postat pe
imparte asta

La fiecare părinți trebuie să citească: O orientare în carieră perfectă pentru copiii dumneavoastră

Prieteni înainte de a trece la acest articol vreau să-ți spun că o cariera de sunet depinde de o planificare perfectă. Dacă cineva are interes în muzică, atunci el ar trebui să opteze pentru muzică, dacă cineva îi place dansul, atunci el ar trebui să învețe de dans. Carieră depinde de ceea ce te interesează efectuarea celor mai bune performanțe. Nu ar trebui să fie obligat să aleagă calea pe care displace. Aceasta este opinia mea.

orientare în carieră pentru copiii dumneavoastră

Acest articol despre o orientare în carieră perfectă pentru copiii dumneavoastră va ajuta mulți părinți să dea o îndrumare adecvată pentru a face viitorul luminos al copiilor lor. Mulți părinți să încerce să oblige elevii lor să facă acest lucru face ceea ce el nu este interesat și ei aleg calea greșită și nu se poate concentra în mod corespunzător, rezultând într-o pradă de carieră. Așa că am cere tuturor părinților, vă rugăm să nu fac asta.

Nu te mai compara copiii cu alții:

Principalul dezavantaj al părinților noștri este, au pus întotdeauna tradiția în comparație cu copiii lor. Ei se compară întotdeauna copiii cu rudele lor sau de prieteni ". De asemenea, unii compară copiii lor cu alții ca fiul său câștigă o mulțime de bani, înscris de fiul său note bune la examene, fiul său are un loc de muncă MNC, etc.. Nu face acest tip de comparație urât. copiii tăi sunt unice pentru tine. Nu există nici o îndoială că părinții doresc întotdeauna wellness copiilor lor și a le vedea pe poziția de top. Dar, concurența este mare în fiecare domeniu. Acest tip de comparație le-ar descuraja.

Te va iubi pentru a citi:

Sus pe secretele SEO pagină.

Cum de a rang site-ul pe partea de sus.

începători’ Ghid pentru Advance SEO.

Off page strategie de SEO.

Cel mai bun discurs motivațional.

orientare în carieră pentru copiii dumneavoastră

Dacă fiul lui X este securizarea 95% atunci de ce nu ar trebui. Copiii mici sunt ca solul umed și timid atât de nepoliticos să le? Este timpul pentru a juca, se bucura si de a face prieteni, dar o astfel de concurență de la această vârstă? Efectul său merge vital în etapa ulterioară. Sunt În cazul în care copilul dumneavoastră nu vrea să studieze acolo ar putea fi un motiv în spatele ei. S-ar putea fi o capacitate de memorie redusă, lipsa de concentrare sau de orice altceva. Dar ei nu doresc să afle motivul pentru care și dau vina copiii lor nebuni.

Încurajați-vă copiii ceea ce le place să facă:

În cazul în care copilul nu se bucură de studiul său, atunci de ce ar pune 1 sau 2 ore în fața cărților. Aceasta este cea mai mare greșeală a sistemului nostru de învățământ, de asemenea,. Dar sistemul occidental este destul de puțin diferit. În cazul în care copilul lor vrea să joace chitara părinții lor să le încurajeze. Dacă el vrea să fie un jucător de baseball părinții lor să încurajeze talentul lor și să le facă. Eu nu sunt de sprijin complet sistemul lor, De asemenea, există o mulțime de defecte există. Dar eu sunt acum concentrându-se pe educație și carieră. Au lasat copilul lor ceea ce el / ea se bucură.

orientare în carieră pentru copiii dumneavoastră

Tu stai 2 - 3 ore pentru a viziona un film sau meci de sau să joace un joc. Pentru că vă puteți bucura de film sau de joc. Structura noastră curs ar trebui să fie proiectate în așa fel încât student ar trebui să se bucure de lecțiile lor în loc de a fi plictisit. Ați învățat teoriile din școală, dar nu cum să efectueze și să câștige bani. Tradiția ar trebui să se schimbe. Cine va schimba? Noi da, putem schimba.

In tari precum India, inginerie sau medicale sunt prima prioritate a studenților. În nordul și vestul Indiei de afaceri este considerată ca o bună opțiune de carieră. În estul Indiei, studenții preferă medicale și Inginerie. Dar, în țările occidentale, Legea este prima alegere a studenților și apoi politica. Apoi comunicare în masă și ultima este de inginerie sau medical.

Este gradul profesional indispensabil pentru cariera?

Mulți s-au realizat cariera de succes, fără un grad. Luați exemplul fondatorului Microsoft Bill Gates sau fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, fondatorul sau Reliance Dhirubhai Ambani, care nu s-au finalizat studiile. Dar ei au construit astfel de companii care angajează mulți absolvenți cu înaltă calificare. nu este atât de ușor cum credem și nu este imposibil, de asemenea,. În cazul în care doriți să angajeze sau să se angajeze atât au nevoie de cunoștințe profunde și de studiu. Ai să câștige experiență într-un anumit domeniu cu cunoștințe funcționale în alte domenii, de asemenea,.

orientare în carieră pentru copiii dumneavoastră

Ar putea fi mai ușor pentru a obține un loc de muncă decât începe călătoria antreprenor după finalizarea educației de bază sau profesional. Ei au renuntat studiul lor sa se concentreze pe un singur subiect. Ei au construit pasiunea lor pentru sursa lor de venit. Ei au avut puterea intrinsecă, capacitate de asumare a riscurilor, și de calificare antreprenorială și munca lor le-au condus la succes. Dacă aveți încredere în sine de a face ceva nou și unic, atunci trebuie să vă mintea și să se concentreze pe acel subiect particular pe care doriți. În cazul în care ei pot de ce nu poți?

De exemplu, atunci când cumperi un nou smartphone sau o bicicletă nouă minte trece peste ea timp de câteva zile. Crezi despre fiecare data cand ea. Inainte de a merge la o vacanta pe care-l plan înainte 1 lună. Gândiți-vă întotdeauna, căutare pe internet cum să meargă în cazul în care să stați ceea ce este climatul locului etc.. Deci, pentru a incepe propria ta călătorie va trebui să găsească propriul destin. Trebuie să-și asume riscul. Ai să eșueze un număr de ori. Dar tu nu ar trebui să renunțe la. În cazul în care eșecul vine atunci va trebui să încercați din nou și din nou. Apoi, din nou, învățați cum să alunge eșecul și de a converti eșecul spre succes.

orientare în carieră pentru copiii dumneavoastră

Dar, mulți studenți se confruntă cu dilema în timp ce alegerea calea cea dreaptă. da, Am cocoș sigur ca am fost supuse, de asemenea, prin această situație. Atunci ar trebui să meargă și să se consulte cu cel mai bun consultant. În cazul în care verișoara sau ruda ta desfășoară studii superioare în domeniul științei medicale, apoi du-te și să-l consulte. Dacă cineva se pregătește pentru competitivă cum ar fi domeniul bancar, Calea ferata, servicii civile obține sfaturi de la el. Ca și în cazul în care să se pregătească, cum să se pregătească, ce cărți de urmat, care sunt cele mai bune institute etc.. Obține o idee cuprinzătoare și abundent pe acest subiect. Un ghid de cariera de nisa pe care propulsează la locul de muncă de vis. Asa ca nu fie echivoce.

Puncte să ia în considerare înainte de a alege munca ta de vis:

A. Indiferent dacă vă dă satisfacție sau nu.

da, satisfacție profesională este cel mai important. Mulți au renunțat la slujbă pentru că nu sunt îndeplinite sau în alt mod să faceți clic pe un salariu mai mare bazat. Există mai mulți ingineri care nu obține locul de muncă de inginerie, există mulți avocați care nu primesc locuri de muncă legate de dreptul.

b. Viitoarea viziune adecvată a carierei tale.

În cazul în care locul de muncă nu are nici un domeniu de aplicare viitor luminos nu poate sta pentru o lungă perioadă de timp. Așa că examina cu atenție.

c. Legitim sau nu. Orice muncă fraudă, înșelăciune nu poate exista pentru o lungă perioadă de timp. Deci ar trebui să faci o lucrare legitimă.

d. Respectuos sau nu

orientare în carieră pentru copiii dumneavoastră

Fiabilă și de lungă durată de carieră depinde de interesul dumneavoastră, dedicare, și să se concentreze. Orice tip de muncă fraudă într-adevăr e de rahat.

Noi venim zilnic peste ziar că mulți oficiali guvernamentali și giganți corporative fiind condamnat pentru grefă și fraudă. Ei au un venit frumos, dar ei nu ezita să ia mită și acest lucru îngreunează valoarea lor. Deci, toată lumea ar trebui să fie lipsiți de acest tip de karma rea. Pentru că ar trebui să fii onest în câmpul karmic. Necinstea duce la caracter rău.

Alăturați-vă curs gratuit !

Inscrie-te acum

Nu voi renunța niciodată departe, comerț sau vinde adresa de e-mail. Vă puteți dezabona în orice moment.

urmați-mă

A. Bharadwaj

Expert Digital Marketing, Antrenor și consultant, web Developer, Antreprenor la Way2inspiration
Eu sunt fondatorul way2inspiration.com, care este un site web bazat pe tehnologie pentru amatorii de marketing pe internet. Sunt un blogger, antrenor, scriitor de conținut și expert social media. Îmi place lectura de cărți și de a face cercetare pe Internet. Îmi conduc coaching-ul pe Digital Marketing, SEO, Google AdWords, Social Media Marketing.
urmați-mă

Ultimele postari ale lui A. Bharadwaj (vezi toate)

    • Pingback: La fiecare părinți trebuie să citească: O orientare în carieră perfectă pentru copiii dumneavoastră | way2inspiration()