Objavljeno dne
deliti to

Vsakih starši morajo prebrati: Odlična karierna orientacija za vaše otroke

Friends pred prehodom na ta članek Rad bi ti rekel, da je dobra kariera odvisna od popolnega načrtovanja. Če ima kdo interes za glasbo, potem bi moral odločiti za glasbo, če je komu všeč ples, potem bi moral naučiti plesati. Kariera je odvisna od tega, kaj vas zanima vodenje najboljše rezultate. Ena se ne sme prisiliti, da izbere pot je ne mara. To je moje mnenje.

Karierna orientacija za vaše otroke

Ta članek o odlična karierna orientacija za vaše otroke bo pomagalo mnogim staršem dati ustrezna navodila, da bi svetlo prihodnost svojih otrok. Mnogi starši poskušajo prisiliti svoje učence storiti to narediti to, kar je ne zanima in so izbrali napačno pot in se ne morem zbrati ustrezno, kar ima za posledico kariere ropa. Torej, prosim, vse starše, prosim, ne delaj tega.

Stop primerjali svoje otroke z drugimi:

Glavna pomanjkljivost naših staršev, vedno dal primerjali tradicijo s svojimi otroki. Vedno primerjajo svoje otroke pri sorodnikih "ali prijatelji". Nekateri tudi primerjate svoje otroke z drugih področjih, kot njegov sin je zaslužil veliko denarja, Njegov sin rezultati dobri oznake na izpite, njegov sin ima MNC službo itd. Ne to vrsto igralca primerjavo. Vaši otroci so edinstveni za vas. Nobenega dvoma ni, starši vedno želijo dobro počutje svojih otrok in jih vidite na najvišjem položaju. Toda konkurenca je visoko na vseh področjih. Ta vrsta primerjave bi jih odvrnila.

Vam bo všeč, da se glasi:

Top na strani SEO skrivnosti.

Kako rank vaše spletne strani na vrhu.

Začetniki’ vodnik po Advance SEO.

Off strani SEO strategijo.

Najboljši motivacijski govor.

Karierna orientacija za vaše otroke

Če je X sin je zagotavljanje 95% zakaj potem ne bi smel. Majhni otroci so kot mokro zemljo in sramežljiv tako nesramen do njih? Je čas za igranje, uživajo in sklepanje prijateljstev, ampak takšno konkurenco iz te starosti? Njegov učinek gre nujno v kasnejši fazi. Sem Če vaš otrok ne želijo študirati pa je lahko razlog za to. To bi lahko bila nizka pomnilnika, pomanjkanje koncentracije ali karkoli drugega. Ampak oni ne želijo izvedeti, zakaj in krivijo svoje noro otroke.

Spodbujajte svoje otroke, kar imajo radi, da storijo:

Če otrok ne uživa svojo študijo zakaj bi ga dal 1 ali 2 ur pred knjig. To je velika napaka našega izobraževalnega sistema, tudi. Toda zahodni sistem je zelo malo drugačna. Če je njihov otrok želi igrati kitaro jih starši spodbujajo. Če želi biti igralec baseballa njihovi starši spodbujajo svoje talente in jim dovoliti, da storijo. Nisem popolnoma podpirajo njihov sistem, obstaja tudi veliko pomanjkljivosti obstajajo. Ampak jaz sem zdaj s poudarkom na izobraževanju in karieri. Pustijo svoje fanta, kaj on / ona uživa.

Karierna orientacija za vaše otroke

sediš 2 - 3 ur gledati film ali tekmo ali igrati igro. Ker ste uživali film ali igro. Naša struktura Seveda morajo biti oblikovani tako, da bi moral študent uživajo svoje lekcije, namesto da bi dolgčas. Ste se naučili teorije v šoli, ne pa, kako izvesti in zaslužili denar. Tradicijo je treba spremeniti. Kdo bo spremenilo? Mi da lahko spremenimo.

V državah, kot sta Indija inženirstva ali medicinski sta prva prioriteta študentov. V severni in zahodni Indiji posel se šteje kot dobra izbira kariere. V vzhodni Indiji, študenti raje Medical and Engineering. Toda v zahodnih državah, Zakon je prva izbira študentov in nato politiki. Nato maso komunikacije in nazadnje je inženiring in zdravstvene.

Je strokovno stopnjo nujno potrebno za kariero?

Mnogi so dosegli uspešno kariero brez diplome. Vzemimo na primer Microsoft ustanovitelja Bill Gates ali Facebook ustanovitelj Mark Zuckerberg ali Reliance ustanovitelj Dhirubhai Ambani, ki niso končali šolanje. Vendar so zgradili takšna podjetja, ki najemajo več visoko usposobljenih diplomantov. to ni tako enostavno, kot mislimo in to ni nemogoče, tudi. Če želite najeti ali zaposlijo tako potrebujejo poglobljeno znanje in študijo. Moraš pridobijo izkušnje na določenem področju z funkcionalnih znanj na drugih področjih tudi.

Karierna orientacija za vaše otroke

Morda bo lažje dobiti službo kot začnete podjetnik potovanje po koncu osnovne ali strokovne izobrazbe. So nehal svojo študijo, da se osredotoči na en predmet. Zgradili so svojo strast do njihovega vira dohodka. So imeli vgrajen moč, prevzemanje tveganja zmogljivosti, in podjetniško znanje in njihovo trdo delo, jih je pripeljala do uspeha. Če imate samozavest narediti nekaj novega in edinstvenega potem moraš narediti svoj um in se osredotočiti na to posebno temo, ki jo želite. Če jih lahko, zakaj ne morete?

npr, ko kupite nov pametni telefon ali novo kolo vaš um lebdi nad njo za nekaj dni. Vsakič, ko pomislim. Pred odhodom na počitnice jo načrtovati, preden 1 mesec. Vedno si premisli, iskanje na internetu, kako iti kje bivati, kaj je podnebje v mestu itd. Torej, da začnete svojo pot moraš najti svojo usodo. Moraš tvegati. Moraš ne večkrat. Ampak ne smete prenehati. Če zaradi tega pride, potem moraš poskusiti znova in znova. Potem spet boste izvedeli, kako se ubranijo pred okvaro in spremeniti svoj neuspeh do uspeha.

Karierna orientacija za vaše otroke

Toda mnogi študenti soočajo z dilemo pri izbiranju pravo pot. Da, I tiča prepričan, kot sem doživela tudi s tega položaja. Potem bi morali iti in se posvetovati z najboljšo svetovalec. Če je tvoj bratranec ali sorodnik opravlja visokošolsko izobraževanje v medicini, potem pa pojdi in ga zaprosi za mnenje. Če nekdo pripravlja na konkurenčno kot bančništvo, Železniški, civilne storitve dobili nasvete od njega. Kot kjer pripraviti, kako pripraviti, katere knjige slediti, ki inštituti so najboljši itd. Dobili celovito in bogato predstavo na temo. Niši kariera vodnik vas požene na vašo sanjsko službo. Torej ne bo dvoumen.

Točke, da razmisli, preden se izbere svojo sanjsko službo:

a. Ali si ti daje zadovoljstvo ali ne.

Da, zadovoljstvo pri delu Najpomembnejše. Veliko nehal svoje dnevno službo, ker niso zadovoljni ali kako drugače, da kliknete višjo plačo, ki temelji. Obstaja veliko inženirjev, ki ne dobijo svoje inženirsko delo, obstaja veliko odvetnikov, ki ne dobijo službo, povezanih z zakonodajo.

b. Ustrezno vizija prihodnosti svoje kariere.

Če je vaše delo ni svetlo področje v prihodnje, da ne more stati za dolgo časa. Tako skrbno preučiti.

c. Zakonita ali ne. Vsako delo, goljufije, varanje ne more obstajati za dolgo časa. Torej bi morali narediti zakonite delo.

d. Spoštljivo ali ne

Karierna orientacija za vaše otroke

Zanesljiv in dolgotrajen kariera odvisna od vaše zanimanje, predanost, in poudarek. Vse vrste dela goljufije res zanič.

Dnevno naleteli časopis, da se številni vladni uradniki in podjetij velikani obsojen zaradi presadka in goljufije. Imajo lep dohodek, vendar ne oklevajte, da podkupnine in ovira njihovo vrednost. Torej bi morali vsi biti oropani te vrste slabo karmo. Ker bi morali biti iskren v svojem karmičnega področju. Nepoštenost vodi do slabega značaja.

Pridružite se seveda brezplačno !

Prijavi se zdaj

Nikoli ne bom vdati, trgovino ali prodati svoj e-poštni naslov. Odjavite se lahko kadarkoli.

Sledi mi

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Trener in svetovalec, Spletni razvijalec, podjetnik pri Way2inspiration
Sem ustanovitelj way2inspiration.com ki je spletna stran, ki temelji tehnologija za internetno trženje navdušence. Sem blogger, trener, vsebina pisatelj in strokovnjak social media. Ljubim branje knjig in raziskovalno delo na internetu. Vodim napada na digitalni marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Sledi mi

Zadnje objave po A. Bharadwaj (Poglej vse)

    • Pingback: Vsakih starši morajo prebrati: Odlična karierna orientacija za vaše otroke | way2inspiration()