споделя това

Мощна формула, за да се лекува стреса от себе си забавления

Природата е дарила всеки един от нас с естествени тенденции за забавление, за да се справят с всички напрежения на живота. Но ние все още не знаят този оазис, защото на нашата нагласа екстроверт, и нашето повърхностно разбиране на самите себе си. Това 'Мощна формула, за да се лекува стреса от себе си забавление " може да ви помогне да се излекува напълно стреса естествено.

Малко мисъл за целта, генезис, природата и "Процесът" на изпитват забавление, Ще стане ясно, че няма конкретни критерии за определяне или измерване на забавление. Нито има някакви устройства или средства, което със сигурност ще осигури определен вид забавление. Целта може да бъде обслужвана от алтернативен начин, дори ако единият е в определена настроение, за да получите определен тип забавление.

(Например, ако един е в настроение да гледате конкретна филм, но не и билети са на разположение за всяко шоу на този ден след това той или тя могат да изберат някой друг филм, театър или шоу). Не е нужно да се чака специална възможност да има радост на забавление само от някои специфични средства. Не е необходимо да се организира за всякакви джаджи, търсене на правилния режим, или да се обадите на среща, и т.н за това. Истинският източник на забавление е на разположение през цялото време; само трябва да го почувстваш, признае това и да активира или да го съживи.

Ние всички са имали по някое време или другата страна, че уморен тяло или обтегнати ум се чувства спокоен и освободен за известно време, като гледате или правите нещо приятно или въодушеви Упражнената усилено е не толкова причина за умора, като се има предвид работата като бреме. Ние често забравяме факта, че всички работи, които не могат да бъдат в нашия вкус, всяко обстоятелство не може да бъде благоприятно за нас.

Напрежението или налягане, което обикновено има опит в професионалния живот тези дни от приключване на задачата отвъд личния потенциал предизвиква умствена умора и стрес. Но до голяма степен, напрегнатото лице е себе си, отговорни за това състояние. Той / тя работи за доходоносни работни места и мазнини заплати, за да станете богат и успешен в бързаме. Но можете лесно да се намали стреса от тази формула на самостоятелно забавление.

Един кани или създава стресови обстоятелства като се присъедини към надпреварата на "прогрес" по ускорената процедура, плъх или чрез очакват и в желанието си отвъд собствената си струва и способности на човек. Много пъти най-малко очакваха от обстоятелствата, за да включите благоприятни и хората наоколо, за да действат по един или воля да остане благоприятна, тъй като те са понякога по-рано.

Човек трябва да се помни, че всичко в света се променя. Всеки има неговите / нейните собствени пристрастия, които се различават и с течение на времето. Не можем да очакваме някой да каже или направи това, което ни харесва. Ако човек не може да дисциплинираме собствената тялото и ума, как може да се очаква да се контролира умовете на другите? Това е знак за зрялост и мъдрост от наша страна да се направи оценка на обстоятелствата и да управлява нашите стремежи и очаквания съответно.

За да заслужават повече и все пак искате по-малко "е това, което отговаря на един интелигентен начин за получаване на удовлетворение и самоконтрол. Приемането на принципа като - "борба за победа, но да има злоба за нищо "и" се стремим към най-доброто и да бъдат подготвени за най-лошото, на практика е ключът към по-пълноценен и прогресивен живот без никакъв стрес или напрежение. Не е лесно, но трябва да се започне отнякъде. След като сте твърдо решен да го следват или да развият "вкус" за да я практикува, ума ви ще започне да му се наслаждавате. Това ще предизвика скрити тенденции на "самостоятелно нововъзникващите" забавление.

Стрес Имало ли е в по-ранните времена твърде:

Ние често се впечатлението, че нашите предци са имали лесен живот; не е имало сериозна конкуренция или напрежение. Изглежда, като че ли опасност от стрес е излязъл на повърхността само след последните няколко десетилетия. Това не е съвсем правилно. Неговата форма и причините може да са се променили и на броя на хората, които страдат от психическо напрежение и стрес може да е отишъл в последно време, но стрес е бил част от човешкия живот, тъй като примитивен възрастта на цивилизацията. В първите дни на цивилизацията, борбата за оцеляване е причината за стреса, но това, подобно на стреса дал да започне механичен двигател, генерирани усърдие да се справят с несгоди и поддръжка за изкачването на цивилизацията.

Този вид и ниво на стрес винаги са били част от еволюцията на живота. Природата е също така ни надарен с огромен потенциал, за да го използвате като стимул за постигане на напредък.

Катастрофални Режими на Entertainment:

Подобно на пълзят на "умни" зли тенденции, изкуствените сложността на стрес също нараства с прекомерни амбиции и страсти на човечеството. Стрес расте колектор поради погрешно отношение и непроверени инстинктивни и егоистични желания. Иронията е, че един приема изкуствени и нехаен средства за забавление, за да се отървете от този стрес и на свой ред, горива отрицателни ефекти и без да обръща внимание средства за забавление, за да се отървете от този стрес и на свой ред, горива отрицателни ефекти и уязвимост към страда повече напрежение и психически и физически слаби страни.

Например, Някои хора се чувстват стимулиращи забавление в интоксикация и секс, без да осъзнават, че това по-нататъшни горива чувствени своите страсти и зверски инстинкти, и ги отслабва физически, както и психически.

Хазарт и наддаване също са били хоби, източник на забавление, за много хора в последните времена, както и в настоящето. Но този начин на забавление често подхранва пристрастяване, а също и засилва скрити напрежения наркоман и опасни немощите по няколко начина.

Не може един да има по-съпричастни начини за облекчаване на стреса? Отговорът се крие в разбирането на факта, че не е вид забавление би облекчаване на стреса генерирана от жестока мислене, арогантност, лакомия, и т.н., освен ако не е основната причина се е премахнал. Също така е факт, че ако един са доволни от повечето ресурси и прост начин на живот, човек никога не ще трябва да се изправят неизбежният стрес, поканени от необузданите амбиции и егоистични страсти да придобият власт и снобски притежания.

Продължавай да четеш:

Живей здравословен начин на живот

Как да бъдете щастливи завинаги.

Creative Развлечения и за намаляване на напреженията:

Екскурзии с цел придобиване на знания и практически опит в избраната област на знанието се броят сред творческите забавления. Тя е различна от скита, турне за пикник, разглеждане на забележителности и пазаруване. Последното може да осигури временно отклонение и радост, но нетната печалба е нищо.

По този начин човек може просто да стоя в ъгъла и да гледате на трафика в оживен път или се забавлява, като погледнете в истини на хора и тяхната дейност на многолюдно железопътна платформа или автобус щанд. Посещение гранд забавни тарифи, претъпканите гала вечери, Подобен е и. Един ще харчат повече пари и да получите повече умора и риск от инфекция, която набира истинско забавление в такива дейности.

Трекинг в провинцията, пълен с природна красота и успокояващ полъх на свеж въздух, на брега на една река е толкова различен от ходене по оживените търговски улици на мегаполиса или свински и пазаруване в търговски център. И двете могат да предвидят отклонения и да изложи една до нови атракции, но последният само добавя още към нечии напрежение и стрес, че предоставянето на всеки подмладяване.

Като ведра близост Природата в стопанствата или градините, или просто като запален наблюдение на флората и фауната с къща, гледане на дейността на животни и птици около осигури весел отклоняване на ума и също така предлагат нови знания. Ако това не е възможно, след това отново организиране на къщата, почистване и организиране на настройката у дома или в офиса също би било добре възможностите за отдих. Поливам цветята, градинарство, основали и отгледали дървета в околността, и т.н., са далеч по-голямо удоволствие, полезни и успокояващи дейности и творчески начини за облекчаване на стреса, които посещават пищни партита или гледане на филм някаква смътна.

Търсенето на нова информация и знания, е наградата на природата на човешкото съзнание. Ето защо четене и дискусии също предлагат творческо забавление. въпреки това, темите, разгледани в това са отново е въпрос на интерес на човек. Четене нестандартни романи или книги, посветени на еротични теми, и дискусии или размишлявайки върху теми, свързани са в разрез с тези мощни режими или творчески отклоняване.

Клюки също се противопоставя на положителното въздействие и е в размер на чист загуба на време и енергия. Може Rad леко, но вие също трябва да вглъбявам и анализира дали то е добавянето на ваше знание или полезна информация, задоволяване на стремежа си да опознаят света по-добър, дава положителна и конструктивна посока към вашите мисли, или заточване вашия интелект. Какво мислиш, често се говори или да обсъждат, и с кого, Също така трябва да бъдат контролирани? Не е необходимо да бъде интелектуално или учен.

Умът ти ще започнете да се наслаждавате тази самостоятелна проверка на потока от мисли и постепенно създаване на творчески интерес в добро четене, слушане на добри лекции / беседи и участието ползотворни дискусии. Sports играе освежаващи упражнения, са прекрасни средства за въодушеви ума и енергизиране на тялото.

Всяка задача, която се занимава ума в това някои творческа дейност и който не е свързан с който и да е печалба или загуба, или с каквато и да е успех или неуспехи, може да служи и като творческо забавление за освобождаване от стрес. Всяка задача, която се осъществява с спортен ентусиазъм и положителна инсталация или engrossment на ума ще се превърне в забавление, без значение колко трудно трудов тя може да изиска.

Всичко това е настроението на ума, който прави нещо скучно и стресиращо или интересно, подмладяващ и изпълнение. Ние трябва, Следователно, научат да променим нашата перспектива, както на задачите на ръка в даден обстоятелство и се култивира темперамент да се разглежда всяко дело като полезен и важен. Малко по обучение на ума и на практика ще ни събуди досега латентните тенденции или природен забавление и да направи живота поле от радостни спортове. Надявам се това да "мощна формула, за да се лекува стреса от себе си забавления’ ще ви помогне да се каже довиждане на стреса и живеят щастливо, без стрес живот.

Следвай ме

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Треньор и консултант, Уеб разработчик, предприемач при Way2inspiration
Аз съм основател на way2inspiration.com което е технология, базирани уеб сайт за интернет маркетинг ентусиасти. Аз съм блогър, треньор, писател съдържание и медиен експерт социалното. Обичам да чета книги и да прави изследвания върху интернет. Водя треньор на Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Следвай ме

Най-новите съобщения от A. Bharadwaj (виж всички)