deliti to

Vsebina Pisanje Nasveti za začetnike:

"O" moj bog! Vsebina pisanje ... zzz zzz….."Njena traja veliko časa. Bolje bi najeti samostojni, da se pisno. "

- To je eden od izjave mojih strank glede vsebine pisanja. Morda ste poklicni oblikovalec ali internetno trženje, vendar ko gre pisanje vsebine, lahko dvigne belo zastavo.

In res je, da je pisanje veliko vsebine vzeti veliko časa. Ustvariti 2000- 3000 besede kakovostno vsebino, pisatelji preživijo več ur na stolu.

In zato sem se odločil, da vse moje izkušnje, da pripravi to objavo vsebine pisanje nasveti za začetnike, ki vam daje napotke za pisanje dobro vsebino.

brez vsebine, internet bi bilo brez vrednosti. Obstajajo milijard vsebine zložene na svetovnem spletu, le malo pa jih lahko pritegnili obiskovalce in pridobili občudovanje.

Preberi:

Blogging Nasveti in triki.

Vhodni Marketing strategija.

Vsebina je lahko v različnih oblikah, kot so, besedilo, audio, video, Infografika, slika itd, ampak vsebina, ki zabavajo, reševanje problemov in izobraževanje ljudi za rast priljubljenosti. Vzemimo na primer filmskih pesmi, filmi, plesnih videov, ki rastejo priljubljenost hitreje kot druge vrste vsebine.

Dobra vsebina kakovosti temelji na učinkovitih tehnik pisanje. Če je pisatelj je newbie stanje poslabša.


On ne ve, kako začeti, kaj napisati in večino svojega časa porabi za raziskave samo. Motečih dejavnikov in pomanjkanje motivacije vodi do zavlačevanja ustvarja velike ovire v pisni obliki.

Drug velik problem je, pisatelji pišejo Naključje, brez pravega načrtovanja in raziskav. To povečuje časovno obdobje ustvarjanja vsebine.


Čeprav so začeli pisati, ne morejo predstavljati končno točko rezultata. Če začnete pisati nedvomno bodo ideje pronica v tvoji glavi in ​​bolj pišete več dobiš hitrost.

Zato je moj prvi tip Believe in začnite pisati:

Kaj vse veš, karkoli prebrati , pisati. Brez obotavljanja, brez razmišljanja pisati končnega rezultata, pisati in pisati. Verjemite, da ste pisatelj in nekega dne bo svet občudujem vaše delo. To ni prepozno, da začnete. Začnite pisati in videli, kaj se zgodi. Postaneš evforija za pisanje. Ko začnete pisati svoj sistem prepričanj postane močnejši vsak dan.

Vzemite svinčnik in papir, zapisati:

"Jaz sem pisatelj"

"Jaz sem pisatelj"

.......

.........

Ta vtis utrjuje svoj sistem prepričanj in vaš um začne prepričanje, da "ya res sem pisatelj". To prepričanje sistem sile ste se navadili pisanja. Ne moreš preživeti en sam dan brez pisanja.


Ne storiti za denar. Samo ljubezen pisanje.

-Jeiff Goins.


Ko začnete pisati dosledno, postane vaša strast. Če se ozremo v karieri uspešnih umetnikov, podjetniki, avtorji, so uspešni, ker so sledili strast v preteklosti. Oni niso nikoli mislili denarja na začetku, namesto da bi pomagali ljudem.

Denar ni bil nikoli velik motiv za mene, razen kot način za ohranjanje rezultat. Pravi razburjenje je igranje igre. - Donald Trump.

Od Vhodni trženje Point uporabo vsebin, lahko pritegnili možnosti, jih opravljajo in jih spremeniti v vodi. Kot je vsebina rešuje probleme uporabnikov in omogoča, da ob odločitvi, povečuje stopnjo konverzije.

[ct_Višina distančnik =”30“]


Vsebina Idea Generation:

Obstajajo različne vrste vsebin, povezanih z različnimi predmeti, ki temelji na programski opremi, poslovni, izobraževanje, nogomet, hrana. Toda predvsem segmentiram jih v dve kategoriji: Tehnična in ne-tehnična.

Tehnična skupina vključuje računalnik, internet, programska orodja, strojna oprema, IT in znanstvene vsebine tudi. Netehniških skupina vključuje v upravljanje, zdravje, razmerja, potovanje, sex, duhovnost itd.

Pisatelji so razdeljeni glede na ti dve kategoriji. Vzemite študijo primera netehniških pisateljev, Robin Sharma je eden od najbolj znanih pisateljev v upravljanju spretnost življenjskega.

Če ga zahtevajo, da napišete na '10 najboljših SEO orodja " , on je hotel reči "zakaj se hecaš?"Namesto, če sem dodeliti to delo do Harsh Agarwal, bo lahko konča delo.

Vsebina se lahko razlikuje, vendar misli pisateljev so enaki. Ti lahko vizualizirati, kaj so bo pridelek na svetu, ki lahko pomaga bralcem in bo njihovo življenje lažje in srečnejši.

Za tehnične pisatelj, ga je treba posodobiti redno spreminjajoče tehnologije. Vzemimo na primer pametnega telefona, ki se razvija iz dneva v dan. In tehnične pisatelji imajo za bivanje dopolnjena z naslednjimi tehničnimi revije in najnovejšo tehnologijo spreminjajočo.

Če ste blogger in resen pisatelj o pripomočkov, potem kaj danes pisno se lahko zastarela po 1 ali 2 let. Toda v primeru netehniških pisateljev je zadeva drugačna.

Če pišete o duhovnosti, joga, meditacija bo to obstaja večno. To ne bo spremenilo. To je eden od glavnih prednosti za netehniških pisateljev.

V bistvu, profesionalni pisci spletnih vsebin pišejo tako tehnične in netehniških vsebine. Ampak, če ste resni o polaganju vaše širjenje vsebine govorice in da živi od nje, potem držijo eno kategorijo. To je lahko zdravju, denar, razmerja, astrologija, hrana itd. Ko začnete pisati na eno nišo, potem lahko gradijo organ. Na ta način boste dobili mojstrstvo nad svojo temo.

Druga skupina je fiktivna zgodba pisateljev, ki pišejo vsebine za filme, otroci zgodbe, znanstvenofantastičnih romanov. J. K Rowling je eden od mojih priljubljenih. Vsak del nje Harry Potter Serija prečkal več kot 50 milijonov prodaja.


Njihova vsebina je super za ustvarjanje radovednost med bralci in pridobili veliko bralcev. Za generiranje idejo, lahko brskate po internetu in dobil veliko idej. Ampak samo brskanje ne bo deloval.


Pisatelj nikoli ni dopust. Pisatelj življenje sestavljajo bodisi pisno ali razmišljanje o pisanju. -Eugene Ionesco


Dober raziskave je potrebno. Namesto z ene spletne strani na drugo prebrati temeljito in zapišite odlomek. Več časa boste porabili za raziskave, več časa lahko prihranite za pisanje.

Spletni forumi so zelo dober kraj za začetek. Lahko vidite, kaj uporabniki razpravljajo o svojih težavah. Quora in Reddit so moje top izbira. Tukaj samo tip temo in glej no. razprav.

Lahko dobite vsebin v različnih oblikah, kot so spletni dnevniki, Infografika, slike, videi, podcasti, diaprojekcij. Lahko citat ideje od te vrste vsebine za pisanje.


Si lahko ogledate na youtube video na temo in zapišite bistvo ali poslušati podcast in ustvariti super del vsebine. Ne kopirajte kaj pravijo. Samo poslušati in da izboljšanje na njihovo temo, ki svoj stil.


Ker ste na njih za pridobivanje idejo, samo ne za kopiranje. Udeležite programov delavnice, seminarji, Spletni seminarji za povečanje svoje znanje.

Ne morete dobiti vse ideje iz interneta. Pojdi ven in poglej okoli sebe, kaj se dogaja zunaj.

 • Katere so težave ljudi, s katerimi se sooča?
 • Katere vrste rešitev, ki jo lahko naredite?
 • Pred pisanjem misliš sebe kot točko bralca z namenom.
 • Kakšne vrste informacij hočejo?
 • Katere vrste težav ljudje soočajo?

Poleg njih časopisi, revije, tv kanali so odlični viri za vsebino generacije idej. Na tisoče misli vstopiti v človeških možganih v enem dnevu. Vedno imejte pri sebi svinčnik in papir z vami, Kadarkoli kakšno idejo stavke v tvoji glavi, zapišite.

Iz zgornjega grafa lahko sklepamo, da tako vsebino pisanja in trženje jemljete pohod.

Sem dobil idejo, med hojo ali tek zjutraj. Čas Jutro je tvoj um sveže in nove ideje so ustvarili ta čas. Tako zgodaj vstati okoli 4-5 a.m in videli, kako se bo življenje spremenilo. Slavni pisatelji, kot so Michael Hyatt ali Seth Godin začnite pisati v zgodnjih jutranjih urah, nato pa vse ostalo njihovega dela.

Pisanje potrebuje mirno in miren um. To je zakaj izbrati pravo mesto, z manj hrupa, pomanjkanje odvračanja. Kot začetnik bi morali začeti pisati s peresom in papirjem, potem napišite uporablja pisalni stroj. Nato se premaknite za laptop ali računalnik.

Ampak, če ne veste, tip pisanja, je lahko problem na začetku. Več o tem strojopis z namestitvijo nekaj programske opreme, kot so tipkanje mojster. Ko se razvijejo frekvenco, radi znova in znova. Vendar je večina pisateljev začeli tipkanje na pisalni stroji.


pisanje načrt:

Načrtovanje je pomembno za vse vrste dela. Če boste na počitnice potem začnejo načrtovati vsaj pred mesec deskanje na internetu, kje bivati, kako vkrcati, ki let vzeti itd.

Vzemimo na primer poslovne nastavitev, ki zahteva veliko načrtovanja. V gradnje, razvoj programske opreme, gradbeništvo ali izdelavo filma, Načrtovanje je subjekt, ki zagotavlja uspeh.

Če vidite dober film in rečem wow! Kako so sprejele! To je rezultat njihovega dobrega načrtovanja in truda.


Nekateri filmi traja več kot 2 let, da bi. V tem času pa si radovednost med gledalcem in ko se sprosti velik blok obiskovalcev jate kažejo prvi dan sprostitve in postane velik hit.

To ni čas prinaša uspeh je načrtovanje, ki daje uspeh. To ne sme biti v vsakem primeru, ampak večini primerov uspelo.

Nekateri filmi ne, ne zaradi njihovega dobrega načrtovanja in truda, ampak za slabe vsebine ali zgodbo filma. Če zgodba dolgočasi občinstvo dobijo uničen in med prijatelji, ne spodbujajo ali dati dobre ocene.


Vi ne pisati, ker želite nekaj povedati. Pišete, ker želite nekaj povedati. -F. Scott Fitzegrald.


Morda bi bilo dva- tri ure film, vendar je odločitev bi lahko vzeli več kot 1 leto. Če gre za sci-fi akcijski film, stanje je kritično.

Potrebujejo veliko truda v urejanje, VFX, animacija, ukrepanje. Dan in noč, da ne načrtujejo, kako pripraviti zgodbo, koreografija, urejanje itd.

Isti koncept je treba uporabiti za ustvarjanje dobre vsebine tudi. pred pisno, ustvariti dober načrt. Lahko knjigo načrt ali uporabite svoj mobilni koledar napisati mesečni planer.

Lahko uporabite različne Android aplikacije, kot so Google koledar ali načrtovanje pro ustvariti načrt tudi. Uporabite lahko tudi WordPress Koledar Plugin.

jasno zapisali, na kateri datum ste storili katere naloga. Boljše pišete v svoji knjigi načrta. Kot je po mojih izkušnjah pri pisanju daje dobre rezultate, kot z uporabo aplikacije ali excel stanja.

Kot ste sami napisali s peresom in papirjem, vaši določanje prihodov in si zaobljubo, da tako ali tako pisati, za vsako ceno. Oris svoj post, preden pisno segmentiranje celotno objavo v različnih podpodročjih.

To prihrani veliko časa in lahko enostavno napisati hitro. Kot vas segmentu v podpoglavjih si postalo jasno, o svoji končni cilj in vaše raziskave časa pada.

Če izvedete dobro vsebino, bo razširila kot požar med bralci. Bralci bodo postali promotorji vsebine.

Pravila pisanja:

Vzemimo na primer novic člankov o različnih časopisih. Novica je enaka, vendar pa njihovi izdelki so različni s svojim edinstvenim izrazom.

Ali v primeru akterjev, kot so Hug Jack moški ali Brad Pitt, Vse storiti dejanje, romance, boj, ampak njihovi stili so drugačni. So zgrabi veliko oboževalcev in privržencev zaradi svoje edinstven slog izražanja.

Vi ne more primerjati Arnolda z Tom Hanks. Vsi izmed njih imajo edinstveno identiteto. Isto se dogaja v ustvarjanje vsebin.

Če ustvarjate vsebine po isti koncept, ampak izražajo s svojo edinstveno idejo in slog, potem se bo vaša vsebina rast privržencev. Vedno vključuje osebne zgodbe in študije primerov.

To daje velik vpliv na psihologijo bralcev. Lahko omenimo primere in študije primerov drugih, ki bodo lažje bralcem dojeti celotno idejo vsebine.

V tehničnih vsebin so študije primerov nepogrešljiv.

Ko pišete mislijo bralci so sedel pred vami in ste jih uči lekcije pomembne za vaše tržne niše.

Zato je bolje, da se izražajo v prvi osebi tj I in vi.

Ne pišite skupno vsebnost naenkrat. Daj nekaj razlik, kot novo idejo, lahko vstopijo v tvoji glavi.

Vedno pisati v preprostem angleškem jeziku, tako da 8 let star fant lahko razumemo tudi.

Vedno poskušajo pripraviti vsebino, ki lahko sodelujejo bralci. Večina vsebine berejo iz vrhnjega dela in na koncu navdušenje bralcev zanič. Zato je treba ohraniti skladnost.

Začnite z velikim naslovom. Nominalni je vrata svoje vsebine. Bralci postal radoveden prebrati celotno vsebino iz naslova.

Če vsebina ne izzove občutek med bralci, ne prinaša čustva ali zabavo potem to ni dobro del vsebine.

Povzetek:

Vsebina Pisanje je integriran del spletnega trženja. Če ste začetnik lahko dobite odlašanje, ampak kot boste nadaljevali vsak dan se boste naučili.

Za začetnike pisno vsebino, Jaz ti priporočam, da začnete objavljanjem vsebine, za druge osebe. Vsebina kuriranje vam lahko pomaga, da pridobijo znanje na začetku. Na ta način boste vedeli, slavni pisatelji in sprejme svoj stil pisanja.

Vsebina pisanje je res umetnost in ne znanost. Če hočeš dobiti diplomo v trgovini ali znanosti se pridružite univerzo, ampak za pisanje vsebine? Če dobiš diplomo iz vsebine pisanja od nobene organizacije, potem vam lahko pomaga v realnem času delo?

Pisanje je kontinuiran proces, ki ga dobite mojstrstvo počasi. Če greš hitro, potem lahko izgubite.

V dobi informacijske svetu, Tehnologija se spreminja z trenil z očesom. Torej, učenje in ostal posodobljen vam lahko pomaga vzpostaviti na tem področju.

V tem mesto "vsebine nasveti pisanje za začetnike’, Omenil sem nasvete za začetnike z izkušnjami. Delnice, da raste znanje.

Preberi več:

Online Smernice Marketing.

Sledi mi

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Trener in svetovalec, Spletni razvijalec, podjetnik pri Way2inspiration
Sem ustanovitelj way2inspiration.com ki je spletna stran, ki temelji tehnologija za internetno trženje navdušence. Sem blogger, trener, vsebina pisatelj in strokovnjak social media. Ljubim branje knjig in raziskovalno delo na internetu. Vodim napada na digitalni marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Sledi mi

Zadnje objave po A. Bharadwaj (Poglej vse)

  • Pingback: Vsebina Pisanje Nasveti za začetnike | way2inspiration()

  • pisanje storitve

   Awesome! Preprosto vse dobre besede se uporabljajo za ta material! Hvala iz dna svojega srca, kot tudi duha in bom zagotovo prišel šel še enkrat, če ste sledili odlično delo!

  • seo članek pisanje fiverr

   zgolj izjemno! Razumem, da ste dejansko dal veliko truda prav v tem in tudi sem ti povedati, kako sem srečna! Upam, da si dal ven tudi veliko bolj odprtih stvari v bližini prihodnosti in se bom vrnil in ga tudi pregledali!

  • Erika Kadow

   Resnično sem dobil na ta post. Zdelo se mi je, da je zanimivo in naložen z edinstvenimi zanimivosti. Všeč mi je, da se glasi material, ki omogoča pomislim. ThanksThank ste z nami delili veliko vsebine.

  • Erik Tobeck

   živijo! Našel sem zate, da je najlažji način, vsebino avtomatizacijo za vašo spletno stran.

   • ja, prav imaš. ampak imejte oči na blogging in trženje vsebine kot tudi.

  • Pingback: Najboljši digitalni marketing usposabljanja in tečaji v Indiji - Way2inspiration()

  • Homer Graveline

   Jaz trenutno deluje dve spletni strani, ena je za oblikovanje & Razvoj in imam pr štirih na njej in imam ton dobrih člankov vsebin.. In sem imeti še en blog, kjer sem uporabo rants, zdravstvenih nasvetov in fotografije… Moram združiti vse od njih, ali pa naj jo vodi ločen?.

   • Če imate več avtorjev, potem združiti vso vsebino v eno, in če ste sami avtor gre za eno nišo. AS več teme lahko prinese več prometa za različne ključne besede. To je odvisno od vas, kako lahko ročaj naloge.

  • jyui

   Od začetka do konca vsaka ideja je kar najboljše predloge, kakor tudi obetavnih misli storiti tudi v pisni obliki pristopi gladko vsem. V tem primeru je ta nastavitev najboljši del pri raziskovanju programirane pristopov delati dobro za vse procesnih tokov na lažji način.

  • Content4 Blagovne znamke

   Zelo informativen po To bo zagotovo pomagalo pisce v vseh zvrsteh. Tukaj je še ena zanimiva napisati-up, ki lahko dodajo vrednost vsebine tukaj. Check it out. http://www.content4brands.in/seocontentwritingtips/

   • aseem12

    Hvala vam

  • publishmatic

   Great blog in informativni nasveti
   Hvala za deljenje

   • aseem12

    hvala

  • Vikash

   Good writing skill you have.
   I have created a blog pls check content skill and suggest to me how i improve more for readers.
   Link: http://www.goforinfo.co.in