Lähetetty
Jaa tämä

Miten löytää suuri liikeideoita aloittaa käynnistyksen yhtiö menestyksekkäästi

Ennen yrityksen perustamista ensimmäinen ajatus tulee mieleen. Voit uskokaa tai ei ylhäältä yrittäjät ovat hyviä ongelmanratkaisijoita. Ne ovat vakiinnuttaneet maailmanluokan yrityksiä tai yritysten ongelmien takia he ovat kerran kohdanneet. He koostuu mielensä anna muiden samassa tilanteessa.

Työskenneltyään useita kasvuyritysten olen valmis tämän artikkelin "Miten löytää suuri liikeideoita aloittaa Startup-yritys onnistunut", joka varmasti auttaa kasvamaan käynnistyksen yhtiö menestyksekkäästi.

Ongelma, aikaa ja rahaa liittyvät toisiinsa. Jos voit ratkaista ongelmat vain aikaa ja rahaa molempia voidaan tallentaa tai jos säästää aikaa sitten sinun täytyy ratkaista ongelmat.

Tieteelliset keksinnöt perustuvat myös ongelmanratkaisuun menetelmä. Thomas Edison keksi sähkölamppu koska ihmiset ongelman edessä valaistus. Graham Bell keksi Puhelin, koska ihmiset käyttää ongelmana yhdistää muiden kanssa. Otetaan esimerkiksi mekaanikko, mikä on hänen työnsä? Hän säästää aikaa ja rahaa korjaamalla ajoneuvon. Otetaan esimerkiksi putkimies, hän korjaa vesistöön ja säästää aikaa.

Ratkaista ongelmia tehdä elämästä parempaa:

Jos nauttia ongelmien ratkaisemiseen, se antaa sinulle uusia mahdollisuuksia uusien tuotteiden, palvelut. Ja muista aloittaa pienistä. Älä harppaus taivaalle suoraan. Pienikin kahvila voi olla suuri tulevaisuus tuotemerkki. Useita esimerkkejä voidaan mainita ongelmiin ratkaista teoria. Tekniikka perustuu käsitteeseen säästää käyttäjien aikaa tehdä elämän mukavaksi.

Muistatko vanhaan seisoo jonossa varata leffalipun? Tilaat ruokaa verkossa, tilata vaatteet tai tilata taksin verkossa, koska tekniikka, mikä säästää paljon aikaa. Ennen ihmiset tuhlata aikaa kiireisen HTML, CSS koodaus luoda verkkosivustoja, säästää aikaa WordPress keksittiin. Nyt voit julkaista sivuston tunnin kuluessa ilman tietoa ohjelmointia tai koodaus.

maatalouskoneet, Engineering Tools kehitetty ratkaisemaan ongelmia ja säästää aikaa vain. Lääkäri tai konsultti säästää aikaa vaihdossa hänen palvelun ja kerran hän on viettänyt oppia kokemuksesta. Siksi maksat rahaa vaihdossa ajan hän sijoittaa teille. Ihmiset ympärillä saat ongelmia eri aloilla. Tutustu sen Maslowin tarpeiden.

Ihmiset on ongelmia ystävyydessä, perhe, itsetunto, ruoka, terveys. Kun tarpeet eivät täyty esiintymislaajuudesta. Sosiaalinen media on tehty ongelman ystävyyden ja liitettävyys.

startups’ on ainoa tavoitteita antaa ihmisten ei kohdata ongelmia, he ovat pyrkineet.

Go 0 että 1

Kun kopioit toisen ajatuksen noudattaen samaa periaatetta, sitä kutsutaan etenevien 1 N. Jos joku myy kirjoja avaamalla kirjakauppa ja kopioit periaatteen, sitten aiot alkaen 1 N. Voit myydä kirjoja verkkokaupan portaali tai Android hakemuksen verkossa, joka on etenemistä 0 että 1.

Lue uusimmat päivitykset tässä.

Jos haluat tulla menestyksekäs sitten tehdä jotain uutta ja ainutlaatuista. Go 0 että 1 joka kutsutaan myös pystysuorassa. Jos teet muutoksia kopioimalla muiden ideoita, sitä kutsutaan menee 1 N tai vaaka edistymistä. Tällä tavalla, menestymisen mahdollisuudet ovat vähemmän ja jos saavuttaa niin se ei voi olla pitkään.

Yritysmaailmassa, kaikki muuttuu nopeasti. Seuraava Bill Gates ei saa luoda käyttöjärjestelmän. Seuraava Zuckerberg ei luoda sosiaalinen verkosto ja seuraava Larry sivua ei tee hakukone. Jos kopioit muita tuotteita niin et oppimista mitään. Niistä on tullut onnistuneita, koska he tekivät etenemistä 0 että 1. Tämä politiikka on hyväksynyt huippumerkit kasvattaa imperiumin. He tekevät tarinan heidän tuotteensa ja alkaa markkinointi ennen kuin se tulee markkinapaikan.


Ryhdy monopoli ja välttää kilpailun:

Asut yhteiskunnassa, jossa vallitsee täysi kilpailu. Koulutusjärjestelmämme opettaa lapsia kilpailemaan alkaen lapsen huppu. Koska vanhemmat ovat kietoutunut pelko niiden mielessä, että heidän lapsensa voivat epäonnistua. Joten lapset kasvavat aikuisiksi, kilpailevat työpaikoista, kilpailevat elinkumppaneiden, kilpailla naapureiden.

Todellinen tosiasia on kilpailu tuo ainoa tappio. Koulutuksessa tai liikemaailmassa kilpailu on kuin myrkkyä. Kilpailu on päinvastainen kapitalismin. Yksi on yhteydessä tuottaa voittoa ja toinen on sukua uuvuttavaa voitto. Mitä enemmän kilpailua yritysmarkkinoilla, vähemmän saatte voittoa.

Yhdysvalloissa lentoyhtiöt tekevät voittoa miljardeja. Mutta Vuonna 2012 voisi tehdä vain 37 senttiä matkustaja. Jos vertaamme sitä Google, se oli tehnyt voittoa $50 miljardin vuoden lentoyhtiö tehty $160 miljardi. Mutta Google oli tehnyt 21% voitto oli 100% enemmän kuin lentoyhtiöiden.

Se tapahtui siksi, että lentoyhtiöiden kilpailivat keskenään ja vähentämällä lippujen hinnat. Mutta Google käyttää hallitsevat markkinoita kuin monopoli. Nyt Google tekee 3 kertaa enemmän voittoa kuin kaikki Yhdysvaltain lentoyhtiöiden. Google voi tehdä tämän, koska se on monopoli. Jos sanon teille etsiä jotain ensimmäinen vaihtoehto on Google epäilemättä. Jos haluat suuri menestys luo monopoli tuotteen tai palvelun ja muut ei ole parempi vaihtoehto kuin sinä.


aloittaa markkinaraon ja hallitsevat

Amazon on sähköisen kaupankäynnin portaali, jossa voit saada Z kaikenlaisia ​​asioita. Mutta kun se käynnistettiin, se alkoi myydä kirjoja pienellä markkinarako lukijoita. Ennen amazon, kirjat rajoitettu varata tallentaa vain ja ihmiset ei löytänyt kirjoja oman valinnan mukaan. Kustantajien myös tehdä valtava menetys. Sitten Amazon aloitti verkkokirjakaupan tekemällä 0 että 1 eteneminen. Ihmiset alkoi ostaa kirjoja verkossa mukaan valintoja ja Amazonin valtavia voittoja. Saatuaan menestystä kirja liike se monipuolistanut liittyviä tuotteita CD-, DVD jne. Vähitellen se hallitsee kaikki markkinoilla.

Kun Peter Theil alkoi Paypal, Hän ei usko, että ihmiset kaikkialla maailmassa alkaisi maksaa verkossa. Hän keskittyi pieni markkinarako eBay käyttäjille, missä ihmiset käyttää maksaa tarkastuksia. Joten Peter antoi verkossa ratkaisu PayPal, jossa he alkoivat siirtää rahaa helposti ja nopeasti. Se tallennetaan aikaa kun tarkistaa liiketoimen ajanotto. Sitten paypal aloitti dominoi markkinoita näyttämällä ihmisille paras online maksu yhdyskäytävä. Siitä tuli miljardin dollarin yritys.

Tehdä aloittaa yritys onnistunut, alkavat markkinarako ja ongelmien ratkaisemiseksi pieni ryhmä ihmisiä, joilla on vähemmän tai ei ollenkaan kilpailua ollenkaan. Cater parasta palvelua ja vähitellen hallitsevat liittyvät markkinoilla laajentamalla.

Parempi olla pieni kala pieni lampi ja tulee suuria kuin tulossa pieni kala isossa lammikossa, missä isot kalat päättyy sinulle.

Monet ajattelevat, että aloittaa onnistuneen liiketoiminta he tarvitsevat voimakas vahva idea. Ne yhtäkkiä idean yhden päivän ja aloittaa käynnistyksen. He toteuttaa idean heidän kovasta työstä ja jonain päivänä miljonääri tai miljardööri.

Aivan kuten Facebook ajatus Mark Zuckerberg tai videon jakamiseen ajatus 3 työntekijät PayPal. Mutta pirun todellinen tosiasia on nämä kaikki ovat vain myyttejä. Kun Youtube aloitettiin se oli vuodelta sivusto ei videon jakamiseen sivusto. ennen Facebook, Mark Zuckerberg loi kuuma tai ei pelisivustolla. Se ei ollut hänen ensimmäinen ajatus. 90% Ensimmäisen ideat eivät anna sinulle menestystä.

Niiden avulla on onnistunut vähitellen korvaamisesta ja muuttamisesta idea mukaan käyttäjien vaatimukset. Aloittaa ei ole kyse työskentelee loistava ajatus ja tulossa yössä menestys. Startup on kokeilu, joka perustuu tutkimukseen käsittelystä äärimmäisen epävarmuuden, jossa sinun täytyy testata ja oppia jatkuvasti saada toivottuja tuloksia. Se on niin kokeilu, jossa et tiedä mitä tuotos saat.

Salaisuus Startups’ Menestys

Hullu muna cofounder Neil Patel, joka on menestynein online-yrittäjä USA, nosti rahasto miljoonan $ työskennellä loistava ajatus. Se oli erittäin arvostettu sijoittajien ja hänen ryhmänsä alkoi työstää sitä. Ajatuksena oli luoda sellainen tuote, joka voi ratkaista ongelman sosiaalisen median liikenteen yrityksille. he sijoittivat $ 1 miljoonaa ja vuotta luomisessa tuote. He käynnistivät tuote vaan niiden suuri yllätys, ei yhtiö oli kiinnostunut ostamaan tuotetta. Yhtiöt eivät tarvitse ostaa tuotetta he olivat tyytyväisiä työskentelemään heidän vanhaan tyyliin. Neil Patel tiimeineen hukkaan yksi vuosi ja $ 1 miljoonaa tuotteen asettamista, joka ei ollut tarvetta minkään yhtiön.

Olen kertonut tämän tarinan, koska se on syy epäonnistumisen useimmat startups. Ihmiset työtä ideoita muuntaa sen todellisuutta käyttäen kaikkia teknisiä välineitä, aika, rahaa ja energiaa luoda tuote, joka ei ole tarvetta kenenkään. Epäilemättä he haluavat tuotteen, mutta he eivät tiedä, onko se voi auttaa ihmisiä tai ratkaisemaan ongelmia. Useimmat aloitusten epäonnistua vuoden kuluessa, koska he eivät tee oikeita tuotteita, että ihmiset tarvitsevat.

Voit tehdä Startup-yritys onnistunut, tarvitaan suuri visio

Joten kysymys on, onko voit rakentaa tuotteen tai ei, mutta onko sinun pitäisi rakentaa sitä tai ei. Useimmat startup epäonnistua, koska ne toimivat tavanomaisten hallinta. Se on tutkimus markkinoilla, tekemään suuria strategiat, tuottaa hyvä tuote. Tämä kuulostaa hyvältä, mutta ei käynnistyksen.
Startups voi olettaa niiden tuote markkinoilla, kunnes se on todella käyttävät käyttäjät. Se on syy epäonnistumisen.

Lean Startup Menetelmä

Mutta hyvä uutinen on nämä epäonnistumiset voidaan välttää käyttämällä laiha käynnistyksen menetelmiä. Käyttämällä tätä menetelmää voit tehdä käynnistyksen onnistunut säästämällä aikaa ja rahaa. Se perustuu periaatteeseen rakentaa, mitata ja oppia.

Tämän menetelmän sinun täytyy tehdä vähintään kannattava tuote ja käynnistä että tuote kuin koekäyttöön. Sitten mitataan asiakkaiden vastaus ja oppia onko idea on tehokas tai sinun täytyy tehdä joitakin muutoksia paremman vastauksen asiakkaiden. Sitten rakentaa tuotteen uudelleen ja toista tämä sykli kunnes saat haluttu vaste markkinoilta.

Sinun pitäisi tehdä vähintään kannattava tuote (MVP) jonka pitäisi olla 2 tai 3 avainkohtia joka luulet houkuttelee asiakkaita käyttäen mahdollisimman vähän rahaa, jotta se. Sen pitäisi olla varten testaus ja mitata, onko se on tehokas ja reagoiva tai ei. Tee se halvin ja nopein tapa.

Varmista, että MVP ei ole lopputuote. Se on, että testausta varten kattamaan kriittiset pisteet ja palaute. Se auttaa sinua oppia tuotekehityksen ja myynnin. Tällä tavalla, saat kaksi tapaa pivot ja taukoamatta. Jos saat positiivista palautetta ja hyvä vaste sitten pitäisi käsitellä sitä ja muokata sitä tekemällä siitä parempi. Jos saat negatiivisen palautteen käännä se suorittamalla ajatus eri tavalla kohdistamalla eri yleisö tai tehdä eri tuotteita.

Kevin Systrom ja Mike Krieger kehittänyt sovelluksen nimetty Burbn, joka oli elementtejä, kuten Mafia Wars ja kuvina. Tämä sovellus ei saada niin paljon vastauksen ja Kevin tiesi, että se ei olisi suuri menestys. Mittauksen jälkeen ja oppimisen, Hän tunnistaa joukossa kaikki ominaisuudet sovelluksen ihmiset käyttää eniten mukana olivat kuva elementti. Sitten hän otti riskin hänen toinen perustaja Mike ja eliminoituu kaikki ominaisuudet Burbn paitsi kuvan elementti ja alkoi muokkaamalla sitä. Koska Olen Internet Entrepreneur, Olen mainittu esimerkkejä ihmisistä, jotka ovat menestyneet alan tietotekniikan. Mutta käsite on sama toimialat kuten valmistus, koulutus, jälleenmyynti.

Tämän jälkeen pivot, siitä tuli suosituin sovellus, joka on kuuluisa Instagram. Kuten tämä, ennen saada haluamasi tulokset ehkä tehdä paljon kokeiluja. Kun startups eivät saa haluttuja tuloksia ne lopettaa ja jotkut käyttävät älä lopeta kaava odottaa tuloksia. Mutta he eivät saa mitään toivottuja tuloksia. Kun rahasto sammumiseen peli on ohi. Joskus pivot on välttämätöntä käynnistyksen menestykseen, jota useimmat pitävät riski. Varmista, että kuinka monta tapit voit käsitellä ennen loppumassa rahaston. Asiakas on kuningas ja kaikki mitä tehdä, on tehdä niistä onnellinen.


Luo Liquid Verkko:

Jos Pyydän teitä minne hyviä ideoita yleensä tulevat? Sitten suurin osa voi vastata siitä tutkimuslaboratorioista jossa ihmiset suorittaa erilaisia ​​kokeiluja. Mutta tosiasia on, useimmat ideat eivät syntyy, kun teet tutkimusta yksin laboratoriossa tai toimistossa. Parhaat ideat tulevat jossa ryhmä ihmisiä käsittelee aiheeseen keskenään kuten kahvilassa.

Britanniassa ideat ja innovaatiot alkoi kasvaa, kun ihmiset alkoivat juoda kahvia kahviloissa sijaan menee pubeja. He käyttivät jakamaan ideoita ja ajatuksia ihmisten kanssa eri alojen juoden kahvia.

Siksi sinun täytyy luoda ryhmän tai verkon, jossa voit jakaa ideoita ja ajatuksia erilaisten ihmisten. Parempi pidät verkon monipuolinen, jotta voit keskustella ihmisten kanssa eri alojen. Tällä tavalla, voit saada erilaisia ​​näkökulmia kehittyä ideasi suuri yksi. Suuri ideoita maailmassa ei muodostunut yksin, vaan keskustelemalla ihmisten kanssa ja lisäämällä muita ideoita tai muuttamalla vanhoja. Luo ryhmä, jossa voi jakaa ja keskustella ideoista sijasta juoruilu ja jakaa roskat asioita.

"Pienet mielet keskustelevat ihmiset, Keskimäärin mielissä keskustella tapahtumista,

On suuri rikkaus keskustella ideoista.
- Eleanor Roosevelt

Keskustella ja jakaa yksinkertaisia ​​ideoita voidaan muuntaa suurmiehillemme. juu, on totta ja testattu. Se on yksinkertainen kuten jakaa tietoa, jossa tieto kasvaa. Jotkut ihmiset älyttömästi ajatusten ennakoida se saattaa saada varastettu. Mutta älä pelkää, vaikka joku kopioi sen hän ei voi suorittaa.

Break kuvio:

Kun henkilö toistaa saman tehtävän jokapäiväistä, Sitten hänen aivot voi innovoida uusia ideoita kuin siinä rajoitetaan tiettyjä sellainen tehtävien. Mutta kun hän rikkoo kuviota, tehdä jotain uutta, kuten vierailevien uusiin paikkoihin, tai mingles uusien ihmisten kanssa niin hänen aivot alkaa toimia uudessa rakenteessa. Tällä tavalla, on enemmän mahdollisuuksia uusien ideoiden.

Ideat yleensä ajan mittaan niin hidas hunches:

Älä olla väärinkäsitys, että suuri ideat tulevat Eureka hetkiä. Useimmat hyviä ideoita vie aikaa tuottaa hidas ja vakaa prosessi. Tim Berners-Lee innostuin kirjasta ja työskenneltyään 20 vuotta ajatukseen tehdä World Wide Web, joka on tärkeä osa internet. What you are using now. Start taking action with a simple idea and as time proceeds your idea gets innovation and a new direction or at least you get a better idea which will make you successful.

Hope you like ‘How to Find the great business ideas to start a startup company successfully’. If you have any queries drop your comments below and share this knowledge.

Liity kurssi ilmaiseksi !

Ilmoittaudu nyt

En koskaan anna pois, kaupan tai myy sähköpostiosoite. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.

Seuraa minua

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach ja konsultti, Web-kehittäjä, Yrittäjä at Way2inspiration
Olen perustaja way2inspiration.com joka on teknologia perustuu verkkosivuilla internet markkinointi harrastajille. Olen blogger, kouluttaja, sisällöstä kirjailija ja sosiaalisen median asiantuntija. Rakastan käsittelyssä kirjoja ja tutkivat internetissä. I menettelyvelvollisuuksiin valmennus Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sosiaalisen median markkinointi.
Seuraa minua