postat pe
imparte asta

Strategiile de marketing eficiente digitale pentru a stimula traficul site-ului

Deci, ești un comerciant de internet sau să fii un comerciant de internet? Huuggh ... pare bine.

Internet sau marketing digital este în creștere rapidă și a devenit esențială în această eră digitală și de aceea am scris acest post pe Strategiile de marketing eficiente digitale pentru a stimula traficul site-ului, pentru a ajuta entuziaști de marketing digital și învață să facă calea lor o plimbare tort.

Înainte de un deceniu nu a fost atât de popular ca tehnologie de internet nu a fost bine dezvoltată, iar utilizatorii au fost limitate. Îmi amintesc că în 1998 când m-am alăturat prima mea clasă de informatică în școala mea mi-a luat o jumătate de oră pentru a descărca o imagine.

Primul, Am învățat fundamentale de calculator și MS-DOS. Viteza de Internet a fost lent atunci și alfabetizare de calculator a fost sub linia.

Dar, pe măsură ce tehnologia a trecut anul dezvoltate și în această eră de internet este în mâna tuturor. da, sub formă de smartphone, comprimat, iPhone toate obține acces la internet. Deci, piața a fost deja deschis.

Toată lumea vrea să facă afaceri on-line, poate fi un magazin de e-commerce sau de predare on-line.
Internetul a devenit cea mai bună platformă pentru a satisface nevoile clienților ca oamenii caută pentru nevoile lor online,.

La fel ca un magazin fizic proiectați un site web, menționează produse și servicii dvs., posta conținuturi utile și executați unele campanii plătite sau de a face SEO. Atunci să se întâmple magia, vizitatorii vor turma la site-ul dvs.. Dar asteapta…

Dacă ar fi fost atât de ușor pentru toată lumea ar face acest lucru. Adevăratul fapt este 4 din 5 afaceri pe internet nu reușesc. De ce? Nu ar putea fi de introducere pe piață în mod corespunzător sau nu funcționează în conformitate cu un plan adecvat sub îndrumarea dreapta.

Chiar și oamenii dau informații toate gratuite, încă, ei lupta pentru a face o normă întreagă câștigând de pe internet. Aceeași situație este în industria blogging-ul, de asemenea,. Sunt de acord că începe călătoria de marketing pe internet nu poate fi o plimbare tort, dar sub îndrumarea corespunzătoare a experților, poate fi mai ușor.

Adevărul este universal, atunci când începe să lucreze în orice domeniu sau de afaceri va eșua. Când începeți mersul pe bicicletă poate cădea de mai multe ori. Apoi, te ridici și plimbare din nou.

Dacă luați exemplul unei persoane care are mai mult 10 ani de experiență în orice domeniu, veți găsi că el a ajuns la această poziție prin a face o mulțime de greșeli și de a învăța din greșelile.


Trebuie să învețe de la eșecul de a deveni un expert în orice domeniu. Din experiența mea, Eu am să spun că domeniul de internet marketing este un domeniu de creativitate și de învățare continuă.

Citit:

Ghid de SEO pentru incepatori.

Ghid de blogging pentru incepatori.


Toată lumea este un blogger, youtube marketing, antreprenor de internet, dar ce ai de gând să faci un lucru nou sau creativitate? Toată lumea lucrează la SEO, blogging, marketing, de afaceri, dar ce ai diferit de altele. Dacă puteți face modificări sau face pe oameni să te urmeze, atunci vei câștiga cu siguranță.

Învățați de la experți:

Primul meu sfat este de a învăța de la experți în domeniu. Acesta te va ajuta cu siguranta mult. Niciodată nu începe călătoria fără a lua îndrumare.

Un expert de marketing pe internet, care are mai mult 10 ani de experiență are capacitatea de a vă ghida în 10 ore. Nu spun că el te poate face un expert în 10 ore, dar el vă poate oferi cunoștințe de bază.

Învățarea de la experți poate comprima timpul de cercetare și puteți trece cu ușurință în domeniu, cu încrederea în sine. Fără încrederea în sine modul în care se poate face munca?

Aceasta este cea mai newbies face greseala. Ei merg la unele site-uri citesc ceva despre SEO sau PPC și ei cred că au dobândit toate cunoștințele. Dar cum poate fi posibil?

Învățarea pe site-uri sau vizionarea clipurilor video YouTube nu vă poate oferi cunoștințe complete. Un alt lucru este aceste site-uri oferă informații fără o ordine secvențială. Unele posturi s-ar putea obține pentru experți și la o parte pe care le obține unele posturi pentru începători. Ceea ce ar putea crea o mare confuzie în rândul cititorilor.

Aceste linii directoare de marketing digitale pentru startup va ajuta cu siguranta te pentru a atinge obiectivele.

Dacă aveți experiență atunci ar trebui să se refere site-uri, cum ar fi searchenginejournal, SEOBook, ProBlogger pentru a rămâne actualizat. Dar, ca un incepator nu ar trebui. da, puteți obține cunoștințe de bază despre domeniu, fără îndoială,. Dar „un pic de învățare este întotdeauna un lucru foarte periculos“.

Strategiile de marketing eficiente digitale pentru a stimula traficul site-ului

De aceea vă sugerez să luați un curs pe termen scurt, in marketing digital / web marketing / marketing pe internet. formare online este bun ca poti studia in timpul liber. Puteți urmări cursul, împreună cu studiile de colegiu sau de locuri de muncă.

Apoi, face internship și începe propriul proiect. Proiectarea unui site web, scrie unele posturi le și începe promovarea site-ul dvs..

Noi avem 10+ ani experți în domeniu de predare elevi din întreaga lume. Programa noastră este, de asemenea, complet diferit, care este pentru elevii avans. Noi vă oferim orientările complete cu privire la skype 24*7.

Alătură-te acum.

Alege nișă cu atenție:

Înainte de a pune piciorul în acest domeniu să ia ceva timp pentru a alege un subiect sau de nișă dvs.. În ce domeniu sunteți să lucrezi pentru o lungă perioadă de timp sau te ademeneste de câmp, să păstreze timp întreaga motivante.

Dacă aveți un obiectiv clar cu privire la destinația finală, atunci de lucru va fi confortabil. In caz contrar, vei primi obstacole și procrastinare.
Cei mai mulți dintre clienții mei spun, „Vreau să înceapă cariera mea de marketing pe internet, dar eu nu sunt obtinerea direcția corectă și subiect pentru a începe“.

Ca începător, se întâmplă pentru toată lumea. Te uiți la un film și cred că wow! Ce o carieră bună în industria cinematografică ar putea fi și doresc să devină un actor. Te uiți la un meci de fotbal și doresc să lucreze în domeniul fotbalului.

Dacă lucrați pe un anumit subiect, veți obține mai multe cunoștințe și mai specializate pe acest subiect.

După cum vă cunoștințele crește mai larg puteți fi în măsură să vă stabili ca o autoritate în această nișă. Apoi, va crește urmașii dumneavoastră sub formă de cititori.

După reușita într-un domeniu poate lucra cu ușurință pe un alt domeniu pe măsură ce va converti urmașii anterioare și clienții la noul subiect.

Acest lucru se întâmplă deoarece mintea umană nu este constantă. Ascultați vocea interioară în loc de a asculta pe alții. Dacă găsiți nișă perfectă, puteți găsi piața țintă, precum și.

Dupa ce nisa sau subiect, apoi începe de cercetare de cuvinte cheie. Să presupunem că subiectul este mancarea. Apoi, din nou, aceasta se împarte în diferite categorii, cum ar fi pierderea in greutate alimente, cele mai bune alimente de vară, cel mai bun mic dejun alimente, mâncare de stradă, fructe de mare la domiciliu.

Strategiile de marketing eficiente digitale pentru a stimula traficul site-ului

În acest fel, puteți împărți din nou categoriile în subcategorii și de cercetare pe care. Fie că începe un blog sau video YouTube, cuvinte cheie de cercetare ar trebui să fie primul pas.

Cele mai multe marketing fac această greșeală și să ia cuvintele cheie prin brainstorming, care este un mod complet greșit. Dacă luați un cuvânt cheie scăzut coada competitivă și lung va fi mai ușor să rang pagina sau video rapid.

Începe de la socială:

Cele mai multe guru de marketing pot spune pentru a porni de pe propriul site, dar voi spune nici nu este nevoie mai întâi site-ul dvs.. Start din social media. Utilizatorii de social media sunt în creștere zi de zi. Dacă se poate stabili bine prezența dumneavoastră social media puteți genera cu ușurință o mulțime de vizitatori.

Creați pagina dvs. de pe Facebook sau Google+ și începe de micro-blogging. Începe discuția în diferite forumuri. Aici puteți obține o mulțime de probleme de oameni și să încerce să rezolve aceste probleme.

Întotdeauna posta conținutul pe care le sunt specializate și nu merg la subiect în afara dvs. de nișă.
Primul, începe conectarea oamenilor și creșterea liste de prieteni. Trimite cel puțin 10-20 cererile de prietenie în diferite canale.

Citit: Impactul social media și revoluție.

Puteți începe de la Skype sau Whatsapp, de asemenea,. Aceste două platforme sunt bune pentru a începe.
Mai bine pentru a începe conectarea rudelor, şcoală, colegiu prieteni și partajare mesajul dvs..

Vă puteți alătura grupuri diferite pe Skype și Whatsapp pentru a conecta alte persoane din diferite țări.
Unul dintre prietenii mei isi conduce afacerile sale în totalitate pe skype.

El se conectează unii comercianți chinezi pe Skype, comandă apparels și vinde on-line. Și aceste platforme sunt complet libere. WhatsApp este o platformă care generează nici un venit fără a afișa anunțuri.

Strategiile de marketing eficiente digitale pentru a stimula traficul site-ului

Vă puteți alătura diferite grupuri pe LinkedIn și Facebook, de asemenea,. Când cresc urmașii dumneavoastră, în cele din urmă puteți utiliza aceste ca platforma de marketing.

Trebuie să comenteze alte imagini, cum ar fi posturi și cota. platforme sociale ceas cat de activ esti in social media, iar acestea pot ridica și să recomande profilul dvs. în funcție de activitățile sociale. Dacă nu partajați alții posta, atunci de ce a ta vor împărtăși.

Fără îndoială Facebook și Twitter sunt cele mai mari platforme. Dar nu ar trebui să ignore pe alții. Cel mai mare beneficiu al acestor site-uri este că se pot răspândi cu ușurință mesajele dumneavoastră folosind # Etichete. După ce cresc prietenii și urmașii tăi răspândi mesajele dumneavoastră, inclusiv link-uri către blog-urile sau videoclipurile.

Utilizarea #tags trending I a lua de multe ori opinia mea postare mai mult 10000 ori într-o oră.

Optimizarea Social media funcționează mai bine decât optimizarea motorului de căutare. Dar trebuie să învețe arta de a SMO (social media de optimizare) de lucru treptat pe ea. Dacă faci într-un mod adecvat, puteți conduce cu ușurință o mulțime de vizitatori la blog-ul dvs. cu ușurință cu mai puțin efort tehnic.

bloguri video funcționează mai bine:

YouTube și Google sunt doi frați. Puteți crește piața pe oricare dintre aceste două. Cel mai expert vă poate sugera să pornească de la un site web, dar vă va sugera să înceapă de la video blog.

Următoarea generație este pentru bloggeri video,. YouTube este cel mai mare hub videoclipuri legate de sănătate, joc, sport, educaţie. Așa cum am menționat mai sus începe de la un singur subiect care vă interesează.

Strategiile de marketing eficiente digitale pentru a stimula traficul site-ului

Apoi, de cercetare subiect și să facă în mod regulat videoclipuri. Cei mai mulți bloggeri video câștigă lor full-time venit de pe YouTube numai. Some make million dollars in an hour only and some make zero in a year.

You can create marketing videos related to your channel and integrate the videos into your website to provide a good video content to your readers. It depends on you, how much time you are giving to create a quality video.

Strategiile de marketing eficiente digitale pentru a stimula traficul site-ului

If the video blog is enriched with good quality and engaging content then you can attract a lot of viewers.
Only creating videos will not give you visitors, you have to do marketing.

The search engines are not the automated systems, which will promote your content automatically. You have to spend your time as well as money to do the promotion.

Create your website carefully:

From different channels, you have to drive traffic to your website. That’s why you need a good website, good in the sense equipped with good eye catchy design, good loading speed, good content.

Reports suggest websites with loading speed less than 5 seconds increases the conversion 70 percent. Choose your hosting plan carefully. Vpn hosting is best of all. It may be costly but you will get a good return over investment.

Strategiile de marketing eficiente digitale pentru a stimula traficul site-ului

Develop your site in CMS, which will be easier to handle. As a marketer you will not get time to develop a site in PHP, .net or using Html, CSS. If you can develop but can’t manage in future.

Better you hire someone who will develop and design your site. In WordPress, you can easily manage and edit your content.

Only feeding good content won’t work you have to do content marketing properly. Even If you have the best product without marketing nobody will get access to it. So make your SEO perfectly.

Stay updated:

Technology is changing day by day. So you have to stay updated according to the changing technology. So daily refer the sites related to the industry.

Take the Example of SEO which is changing rapidly. New updates are released by Google. asemănător, Social media platforms are developing day by day.

Don’t neglect paid ads:

Paid ads can give you immediate results as it reaches to specific customers according to your target. PPC , display ads or video ads are good to start. Pay some bucks and get the immediate leads.

Many businesses are there who rely only on Google Adwords. This is a very powerful tool. You can spread your ads to different countries, different locations and different groups of people.

Apart from that facebook paid marketing features work well to generate leads.

Spread in the web like wildfire:

In the world of web 2.0 if you only rely on your website or social media then you should forget to make your career in Digital marketing. You have to spread your channel in different platforms.

Though google is the most used search engine but shouldn’t neglect Bing, Yahoo, AOL, Yandex etc. You may get leads from these search engines who may become your lifelong customers.

You should be active in forum discussions as well. Its biggest benefit is you can include links in the posts to drive traffic and get backlinks. Quora is the best forum site to start. . The reason behind this is most of the posts of Quora are ranked on the top of the search engine.

Simultaneously use the blogging platforms like Blogspot, wordpress.com, Weebly to create websites and share your updates. You may not work on these platforms completely but for backlink purpose, share your posts.

Strategiile de marketing eficiente digitale pentru a stimula traficul site-ului

You have to work from a 360-degree angle to get visitors to your site. You may keep your website or Youtube channel in the center. The Internet is a platform which is an open space to work. It is not like your shop or office where space is limited.

It may take some time, but you can easily spread your message all over the world. asemănător, social media is not limited to only Facebook, Stare de nervozitate, LinkedIn. You can be active on Reddit, Tumblr, Digg, scoop etc.
So to overcome the competition diversification is needed.

Have a proper planning:

For any work, proper planning is necessary and for internet marketing also. Create a monthly plan book and write down your tasks of the month at the beginning of the month.

Segment your work according to days of the week. For example on Monday do on-page and Blog commenting, forum posting, on Tuesday Do social bookmarking, Local directory submission.

In this way make a monthly plan on a planning book. This will save your time as you get a direction of your goal.

Work for people not for money:

Have you ever thought why Google, Facebook, Youtube are providing so many facilities for free?
And what are their income source?
If you are money oriented instead of helping others then you can’t succeed in this field.

If you want to do a job in digital marketing then money should be your first priority. But if you want to really make a handsome career as an internet entrepreneur then I will advise working for free.

Strategiile de marketing eficiente digitale pentru a stimula traficul site-ului

Share your experience or knowledge without expecting money. Let people know you. It will help you to establish as an authority.

Work for people, find their problems and solve. And then see the magic happens. If you wanna achieve more than others then this formula will work.

Don’t handle all the tasks alone:

You may start alone but should take the guidance of experts. All the work you can’t do alone. If you can’t hire staffs for your work, then hire some freelancers. Fiverr is the best place to start where you can get microwork done by paying just 5$.

If you can write, Editați | ×, manage contents, then hire someone who can do link building and SEO or if you want to do the SEO and social media then hire for content writing.

În acest fel, you can save your time and money. I am tired off writing for a long time. I want some rest. (Grabs coffee and turn on the TV set)

rezumat:

As an internet marketer, you help people getting their right products or information by using the internet as the medium.

If you follow these ‘Effective Digital Marketing strategies to boost your website traffic, you will definitely get the benefit in next 4 la 5 luni.If you have any question please drop your comments and share it.

Citeste mai mult:

7 SEO Tips and Tricks you must know.

Alăturați-vă curs gratuit !

Inscrie-te acum

Nu voi renunța niciodată departe, comerț sau vinde adresa de e-mail. Vă puteți dezabona în orice moment.

urmați-mă

A. Bharadwaj

Expert Digital Marketing, Antrenor și consultant, web Developer, Antreprenor la Way2inspiration
Eu sunt fondatorul way2inspiration.com, care este un site web bazat pe tehnologie pentru amatorii de marketing pe internet. Sunt un blogger, antrenor, scriitor de conținut și expert social media. Îmi place lectura de cărți și de a face cercetare pe Internet. Îmi conduc coaching-ul pe Digital Marketing, SEO, Google AdWords, Social Media Marketing.
urmați-mă
  • Pingback: orientări de marketing digitale pentru start-up | way2inspiration()

  • sexrijpe vrouwen

    we found ur site is very handy to us! When you keep up the good work we’ll come back to ur blog!

  • Coleen Madeau

    Hi I’m appreciating the time and energy you put into your post and detailed information you present. It’s cool to come across a post every once in a while that isn’t the same out of date rehashed information. Cool read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Bing account.

  • Pingback: Top 7 SEO Tips and Tricks to Promote your website()

  • Pingback: sfaturi scris de conținut pentru începători (No one has told you earlier)()