deel dit

Iedere ouders moet lezen: Een perfecte loopbaanbegeleiding voor uw kinderen

Vrienden alvorens tot dit artikel wil ik zeggen dat je dat een geluid carrière hangt af van een perfecte planning. Als iemand heeft de interesse in muziek dan moet hij kiezen voor muziek, als iemand houdt van dansen, dan moet hij leren dansen. Carrière hangt af van wat bent u geïnteresseerd in het uitvoeren van de beste prestaties. Men moet niet worden gedwongen om het pad dat hij houdt niet kiezen. Dit is mijn mening.

Loopbaanbegeleiding voor uw kinderen

Dit artikel betreffende een perfecte loopbaanbegeleiding voor uw kinderen zal helpen veel ouders een goede begeleiding naar de heldere toekomst van hun kinderen te geven. Veel ouders proberen hun leerlingen te dwingen om dit te doen wat hij niet geïnteresseerd is in het doen en ze kiezen voor het verkeerde pad en kan niet goed concentreren, wat resulteert in een carrière buit. Dus vraag ik alle ouders alsjeblieft niet doen.

Stop met het vergelijken van uw kinderen met anderen:

Het belangrijkste nadeel van onze ouders is, zetten ze altijd de vergelijking van de traditie om hun kinderen. Ze vergelijken altijd hun kinderen met hun familieleden of vrienden '. Sommige ook vergelijken met hun kinderen met anderen, net als zijn zoon is het verdienen van veel geld, zijn zoon scoort goede cijfers in de examens, Zijn zoon heeft een MNC werk etc. Mis dit soort vervelende vergelijking niet doen. Uw kinderen zijn uniek voor u. Er is geen twijfel ouders willen altijd het welzijn van hun kinderen en ze te zien op de bovenste positie. Maar de concurrentie is hoog in elk gebied. Dit soort vergelijkingen zou hen te ontmoedigen.

U zult genieten van te lezen:

Top op pagina SEO geheimen.

Hoe kunt u uw website rang op de top.

beginners’ begeleiden naar Advance SEO.

Off page SEO-strategie.

Best motiverende speech.

Loopbaanbegeleiding voor uw kinderen

Als X's zoon is het veiligstellen 95% waarom moet je niet. Kleine kinderen zijn net natte grond en verlegen zo onbeschoft om ze? Het is de tijd om te spelen, genieten en het maken van vrienden, maar zoals de concurrentie van deze leeftijd? Het effect gaat van vitaal belang in de latere fase. Ik ben Als uw kind niet wil studeren er misschien een reden achter zitten. Het zou weinig geheugen capaciteit, gebrek aan concentratie of iets anders. Maar ze willen niet om uit te vinden de reden en de schuld van hun krankzinnige kinderen.

Stimuleer uw kinderen wat ze graag doen:

Als het kind niet genieten van de studie waarom hij zou zetten 1 of 2 uren voor boeken. Dit is de grote fout van ons onderwijssysteem ook. Maar de westerse systeem is heel wat anders. Als hun kind wil om gitaar te spelen hun ouders hen aanmoedigen. Als hij wil een honkbalspeler zijn hun ouders aan te moedigen hun talent en laat ze doen. Ik ben niet volledig ondersteunen hun systeem, er zijn ook een heleboel fouten bestaan. Maar ik ben nu gericht zijn op onderwijs en carrière. Ze laten hun kind wat hij / zij geniet.

Loopbaanbegeleiding voor uw kinderen

Jij zit 2 - 3 uur om een ​​film te kijken of evenaren of een spelletje spelen. Omdat u genieten van de film of het spel. Onze cursus structuur moet worden ontworpen op een zodanige wijze dat studenten hun lessen moeten genieten in plaats van te vervelen. Je hebt de theorieën geleerd in uw school, maar niet hoe uit te voeren en geld verdienen. De traditie moet veranderen. Wie zal veranderen? We ja we kunnen veranderen.

In landen als India Techniek of medische zijn de eerste prioriteit van de studenten. In het noorden en westen van India wordt beschouwd als een goede carrière-optie. In het oosten van India, studenten liever Medical and Engineering. Maar in de westerse landen, De wet is de eerste keuze van de studenten en vervolgens de politiek. Dan massacommunicatie en de laatste is engineering of medische.

Is professionele opleiding onmisbaar voor de carrière?

Velen hebben succesvolle carrière bereikt zonder een diploma. Neem het voorbeeld van Microsoft-oprichter Bill Gates of Facebook-oprichter Mark Zuckerberg of Reliance oprichter Dhirubhai Ambani die hun opleiding hebben afgerond. Maar zij bouwden dergelijke bedrijven waar veel hoogopgeleide afgestudeerden huren. het is niet zo makkelijk als we denken en het is niet onmogelijk ook. Als u wilt huren of ingehuurd beide nodig hebben diepgaande kennis en onderzoek. Je moet ervaring op te doen in een bepaald gebied met functionele kennis op andere gebieden ook.

Loopbaanbegeleiding voor uw kinderen

Het kan makkelijker zijn om een ​​baan te krijgen dan start je ondernemer reis na voltooiing van de basis- of beroepsonderwijs. Zij stoppen met hun studie om zich te concentreren op een enkel onderwerp. Ze bouwden hun passie om hun bron van inkomsten. Zij hadden de ingebouwde voeding, risico's te nemen capaciteit, en ondernemende vaardigheden en hun harde werk leidde hen naar succes. Als u het zelfvertrouwen om iets nieuws en unieks dan moet je om je geest te maken en zich richten op dat specifieke onderwerp dat je wilt. Als ze kunnen de reden waarom je niet kan?

Bijvoorbeeld, wanneer u een nieuwe smartphone of een nieuwe fiets te kopen je geest zweeft over het voor een paar dagen. Elke keer dat je erover nadenkt. Alvorens in te gaan op een vakantie u van plan bent het al eerder 1 maand. Je nadenken altijd, zoeken op het internet hoe om te gaan waar te verblijven, wat is het klimaat van de plaats etc. Dus om te beginnen met uw eigen reis moet je je eigen lot te vinden. Je moet het risico te nemen. Je moet een aantal keren mislukken. Maar je moet niet stoppen. Als het niet dan komt moet je opnieuw en opnieuw proberen. Aan de andere kant leer je hoe het niet af te weren en om te zetten uw gebrek aan succes.

Loopbaanbegeleiding voor uw kinderen

Maar veel studenten geconfronteerd met het dilemma bij het kiezen van het juiste pad. Ja, Ik pik zeker als ik ook hebben ondergaan door middel van deze situatie. Dan moet je gaan en te overleggen met de beste consultant. Als je neef of familielid is het nastreven van het hoger onderwijs in de medische wetenschap, dan gaan en hem te raadplegen. Als iemand is de voorbereiding voor een concurrerende, zoals Banking, Spoorweg, overheidsdiensten krijgen tips van hem. Zoals waar voor te bereiden, hoe voor te bereiden, welke boeken te volgen, die instituten zijn het beste etc. Klik hier voor de uitgebreide en overvloedige idee over het onderwerp. Een niche carrière gids drijft u om uw droombaan. Dus niet dubbelzinnig zijn.

Punten om te overwegen voor het kiezen van uw droombaan:

een. Of je geeft je voldoening of niet.

Ja, werktevredenheid het belangrijkste. Velen stoppen met hun dagelijkse werk, omdat ze niet tevreden zijn of op andere wijze te klikken een hoger salaris op basis van. Er zijn veel ingenieurs die hun technische baan krijg, er zijn veel advocaten die hun wet-gerelateerde banen krijg.

b. De adequate toekomstvisie van je carrière.

Als uw baan heeft geen heldere toekomstige omvang kun je niet staan ​​voor een lange tijd. Zo onderzoekt zorgvuldig.

c. Legitiem of niet. Fraude werk, bedriegen kan niet bestaan ​​lang. Dus je moet een legitieme werk te doen.

d. Respectvol of niet

Loopbaanbegeleiding voor uw kinderen

Betrouwbare en langdurige carrière hangt af van uw interesse, toewijding, en de focus. Elke vorm van fraude werk echt klote.

We dagelijks tegenkomen de krant dat veel overheidsfunctionarissen en corporate reuzen wordt veroordeeld voor graft en fraude. Ze hebben een knappe inkomen, maar ze niet aarzelen om de steekpenningen te nemen en dit belemmert hun waarde. Dus iedereen moet beroofd van dit soort slechte karma. Omdat je eerlijk in je karmische veld moet worden. Oneerlijkheid leidt tot slecht karakter.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij

Laatste berichten door EEN. Bharadwaj (alles zien)

    • Pingback: Iedere ouders moet lezen: Een perfecte loopbaanbegeleiding voor uw kinderen | way2inspiration()