sledite tem 9 zdravstvenih nasvetov, da ostanejo zdravi za vedno
deliti to
Deli na Facebooku
Share On Twitter
Vklopljeno Google Plus
Delež na LinkedIn

9 Zdravstveni nasveti, da ostanejo zdravi za vedno

Brez kakršne koli dvoumnosti lahko rečete: Zdravje je bogastvo. 😀

Vsakdo ve, to, ampak kdo ne skrbi? Sodobna generacija je zaposlen pri ohranjanju razkošno življenje, stanje, nepremičnine.

lahko zaslužil milijon $ na mesec, kaj pa je njegova vrednost, če ste bolni in trpijo zaradi različnih bolezni? 😥

Vemo tudi, da je bolje preprečiti kot zdraviti, vendar ne bomo dobili ustreznega znanja o preventivnih življenjskega nego.

Sodoben sistem zdravstvenega varstva je odvzeta naravnih sredstev in upravljanje zdravstvenega. Zaradi pomanjkanja znanja in ozaveščenosti, ljudje se posvetujte z zdravnikom za manjše zdravstvene težave.

Pravilno upravljanje zdravje je bistvenega pomena za ljudi, v 20. stoletju. Ljudje, ki se izvajajo na slepo za ime, slava, denar brez skrbi za svoje zdravje. 🙁

Pravilno načrt prehrane, dobra vaja, Joga so zelo koristne za zaseden življenja. Tek za denar ni problem, vendar zanemarjajo svoje zdravje, je glavna skrb. 😀

pred 3500 let stari indijski svetnik in filozof Bgbtt, v njegovo sveto knjigo Ashtanga Hridayam Omenjen je več kot 7000 Verzi za preprečevanje bolezni.

On je omenjen naravno sredstvo za kislost, hiperacidnost, srčni napad, razjeda.

Sem že omenil v moji prejšnji post, da sreča prihaja iz dobrega zdravja. Če ste pogosto trpijo zaradi bolezni, kako lahko pričakujete, srečno življenje, srečen odnos, zvok dohodek? 😥

Zdravje je glavni steber uspešnega življenja. Sem delitev 9 zdravstvenih nasvetov, da ostanejo zdravi za vedno.

Sem bil po pravilih Ashtanga Hridayam in nikoli dobil vpliva na vse vrste bolezni, za lani 7 let.

te 9 Pravila bodo zagotovo spremeniti svoje življenje in da ste zdravi, srečna za vedno. In na vaše presenečenje, ta pravila so tako preprosta, da lahko vsakdo slediti brez obotavljanja ali dilemo.

Zdravje vrh 1: Ne pijte vode takoj po zaužitju hrane

V sanskrtu verz: Bhojnante- Bhism - Bari.

To pomeni, pitno vodo takoj po zaužitju hrane, deluje kot strup. Torej, ko bi morali piti vodo?

Moral bi piti vodo po 1 uro ob obroku. Sliši se čudno in je lahko težko za vas v začetku. kaj lahko pijete namesto vode?

Lahko sadni sok, mleko, maslo, sladkor se lahko sok ali piti mleko. Ampak, dajte na uro vrzel piti vodo.

Lahko piti sadni sok po razpoložljivosti sadja v različnih letnih časih.

Ampak ne piti pakirani sok. Vsebuje umetne sestavine in lahko škoduje vaš metabolizem.

Kaj je razlog za to? Naš prebavni sistem je narejen tako, da takoj jih porabijo hrano, da začne kurjenje ognja s sprostitvijo prebavni sok ali klorovodikova kislina.

Kot ste piti vodo je Agni ali požar napihnjen povzroča prebavne motnje. Če je vnos hrane ne prebavi pravilno lahko povzročijo različne bolezni in razjede.

Preberi več:

Kako upravljati stres naravno.

Navade zelo uspešnih ljudi.

Prednosti vegetarijanska prehrana.

Nasvet 2: Pitje vode počasi

Medtem ko se s pitno vodo, piti počasi (srkanje) namesto pitne cel kozarec vode naenkrat. Ko požirek, slina notranjosti ust zmešamo z vodo, encimi teče navzdol v svoj želodec. Ima alkalijske naravo in nevtralizira želodčno kislino.

Ampak to ne more biti mogoče, če pijete cel kozarec vode naenkrat. Encim traja nekaj časa, da se pomešajo. Vse živali, ptice piti vodo, ki jo pije počasi, saj so odvisni od naravnih sredstvih.

Nasvet 3: Izogibajte ohlajene vode

Izogibajte hladno ali ohlajene vode. Zamrznitev vode, hladni napitki so res sovražniki za vaše zdravje. Bagabhatt ni omenjen hladno vodo, vendar je bilo omenjeno, da je temperatura vode ne sme biti nižja od telesne temperature. Malo toplo ali mlačno vodo je boljša. Videl sem različne poskuse, da, ki redno pijejo hladno vodo dobili svoje debelega črevesa skrči.

Ko se je skrčila, boste dobili problem(zaprtje) zjutraj ko se je udeležil klic narave. To je razlog, zakaj večina zahodnih ljudi sedi in bere časopis, medtem ko ob klicu narave. Običajno traja ohlajeno vodo ali z zamrzovanjem vode. vzame 1 - 2 ur, da konča svoj klic narave. Pri jemanju normalno vodo ali mlačno vodo, ne preveč vroče in ne preveč mrzlo.

Zdravje Nasvet 4:

Popijte poln kozarec vode takoj, ko vstane zgodaj zjutraj. Lahko se 2- 3 Kozarec vode, vendar SIP počasi in pijačo. Bodite bakra Jug in pred spanjem ga napolnite z vodo. Takoj, ko prideš gor,piti. Ima sposobnost, da ozdravi visok krvni tlak in rak.

Nasvet 5:

Žvečiti hrano 32 krat v celoti. V tem svetu je zaseden, ljudje nimajo dovolj časa, da se udobno jesti. Karkoli so dobili jesti v omejenem času. Kakšen šok! Si zaslužijo denar za hrano, vendar si ne uživajo ! Videl sem veliko ljudi, jesti hrano, kot pitne vode.

žvečilni počasi 32 krat lahko izboljša presnovo in prebavo delcev hrane. Na ta način vam ni treba jesti obilen obrok. Le lahek obrok lahko dovolj. To vam lahko pomaga uravnotežiti vaše prehrane in mehko dodatne teže.

Zdravje Nasvet 6:

Medtem ko jeste, sedli pravilno v mirnem in mirni legi. Japonci jedo v Bajrasan predstavljajo. V budistični menihi, Indijski ljudje radi jedo hrano v Padmasan predstavljajo sedi na tleh. Menijo, da je njihovo vsakdanje hrane kot blagoslov vrhovnega moči, ki jih je poslala na tem lepem svetu. pod vplivom zahodne kulture, ljudje radi jedo slog bife ali v stoječem položaju.

Medtem ko jeste hrano, mora biti na ravni popkom. Popkovina je težišče telesa in je še vedno uravnotežena, medtem ko je sedel na padmasan ali sukhasana predstavljajo. Pomaga povečati presnovo in prebavo. Vedno poskušajo vzeti več solate, zelenjava v hrani. zelenjava in zelena hrana bi morala biti obvezna v zdravem načrtu prehrane.

Tip7: Smer v Sleeping

Med spanjem imejte glavo na vzhod ali jug. In spati na levi strani. Ni mi treba povedati, da zemlja je magnetna pola. Vodenje glavo na vzhod ali jug mogoče uravnotežiti raven krvnega tlaka in hitrost presnove. Tukaj lahko dobite več podrobnosti.

zdravstvenih nasvetov, da ostanejo zdravi za vedno

Nasvet 8:

Reči ne sladkorja in soli. Predelan sladkor in sol delo kot počasen strup. To lahko zmanjša kalcija v kosti ter poveča krvni tlak. Ko padeš v navado uživanja, postane zasvojenost da vaš živčni sistem šibak . Lahko sprejme svojo alternativo kot jaggery in morsko soljo.

Nasvet 9:

  • Naredite svoj časovni okvir v skladu z naravo.
  • Recite ne za pozno nočno spanje. Poskusite spati, jesti, kopel čas.
  • Vstanite, ko sonce vzhaja. Bodite zgodaj kopel zjutraj.
  • Jejte sezonsko hrano. Izogibajte Junk in začinjeno hrano.

A. Bharadwaj
Sledi mi

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Trener in svetovalec, Spletni razvijalec, podjetnik pri Way2inspiration
Sem ustanovitelj way2inspiration.com ki je spletna stran, ki temelji tehnologija za internetno trženje navdušence. Sem blogger, trener, vsebina pisatelj in strokovnjak social media. Ljubim branje knjig in raziskovalno delo na internetu. Vodim napada na digitalni marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
A. Bharadwaj
Sledi mi