεχόμενο γραπτώς συμβουλές για αρχάριους, το οποίο σας δίνει την καθοδήγηση για να γράψει ένα καλό περιεχόμενο.

χωρίς περιεχόμενο, το Διαδίκτυο θα είναι άχρηστη. Υπάρχουν δισεκατομμύρια των περιεχομένων στοιβάζονται στον παγκόσμιο ιστό, αλλά μερικά από αυτά μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες και να κερδίσει το θαυμασμό.

Διαβάζω:

Blogging Συμβουλές και κόλπα.

Εισερχόμενος στρατηγική μάρκετινγκ.

Το περιεχόμενο μπορεί να είναι σε διάφορες μορφές, όπως, κείμενο, ήχου, βίντεο, infographics, εικόνας κλπ, αλλά το περιεχόμενο που διασκεδάζουν, επίλυση προβλημάτων ή να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους να αυξάνεται δημοτικότητα. Πάρτε το παράδειγμα των τραγουδιών της ταινίας, κινηματογράφος, χορός βίντεο που αναπτύσσονται δημοτικότητα γρηγορότερα από άλλους τύπους περιεχομένου.

Η καλή ποιότητα του περιεχομένου βασίζεται σε αποτελεσματικές τεχνικές copywriting. Αν ο συγγραφέας είναι ένας αρχάριος η κατάσταση γίνεται χειρότερη.


Δεν ξέρει πώς να ξεκινήσετε, τι να γράψω και μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του δαπανάται για την έρευνα μόνο. Οι αποσπάσεις της προσοχής και έλλειψη κινήτρων οδηγεί σε αναβλητικότητα δημιουργεί μεγάλη εμπόδια εγγράφως.

Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι, συγγραφείς γράφουν τυχαία, χωρίς σωστό σχεδιασμό και την έρευνα. Αυτό αυξάνει τη χρονική περίοδο της δημιουργίας του περιεχομένου.


Ακόμα κι αν αρχίσετε να γράφετε, δεν μπορεί να απεικονίσει το τελικό σημείο του αποτελέσματος. Αν αρχίσετε να γράφετε αναμφίβολα ιδέες θα διεισδύσει στο μυαλό σας και τόσο περισσότερο θα γράψει τόσο περισσότερο θα πάρει την ταχύτητα.

Γι 'Πρώτη συμβουλή μου είναι να πιστέψουμε και να αρχίσετε να γράφετε:

Τι κι αν ξέρετε, ό, τι διαβάζετε , γράφω. Χωρίς κανένα δισταγμό, χωρίς σκέψη του τελικού αποτελέσματος εγγραφής, γράφουν και να γράφουν. Πιστέψτε ότι είστε ένας συγγραφέας και μια μέρα ο κόσμος θα θαυμάσει το έργο σας. Δεν είναι πολύ αργά για να ξεκινήσει. Αρχίσετε να γράφετε και να δούμε τι θα συμβεί. Θα γίνει μια ευφορία για το γράψιμο. Όταν αρχίσετε να γράφετε σύστημα πεποιθήσεων σας γίνεται ισχυρότερη μέρα με τη μέρα.

Πάρτε χαρτί και μολύβι, σημειωσε:

«Είμαι συγγραφέας»

«Είμαι συγγραφέας»

.......

.........

Η εντύπωση αυτή ενισχύει το σύστημα πεποίθησής σας και το μυαλό σας αρχίζει να πιστεύει ότι «ya πραγματικά είμαι συγγραφέας». Αυτό το σύστημα πεποιθήσεων δυνάμεις σας να συνηθίσει γραφής. Δεν μπορείτε να περάσετε μια μέρα χωρίς γραφής.


Μην το κάνετε για τα χρήματα. Απλά αρέσει να γράφω.

-Jeiff Goins.


Όταν αρχίσετε να γράφετε με συνέπεια, γίνεται το πάθος σας. Αν κοιτάξουμε πίσω στην καριέρα του επιτυχημένους καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, συγγραφείς, είναι επιτυχείς, επειδή έχουν ακολουθήσει το πάθος του παρελθόντος. Ποτέ δεν σκέφτηκε τα χρήματα στην αρχή, αντί να βοηθά τους ανθρώπους.

Τα χρήματα δεν ήταν ποτέ ένα μεγάλο κίνητρο για μένα, εκτός ως ένας τρόπος για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Το πραγματικό ενθουσιασμό παίζει το παιχνίδι. - Ντόναλντ Τραμπ.

Από Εισερχόμενος σημείο μάρκετινγκ με τη χρήση περιεχομένου, μπορείτε να προσελκύσει τις προοπτικές, συμμετοχή τους και τη μετατροπή τους σε οδηγεί. Όπως περιεχόμενο λύνει τα προβλήματα των χρηστών και τους κάνει τη λήψη απόφασης, οι αυξήσεις ποσοστό μετατροπής.

[ct_Ύψος spacer =”30“]


Περιεχόμενο Γενιάς Ιδέα:

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι περιεχομένου που σχετίζονται με διάφορα θέματα που βασίζονται σε λογισμικό, επιχείρηση, εκπαίδευση, ποδόσφαιρο, τροφή. Αλλά κυρίως έχω τμήματος τους σε δύο κατηγορίες: Τεχνική και μη τεχνική.

Η τεχνική ομάδα περιλαμβάνει τον υπολογιστή, το διαδίκτυο, εργαλεία λογισμικού, σκεύη, εξαρτήματα, Πληροφορικής και επιστημονικό περιεχόμενο και. Η nontechnical ομάδα περιλαμβάνει τη διαχείριση της, υγεία, σχέση, ταξίδι, φύλο, πνευματικότητα κ.λπ..

Οι συγγραφείς χωρίζονται σύμφωνα με αυτές τις δύο κατηγορίες. Πάρτε τη μελέτη περίπτωσης της nontechnical συγγραφείς, Robin Sharma είναι ένας από τους διάσημους συγγραφείς στη διαχείριση των δεξιοτήτων ζωής.

Αν θα του ζητήσει να γράψω για '10 καλύτερα εργαλεία SEO , αυτός θα πω «γιατί θα αστειεύεστε?' Αντι αυτου, αν μου αναθέσει αυτό το έργο να σκληρή Agarwal, θα τελειώσει εύκολα τη δουλειά.

Περιεχόμενα μπορεί να είναι διαφορετική, αλλά το μυαλό των συγγραφέων είναι ίδια. Μπορούν να απεικονίσει, τι είναι θα παράγουν στον κόσμο που μπορεί να βοηθήσει τους αναγνώστες και να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη και πιο ευτυχισμένοι.

Για μια τεχνική συγγραφέας, θα πρέπει να ενημερώνεται τακτικά τεχνολογία αλλαγή. Πάρτε το παράδειγμα της smartphone το οποίο εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Και οι τεχνικές συγγραφείς πρέπει να μείνετε ενημέρωση ακολουθώντας τεχνικά περιοδικά και τελευταίας τεχνολογίας αλλαγή.

Αν είστε blogger και μια σοβαρή συγγραφέας για gadgets, τότε τι γράφετε σήμερα μπορεί να είναι παρωχημένες μετά 1 ή 2 χρόνια. Αλλά στην περίπτωση της nontechnical συγγραφείς η περίπτωση είναι διαφορετική.

Αν γράφετε στην πνευματικότητα, γιόγκα, διαλογισμό αυτό θα υπάρχει για πάντα. Δεν είναι θα αλλάξει. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα οφέλη για μη τεχνικά συγγραφείς.

Βασικα, οι επαγγελματίες συγγραφείς περιεχόμενο ιστοσελίδων γράφουν τις τεχνικές και μη τεχνικά περιεχόμενο. Αλλά εάν είστε σοβαροί για την παραγωγή εξάπλωση περιεχόμενό σας σαν φωτιά και να κάνει τα προς το ζην από αυτό, στη συνέχεια να επιμείνουμε σε μια ενιαία κατηγορία. Μπορεί να είναι για την υγεία, χρήματα, σχέση, αστρολογία, τρόφιμα κ.λπ.. Όπως μπορείτε να αρχίσετε να γράφετε σε ένα μόνο εξειδικευμένες, Στη συνέχεια μπορείτε να χτίσετε την αρχή. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε την κυριότητα πάνω θέμα σας.

Μια άλλη ομάδα είναι φανταστική συγγραφείς ιστορίας, που γράφουν περιεχόμενο για ταινίες, ιστορίες των παιδιών, μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας. J. Κ Ρόουλινγκ είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Κάθε μέρος της Χάρρυ Πόττερ Σειρά πέρασε πάνω από 50 εκατομμύρια πωλήσεις.


Το περιεχόμενό τους είναι μεγάλη για να δημιουργήσει περιέργεια των αναγνωστών και να κερδίσει πολλά από τους αναγνώστες. Για τη δημιουργία μια ιδέα, μπορείτε να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να πάρετε πολλές ιδέες. Αλλά μόνο η περιήγηση δεν θα λειτουργήσει.


Ένας συγγραφέας δεν έχει ποτέ διακοπές. Μια ζωή συγγραφέας αποτελείται είτε γραπτώς είτε να σκεφτόμαστε το γράψιμο. -Ευγένιος Ιονέσκο


Μια καλή έρευνα είναι απαραίτητη. Αντί για την πλοήγηση από τη μία ιστοσελίδα στην άλλη διαβάσει προσεκτικά και να γράψετε το απόσπασμα. Ο περισσότερος χρόνος που δαπανούν για την έρευνα, όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε να αποθηκεύσετε για το γράψιμο.

Διαδικτυακά φόρουμ είναι πολύ καλές θέσεις για να αρχίσουν. Μπορείτε να δείτε τι οι χρήστες συζητούν για τα προβλήματά τους. Quora και Reddit είναι κορυφαία επιλογή μου. Εδώ μπορείτε απλά πληκτρολογήστε ένα θέμα και να δούμε μια όχι. των συζητήσεων.

Μπορείτε να πάρετε το περιεχόμενο σε διάφορες μορφές, όπως τα blogs, infographics, εικόνες, Βίντεο, podcasts, slideshows. Μπορείτε να εξαγάγετε τις ιδέες από αυτό το είδος των περιεχομένων για να γράψει.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο από το YouTube σε ένα θέμα και γράψτε την ουσία ή να ακούσετε ένα podcast και να δημιουργήσει ένα φοβερό κομμάτι του περιεχομένου. Μην αντιγράφετε ό, τι είναι αυτοί που λένε. Απλά ακούστε και να κάνει μια βελτίωση στο θέμα τους με το δικό σας στυλ.


Επειδή ακολουθείτε αυτά για να πάρει την ιδέα μόνο όχι για αντιγραφή. Παρακολουθήστε τα προγράμματα εργαστήριο, σεμινάρια, webinars για να ενισχύσει τις γνώσεις σας.

Δεν μπορείτε να πάρετε όλες τις ιδέες από το διαδίκτυο. Πήγαινε έξω και κοιτάξτε γύρω σας τι συμβαίνει έξω.

 • Ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι?
 • Τι είδους λύση που μπορείτε να κάνετε?
 • Πριν γράψετε σκεφτείτε τον εαυτό σας ως το σημείο του αναγνώστη του άποψη.
 • Τι είδους πληροφορίες θέλουν?
 • Τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι?

Εκτός από τις εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικά κανάλια είναι μεγάλες πηγές για το περιεχόμενο γενιά ιδέα. Χιλιάδες σκέψεις εισέρχονται στον ανθρώπινο εγκέφαλο σε μια μέρα. Πάντα να έχετε ένα στυλό και χαρτί μαζί σας, Κάθε φορά κάθε ιδέα απεργίες στο μυαλό σας το γράψετε.

Από το παραπάνω γράφημα μπορείτε να συμπεράνουμε ότι τόσο το γράψιμο και το μάρκετινγκ περιεχόμενο παίρνετε χαράτσι.

Παίρνω την ιδέα, ενώ το περπάτημα ή το τρέξιμο το πρωί. ώρα το πρωί το μυαλό σας είναι φρέσκα και οι νέες ιδέες παράγονται αυτή τη φορά. Έτσι ξυπνήσει νωρίς γύρω από 4-5 π.μ. και να δούμε πώς η ζωή θα αλλάξει. Οι διάσημοι συγγραφείς όπως Michael Hyatt ή Seth Godin αρχίσετε να γράφετε νωρίς το πρωί και στη συνέχεια να κάνουν το υπόλοιπο της εργασίας τους.

Γράφοντας χρειάζεται ήρεμο και γαλήνιο μυαλό. Γι 'αυτό επιλέξτε το σωστό μέρος, με λιγότερο θόρυβο, η έλλειψη της απόσπασης της προσοχής. Ως αρχάριος θα πρέπει να αρχίσετε να γράφετε με πένα και χαρτί, στη συνέχεια να συντάξετε τη χρήση ενός συγγραφέα τύπου. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή.

Αλλά αν δεν γνωρίζετε τον τύπο γραφής, μπορεί να είναι ένα πρόβλημα αρχικά. Μάθετε δακτυλογραφήσεις με την εγκατάσταση κάποιο λογισμικό όπως πληκτρολογώντας κύριο. Όταν αναπτυχθεί η συχνότητα, Σας αρέσει να το κάνουμε ξανά και ξανά. Αλλά οι περισσότεροι συγγραφείς αρχίσετε να πληκτρολογείτε για γραφομηχανές.


Γραφή Σχέδιο:

Ο προγραμματισμός είναι σημαντικό για κάθε είδος εργασίας. Αν πρόκειται να πάμε διακοπές τότε θα αρχίσουμε να σχεδιάζουμε τουλάχιστον πριν από ένα μήνα από την πλοήγηση στο διαδίκτυο, όπου για να μείνει, πώς να επιβιβαστούν, η οποία πτήση να λάβει κ.λπ..

Πάρτε το παράδειγμα της εγκατάστασης των επιχειρήσεων, η οποία απαιτεί πολλή σχεδιασμού. Στο έργο μηχανικού, ανάπτυξη λογισμικού, οικοδομών ή κάνοντας μια ταινία, σχεδιασμός είναι η οντότητα που δίνει την επιτυχία.

Αν δείτε μια καλή ταινία και να πω wow! Πώς έχουν γίνει! Είναι το αποτέλεσμα της καλής σχεδιασμό και την προσπάθεια τους.


Some movies take more than 2 years to make. During this time it makes curiosity among viewers and when it is released a huge block of visitors flock to the show on the first day of release and it becomes a big hit.

It is not the time brings the success it is the planning that gives the success. It may not be in each case but most of the cases succeed.

Some movies fail not because of their good planning or effort but for the bad content or story of the film. If the story bores the audience they get frustrated and don’t promote among their friends or give the good reviews.


You don’t write because you want to say something. You write because you want something to say. -F. Scott Fitzegrald.


It might be a two- three hours movie but the making might have taken more than 1 έτος. If it is a sci-fi action movie the condition is critical.

They need a lot of effort in editing, VFX, animation, action. Day and night they do planning how to prepare the story, choreography, editing etc.

The Same concept should be applied to create a good content also. Before writing, create a good plan. You can take a plan book or use your mobile calendar to write a monthly planner.

You can use different android apps like Google calender or Planner pro to create a plan also. You can also use WordPress Calendar Plugin.

Write clearly on which date you are going to do which task. Better you write in your plan book. As per my experience writing gives the good result than using apps or excel sheet.

As you write yourself with pen and paper, your determination boosts and you vow to write anyhow, at any cost. Outline your post before writing by segmenting the total post into different subsections.

It saves your lot of time and you can easily write fast. As you segment into subsections you become clear about your end goal and your research time decreases.

If you execute a good content it will spread like a wildfire among readers. The readers will become the promoters of your content.

Rules of writing:

Take the example of news articles on different newspapers. The news is the same but their articles are different with their own unique expression.

Or in the case of the actors like Hug Jack man or Brad Pitt, All do action, romance, fighting but their styles are different. They grab a lot of fans and followers due to their unique style of expression.

You can’t compare Arnold with Tom Hanks. All of them have a unique identity. Same thing happens in content creation.

If you are creating content take the same concept but express with your own unique idea and style then your content will grow followers. Always include personal stories and case studies.

It gives a great impact on readers’ psychology. You can mention the examples and case studies of others which will be easier to readers to grasp the total idea of your content.

In technical contents case studies are indispensable.

When you are writing think the readers are sitting in front of you and you are teaching them lessons relevant to your niche.

Γι 'αυτό είναι καλύτερα να εκφράσει σε πρώτο πρόσωπο δηλαδή εγώ και εσείς.

Μην γράφετε το σύνολο του περιεχομένου ταυτόχρονα. Δώστε κάποια διαφορά ως νέα ιδέα μπορεί να εισέλθει στο μυαλό σας.

Πάντα γράψετε σε απλά αγγλικά, έτσι ώστε ένα 8 χρονών παλικάρι μπορεί επίσης να καταλάβουμε.

Πάντα προσπαθώ να προετοιμάσει ένα περιεχόμενο το οποίο μπορεί να εμπλακούν οι αναγνώστες. Τα περισσότερα από τα περιεχόμενα διαβάζονται από το άνω τμήμα και στο τέλος τον ενθουσιασμό των αναγνωστών χάλια. Έτσι, η συνέπεια θα πρέπει να διατηρηθεί.

Ξεκινήστε με ένα μεγάλο τίτλο. Ο τίτλος είναι η πόρτα για το περιεχόμενό σας. Οι αναγνώστες γίνει περίεργος να διαβάσετε ολόκληρο το περιεχόμενο από τον τίτλο.

Εάν το περιεχόμενό σας δεν προκαλεί αίσθηση μεταξύ των αναγνωστών, δεν φέρει συναίσθημα ή διασκέδαση τότε δεν είναι ένα καλό κομμάτι του περιεχομένου.

Περίληψη:

Περιεκτικότητα σε γραφή είναι ενσωματωμένο μέρος του web marketing. If you are a newbie you may get procrastination but as you proceed day by day you will learn.

For beginners in content writing, I recommend you to start curating others’ content. Content curating can help you to gain knowledge initially. In this way you know the famous writers and adopt their writing style.

Content writing is really an art rather than science. If you wanna get a degree in commerce or science you join the university, but for content writing? If you get a degree in content writing from any organization, then can it help you in real time work?

Writing is a continuous process which you get mastery slowly. If you go fast then you may lose.

In the era of the information world, technology Is changing with a blink of the eye. So learning and staying updated can help you to establish in this field.

In this post of ‘content writing tips for beginners, I have mentioned the tips for beginners from experience. Share it to grow the knowledge.

Διαβάστε περισσότερα:

Online Marketing Guidelines.

Ακολούθησέ με

ΕΝΑ. Bharadwaj

Ψηφιακή ειδικός μάρκετινγκ, Προπονητής και Σύμβουλος, Web Developer, επιχειρηματίας στο Way2inspiration
Είμαι ο ιδρυτής της way2inspiration.com η οποία είναι μια τεχνολογία που βασίζεται ιστοσελίδα για τους λάτρεις του μάρκετινγκ Διαδικτύου. Είμαι blogger, προπονητής, περιεχόμενο συγγραφέας και ειδικός social media. Λατρεύω την ανάγνωση βιβλίων και να κάνει έρευνα στο διαδίκτυο. Έχω να ασκούν προπόνηση στο Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Marketing Social Media.
Ακολούθησέ με

Τελευταία μηνύματα από ΕΝΑ. Bharadwaj (δείτε όλα)

  • Pingback: Περιεκτικότητα Writing Συμβουλές για αρχάριους | way2inspiration()

  • writing service

   Awesome! Simply all the good words apply to this material! Thank you from the base of my heart as well as spirit and I will certainly come go to once more if you keep up the excellent work!

  • seo article writing fiverr

   Merely outstanding! I understand you have actually put a great deal of effort right into this and also I wanted to tell you how happy I am! Hope you put out also a lot more outstanding things in the close to future and I will come back and also review it!

  • Erika Kadow

   I truly got into this post. I found it to be interesting and loaded with unique points of interest. I like to read material that makes me think. ThanksThank you for sharing this great content.

  • Erik Tobeck

   γεια σου! I found for you the The easiest way automating content for your website.

   • yes you are right. but keep your eye on blogging and content marketing as well.

  • Pingback: Καλύτερη ψηφιακή εκπαίδευση μάρκετινγκ και μαθήματα στην Ινδία - Way2inspiration()

  • Homer Graveline

   I currently is working two websites, one is for design & development and I have a pr of four on it and I have tons of good content articles.. And I possess another blog where I use rants, health tips and photographyMust i merge all of them or should I keep it seperate?.

   • If you have multiple authors then merge all the content into one and if you are the alone author go for a single niche. AS multiple topics can bring more traffic for different keywords. It depends upon you how can you handle the tasks.

  • jyui

   From the beginning to the end each idea is making the best propositions as well as promising thoughts to do well in writing approaches smoother to all. in that case this is setting the best part in exploring the programmed approaches to do well for all the process flows in smoother way.

  • Content4 Brands

   Very informative post It will surely help writers across all genres. Here’s another interesting write-up that can add value to the content here. Check it out. http://www.content4brands.in/seocontentwritingtips/

   • aseem12

    Thank you

  • publishmatic

   Great blog and informative tips
   Thanks for sharing

   • aseem12

    Thanks

  • Vikash

   Good writing skill you have.
   I have created a blog pls check content skill and suggest to me how i improve more for readers.
   Link: http://www.goforinfo.co.in