imparte asta

Sfaturi de scriere de conținut pentru începători:

"O Doamne! scris de conținut ... ZZZ ZZZ…..“Ia foarte mult timp. Mai bine mi-ar angaja un liber profesionist pentru a obține în scris.“

- Aceasta este una din declarația clienților mei pe conținut scris. Ați putea fi un designer profesionist sau comerciant de internet, dar atunci când este vorba de conținut scris, s-ar putea ridica steagul alb.

Și este adevărat că scrierea conținutului mare să ia o mulțime de timp. Pentru a crea o 2000- 3000 conținut de cuvinte de calitate, scriitori petrec mai multe ore pe scaun.

Și de aceea am decis să pun toată experiența mea pentru a pregăti acest conținut post-scris sfaturi pentru incepatori, care vă oferă îndrumarea pentru a scrie un conținut bun.

Fără conținut, Internetul ar fi lipsite de valoare. Există miliarde de conținuturi stivuite în world wide web, dar puține dintre acestea pot atrage vizitatori și să câștige admirația.

Citit:

Blogging Sfaturi și trucuri.

Strategia de marketing Inbound.

Conținutul poate fi sub diferite forme, cum ar fi, text, audio, video, Infographics, imagine, etc dar conținutul care amuz, rezolva probleme sau de a educa oamenii să crească popularitatea. Ia exemplul de cântece de film, filme, clipuri video de dans care cresc popularitate mai repede decât alte tipuri de conținut.

conținut de bună calitate se bazează pe tehnici eficiente de copywriting. Dacă autorul este un newbie starea devine mai rău.


El nu știe cum să înceapă, ce să scrie și cea mai mare parte a timpului este petrecut pe cercetare numai. Distrageri și lipsa de motivație duce la procrastinare crearea de obstacole mari în scris.

O altă problemă mare este, scriitori scrie la întîmplare, fără o planificare adecvată și de cercetare. Acest lucru crește perioada de timp de creare a conținutului.


Chiar dacă încep să scriu, ei nu pot vizualiza punctul final al rezultatului. Dacă începe scris, fără îndoială, idei vor pătrunde în minte, și cu atât mai mult vă scrie mai mult te viteza.

De aceea, primul meu sfat este să crezi și începe să scrie:

Ce știi vreodată, orice ai citit , scrie. Fără nici o ezitare, fără să se gândească la scriere rezultat final, scrie și scrie. Crede că ești un scriitor și o zi lumea va admira munca. Nu e prea târziu pentru a începe. Start scris și să vedem ce se întâmplă. Ai devenit o euforie pentru scris. Când începe să scrie sistemul de credinta devine mai puternic zi de zi.

Ia-pix și hârtie, scrie:

'Sunt un scriitor'

'Sunt un scriitor'

.......

.........

Această impresie consolidează sistemul de credinta si mintea ta începe să creadă că „ya într-adevăr eu sunt un scriitor“. Acest sistem de credinta forțează să fie acomodați de scris. Nu poți petrece o singură zi, fără a scris.


Nu o fac pentru bani. Doar dragoste scris.

-goins Jeiff.


Când începe să scrie în mod constant, devine pasiunea ta. Dacă te uiți înapoi la cariera de succes artiști, antreprenori, autori, acestea sunt de succes, pentru că ei au urmat pasiunea în trecut. Ei nu au gândit bani la început, în loc de a ajuta pe oameni.

Banii nu a fost niciodată o motivație mare pentru mine, cu excepția cazului ca o modalitate de a tine scorul. Adevaratul entuziasm este jocul. - Donald Trump.

Din punctul de introducere pe piață Inbound utilizând conținut, puteți atrage perspective, se angajeze și să le convertească în clienți potențiali. Pe măsură ce conținutul rezolvă problemele utilizatorilor și le face luarea deciziilor, crește rata de conversie.

[CT_Înălțimea distanțier =”30“]


Generarea de idei de conținut:

Există diferite tipuri de conținuturi legate de diferite subiecte bazate pe software-ul, Afaceri, educaţie, fotbal, alimente. Dar, în special segmentul I-le în două categorii: Tehnice și non-tehnice.

Grupul tehnic include computerul, internetul, instrumente software, hardware-, IT și științific, de asemenea,. Grupul include netehnic privind gestionarea, sănătate, relaţie, voiaj, sex, spiritualitate etc..

Scriitorii sunt împărțite în funcție de aceste două categorii. Ia studiul de caz de scriitori netehnic, Robin Sharma este unul dintre celebrii scriitori în managementul deprinderilor de viață.

Dacă l-am cere să scrie pe cele mai bune instrumente SEO '10 , el va spune „de ce glumești?' In schimb, dacă am atribui acest lucru pentru a Harsh Agarwal, el va termina cu ușurință de locuri de muncă.

Conținutul poate fi diferit, dar mintea scriitori au aceleași. Ei pot vizualiza, ce o să produc în lume, care poate ajuta cititorii și de a face viața mai ușoară și mai fericit.

Pentru un scriitor tehnic, el trebuie să fie la curent cu tehnologia de schimbare regulată. Luați exemplul smartphone care evoluează zi de zi. Iar scriitorii tehnice trebuie să rămână la curent urmând reviste tehnice și cele mai recente tehnologii de schimbare.

Dacă sunteți un blogger și un scriitor serios despre gadget-uri, atunci ceea ce scrii astăzi pot fi depășite după 1 sau 2 ani. Dar, în cazul scriitorilor non-tehnici caz este diferit.

Dacă scrieți pe spiritualitate, yoga, meditație acest lucru va exista pentru totdeauna. Nu se va schimba. Aceasta este una dintre cele mai importante beneficii pentru scriitori non-tehnici.

Pe scurt, profesionale scriitori de conținut web a scrie atât conținutul tehnic și non-tehnice. Dar dacă sunt serioase despre a face răspândirea de conținut extraordinar de repede și de a face o viață de la ea, apoi stick la o singură categorie. Acesta poate fi de sănătate, bani, relaţie, astrologie, etc produse alimentare. Pe măsură ce începe să scrie pe o singură nișă, atunci puteți construi autoritatea. În acest fel veți obține stăpânirea peste subiectul.

Un alt grup este de scriitori poveste fictive, care scrie conținut pentru filme, povești pentru copii, romane science fiction. J. K Rowling este una din preferatele mele. Fiecare parte a ei Harry Potter serii au trecut mai mult 50 milioane de vânzări.


Conținutul acestora sunt foarte bune pentru a genera curiozitate în rândul cititorilor și să câștige o mulțime de cititori. Pentru generarea unei idei, puteți naviga pe internet și a obține o mulțime de idei. Dar numai de navigare nu va funcționa.


Un scriitor nu are o vacanță. O viață scriitor constă fie scris sau de gândire despre scris. -Eugene Ionesco


O cercetare bun este necesar. În loc de a naviga de la un site la altul a citit-o bine și se scrie în jos extrasul. Mai mult timp petrecut pe cercetare, mai mult timp puteți salva pentru scris.

Forumurile online sunt locuri foarte bune pentru a începe. Puteți vedea ce utilizatorii discută despre problemele lor. Quora și Reddit sunt alegerea mea de top. Aici doar să tastați un subiect și a vedea un nr. discuțiilor.

Puteți obține conținuturi în diferite forme, cum ar fi bloguri, Infographics, Fotografie, Videoclipuri, podcast-uri, slideshow-uri. Puteți extrage ideile din acest tip de conținut pentru a scrie.


Puteți viziona un videoclip YouTube pe un subiect și notați esențialul sau pentru a asculta un podcast și de a crea o piesă minunat de conținut. Nu copiați ce spun. Doar pentru a asculta și de a face o îmbunătățire la subiect lor de către propriul stil.


Pentru că urmați aceste pentru a obține o idee doar nu pentru copiere. Participa la programe de atelier, seminarii, webinare pentru a stimula cunoștințele.

Nu puteți obține toate ideile de pe internet. Du-te afară și uita-te in jurul tau ce se întâmplă în afara.

 • Care sunt problemele cu care se confruntă oamenii?
 • Ce tipuri de soluții puteți face?
 • Înainte de a scrie crezi tu ca punctul de vedere al cititorului.
 • Ce tip de informații nu vor să?
 • Ce tipuri de probleme de oameni se confruntă?

În afară de acestea ziare, reviste, canale tv sunt surse mari de generare a ideilor de conținut. Mii de gânduri intră în creierul uman într-o zi. Purtați întotdeauna un pix și hârtie cu tine, Ori de câte ori orice greve idee la mintea ta scrie în jos.

Din graficul de mai sus se poate concluziona că atât scris și de marketing de conținut sunt luați o excursie pe jos.

Am înțeles ideea în timp ce mersul pe jos sau jogging în dimineața. Dimineata mintea ta este în stare proaspătă și idei noi sunt generate de această dată. Deci, trezesc devreme în jurul valorii de 4-5 a.m și a vedea cum se va schimba viata. Celebrele scriitori ca Michael Hyatt sau Seth Godin începe să scrie în dimineața devreme și apoi face restul muncii lor.

Scriere are nevoie de mintea calmă și pașnică. De aceea, pentru a alege locul potrivit, cu mai puțin zgomot, lipsa de distragere a atenției. Ca un începător ar trebui să începi să scrii cu creion și hârtie, apoi scrie folosind un scriitor de tip. Apoi, trece la laptop sau calculator.

Dar, dacă nu știi tip de scriere, aceasta poate fi o problemă inițial. Aflați dactilografiere prin instalarea unele software cum ar fi tastarea de master. Când dezvolta frecvența, vă place să o facă din nou și din nou. Dar cei mai mulți scriitori începe să tastați pe mașini de scris.


Scris Plan:

Planificarea este importantă pentru orice tip de lucrare. Dacă aveți de gând să ia o vacanta, atunci începe de planificare cu cel puțin o lună înainte de navigarea pe internet în cazul în care să stați, cum să urce la bord, care de zbor pentru a lua etc..

Luați exemplul de configurare de afaceri, care necesită o mulțime de planificare. În activitatea de inginerie, dezvoltare de software, construcții de clădiri sau de a face un film, Planificarea este entitatea care dă succes.

Dacă vedeți un film bun și spune wow! Cum le-au făcut! Acesta este rezultatul planificării lor bune și efort.


Unele filme iau mai mult 2 ani pentru a face. În acest timp se face curiozitate în rândul spectatorilor și atunci când este eliberat un bloc imens de vizitatori efectiv la spectacol în prima zi de lansare și devine un mare hit.

Nu este momentul aduce succesul este planificarea care dă succesul. Acesta nu poate fi, în fiecare caz, dar cele mai multe cazuri reușesc.

Unele filme nu nu din cauza planificării lor bune sau efort, dar pentru conținutul rău sau povestea filmului. În cazul în care povestea plictisește publicul ei a lua frustrat și nu promovează printre prietenii lor sau să dea comentarii bune.


Nu scrii pentru că vrei să spui ceva. Scrii pentru că vrei ceva de spus. -F. Scott Fitzegrald.


S-ar putea să fie de două- trei oră de film, dar punerea ar fi luat mai mult 1 an. Dacă este un film SF de acțiune este starea critică.

Ei au nevoie de o mulțime de efort în editare, VFX, animaţie, acțiune. Zi și noapte ei fac de planificare cum să pregătească povestea, coregrafie, editare etc..

Același concept trebuie aplicat pentru a crea un conținut bun, de asemenea,. Înainte de a scrie, a crea un plan bun. Puteți lua o carte de plan sau utiliza calendarul mobil pentru a scrie un planificator lunar.

Puteți utiliza diferite aplicații Android, cum ar fi Google calandru sau pro Planificatorul pentru a crea un plan, de asemenea,. De asemenea, puteți utiliza Calendarul Plugin WordPress.

Scrie clar dată la care aveți de gând să faci ce sarcină. Mai bine vă scrie în cartea planul. Ca pe experienta mea de scriere rezultat bun decât utilizarea de aplicații sau Excel foaie.

Pe măsură ce scrieți-vă cu pix și hârtie, vă stimulează determinarea și juri să scrie oricum, cu orice preț. Schiță postarea înainte de a scrie segmentând postul totale în diferite subsecțiunile.

Se economisește foarte mult dvs. de timp și puteți scrie cu ușurință rapid. Ca segment te în subsecțiuni devin clare cu privire la obiectivul final și timpul de cercetare scade.

Dacă executați un conținut bun se va răspândi ca un wildfire în rândul cititorilor. Cititorii vor deveni promotorii conținutului.

Reguli de scriere:

Ia exemplul de știri pe diferite ziare. Vestea este la fel, dar articolele lor sunt diferite cu propria lor expresie unică.

Sau, în cazul actorilor, cum ar fi Hug Jack om sau Brad Pitt, Toate fac acțiune, romantism, lupta dar stilurile lor sunt diferite. Ei apuca o mulțime de fani și de adepți datorită stilului lor unic de exprimare.

Nu poți compara cu Arnold Tom Hanks. Toate acestea au o identitate unică. Același lucru se întâmplă în crearea de conținut.

Dacă creați conținut să ia același concept, dar exprima cu propria idee unică și stilul apoi conținutul dvs. va crește fani. Includeți întotdeauna povești personale și studii de caz.

Acesta oferă un mare impact asupra psihologiei cititorilor. Puteți menționa exemple și studii de caz ale altora, care va fi mai ușor pentru cititorii să înțeleagă ideea totală a conținutului.

În conținutul tehnic studii de caz sunt indispensabile.

Când scrieți cred că cititorii stau în fața ta și le învățați lecții relevante pentru dvs. de nișă.

De aceea, este mai bine să-și exprime în prima persoană I și Tu adică.

Nu scrie conținutul total dintr-o dată. Da unele decalaj ca o idee nouă poate intra în mintea ta.

Întotdeauna scrie în limba engleză simplu, astfel încât un 8 flăcău ani poate înțelege, de asemenea,.

Încercați întotdeauna să pregătească un conținut care se poate angaja cititorii. Cea mai mare parte a conținutului sunt citite din secțiunea superioară și la sfârșitul entuziasmul cititorilor suge. Deci, ar trebui menținută coerența.

Începeți cu un titlu mare. Titlul este ușa la conținutul dvs.. Cititorii devin curios pentru a citi întregul conținut din titlu.

În cazul în care conținutul nu evocă senzație în rândul cititorilor, nu aduce emoție sau de distracție, atunci nu este o bună bucată de conținut.

rezumat:

scris de conținut este integrat o parte a web marketing. Dacă sunteți un începător puteți obține procrastinare, dar pe măsură ce trece zi de zi vei învăța.

Pentru începători în scris conținut, Vă recomandăm să începeți să administrați conținutul altora. Organizarea conținutului vă poate ajuta să câștige cunoștințe inițial. În acest fel, știți celebrii scriitori și să adopte stilul lor de scriere.

scris de conținut este într-adevăr o artă, mai degrabă decât știință. Dacă vrei să obțineți o diplomă în comerț sau știință vă înscrieți la universitate, dar pentru scris de conținut? Dacă aveți un grad în scris, de conținut de la orice organizație, atunci poate să vă ajute în munca în timp real?

Scrierea este un proces continuu care te stăpânirea încet. Dacă te duci repede, atunci puteți pierde.

În epoca lumii informații, Tehnologia se schimbă cu o clipire a ochiului. Deci, de învățare și de ședere actualizate vă poate ajuta să se stabilească în acest domeniu.

În acest post „sfaturi scris de conținut pentru începători’, Am menționat sfaturi pentru începători din experiența. COTA-l să crească cunoștințele.

Citeste mai mult:

Linii directoare de marketing online.

urmați-mă

A. Bharadwaj

Expert Digital Marketing, Antrenor și consultant, web Developer, Antreprenor la Way2inspiration
Eu sunt fondatorul way2inspiration.com, care este un site web bazat pe tehnologie pentru amatorii de marketing pe internet. Sunt un blogger, antrenor, scriitor de conținut și expert social media. Îmi place lectura de cărți și de a face cercetare pe Internet. Îmi conduc coaching-ul pe Digital Marketing, SEO, Google AdWords, Social Media Marketing.
urmați-mă

Ultimele postari ale lui A. Bharadwaj (vezi toate)

  • Pingback: Sfaturi de scriere de conținut pentru începători | way2inspiration()

  • scris de serviciu

   Minunat! Pur și simplu toate cuvintele bune se aplică acest material! Vă mulțumim de la baza inimii mele precum și spiritul și voi veni cu siguranță, du-te la o dată mai mult, dacă te ține pasul activitatea excelentă!

  • articol SEO scris de fiverr

   doar restante! Am înțeles că am pus de fapt, un mare efort chiar în acest lucru și, de asemenea, am vrut să-ți spun cât de fericit sunt! Sper sa pus lucrurile, de asemenea, mult mai remarcabile în aproape de viitor și voi veni înapoi și, de asemenea, revizuiți!

  • Erika Kadow

   Am ajuns cu adevărat în acest post. Am găsit-o să fie interesant și încărcate cu puncte unice de interes. Îmi place să citesc material care mă face să mă gândesc. vă ThanksThank pentru partajarea acest conținut mare.

  • Erik Tobeck

   buna! Am găsit pentru tine Cel mai simplu mod de conținut automatizare pentru site-ul dvs..

   • da ai dreptate. dar ține ochii pe blog și de marketing de conținut precum.

  • Pingback: Cea mai bună pregătire de marketing digital și cursuri în India - Way2inspiration()

  • Homer Graveline

   Eu în prezent, lucrează două site-uri web, unul este pentru proiectare & dezvoltare și am un PR de patru pe ea și am tone de articole de conținut bune.. Și am poseda un alt blog unde folosesc dente, sfaturi de sănătate și fotografie… Trebuie să fuzioneze toate dintre ele sau ar trebui să-l păstrați separat?.

   • Dacă aveți mai mulți autori fuzioneze, atunci tot conținutul într-una și dacă sunteți autorul singur du-te pentru o singură nișă. AS mai multe subiecte pot aduce mai mult trafic pentru cuvinte cheie diferite. Aceasta depinde de tine cum se poate ocupa de sarcinile.

  • Jyui

   De la început până la sfârșit fiecare idee este de a face cele mai bune propoziții precum și gânduri promițătoare de a face bine, în scris, se apropie mai lin tuturor. în acest caz, acest lucru este setarea cea mai bună parte în explorarea abordărilor programate pentru a face bine pentru toate fluxurile de proces într-un mod mai lin.

  • Content4 Mărci

   Foarte post-informativ Aceasta va ajuta cu siguranță scriitori din toate genurile. Iată un alt interesant scrie-up, care pot adăuga valoare conținutului aici. Verifică. http://www.content4brands.in/seocontentwritingtips/

   • aseem12

    Mulțumesc

  • publishmatic

   Great blog și sfaturi informative
   Vă mulțumim pentru partajarea

   • aseem12

    Mulțumiri

  • Vikash

   Good writing skill you have.
   I have created a blog pls check content skill and suggest to me how i improve more for readers.
   Link: http://www.goforinfo.co.in