публикувано на
споделя това

Как да намерим най-големите бизнес идеи да започнат стартиране компания успешно

Преди започване на бизнес първия идея идва в ума си. Можете да вярвате или не най-добрите предприемачи са добри решават проблеми. Те са създали своите предприятия от световна класа или фирми, поради проблемите, които те са веднъж изправени. Те си ума си да не позволи на други хора са изправени пред същата ситуация.

След като работи с редица стартиране фирми приготвих тази статия на тема "Как да намерим най-големите бизнес идеи да започнат стартиране компания успешно", които със сигурност ще ви помогне да развиете своя стартиране компания успешно.

Проблемът, време и пари са взаимосвързани. Ако можете да се решат проблемите след време и пари, както може да бъде спасен, или ако ви спести време след това, което трябва да реши проблемите.

Научните открития също се основават на метода на решаване на проблеми. Томас Едисон е изобретил крушката, защото хората са изправени пред проблема за осветление. Греъм Бел изобретил Телефон, защото хората използват, за да се изправи пред проблема за свързване с други. Да вземем за пример един механик, това, което е негова работа? Той спестява време и пари, като ремонт на вашия автомобил. Да вземем за пример един водопроводчик, той ремонти водната система и спестява време.

Решаване на проблеми, за да направят живота по-добър:

Ако обичате да решаване на проблемите, тя дава нови възможности за нови продукти, услуги. И не забравяйте да започне от малък. Не скачат до небето директно. Дори и малка кафене може да бъде по-голямо бъдеще марка. Редица примери могат да бъдат посочени върху решаване на проблеми теория. Технологията е базирана на концепцията за спестяване на потребителите време, за да направят живота по-удобен.

Помните ли старите дни на заставане на опашка, за да резервирате билет за кино? Можете да поръчате храна онлайн, поръчате дрехи или поръчате такси онлайн, защото на технологията, което спестява много време. Хората използват, за да си губят времето в забързаното HTML, CSS кодиране, за да създадете уеб сайтове, да се спести време им WordPress е изобретен. Вече може да публикувате вашия сайт в рамките на един час, без никакви познания по програмиране или кодиране.

селскостопанска техника, Средства за техника са разработени, за да решават проблеми и да спаси само време. Един лекар или консултант спестява време при обмена на службата му и време той е прекарал да научат от опита. Ето защо ви плащат пари в обмена на време той инвестира във вас. Хората около вас са все проблеми в различни сектори. Обърнете внимание на Йерархията на Маслоу на потребностите.

Хората, които имат проблеми в приятелство, семейство, самоувереност, храна, здраве. Когато нуждите не са изпълнени възникнат проблеми. Social Media е направено по проблема за приятелство и свързаност.

Нововъзникващите’ имат само голове, за да позволи на хората да не се сблъскват с проблемите, те са се опитвали.

Отиди от 0 да се 1

Когато копирате идея на някой друг, като се следва същия принцип, тя се нарича като напредва от 1 за N. Ако някой е продажба на книги чрез откриване на книжарница и копирате принципа, тогава вие ще от 1 за N. Можете да продават книги от портала за електронна търговия или Android приложение онлайн, която ще бъде прогресията от 0 да се 1.

Прочетете най-новите актуализации тук.

Ако искате да станете успешен тогава направи нещо ново и уникално. Отиди от 0 да се 1 който се нарича също като вертикална напредък. Ако направи няколко промени, като копирате чуждите идеи, тя се нарича като се започне от 1 до п или хоризонтално напредък. По този начин, шансовете за успех са по-малко и ако се постигне след това тя не може да съществува в продължение на дълъг период от време.

В света на бизнеса, всичко се променя бързо. На следващия Бил Гейтс не може да се създаде операционна система. Следващата Зукърбърг няма да създаде социална мрежа и на следващия Лари Пейдж няма да направи търсачката. Ако копирате други продукти тогава не се учат нищо. Те са станали успешни, защото те направиха прогресията от 0 да се 1. Тази политика е приета от най-известните марки, за да растат тяхната империя. Те правят една история на техния продукт и да започне маркетинг, преди да стигне до пазара.


Станете монопол и да се избегне конкуренцията:

Вие живеете в общество, където има пълен с конкуренцията. Нашата образователна система учи децата да се състезават от дете качулка. Тъй като родителите са навити страх в съзнанието им, че децата им могат да се провалят. Така децата стават възрастни, конкурират за работни места, конкурират за партньори в живота, конкурират със съседите.

Истинската факт е конкуренция носи само загуби. В областта на образованието или бизнес свят конкуренция е като отрова. Конкуренцията е противоположна на капитализма. Един от тях е свързана с генериране на печалба, докато другата е свързана с изчерпване на печалбата. Колкото повече конкуренцията в бизнес пазара, по-малката ще направи печалбите.

авиокомпании САЩ правят печалба в милиарди. Но в годината 2012 може да се направи само 37 цента на пътници. Ако го сравним с Google, тя е постигнала печалба от $50 милиарда през тази година и на авиокомпанията направи $160 милиард. Но Google е направил 21% печалба, която е 100% повече от авиокомпаниите.

Това се случи, защото авиокомпаниите се конкурират помежду си и намаляват цените на билетите. Но Google използва, за да доминират на пазара като монопол. Сега Google прави 3 пъти по-голяма печалба, отколкото всички самолетни компании в САЩ. Google може да направи това, защото това е монопол. Ако кажа, че вие ​​да търсите нещо първия си вариант ще бъде Google без никакво съмнение. Ако искаш по-голям успех след това създаде монопол с вашия продукт или услуга, а други не са по-добрият вариант, отколкото си.


започнем с една пазарна ниша и да доминират

Amazon е портал за електронна търговия, където можете да получите от А до Я всички видове неща. Но когато тя е започнала, тя започна да продава книги с малка пазарна ниша на читателите. Преди Амазонка, книгите са били ограничени само до книжарници и хората не могат да намерят книгите според техния избор. Издателите също правеха огромна загуба. Тогава Amazon започна онлайн книжарница като се прави 0 да се 1 прогресия. Хората започнаха да купуват книги онлайн в зависимост от техните възможности за избор и Amazon направи огромни печалби. След получаване на успех от книгата на бизнеса го разнообрази своите продукти, свързани с CD-та, DVD-та и т.н.. Постепенно тя доминира всички пазари.

Кога Петър Theil започна Paypal, той не смяташе, че хората по целия свят ще започнат да плащат онлайн. Той се фокусира върху една малка ниша на пазара на потребители иБей, където хората използват, за да плати от проверки. Така Петър даде онлайн решение като PayPal, когато те започнаха да се прехвърлят пари лесно и бързо. Той спаси времето си като проверка сделка е като времето. Тогава PayPal започна доминира на пазара, като показва на хората най-добрите онлайн плащане шлюза. Тя се превръща в компания за милиарди долари.

За да направите започвам компанията успешно, започнете от пазарна ниша и решаване на проблемите на една малка група от хора, където има по-малко или никаква конкуренция на всички. Погрижат за доброто обслужване и постепенно доминира, свързани с пазара чрез разширяване.

По-добре да бъде една малка риба в малко езерце и да стане голям, отколкото да стане една малка риба в голямо езеро, където големите риби ще ви довършат.

Мнозина смятат, че за да започнете успешен бизнес те се нуждаят от мощна силна идея. Те изведнъж ще получите представа за един ден и да започнете стартиране им. Те ще се изпълни идеята от тяхната упорита работа и един ден да стане милионер или милиардер.

Точно като Facebook идея на Марк Зукърбърг или за споделяне на видео идея на 3 служители на PayPal. Но проклетото вярно Факт е, всичко това са само митове. Когато Youtube е започнало това е сайт за запознанства не сайт за споделяне на видео. Преди Facebook, Марк Цукерберг създава гореща или не игра сайт. Това не е първото му идея. 90% от първите идеи не ви дават успех.

Те правят това успешно, като постепенно замяна и изменение на идеята в съответствие с изискването на потребителите. Започвам Не става въпрос за работа по брилянтна идея и да стане за една нощ успех. Startup е експеримент на базата на научни изследвания за боравене с изключителна несигурност, където ще трябва да се провери и да се учат непрекъснато, за да получите желаните резултати. Той е такъв експеримент, когато вие не знаете какво изход ще получите.

Тайната на Нововъзникващите’ успех

Crazy яйце съосновател Neil Patel, който е най-успешният онлайн търговец на САЩ, повдигнат фонд от милион $ да работят по брилянтен идея. Тя бе високо оценена от инвеститорите и екипът му започва да работи върху него. Идеята е да се създаде такъв продукт, който може да реши проблема на социалните медии трафик за фирми. Те инвестирани $ 1 милиона и една година в създаването на продукта. Те стартира на продукта, но да им е голяма изненада, нито една компания не показа интерес да купуват техните продукти. Компаниите не трябва да купуват продукта, тъй като те бяха щастливи да работят в стария си стил. Neil Patel и екипът му губи една година и $ 1 милиона при вземането на продукт, който не беше необходимостта от всяка компания.

Казах на тази история, тъй като е причината за провала на повечето от нововъзникващите. Хората работят по тези идеи да се превърне в реалност с помощта на всички технически средства, път, пари и енергия, за да създаде продукт, който няма нужда от никого. Няма съмнение, че те харесва продукта, но те не знаят дали тя може да помогне на хората или решаване на техните проблеми. Повечето от стартиращи фирми не успеят в рамките на една година, защото те не правят правилните продукти, които хората имат нужда.

За да направите вашата стартиране компания успешно, имате нужда от голямо видение

Така че въпросът е дали може да се изгради на продукта или не, но дали трябва да го изградим или не. Повечето от нововъзникващите се провали, защото те работят по конвенционален управление. Това е изследване на пазара, полага големи стратегии, предоставяне на страхотен продукт. Това звучи добре, но не и за стартиране.
Нововъзникващите не могат да поемат своя продукт на пазара, докато тя се действително се използва от потребители. Това е причината за провала.

Lean Startup Метод

Но добрата новина е, тези неуспехи могат да бъдат избегнати чрез използването на постно стартиране методология. Използването на този метод можете да направите вашия стартиране успешно чрез спестяване на време и пари. Тя се основава на принципа на натрупване, измери и да научат.

Според този метод трябва да се направи минимум жизнеспособен продукт и да започне този продукт като основа на проучване. След това се измерва "отговор и да научат дали вашата идея е ефективно или ще трябва да се направят някои промени за по-добър отговор на клиенти" на клиентите. След изграждане на продукта отново и се повтаря този цикъл, докато не получите желания отговор от пазара.

Трябва да се направят минимум жизнеспособен продукт (MVP) които трябва да имат 2 или 3 ключови точки, които мислите, че ще привлекат клиенти с помощта на минимум пари, за да го направи. Тя трябва да бъде с цел тестване и измерване дали тя е ефективна и отговорна или не. Направи го с най-евтините и най-бързият начин.

Уверете се, че вашата MVP не е крайния продукт. Тя е за целите на тестване за покриване на критичните точки и за обратна връзка. Тя ще ви помогне да се запознаят с развитието на продукта и продажбите. По този начин, вие ще получите два начина на въртене и упорстват. Ако получавате положителна обратна връзка и добър отговор, тогава трябва да се работи върху него и го променят, като го прави по-добре. Ако получавате отрицателна обратна връзка след това го завъртете, като изпълнява вашата идея по различен начин чрез насочване различна аудитория или вземане на различни продукти.

Кевин Systrom и Майк Кригер разработила приложение на име като Burbn, който имаше елементи като мафиотски войни и фотосесия. Това приложение не се получават толкова много отговор и Кевин знаеше, че не би било огромен успех. След измерване и ученето, той идентифицира сред всички функции на приложението хората използват, за да бъде най-силно бяха снимка елемент. Тогава той пое риска с неговия съосновател Майк и елиминира всички характеристики на Burbn освен елемент снимка и започна да го модифициране. Тъй като аз съм с интернет предприемач, Аз цитирани примери на хора, които са се отличили в областта на информационните технологии. Но идеята е същата за индустрии като производството, образование, на дребно.

След това въртене, той се превръща в най-популярната ап, който е известен като Instagram. Като този, преди да се качите желаните резултати може да се наложи да направим много експерименти. Когато нововъзникващите не се получи желаните от тях резултати, те се откажат и някои използвайте не затворете формула да очакваме резултатите. Но те не получават желаните резултати. Когато фондът изчерпва играта свърши. Понякога ос е необходимо за стартиране успех, което повечето считат като рисков. Уверете се, че колко завърта можете да се справите преди изчерпване на фонда. Клиентът е цар и всичко, което правите е да ги направят щастливи.


Създаване на Liquid Network:

Ако аз ви питам, когато направи велики идеи обикновено идват от? След това повечето от вас може да се отговори от изследователските лаборатории, където хората извършват различни експерименти. Но истинската Факт е,, повечето идеи не се генерират, когато се направят изследвания сам в лабораторията или в офиса. Най-добрите идеи идват от където една група от хора се обсъжда по темата, един с друг като в кафене.

Във Великобритания идеи и иновации започват да се увеличават, когато хората започнаха пиене кафе в кафенетата, вместо да ходят на кръчми. Те се използват, за да споделят своите идеи и мисли с хора от различни области, докато пиеше кафе.

Ето защо вие трябва да създадете група или мрежа, където можете да споделяте идеи и мисли с различни хора. По-добре да поддържате мрежата разнообразен, така че да може да се обсъди с хора от различни области. По този начин, можете да получите различни гледни точки, за да се развива идеята си в страхотно. Великите идеи в света не са генерирани сам, но чрез обсъждане с хората и добавяне на други идеи или модифициране на старите. Създайте група, където можете да споделите и да се обсъдят идеи, а не клюки и споделяне на боклук неща.

"Малките умове обсъждат хората, Средните умове обсъждат събития,

Големите умове обсъждат идеи.
- Елинор Рузвелт

Обсъждането и споделяне на простите идеи могат да бъдат трансформирани в големи такива. Да, вярно е и тестван. Тя е проста, като споделянето на знанията си, Когато знанието расте. Някои хора побърквам идеи за споделяне на предвиждане, че може да се откраднат. Но не се страхуват дори и ако някой копира това, че не могат да изпълняват.

Пробив на модела:

Когато човек се повтаря една и съща задача всеки ден, След това мозъкът му не може да прави нововъведения нови идеи като тя ограничава до някои специфични видове задачи. Но когато той се разпада на модела, направим нещо ново като посетите нови места, или се смесва с нови хора, тогава мозъкът му започва да функционира по нов модел. По този начин, има по-големи шансове за генериране на нови идеи.

Идеи обикновено развиват с течение на времето, тъй като бавно предчувствията:

Не е в погрешната представа, че великите идеи идват в EUREKA моменти. Повечето велики идеи изискват време, за да се генерира с бавен и стабилен процес. Тим Бърнърс Лий бе вдъхновен от една книга и след като е работил за 20 години на идеята да направят World Wide Web, която е най-важната част от интернет. What you are using now. Start taking action with a simple idea and as time proceeds your idea gets innovation and a new direction or at least you get a better idea which will make you successful.

Hope you like ‘How to Find the great business ideas to start a startup company successfully’. If you have any queries drop your comments below and share this knowledge.

Присъединете се към курса безплатно !

Включи се сега

Аз никога не ще раздаде, търговията или продаде своя имейл адрес. Можете да се отпишете по всяко време.

Следвай ме

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Треньор и консултант, Уеб разработчик, предприемач при Way2inspiration
Аз съм основател на way2inspiration.com което е технология, базирани уеб сайт за интернет маркетинг ентусиасти. Аз съм блогър, треньор, писател съдържание и медиен експерт социалното. Обичам да чета книги и да прави изследвания върху интернет. Водя треньор на Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Следвай ме