Objavljeno dne
deliti to

Najnovejši digitalni marketing intervju vprašanja za iskalce zaposlitve:

Pripravil sem članek o Digitalni marketing vprašanja za intervju za iskalce zaposlitve na SEO, SEM, social media marketing kandidatke. Predvsem je intervju razdeljen na tri glavne dele: HR krog in tehnično krog.

Dobili boste nekaj skupnih vprašanj v HR krogu kot o vašem profilu, delovne izkušnje, Prejšnji profil, izobraževanje ozadje, kvalifikacije itd. Omenil sem vse podrobnosti enega po enega, kot sem se soočajo v različnih intervjujih.

Digital Marketing intervju vprašanja

Večina multinacionalnih podjetij na splošno najeti Google Adwords strokovnjake. Torej moraš biti certificiran strokovnjak za AdWords pred udeležbe na razgovoru.

Nekateri intervjuji so potekali kot telefonskih krogu, ko je podjetje s sedežem zunaj mesta ali daleč od nje.

HR krog:

hi, Aseem svoje me veseli, prosim, imajo sedež. Povej mi kaj o sebi:

N.B: Dati toplo gesto nasmeh in če spraševalec premika roko naredite stisk roke drugače ne naredi iz vaše strani najprej.

Sem AseemBharadwaj od Hyderabad. Delam kot Digital Marketing Executive v Quantum vrednost IT storitev, Hyderabad za zadnji 3 let. Imam dobre karte za izkušnje pri vodenju različnih socialnih medijev, AdWords, email marketing in SEO akcije. Moj hobi je branje knjig in pisanje blogov. Way2inspiration.com je moja spletna stran.

Kaj je razlog za spremembo delovnega mesta?

Sem že končal 5 leti na Quantum, Zdaj iščejo nove priložnosti in okolje.

Kakšni so vaši Kratkoročni cilji?

Učenje in razvoj poklicne sposobnosti.

Digital Marketing intervju vprašanja

Kakšni so vaši dolgoročni cilji?

Da bi dosegli uspeh na področju digitalnega marketinga in vzpostaviti me kot slavni svetovalec.

Bi lahko na kratko poveste nekaj o svoji izobrazbi?

ya, Imam izpolni diplomi iz fizike odliko. Z odliko Sambalpur University in MBA v digitalni marketing od severovzhodni Univerze.

Razen tega, I so zaključili različne kratkoročne potrdila v web design, testiranje programske opreme, social media marketing, taksist rast, dohodni promet.

Jaz sem Google Adwords in Analytics potrjena in dobil vhodni promet certifikat Hubspot akademije.

Digital Marketing intervju vprašanja

Zakaj ste se odločili za digitalni marketing kot kariero?

pravzaprav, Zanimalo me je na tem področju v mojih univerzitetnega študija. Sem začel pisati bloge in vsebine za različne spletne strani in se uporablja, da bi dobili freelancing delo. Sem lahko predstavljate, da bi bilo najhitreje rastoča industrija v tem stoletju in vsako podjetje bi šli na spletu. Ki je ustvaril zanimanje zame.

Kakšen je vaš Prejšnja delovne izkušnje?

Do sedaj sem delal na več kot 100 SEO in SEM projekti. Sem pomagal majhen, medij, kot tudi velika podjetja rastejo njihove spletne prisotnosti, izpostavljenost blagovne znamke in dobiček. Sem delal na različnih področjih, ki temelji na izobraževanju, zavarovanje, zdravje, drobno tako za domače in mednarodne stranke. Sedaj sem obvladovanju različnih projektov za ZDA, Uk, Avstralija, Singapur stranke.

Kaj so dosežki ki ste jih naredili?

Še sedaj sem pomagal več kot 100 mala in srednje velika podjetja, da raste svoje spletne izpostavljenost blagovne znamke. Jaz sem to povezano multinacionalne blagovne znamke za rast njihove prodaje. Dal sem več kot 60% ROI.

Kakšne so vloge in odgovornosti imaš?

Jaz sem v ekipo 12 člani. Zdaj smo ravnanje različne projekte, ki temeljijo na področjih, kot so izobraževanje, proizvodnja, maloprodaja, zavarovanje za domače in mednarodne stranke, kot so ZDA, Uk, Kanada, Singapur. Moja vloga kot digitalni marketingu je za ravnanje in upravljanje različnih SEO, SEM, Socialni medijske kampanje, načrtovanju in določanju tedenske cilje. Srečam stranke in razpravljali o podrobnostih projektov.

Digital Marketing intervju vprašanja

Kakšni so razlogi vam najem?

Mi lahko pomagajo vaše podjetje povečati prepoznavnost svoje blagovne znamke in prisotnost na spletu. Lahko storim trženje vsebin za ustvarjanje vodi ga privabljanje obiskovalcev na blogu družbe in jih spremeniti v kupce. Zmorem Adwords kampanjo, vključno z oglasi iskalnikov in PPC oglasov. Lahko povečati prodajo in dobiček na 60%.

Kakšna je vaša sedanja CTC?

4.5 lakhs letno.

Koliko pohod ste pričakovali?

30% Pohod.

Kakšna je vaša odpovedni rok?

Moj uradni odpovedni rok 30 dnevi.

Kje se nahaja vaše podjetje?

To se nahaja v Gachibowli, mesto Hitech, Hyderabad.

Kdo je vaš Team svinca in vodja HR?

Moja Team svinca je Smita Patel in vodja HR je PoorviPattnaik.

Digital Marketing intervju vprašanja

Povej mi kaj o svojem profilu podjetja in kakšne vrste storitev ne zagotavlja?

Quantum vrednost IT storitev je 7 let v ZDA off shore podjetje. Zdaj je 180 zaposlenih in zagotavlja storitve za razvoj aplikacij, računalništvo v oblaku, poslovni analitik, Testiranje in digitalni marketing.

Ali želite vedeti nekaj iz moje strani?

Ya, če vas ne moti, lahko vem, da vem o vašem profilu podjetja.

N.B: Ne sprašuj ničesar, dokler anketar vpraša,.

Tehnični Round za digitalni marketing Intervju:

Spletna stran: abc.com/sm, page rank: 15 kaj je vaš predlog za izboljšanje page rank?

Za povečanje page rank najprej bom naredil analizo konkurence. Naredil bom popolno analizo na strani za optimizacijo strani pa lahko preverite na strani konkurentov. Potem učinkovite spremembe, bom. Bom delo na povečanje prometa, pa tudi ustvarjanje kakovostnih črnila za spletno stran.

Digital Marketing intervju vprašanja

Določite CPM, CPC, CTR, CPC.

CPM je kratica za ceno na tisoč prikazov, ki se uporablja v prikaznih ali PPC oglasov. To je znesek, oglaševalec mora plačati za tisoč prikazov oglasa.

CPV je kratica za ceno na pogled, ki se uporablja v video oglasih. To je znesek, oglaševalec mora plačati na pogled video.

CPC je kratica za ceno na klik, kar je znesek oglaševalec plača za klik oglasa.

Kaj misliš s pretvorbo?

Konverzija pomeni, ko obiskovalec izpolni obrazec tako, da njegovo ime, Podrobnosti o e-pošte ali kupi izdelek.

med SEO, da, SMM, E-poštni marketing, ki se radi naredili in mislim bolj učinkovito?

V sedanjih razmerah, Dajem prednost vse kot vsako podjetje potrebuje dobiček. Če ste odvisni od le SEO potem se ne more znebiti vodi v krajši čas. Potem greš za PPC ali Facebook trženja, ki vam lahko takojšen rezultat.

Kako vam ključno besedo raziskave?

Sem se odločil, dolgo rep ključne besede s srednjo ali nizko konkurenco. Ker če ste vzeli ključno besedo dolgo rep, potem bo lažje za uvrstitev kratke rep ključne besede. Uporabljam Google ključno besedo načrtovalec, Alexa orodje za ključne besede, in Yoast SEO kažejo preveriti konkurenco ključne besede. Razen tega, Sem se odločil, ključne besede iz Quora, Kindle knjige.

Digital Marketing intervju vprašanja

Kako izboljšati oceno kakovosti oglasa,?

Ocena kakovosti oglasa je odvisna od relevantnosti ključnih besed in oglasov ter tudi kakovosti ciljne strani. Torej bom izberejo ključne besede, ki so pomembni za ciljno stran in ustvariti oglase ustrezno.

Kako uporabljati socialnih medijev za trženje?

I uporabo socialnih medijev, da promet in izpostavljenost blagovne znamke. Dobim vodi z objavo kakovostnih delovnih mest in slike. Uporabljam različne skupine, komentiranje objav in plačane trženje na Facebooku, linkedIn. Uporabljam Facebook trženje za povečanje objavo, povečanje povezave do strani, obisk spletnega etc.

Katere socialne medije uporabljate najbolj?

Uporabljam tako Facebook in povezan v večini. Ker je Facebook B2C in Linkedin je B2B kanale tako da dajejo prednost tako.

Kako se vam zdi blog komentiral mesta?

Blog komentiral treba storiti za ustrezne blogih. Ker če dobiš backlink Iz nepomembno pošti ali nizke kakovosti spletnih strani, potem obstaja možnost za pridobivanje, ki jih pingvin posodobitev hit. Uporabljam poizvedbo: povezane: ob upoštevanju, da bi našli ustrezne bloge za industrijo.

Katera orodja uporabljate?

I uporabo različnih orodij, kot je Google Analytics, poljub meritve, Alexa ključno besedo raziskave, Hubspot grader, squirrly revizija spletna stran, podobno web, veličasten, povezava pomočnik, backlinko, noro jajce, semrush etc.

Kaj so negativne ključne besede?

V raziskovalno orodje za ključne besede, če ne potrebujemo stavek, nato pa jo lahko nastavite kot negativno ključno besedo.

Katere so različna orodja za socialno upravljanje medijev, ki jih uporabljate?

Uporabljam pufer, HootSuite, rastnimi socialno orodje za upravljanje različnih socialnih medijev računov. vendar HootSuite Uporabljam najbolj.

Digital Marketing intervju vprašanja

Kako si ustvariti Facebook oglas?

načrtovanje, ideja, konceptualizacija, oblikovanje, urejanje, izvedba: to so postopek za ustvarjanje oglasov.

Oglas naj bi pritegnili spreobrnjenca in veselje. Izvedba je mehanski del, ki se lahko vsakdo storiti z upoštevanjem nekaj korakov. Če si ne more pritegniti in ustvarjanje vodi potem, kaj je vredno porabe tisoče bulks?

Načrtovanje in proizvodnja ideja je pomemben vidik oglas. Več časa boste porabili za načrtovanje bolj daje vrnitev. Oglas je treba oblikovati v skladu s tem trending pravilno uporabo koledarja za promet. Moraš delati raziskave temeljito o trgu, ki so naša ciljna publika, ki barvna kombinacija je treba, kaj so problemi in kako lahko u izročiti rešitev. Oglas mora biti smešno.

Moramo narediti ustrezne tržne raziskave pred ustvarjanjem oglas temelji na trenutnih tržnih trendih. V prodaji in marketingu konkurenca je velika, kot vsi prihaja z novo idejo vsak dan. Moramo narediti testiranje A / B po izvedbi oglasa.

Moramo oblikovati oglas na tak način, da lahko vtis uporabnike’ psihologija, tako da jim zabavno ali čustvo.

Digital Marketing intervju vprašanja

Kako boste povečali Facebook privržencev in stran všeč?

Obstajajo različne metode za povečanje privrženci Facebook in strani všeč.

Komentiranje objave, Z vstopom v skupinah, delijo drugi objavili, všeč objav, ponuja brezplačno webinars, ebooks, plačani oglasi itd. Delitev mikro blogov, Slike na teme trending tudi dobro delo. Če ste post redno dragocene informacije potem zagotovo privrženci povečala iz dneva v dan. Ampak ne moreš zanemariti plača akcije.

Kako uporabljati twitter za razvoj poslovanja?

Twitter je ena največjih družbeno medijskih kanalov. obstaja Moč twitter v # oznake. Vozim ogromno prometa na svojo spletno stran z uporabo kanala Pogosto # oznake.

Kako uporabljati Pinterest in Instagram?

Pinterest in Instagram so slikovni delitev kanalov. Uporabljam ga za modo, hrana, maloprodaja, apparels znamke.

V katerem domene, ste strokovno znanje?

Potovanja in turizem, izobraževanje, zdravje, drobno e-poslovanje, proizvodnja, zavarovanje, Informacijska tehnologija.

Digital Marketing intervju vprašanja

Ki CTR google raje: 4/10 ali 6/10?

Google meni, da je najvišji CTR in dobro opravlja oglas. tako 0.6 je več kot 0.4. Google bo raje 0.6

Katere podatke potrebujete od strank pred zagonom oglaševalsko akcijo?

Podrobnosti o izdelkih in storitvah, skupni proračun, rok.

Končno intervju konča s stiskom roke.

Ne spreglejte:

SEO intervju vprašanja za Freshers.

Top off stran SEO strategij.

Pridružite se seveda brezplačno !

Prijavi se zdaj

Nikoli ne bom vdati, trgovino ali prodati svoj e-poštni naslov. Odjavite se lahko kadarkoli.

Sledi mi

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Trener in svetovalec, Spletni razvijalec, podjetnik pri Way2inspiration
Sem ustanovitelj way2inspiration.com ki je spletna stran, ki temelji tehnologija za internetno trženje navdušence. Sem blogger, trener, vsebina pisatelj in strokovnjak social media. Ljubim branje knjig in raziskovalno delo na internetu. Vodim napada na digitalni marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Sledi mi

Zadnje objave po A. Bharadwaj (Poglej vse)

  • Indrajit

   Ta članek mi je veliko pomagala pri pripravi intervju.

  • Indrajit

   Koristne blog za iskalce zaposlitve

  • Sam peščena

   To je zelo koristno, ena za freshers, Hvala za deljenje