deel dit

Content Writing Tips voor beginners:

'O' my gosh! Content schrijven ... zzz zzz…..'Het kost veel tijd. Beter zou ik een freelancer te krijgen schriftelijk te huren. "

- Dit is één van de verklaring van mijn cliënten 'aan inhoud van het schrijven. U kunt een professionele ontwerper of internet marketeer te worden, maar als het gaat content schrijven, kunt u de witte vlag te hijsen.

En het is waar dat het schrijven van goede inhoud nemen veel tijd. Het creëren 2000- 3000 woorden inhoud van hoge kwaliteit, schrijvers besteden enkele uren op de stoel.

En dat is waarom ik heb besloten om al mijn ervaring te maken aan dit bericht inhoud schriftelijk tips voor beginners te bereiden, waarin je de leiding om een ​​goede inhoud te schrijven geeft.

zonder inhoud, internet zou waardeloos. Er zijn miljarden inhoud gestapeld op het world wide web, maar enkele van deze kunnen bezoekers aan te trekken en te krijgen bewondering.

Lezen:

Bloggen Tips en trucs.

Inbound Marketing Strategy.

Content kan in verschillende vormen, zoals, tekst, audio, video-, infographics, image etc, maar de inhoud die vermaken, problemen op te lossen of te onderwijzen mensen om populariteit te groeien. Neem het voorbeeld van de film songs, films, dance video die populariteit groeien sneller dan andere vormen van content.

Goede kwaliteit inhoud is gebaseerd op effectieve copywriting technieken. Als de schrijver is een newbie de conditie wordt nog erger.


Hij weet niet hoe te beginnen, wat te schrijven en de meeste van zijn tijd wordt besteed aan onderzoek alleen. Afleiding en gebrek aan motivatie leiden tot uitstel creëren van grote hindernissen schriftelijk.

Een ander groot probleem is, schrijvers schrijven lukraak, zonder de juiste planning en onderzoek. Dit verhoogt de periode van de schepping van de inhoud.


Hoewel ze beginnen met het schrijven, ze kunnen niet visualiseren het eindpunt van het resultaat. Als u beginnen met het schrijven ongetwijfeld ideeën zal doordringen in je geest en hoe meer je schrijft, hoe meer je de snelheid te krijgen.

Dat is de reden waarom mijn eerste tip is Geloof en begin met schrijven:

Wat je weet, wat je leest , schrijven. Zonder enige aarzeling, zonder te denken aan het eindresultaat write, schrijven en schrijven. Geloof dat je een schrijver en op een dag de wereld zal uw werk te bewonderen. Het is niet te laat om te beginnen. Begin met het opstellen en zien wat er gebeurt. Je wordt een euforie voor het schrijven. Als je begint met het schrijven van uw geloof systeem wordt sterker met de dag.

Neem pen en papier, Schrijf op:

'Ik ben een schrijver'

'Ik ben een schrijver'

.......

.........

Deze indruk consolideert uw geloofssysteem en je geest begint te geloven dat ‘ya echt Ik ben een schrijver’. Dit geloof systeem dwingt je om te worden gewend van schrijven. U kunt een enkele dag niet door te brengen zonder schriftelijke.


Doe het niet voor het geld doen. Gewoon houden van writing.

-Jeiff Goins.


Wanneer je begint te schrijven consequent, het wordt je passie. Als je kijkt naar de carrière van succesvolle kunstenaars, ondernemers, auteurs, ze zijn succesvol, omdat ze de passie in het verleden hebben gevolgd. Ze hebben nooit gedacht van het geld in het begin, in plaats van het helpen van mensen.

Geld was nooit een grote motivatie voor mij, behalve als een manier om de score bij te houden. De echte opwinding is het spelen van het spel. - Donald Trump.

Van Inbound marketing Point met behulp van de inhoud, kunt u prospects aan te trekken, ze betrekken en om te zetten in leads. Als content lost problemen van gebruikers en maakt ze het nemen van het besluit, de conversie toeneemt.

[ct_spacer height =”30“]


Content Idea Generation:

Er zijn verschillende soorten van de inhoud met betrekking tot verschillende onderwerpen op basis van software, bedrijf, onderwijs, voetbal, eten. Maar in het bijzonder Ik segment ze in twee categorieën: Technische en niet-technische.

De technische groep omvat de computer, het internet, softwaretools, hardware, IT en wetenschappelijke inhoud ook. De niet-technische groep omvat op het management, gezondheid, verwantschap, reizen, seks, spiritualiteit etc.

Schrijvers worden verdeeld op basis van deze twee categorieën. Neem het geval van de studie Niet-technische schrijvers, Robin Sharma is een van de beroemde schrijvers in het leven competentiemanagement.

Als ik hem verzoeken op '10 beste SEO tools 'om te schrijven , Hij is gonna zeggen: 'waarom ben je gek?' In plaats daarvan, als ik dit werk toe te wijzen Harsh Agarwal, hij zal gemakkelijk het werk afmaken.

De inhoud kan verschillend zijn, maar geesten schrijvers zijn hetzelfde. Ze kunnen visualiseren, wat ze zijn gaan produceren om de wereld die kunnen helpen de lezers en hun leven gemakkelijker en gelukkiger.

Voor een technisch schrijver, hij moet worden bijgewerkt met regelmatig veranderende technologie. Neem het voorbeeld van de smartphone die evolueert van dag tot dag. En de technische schrijvers op de hoogte blijven door het volgen van technische tijdschriften en de nieuwste veranderende technologie.

Als je een blogger en een serieuze schrijver over gadgets, dan wat je schrijft vandaag de dag kan worden achterhaald na 1 of 2 jaar. Maar in het geval van niet-technische schrijvers het geval is anders.

Als je schrijft over spiritualiteit, yoga, meditatie dit voor altijd zal bestaan. Het is niet gonna change. Dit is een van de belangrijkste voordelen voor niet-technische schrijvers.

Eigenlijk, de professionele web content schrijvers schrijven zowel technische als niet-technische inhoud. Maar als je serieus bent over het maken van uw inhoud verspreidde zich als wildvuur en een leven uit te, dan vasthouden aan een enkele categorie. Het kan de gezondheid, geld, verwantschap, astrologie, eten etc. Als je begint te schrijven op een enkele niche, dan kunt u de autoriteit op te bouwen. Op deze manier krijg je meesterschap over je onderwerp.

Een andere groep van fictieve verhaal schrijvers, die inhoud voor films schrijven, de verhalen van kinderen, science fiction romans. J. K Rowling is een van mijn favorieten. Elk deel van haar Harry Potter series gekruist meer dan 50 miljoen omzet.


Hun inhoud zijn geweldig om nieuwsgierigheid onder lezers te genereren en krijgen een veel lezers. Voor het opwekken van een idee, kunt u surfen op het internet en krijgen een heleboel ideeën. Maar alleen browsing zal niet werken.


Een schrijver heeft nooit een vakantie. Een schrijver leven bestaat uit ofwel schrijven of na te denken over het schrijven. -Eugene Ionesco


Een goed onderzoek is noodzakelijk. In plaats van het navigeren van de ene website naar de andere te lezen grondig en noteer het uittreksel. Hoe meer tijd je besteedt aan onderzoek, hoe meer tijd u kunt besparen voor het schrijven.

Online forums zijn zeer goede plaatsen om te beginnen. U kunt zien wat de gebruikers discussiëren over hun problemen. Quora en reddit zijn mijn eerste keuze. Hier vind je typt gewoon een onderwerp en zien een no. van de besprekingen.

U kunt de inhoud te krijgen in verschillende vormen zoals blogs, infographics, afbeeldingen, videos, podcasts, slideshows. U kunt de ideeën extraheren uit dit type inhoud te schrijven.


U kunt een YouTube-video op een onderwerp te kijken en noteer de essentie of luisteren naar een podcast en het creëren van een geweldig stuk van de inhoud. Niet kopiëren wat ze zeggen. Gewoon luisteren en maken een verbetering van hun onderwerp door uw eigen stijl.


Omdat u het volgen van deze voor het krijgen van idee alleen niet voor het kopiëren van. Woon workshop programma, seminars, webinars om je kennis te vergroten.

Je kunt niet alle ideeën van het internet halen. Ga naar buiten en kijk om je heen wat er gebeurt buiten.

 • Wat zijn de problemen die mensen geconfronteerd?
 • Welke soorten oplossing die u kunt doen?
 • Voordat je schrijft denkt jezelf als het oogpunt van een lezer.
 • Wat voor soort informatie willen ze?
 • Welke soorten problemen mensen worden geconfronteerd?

Naast deze kranten, tijdschriften, tv-kanalen zijn grote bronnen voor de inhoud het genereren van ideeën. Duizenden gedachten te voeren in het menselijk brein in een dag. Draag altijd een pen en papier met u, Wanneer een idee stakingen om je gedachten opschrijven.

Uit de bovenstaande grafiek kun je concluderen dat zowel de inhoud van het schrijven en marketing nemen hike.

Ik krijg het idee tijdens het wandelen of joggen in de ochtend. Morning tijd je geest is fris en nieuwe ideeën worden gegenereerd ditmaal. Dus vroeg wakker rond 4-5 a.m en zien hoe het leven zal veranderen. De beroemde schrijvers als Michael Hyatt of Seth Godin beginnen met het schrijven in de vroege ochtend en dan doen ze de rest van hun werk.

Schrijven moet kalm en rustig gemoed. Daarom kiezen van de juiste plek, met minder ruis, gebrek aan afleiding. Als beginner moet je beginnen met het schrijven met pen en papier, schrijf dan met behulp van een typemachine. Ga dan naar laptop of computer.

Maar als je niet weet soort schrijven, het kan een probleem in eerste instantie. Leren typen door het installeren van sommige software, zoals het typen van meester. Wanneer u de frequentie te ontwikkelen, je houdt het opnieuw en opnieuw doen. Maar de meeste schrijvers begint te typen op schrijfmachines.


schrift Plan:

Planning is belangrijk voor elk soort werk. Als je gaat om een ​​vakantie te nemen dan moet je beginnen met het plannen in ieder geval voor een maand door te surfen op het internet waar te verblijven, hoe aan boord, die vlucht te nemen etc.

Neem het voorbeeld van het bedrijfsleven setup, die veel planning vereist. In engineering, software ontwikkeling, bouw of het maken van een film, planning is de entiteit die succes geeft.

Als je een goede film en zeggen: wow! Hoe ze hebben gemaakt! Het is het resultaat van hun goede planning en inspanning.


Sommige films nemen meer dan 2 jaar te maken. Gedurende deze tijd maakt de nieuwsgierigheid onder de kijkers en wanneer het wordt uitgebracht een groot blok van de bezoekers massaal naar de show op de eerste dag van de introductie en het wordt een grote hit.

Het is niet de tijd brengt het succes is de planning dat het succes geeft. Het kan niet in alle gevallen, maar de meeste gevallen slagen.

Sommige films falen niet vanwege hun goede planning of inspanning, maar voor de slechte inhoud of het verhaal van de film. Als het verhaal verveelt het publiek krijgen ze gefrustreerd en niet bevorderlijk voor onder hun vrienden of geef het goede recensies.


Je hoeft niet te schrijven omdat je iets wilt zeggen. Je schrijft omdat je iets wilt zeggen. -F. Scott Fitzegrald.


Het is misschien een twee zijn- drie uur film, maar het maken kunnen meer dan genomen 1 jaar. Als het een sci-fi actiefilm de toestand is kritiek.

Zij hebben behoefte aan een veel inspanning in het uitgeven, VFX, animatie, actie. Dag en nacht ze plannen hoe het verhaal voor te bereiden, choreography, editing etc.

Hetzelfde concept moet worden toegepast op een goede inhoud ook te maken. Voor het schrijven van, het creëren van een goed plan. U kunt een plan boek te nemen of gebruik maken van uw mobiele kalender met een maandelijks planner schrijven.

U kunt verschillende android apps zoals Google kalender of Planner pro gebruiken om een ​​plan ook te maken. U kunt ook gebruik maken van WordPress Calendar Plugin.

Schrijf duidelijk op welke datum je gaat doen, die taak. Beter je schrijft in uw plan boek. Per mijn ervaring schrijven geeft het goede resultaat dan het gebruik van apps of Excel sheet.

Tijdens het schrijven zelf met pen en papier, uw vastberadenheid boosts en je gelofte om hoe dan ook te schrijven, tegen elke prijs. Schets je bericht voordat schriftelijk door het segmenteren van de totale paal in verschillende onderafdelingen.

Het bespaart je veel tijd en je kunt gemakkelijk schrijven snel. Zoals u segment in onderafdelingen je duidelijk over je einddoel te worden en je onderzoek neemt af.

Als je een goede inhoud te voeren zal het verspreidde zich als een wildvuur onder lezers. De lezers zullen de initiatiefnemers van uw inhoud te worden.

Regels van het schrijven:

Neem het voorbeeld van nieuwsartikelen op verschillende kranten. Het nieuws is hetzelfde, maar hun artikelen zijn verschillend met hun eigen unieke expressie.

Of in het geval van de acteurs als Knuffel Jack man of Brad Pitt, Alle doen actie, romance, vechten maar hun stijlen zijn verschillend. Ze pakken een hoop fans en volgers als gevolg van hun unieke stijl van meningsuiting.

Je kunt niet vergelijken Arnold met Tom Hanks. Allemaal hebben ze een unieke identiteit. Hetzelfde gebeurt in het creëren van content.

Als u het creëren van content neemt hetzelfde concept maar drukken met uw eigen unieke idee en stijl dan zal uw content groeien volgelingen. Vermeld altijd persoonlijke verhalen en case studies.

Het geeft een grote impact op de psychologie van lezers. U kunt de voorbeelden en case studies van anderen, die gemakkelijker zal zijn om de lezers te vermelden op de totale idee van uw inhoud te begrijpen.

In de technische inhoud van case studies zijn onmisbaar.

Wanneer u het schrijven denk dat de lezers zitten in de voorkant van je en je bent hen te leren lessen die relevant zijn voor uw niche.

Daarom is het beter om uit te drukken in de eerste persoon dat wil zeggen I en U.

Niet het totale gehalte in een keer schrijven. Geef een gat als een nieuw idee kan in je geest in te voeren.

Schrijf altijd in eenvoudige Engels, zodat een 8 jaar oude jongen kan ook begrijpen.

Probeer altijd een inhoud die de lezers kunnen aangrijpen voor te bereiden. De meeste van de inhoud gelezen van het bovenste gedeelte en aan het eind enthousiasme van de lezers zuigt. Dus samenhang dient te worden gehandhaafd.

Begin met een grote kop. De kop is de deur naar uw inhoud. Lezers nieuwsgierig geworden om de gehele inhoud van de kop te lezen.

Als uw inhoud niet roepen sensatie onder de lezers, brengt geen emotie of plezier dan is het niet een goed stuk van de inhoud.

Overzicht:

Content schrijven is geïntegreerd onderdeel van web marketing. Als je een newbie kunt u uitstel krijgen, maar als je dag te gaan tot dag leert u.

Voor beginners in de inhoud van het schrijven, Ik adviseer u om te beginnen curating anderen content. Content curating kan u helpen om kennis in eerste instantie krijgen. Op deze manier weet je de beroemde schrijvers en nemen hun schrijfstijl.

Content schrijven is echt een kunst dan wetenschap. Als u wilt krijgen een diploma in de handel of wetenschap u meedoen aan de universiteit, maar voor de inhoud van het schrijven? Als je een diploma in de inhoud van het schrijven van enige organisatie, dan kan het je helpen in real-time werk?

Schrijven is een continu proces dat je meesterschap langzaam. Als je snel gaan dan kunt u verliest.

In het tijdperk van de informatie wereld, technologie verandert met een oogwenk. Zo leren en het verblijf bijgewerkt kan u helpen om vast te stellen op dit gebied.

In deze post van 'Content schrijven tips voor beginners’, Ik heb genoemd de tips voor beginners uit ervaring. Delen om de kennis te laten groeien.

Lees verder:

Online Marketing Richtlijnen.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij

Laatste berichten door EEN. Bharadwaj (alles zien)

  • Pingback: Content Writing Tips voor beginners | way2inspiration()

  • schrijven dienst

   Geweldig! Gewoon al de goede woorden van toepassing op dit materiaal! Dank u, van de basis van mijn hart, evenals geest en ik zal zeker komen naar nog eens als je blijft het uitstekende werk!

  • seo artikel schrijven fiverr

   alleen uitstaande! Ik begrijp dat u daadwerkelijk zet een groot deel van de inspanning recht in deze en ook wilde ik je vertellen hoe blij ik ben! Ik hoop dat je stak ook veel meer opmerkelijke dingen in de buurt van de toekomst en ik zal terugkomen en ook herzien!

  • Erika Kadow

   Ik heb echt in dit bericht. Ik vond het interessant en geladen met unieke bezienswaardigheden. Ik wil materiaal dat doet me denken gelezen. ThanksThank voor het delen van deze geweldige content.

  • Erik Tobeck

   Hallo daar! Ik vond dat voor u de De eenvoudigste manier automatiseren content voor uw website.

   • Ja je hebt gelijk. maar houd je ogen op bloggen en content marketing en.

  • Pingback: Beste digitale marketing opleidingen en cursussen in India - Way2inspiration()

  • Homer Graveline

   Ik momenteel werkt twee websites, men voor ontwerp & ontwikkeling en ik heb een pr van vier op het en ik hebben veel goede inhoud artikelen.. En ik bezit nog een blog waar ik gebruik rants, gezondheid tips en fotografie… Moet ik alle lagen samenvoegen van hen of moet ik houd het apart?.

   • Als u meerdere auteurs vervolgens samenvoegen alle content in één en als je het alleen auteur gaan voor een enkele niche. AS meerdere onderwerpen kan meer verkeer voor verschillende zoekwoorden te brengen. Het hangt af van hoe je kunt u de taken uit te voeren.

  • jyui

   Van het begin tot het einde elk idee is het maken van de beste voorstellen als veelbelovend gedachten om goed te doen schriftelijk nadert soepeler om alle. in dat geval is het instellen van het beste deel in het verkennen van de geprogrammeerde aanpak om goed te doen voor alle processtromen de vloeiender wijze.

  • Content4 Brands

   Very informative post It will surely help writers across all genres. Here’s another interesting write-up that can add value to the content here. Check it out. http://www.content4brands.in/seocontentwritingtips/

   • aseem12

    Dank je

  • publishmatic

   Great blog and informative tips
   Thanks for sharing

   • aseem12

    Bedankt

  • Vikash

   Good writing skill you have.
   I have created a blog pls check content skill and suggest to me how i improve more for readers.
   Link: http://www.goforinfo.co.in